תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 14:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 183 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סגל 2017/18
הודעהפורסם: 01 יולי 2017, 21:41 
Noam כתב:
הכל נורא פשוט.
הבנתי שללאומי יש אבא עשיר ולכן הוא חושב שהוא יכול להשתחרר מחוזים מתי שהוא רוצה ולשחק איפה שהוא רוצה.
הרצליה רוצים לשבור את החוזה עם לאומי? שישלמו מיליון דולר פיצויים. יקר להם מדי? שיגיע אלינו להיות א. מגבות.
סנט אחד פחות ממיליון דולר ואנחנו באופן רשמי סמרטוטי הרצפה של הליגה.

אני מניח שנקבל פיצוי אבל הוא יהיה יותר קרוב לאלף דולארים מלמיליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2017, 21:43 
זה יהפוך אותנו באופן רשמי לסמרטוטי הרצפה של הליגה.
כל חוזה עם הפועל תל אביב יהפוך לחתיכת נייר חסרת ערך, וכל שחקן עם אבא מספיק עשיר או קבוצה מספיק אמידה מאחוריו יוכל לבטל את ההסכמים איתנו בכל רגע וללכת לשחק איפה שהוא רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2017, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
אין שום סיבה שזה יקרה.

אתם עושים פה בלאגן ממשהו שבכלל לא קיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2017, 22:05 
כבר ראינו שאין בהכרח קשר בין הפסקנות שלך לבין מה שקורה בפועל.
מיליון דולר, ולא סנט פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2017, 22:06 
הבעיה שלי עם מנקו, שמשום מה אני בתחושה שאת מה שהוא הציג באילת הוא יתקשה להראות בלחץ של הפועל תל אביב. לא יודע למה, זו התחושה שלי. עניין נוסף זה שלמרות שמנקו הוא 3 בהגדרה, הדקות הטובות שלו באילת היו כשהוא שיחק 4, ועזר לפתוח את ההגנה. זה אומר שהוא בתכל'ס משחק בעמדה של גינת. מה שכן, שחקן ישראלי בעמדה הזו יאפשר להפועל במקום להביא סמול זר, להביא רכז זר ולידו, במקום סמול זר, להביא גארד מגוון שיכול לשחק בכמה עמדות ולקלוע מבחוץ.

לגבי לאומי: לא רואה שום בית משפט שמחייב שחקן לשחק בקבוצה שהוא בשום פנים ואופן לא רוצה לשחק בה. זה ייגמר בכך שייקבע פיצוי.
ועדיין, הפועל צריכה ללכת עד הסוף. אלא אם לאומי מוכן לשלם היום 50 אלף דולר וצפונה.

נערך לאחרונה על ידי purvis short בתאריך 01 יולי 2017, 22:18, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2017, 22:08 
50 אלף ועוד 950 אלף דולר.
אם אין לו את הכסף, שיקיים את החוזה. לשחק מצדי הוא לא חייב אם הוא לא רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2017, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
כבר ראינו שאין בהכרח קשר בין הפסקנות שלך לבין מה שקורה בפועל.

תקשיב, זה שהפועל אוהבת ללכת לאיזור הדימדומים,
לא אומר שאני אתחיל לחשוב שאני חי שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2017, 00:08 
purvis short כתב:
עמית שמחון זו עלות של מיליון שקל לשנה. לקבוצה עם תקציב שיורד העונה זאת נראית לי הרפתקאה מסוכנת. מה גם שיש כבר שני שחקנים בסגל בעלות מאוד גבוהה, רביב ובנקס. אני לא הייתי לוקח את הסיכון הזה למרות ששמחון שחקן מצוין שישדרג מאוד את הסגל. הוא בדיוק מה שהפועל צריכה.
גם בעמדות החוץ יש 120 דקות. לחלק אותן בין שמחון, בנקס, רביב ושני זרים נראה לי לא פשוט.

אתה לא תאמין כמה זה פשוט, קודם כל זה בדיוק אותו מודל שהיה שנה שעברה רק במקום בלאט יהיה קומבו זר ובמקום טאקר יהיה 3 ישראלי (שמחון).
אם יהיה לך את בנקס, שמחון, רביב כישראלים ועוד 3 זרים טובים לא יקרה כלום אם זר אחד (הקומבו) יהיה שחקן משלים של 20 דקות.
5 שחקנים בעמדות 1-3, ו 3 שחקנים בעמדות 4-5 זה לא הסגל הכי מאוזן בעולם אבל הוא בסדר גמור ומאוזן.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2017, 00:14 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:

אתה מבין שזה לא ריאלי מה שאתה אומר, זה יפה בתור סיסמא.
בפועל אף שחקן לא חייב לשחק בקבוצה גם אם הוא קשור איתה בחוזה, ייקבע תג מחיר ע"י הפועל או ע"י בוררות ולאומי יישאר בהרצליה כי שם הוא רוצה לשחק.
עדיף לנו בתור מועדון לפתור דברים כאלה בלי דרמות ולהתקדם לכיוון שחקנים אחרים, הדרמות והספינים בתקשורת לא מוסיפות לנו כבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2017, 00:22 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
בפועל אף שחקן לא חייב לשחק בקבוצה גם אם הוא קשור איתה בחוזה

משפט לפנתיאון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2017, 00:45 
עומרי קנדה כתב:
Noam כתב:

בפועל אף שחקן לא חייב לשחק בקבוצה גם אם הוא קשור איתה בחוזה, ייקבע תג מחיר ע"י הפועל או ע"י בוררות ולאומי יישאר בהרצליה כי שם הוא רוצה לשחק.
עדיף לנו בתור מועדון לפתור דברים כאלה בלי דרמות ולהתקדם לכיוון שחקנים אחרים, הדרמות והספינים בתקשורת לא מוסיפות לנו כבוד.

אתה איש הזוי, תבוסתן ולוזר אם אתה תומך בכזה רעיון מטורף, ואני מקווה שאף אחד בהנהלה לא יהיה שותף לגישה המטומטמת הזאת.
לא נשמע בכל העולם על אדם שיום אחד פשוט החליט שלא בא לו לקיים חוזה והמנהלים שלו פשוט זרמו עם זה כאילו כלום. אפילו בסיפור עם רייכרט, שעבר שנה של סיוט עם הקהל שלהם, מכבי התאבדו על בית הדין ושחררו רק כשכבירי הציע להם סכום כל כך הזוי שהם לא היו יכולים לסרב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2017, 01:09 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
עומרי קנדה כתב:
Noam כתב:

א תה איש הזוי, תבוסתן ולוזר אם אתה תומך בכזה רעיון מטורף , ואני מקווה שאף אחד בהנהלה לא יהיה שותף לגישה המטומטמת הזאת.
לא נשמע בכל העולם על אדם שיום אחד פשוט החליט שלא בא לו לקיים חוזה והמנהלים שלו פשוט זרמו עם זה כאילו כלום. אפילו בסיפור עם רייכרט, שעבר שנה של סיוט עם הקהל שלהם, מכבי התאבדו על בית הדין ושחררו רק כשכבירי הציע להם סכום כל כך הזוי שהם לא היו יכולים לסרב.

או שאני פשוט מעדיף שהפועל תתמקד בשחקנים שרוצים להיות בהפועל ,שיעזרו לה להציג כדורסל טוב ולהגיע להישגים.
הדוגמא של רייכרט היא דוגמא מצויינת לסערה שלא הוסיפה כבוד לאף אחד מהנוגעים בדבר, פגעה בתדמית של כולם וגרמה נזקים לכל המעורבים.
יש אינספור סיפורים על הסכמים בעולם הספורט שלא מכובדים ע"י אחד הצדדים וזה כמעט תמיד נגמר בפרידה.
ברור שבני הרצליה יצטרכו לשלם פיצוי, אולי אפילו להיענש על ההודעה שהם הוציאו בלי סיכום עם הפועל, אבל בשורה התחתונה הכדורסל זה לא הכדורגל, סכומי ההעברות הם זניחים עד לא קיימים ולכן צריך להיות מציאותיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2017, 01:31 
לא, לא, לא, ועוד 700 פעמים לא.
כל הקונספט ההזוי שאתה מנסה לתאר פה הוא הזניה מוחלטת של המושג חוזה. ילד מטומטם מחליט שבגלל שיש לו אבא עשיר הוא יכול לשחק איפה שהוא רוצה בלי שום נסיבה ושום סכסוך שקרה, הנוכלים מהרצליה משתפים עם הפארסה הזאת פעולה ואתה מצפה מההנהלה שלנו לקבל את זה כאילו זו עובדה מוגמרת ואלו החיים.
כל הסכם שאינו יכלול התקפלות מוחלטת של השחקן, פיצוי כספי אסטרונומי (וכשאני אומר אסטרונומי, אני מתכוון פי 20 לפחות משווי השוק של השחקן) או ישיבה ביציע עד תום החוזה יהיה אות קלון על המועדון וסימן לכל השחקנים ואנשי הצוות שעבודה בהפועל תל אביב היא תוכנית לבקשתך. מחר טאקר ירצה לעבור לשחק בספרד ויעלה על מטוס, גינת יקבל הצעה ממכבי, ישלם את ה40 אלף וילך וצוף בן משה יחליט שהוא צריך חופש ויטוס עם חברה שלו לחודש בפריז באמצע העונה (תמורת ויתור על חמשת אלפים דולר מהמשכורת, כמובן). אנחנו נהפוך רשמית לסמרטוט הרצפה של הליגה וחוזים של שחקנים יקבלו ערך של שטרות מונופול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2017, 04:38 
סמל אישי של המשתמש
ואתה עדין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2017, 06:43 
סמל אישי של המשתמש
הלו...זה שחקנים לא עבדים...לא קניתם אותם ולא רצעתם אותם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2017, 06:49 
סמל אישי של המשתמש
הם גם לא מקררים.
מה הקשר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 יולי 2017, 07:28 
כשקבוצות חותכות שחקנים או מאמנים עם חוזה זה בסדר? או שזה שאברהמי או קטש לא הוציאו מהפועל מיליון דולר עושה אותם גם פראיירים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2017, 07:29 
עומרי קנדה כתב:

ברור שבני הרצליה יצטרכו לשלם פיצוי, אולי אפילו להיענש על ההודעה שהם הוציאו בלי סיכום עם הפועל, אבל בשורה התחתונה הכדורסל זה לא הכדורגל, סכומי ההעברות הם זניחים עד לא קיימים ולכן צריך להיות מציאותיים.

מה שמעורר תהיות אצלי בסיפור של לאומי היא דווקא ההתנהגות של הרצליה. המהלך הזה נראה, על פניו, כחתיכת שבירת-כלים מצידם, אלא אם כן יש כאן סיבוך חוזי/משפטי שלא פורסם. אם המצב הוא ״כפשוטו״, הרצליה אכן חייבים לחטוף מהמנהלת- יש אינטרס מערכתי ברור לשמור על כללי המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2017, 08:18 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה של נועם. מה שווה חוזה אם פישר סמרטוט יכול להשתין עליו בקשת?
מקווה שגידלנו ביצים בשנה האחרונה, חלאס להיות שטיח וטובי לב כלפי שחקן שפתאום לא בא לו על חוזה שחתם עליו. מעניין אם זה היה הפוך להפועל היו מחפשים לצאת מחוזה כי בא להם.
ללכת עד הסוף בלי למצמץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 יולי 2017, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
red pepper כתב:
כשקבוצות חותכות שחקנים או מאמנים עם חוזה זה בסדר? או שזה שאברהמי או קטש לא הוציאו מהפועל מיליון דולר עושה אותם גם פראיירים?

אם אין סיכום בין הקבוצה למפוטר או למשוחרר, או שהוא לא חותם במקום אחר, הוא ממשיך לקבל כל שקל.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 יולי 2017, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
red pepper כתב:

אם אין סיכום בין הקבוצה למפוטר או למשוחרר, או שהוא לא חותם במקום אחר, הוא ממשיך לקבל כל שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2017, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
לרוב מגיעים לסיכום כלשהו

נערך לאחרונה על ידי הפועל בתאריך 02 יולי 2017, 14:26, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2017, 14:24 
לא רוצה בקבוצה שלי שחקן שלא רוצה לשחק אצלנו.

אבל, וזה אבל גדול, אסור לנו לצאת סמרטוטים. רוצה לצאת מהחוזה? בוררות.
שייקבע פיצוי (לדעתי הוא צריך להיות 70K$, לפחות.), ואם הוא עדיין ירצה ללכת להרצליה, שיבושם לו.
צריך גם לברר את הנושא, אם הוא עשה את זה בתמימות דעת (הרצליה שכנעו אותו באיזו צורה שמה שהוא עושה חוקי ותופס), אז צריך להכנס בהרצליה ולא בו. אם הוא היה מודע למה שהוא עושה, לא לוותר על שקל.
(למשתמש נועמהי אין מה להגיב, הוא טרול.)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 יולי 2017, 20:44 
הוא לא עשה את זה בתמימות. שלא תאמינו בזה לרגע.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2017, 22:28 
עם כל הכבוד לאור לאומי, יש פער משמעותי בין לוותר על חוזה שנחתם איתו לבין לוותר על חוזה שנחתם עם שחקן בכיר. זה לא מצב של שחור או לבן, וזה בסדר גמור שהסיפור הזה ייגמר בפיצוי. מי ישמע אור לאומי...

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 יולי 2017, 09:21 
לא זה לא. כי זו לא פעם ראשונה ולאור ההיסטוריה שלנו בשנתיים האחרונות יש פה גם ענין של תדמית שצריך לשדר.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2017, 10:39 
כן אור לאומי, לא אור לאומי (אישית, לא שמעתי עליו עד לפני שנה), כן הפרת חוזה לא הפרת חוזה, אנחנו הרי לא יודעים את העובדות, ואיש
מאתנו לא עיין בחוזה השאילה. אבל -
לאור התנהלותנו, לרבות המשפטית, בעבר (מקרה האוול למשל), אני סבור שכנראה הכנסנו לחוזה השאילה של לאומי איזשהו סעיף כאילו חכם,
שאנחנו חשבנו שהוא לטובתנו ובזמן אמת התברר ששוב טעינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2017, 12:53 
באופן כללי לגבי עומק הסגל מול איכות:

אני מאמין שסגל עמוק, כשאתה לא משחק בעוד מסגרת, יכול לגרום ליותר בעיות מתועלת.
כשיש לך יותר מדי שחקנים טובים, ופחות מדי דקות, זה יוצר מרמור ובעיות בחדר ההלבשה.
בנוסף, זה לא נותן מספיק קרדיט לשחקן להוכיח את יכולתו לאורך זמן, עד שיגיע לפריחה.

בעונה שהיתה, אני בטוח שאם הוואל לא היה בהפועל, והיו משחקים 30 דקות קבוע עם וויליאמס (גם אחרי שהוא עושה שטויות)
היינו רואים ממנו 200 אחוז יותר.

בכלל , בעונה הזו היו 5 זרים - הוואל, וויליאמס, בנקס, טאקר וליונס - שכל אחד מהם סקורר ששווה 15-25 נקודות במשחק.
בקיצור, לא היו מספיק דקות לשחקנים האלה, ובטח שלא מספיק זריקות.
במצב כזה, בוודאות חדר ההלבשה יהיה מקום לא נעים, כשאין בכלל אפשרות לרוב השחקנים למצות את היכולות שלהם.

כמובן כשמשחקים בעוד מסגרות, אז יש מספיק דקות לכולם, אבל כשאין עוד מסגרת, לדעתי עדיף להשקיע את הכסף בשחקנים המובילים בלבד,
ושהספסל לא יהיה מוכח.
אני לא בטוח שננצח ככה יותר (למרות שסביר שיותר מהשנה שהיתה) אבל אני בטוח שהקבוצה תהיה ככה בריאה יותר, ושהחיבור של האוהדים אליה יהיה חזק יותר.

הקבוצה של קרלון ורביב היתה כזאת, שניים שאנחנו תלויים בהם לגמרי. שניים שהקבוצה יודעת שהם המובילים שלה, שהם יודעים שהם המובילים,
ששאר השחקנים יודעים שהם צריכים לעשות את כל השאר מסביב, ללא אגו.

תמיד אפשר לחזק תוך כדי, כשרואים שמשהו לא עובד, ולכן לדעתי לטובת הבריאות של הקבוצה, וכדי שיהיה אפשר לתת קרדיט אמיתי לצעירים שרוצים
לבדוק אם יכולים להתפתח ולתרום, שווה להתחיל רזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2017, 17:23 
סמל אישי של המשתמש
הקטע הזה עם אור לאומי הוא בלתי נתפס. בעוונותיי השחתתי בעונה האחרונה כמה מהשעות היקרות והבודדות שיש לי בביקורים שלי בארץ על משחק החוץ של הפועל בהרצליה (ועוד סחבתי לשם את האישה, מסכנה). זו היתה חוויה טראומטית, ולא בגלל ההפסד. עומדים שם תריסר ילדים עם דגל, כרוז שלא סותם לשניה את הפה וכריזה שגורמת נזק בלתי הפיך לאוזניים ושמתארת אולם בית-ספר כמבצר. רבאק, כבר הייתי בכמה פרובינציות ספורט בחיי, אבל דבר כזה באמת היה קשה לעיכול. ואת הדבר הזה מעדיף אור לאומי. אם זו הבחירה של ספורטאי כשמצד השני הוא חתום על חוזה עם הדבר הכי מנוגד לזה, אז או שהוא לא באמת ספורטאי ששואף לשחק מול קהל ואמוציות, או שהאינטלגנציה שלו היא הכלאה בין זו של פיני בללי לזו של אורן חזן.
במלים אחרות: לא רוצה אפס כזה בקבוצה שלי ומקווה שנפסיק להיות כאלה פראיירים ונגבה ממנו כל שקל בגין שבירת החוזה הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2017, 17:47 
Karl Marx כתב:
הקטע הזה עם אור לאומי הוא בלתי נתפס. בעוונותיי השחתתי בעונה האחרונה כמה מהשעות היקרות והבודדות שיש לי בביקורים שלי בארץ על משחק החוץ של הפועל בהרצליה (ועוד סחבתי לשם את האישה, מסכנה). זו היתה חוויה טראומטית, ולא בגלל ההפסד. עומדים שם תריסר ילדים עם דגל, כרוז שלא סותם לשניה את הפה וכריזה שגורמת נזק בלתי הפיך לאוזניים ושמתארת אולם בית-ספר כמבצר. רבאק, כבר הייתי בכמה פרובינציות ספורט בחיי, אבל דבר כזה באמת היה קשה לעיכול. ואת הדבר הזה מעדיף אור לאומי. אם זו הבחירה של ספורטאי כשמצד השני הוא חתום על חוזה עם הדבר הכי מנוגד לזה, אז או שהוא לא באמת ספורטאי ששואף לשחק מול קהל ואמוציות, או שהאינטלגנציה שלו היא הכלאה בין זו של פיני בללי לזו של אורן חזן.
במלים אחרות: לא רוצה אפס כזה בקבוצה שלי ומקווה שנפסיק להיות כאלה פראיירים ונגבה ממנו כל שקל בגין שבירת החוזה הזה.

או שהוא פשוט שחקן מקצוען שעשה את הפריצה שלו השנה בהרצליה, מרגיש שם טוב ורוצה להמשיך לשחק תחת מאמן שעזר לו לפרוח ולהיות אחד ששווה לריב עליו. לעומת זאת, בהפועל יש שני גארדים ישראלים בכירים ממנו, יגיע גארד זר נוסף והוא עדיין לא הוכיח את עצמו ולא מקבל דקות בטוחות.
לא הכל נצפה מנקודת מבט של אוהד.
ובאופן כללי עדיף לא להתרגש מדי מכל הקונצים האלו. אני הייתי שמח לראות אותו בסגל הקבוצה גם בנקודת הזמן הזאת, ואם זה לא יקרה אז אסור לוותר על אגורה שאפשר לסחוט ממנו.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 183 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: