Karl Marx כתב:
הקטע הזה עם אור לאומי הוא בלתי נתפס. בעוונותיי השחתתי בעונה האחרונה כמה מהשעות היקרות והבודדות שיש לי בביקורים שלי בארץ על משחק החוץ של הפועל בהרצליה (ועוד סחבתי לשם את האישה, מסכנה). זו היתה חוויה טראומטית, ולא בגלל ההפסד. עומדים שם תריסר ילדים עם דגל, כרוז שלא סותם לשניה את הפה וכריזה שגורמת נזק בלתי הפיך לאוזניים ושמתארת אולם בית-ספר כמבצר. רבאק, כבר הייתי בכמה פרובינציות ספורט בחיי, אבל דבר כזה באמת היה קשה לעיכול. ואת הדבר הזה מעדיף אור לאומי. אם זו הבחירה של ספורטאי כשמצד השני הוא חתום על חוזה עם הדבר הכי מנוגד לזה, אז או שהוא לא באמת ספורטאי ששואף לשחק מול קהל ואמוציות, או שהאינטלגנציה שלו היא הכלאה בין זו של פיני בללי לזו של אורן חזן.
במלים אחרות: לא רוצה אפס כזה בקבוצה שלי ומקווה שנפסיק להיות כאלה פראיירים ונגבה ממנו כל שקל בגין שבירת החוזה הזה.
או שהוא פשוט שחקן מקצוען שעשה את הפריצה שלו השנה בהרצליה, מרגיש שם טוב ורוצה להמשיך לשחק תחת מאמן שעזר לו לפרוח ולהיות אחד ששווה לריב עליו. לעומת זאת, בהפועל יש שני גארדים ישראלים בכירים ממנו, יגיע גארד זר נוסף והוא עדיין לא הוכיח את עצמו ולא מקבל דקות בטוחות.
לא הכל נצפה מנקודת מבט של אוהד.
ובאופן כללי עדיף לא להתרגש מדי מכל הקונצים האלו. אני הייתי שמח לראות אותו בסגל הקבוצה גם בנקודת הזמן הזאת, ואם זה לא יקרה אז אסור לוותר על אגורה שאפשר לסחוט ממנו.