תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 09 יולי 2025, 17:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 320 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: היחידה שדמוקרטיה
הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 12:16 
סמל אישי של המשתמש
מגוון נושאים שקורים היום ומערערים את מעמד ישראל כ"דמוקרטיה היחידה":
חוק החרם, אסור להחרים על רקע גאוגרפי
חוק לשון הרע מורחב גם לציבורים שלמים וגם למוסדות המדינה (תנסו להעביר ביקורת על איזה משרד ממשלתי מעכשיו)
מתחיל הניסוי במאגר הביומטרי רק שהועדה שחכה שזה ניסוי, http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4093369,00.html

הימין שכח מה זה אומר להיות דמוקרטיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: היחידה שדמוקרטיה
הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 12:17 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
מגוון נושאים שקורים היום ומערערים את מעמד ישראל כ"דמוקרטיה היחידה":
חוק החרם, אסור להחרים על רקע גאוגרפי
חוק לשון הרע מורחב גם לציבורים שלמים וגם למוסדות המדינה (תנסו להעביר ביקורת על איזה משרד ממשלתי מעכשיו)
מתחיל הניסוי במאגר הביומטרי רק שהועדה שחכה שזה ניסוי, http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4093369,00.html

הימין שכח מה זה אומר להיות דמוקרטיה

אני לא חושב שהוא שכח.
עובדה שהוא מחסל אותה באופן שיטתי, ולא שוכח שום אספקט חשוב שלה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 12:18 
הטמבל שמציע את חוק החרם קיבל מספיק רמזים שהחרא הזה לא יעוף.
חבל שביבי מגבה את הפופוליזם הזה שסתם יפול בעתירה הראשונה שיגישו לבג"צ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 12:19 
סמל אישי של המשתמש
דרך אגב, שכחת לציין שיש פה שתי מערכות משפט נפרדות, שגם בזו שחלה על אזרחי ישראל יש הבדלי מעמדות ברורים בין ערבים ליהודים (וגם בין גברים לנשים, עשירים ועניים, אשכנזים ומזרחים, ועוד היד נטוייה), שאכיפת החוק אינה שיוויונית, שרשויות התכנון ושאר אינסטנציות מקצועיות הן כלי שרת בידי קבוצת אוכלוסיה אחת במאבקה כנגד שאר הקבוצות, וכו' וכו' וכו' וכו'.

דמוקרטיה עאלק.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 12:59 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מדבר על הרבה חוקים שנחקקו בזמן האחרון, על אבסורדים שלטוניים כגון שמל"ל אחראי על הפיתרון של יישוב הבדויים בנגב

אני מדבר רק על מה שקורה ביום הזה, מצד שני עכשיו שח"כ כצלה ינסה להגיד משהו על שמלאנים הוא יקבל תביעה לפנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
מצד שני עכשיו שח"כ כצלה ינסה להגיד משהו על שמלאנים הוא יקבל תביעה לפנים

:LOL2: :LOL2: :LOL2:
נראה לך???

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:21 
מעניין שבכל מדינות אירופה כבר מזמן יש מאגר ביומטרי.
כשאני הלכתי לקבל את הדרכון האירופאי שלי, הכריחו אותי לתת טביעות אצבע למאגר הביומטרי ואם לא הייתי מסכים - לא הייתי יכול לקבל דרכון.

אבל כנראה שישראל יודעת לשמור על זכויות הפרט יותר טוב מאשר מדינות אירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:29 
סמל אישי של המשתמש
ולהחרים עסקים שעובדים בשבת מותר?
מדינה צבועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:34 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
כשאני הלכתי לקבל את הדרכון האירופאי שלי, הכריחו אותי לתת טביעות אצבע למאגר הביומטרי ואם לא הייתי מסכים - לא הייתי יכול לקבל דרכון.

אתה או טועה או מטעה. יש בגרמניה רכיב ביומטרי בתעודת הזיהוי, כלומר דרך לזהות באופן ביומטרי בין התעודה לבין בעליה. עם זה אין בעיה ואף אחד לא מתרעם על זה, להפך. מה שאין שם זה מאגר ביומטרי שבו שוכנים כל מרכיבי הזיהוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 14:08 
חוזה כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

אתה או טועה או מטעה. יש בגרמניה רכיב ביומטרי בתעודת הזיהוי, כלומר דרך לזהות באופן ביומטרי בין התעודה לבין בעליה. עם זה אין בעיה ואף אחד לא מתרעם על זה, להפך. מה שאין שם זה מאגר ביומטרי שבו שוכנים כל מרכיבי הזיהוי.

אז אתה בעצם טוען שמכל אחד שיש לו דרכון (שזה 99% מהאוכלוסיה) לוקחים טביעת אצבע ממוחשבת, ממירים אותה לקובץ עם מידע ביומטרי, והקובץ הזה לא יושב בשום מסד נתונים מרכזי שיש בו רשומה הכוללת את שם האדם, תאריך לידה ועוד פרטים כאלה?
אם זה מה שאתה טוען - אז זה פשוט לא הגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
למה זה לא הגיוני?
כמו שעד לא מזמן אם רצו לוודא שאתה מי שאתה ע"י ת.ז. הסתכלו על התמונה. התמונה לא הייתה חייבת להיות במאגר מרכזי כלשהו בשביל זה.

הרעיון הוא שהתעודה שלך תזהה אותך באופן ודאי וקשה לזיוף.
אם המידע מאוחסן על התעודה זה כל מה שצריך. הרעיון הוא שלזייף תעודה ביומטרית (כלומר את המידע הביומטרי המוצפן שעליה) זה הרבה יותר קשה מלזייף ת.ז. ישנה שהיא בתכלס סתם הדפסה עם תמונה
אין שום צורך בשום מאגר בשביל זה, ומי שטוען אחרת - משקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 14:23 
אחד אדום כתב:

מצד שני עכשיו שח"כ כצלה ינסה להגיד משהו על שמלאנים הוא יקבל תביעה לפנים

זה לא הולך ככה, החוקים האלה תמיד עובדים רק לכיוון אחד. אם השמאל הוא זה שנפגע הוא לא תופס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
חוזה כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

אז אתה בעצם טוען שמכל אחד שיש לו דרכון (שזה 99% מהאוכלוסיה) לוקחים טביעת אצבע ממוחשבת, ממירים אותה לקובץ עם מידע ביומטרי, והקובץ הזה לא יושב בשום מסד נתונים מרכזי שיש בו רשומה הכוללת את שם האדם, תאריך לידה ועוד פרטים כאלה?
אם זה מה שאתה טוען - אז זה פשוט לא הגיוני.

זה בדיוק המצב.
היות והמידע הביומטרי נועד למנוע שימוש בדרכון שאינו שלך, הרי שצימוד ביומטרי בין הדרכון לבין בעליו מספיק לגמרי להשגת המטרה, ולכן אין שום צורך במאגר של הנתונים האלה (שהרי זה ידלוף, ואז כל אחד יוכל לזייף בקלות את הדרכון הביומטרי, כך ששמירת מאגר היא קונטרה פרודוקטיבית).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 14:34 
הפועל כתב:
למה זה לא הגיוני?
כמו שעד לא מזמן אם רצו לוודא שאתה מי שאתה ע"י ת.ז. הסתכלו על התמונה. התמונה לא הייתה חייבת להיות במאגר מרכזי כלשהו בשביל זה.

אם המידע מאוחסן על התעודה זה כל מה שצריך. הרעיון הוא שלזייף תעודה ביומטרית (כלומר את המידע הביומטרי המוצפן שעליה) זה הרבה יותר קשה מלזייף ת.ז. ישנה שהיא בתכלס סתם הדפסה עם תמונה

כי זה לא הגיוני.
זה לא הגיוני שבמסד הנתונים של משרד הפנים יהיו כ-ל השדות שמופיעים בדרכון (שם, ת. לידה וכו') ורק טביעת האצבע לא.
אגב, גם התמונות מאוחסנות במסד נתונים מרכזי - כל מי שיש לו רישיון נהיגה חייב להצטלם והתמונה נשמרת.
אגב 2 - בלא לאחסן תמונות יש עוד איזשהו היגיון, כי מראה חיצוני של בנאדם משתנה עם הזמן (הוא מזדקן, מגדל זקן, עושה ניתוח פלסטי וכו'). לעומת זאת טביעת אצבע נשארת קבועה.
אגב 3 - למיטב זכרוני בבקו"ם גם נותנים טביעות אצבע. גם את זה אתה טוען שלא שומרים בשום מסד נתונים?

מחר בנאדם יאבד את הדרכון שלו, וייווצר מצב שזה שגנב לו את הדרכון יודע מה טביעת האצבע שלו ואף אחד אחר לא יודע, כי לא שמרו את המידע הזה בשום מקום.
מחר אני אאבד את הדרכון שלי, ובשביל להוציא חדש יכריחו אותי לתת שוב טביעת אצבע, במקום להנפיק לי דרכון חדש על סמך טביעת האצבע שנמצאת במאגר.
לא הגיוני וגם לא נכון תהליכית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
מדינה צבועה

ומה אם להחרים אומנים על רקע נטית המינית (ע"ע הראל סקעת) או אמניות על רקע היותן נשים (הופעת נשים בטקסים של צה"ל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
הפועל כתב:
למה זה לא הגיוני?

כי זה לא הגיוני.
זה לא הגיוני שבמסד הנתונים של משרד הפנים יהיו כ-ל השדות שמופיעים בדרכון (שם, ת. לידה וכו') ורק טביעת האצבע לא.
אגב, גם התמונות מאוחסנות במסד נתונים מרכזי - כל מי שיש לו רישיון נהיגה חייב להצטלם והתמונה נשמרת.
אגב 2 - בלא לאחסן תמונות יש עוד איזשהו היגיון, כי מראה חיצוני של בנאדם משתנה עם הזמן (הוא מזדקן, מגדל זקן, עושה ניתוח פלסטי וכו'). לעומת זאת טביעת אצבע נשארת קבועה.
אגב 3 - למיטב זכרוני בבקו"ם גם נותנים טביעות אצבע. גם את זה אתה טוען שלא שומרים בשום מסד נתונים?

מחר בנאדם יאבד את הדרכון שלו, וייווצר מצב שזה שגנב לו את הדרכון יודע מה טביעת האצבע שלו ואף אחד אחר לא יודע, כי לא שמרו את המידע הזה בשום מקום.
מחר אני אאבד את הדרכון שלי, ובשביל להוציא חדש יכריחו אותי לתת שוב טביעת אצבע, במקום להנפיק לי דרכון חדש על סמך טביעת האצבע שנמצאת במאגר.

בצבא שומרים מאגר אבל זה המאגר היחיד שמחזיק מעמד במדינת ישראל וגם זה בגלל ביטחון שדה. בנתיים מאגרים "מסווגים" של מדינת ישראל שנמצאים ברשת אתה יכול לדעת כל פרט על כל אזרח ישראלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
יהלום אדום כתב:
מדינה צבועה

ומה אם להחרים אומנים על רקע נטית המינית (ע"ע הראל סקעת) או אמניות על רקע היותן נשים (הופעת נשים בטקסים של צה"ל)

היינו הך מבחינתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 15:18 
סמל אישי של המשתמש
מתוך הכרות עם מאגר טביעות האצבע של צה"ל אני יכול להגיד ש:
(א) מן הסתם אין שם את כל אזרחי מדינת ישראל
ויותר חשוב: (ב) לא נעשה בו שום שימוש למעט זיהוי חללי צה"ל. אפילו לעזרה בזיהוי גופות באסון (נניח: הצונאמי) יש צורך להוציא צו בית משפט.
אני שמעתי אפילו על סיטואציה בה אנשי המערך היו מוכנים להגיע למצב של ביזיון צו בית משפט כדי לעשות לא לעשות שימוש במאגר למטרה שלצורכה הוא קם.

מה שכן, אין לי מושג לגבי האבטחה שלו (אני מניח שלמרות מחשוב התהליך, חלקו הגדול עדין נמצא היום בניירת) ומה היכולת של חייל כזה או אחר להוציא משם מידע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 15:27 
דמוקרטיה? לא במחוזותינו...
לצערנו המדינה נשלטת בידיי אליטת שמאל קיצונית, המשפיעה על מקבלי ההחלטות, על בית המשפט, על התקשורת, משפיע באמצעים אלו על דעת הקהל. השמאל מנפנף בדמוקרטיה כשנוח לו וזונח אותו בהתאם לצרכיו. גם אכיפת החוק אינה שיוויונית ואנו עדים להתעלמות מחולטת למשל מבניה בלתי חוקית של לא יהודים (למשל בנגב)- מבנים שלא נהרסים לעומת אכיפה מוגברת ושיטתית והרס מבנים של יהודים.
אבל הדברים האלה ידועים... אין חדש תחת השמש..
לנושא המאגר- הרי שזה מביש שמאגר כזה בכלל עולה לדיון, מה הדבר הבא? רוצים לראות אותי מנגב תתחת? דפוקים. תנו קצת לנשום. תטפלו בפשע המאורגן, בסוחרי הסמים הקשים :SMOKE: , בארגונים וגופים שפועלים נגד ישראל מתוכה ומחוצה לה
ועזבו למען השם את האזרח לנפשו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 15:43 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
לצערנו המדינה נשלטת בידיי אליטת שמאל קיצונית, המשפיעה על מקבלי ההחלטות, על בית המשפט, על התקשורת, משפיע באמצעים אלו על דעת הקהל. השמאל מנפנף בדמוקרטיה כשנוח לו וזונח אותו בהתאם לצרכיו. גם אכיפת החוק אינה שיוויונית ואנו עדים להתעלמות מחולטת למשל מבניה בלתי חוקית של לא יהודים (למשל בנגב)- מבנים שלא נהרסים לעומת אכיפה מוגברת ושיטתית והרס מבנים של יהודים.
לנושא המאגר- הרי שזה מביש שמאגר כזה בכלל עולה לדיון, מה הדבר הבא? רוצים לראות אותי מנגב תתחת? דפוקים. תנו קצת לנשום. תטפלו בפשע המאורגן, בסוחרי הסמים הקשים :SMOKE: , בארגונים וגופים שפועלים נגד ישראל מתוכה ומחוצה לה
ועזבו למען השם את האזרח לנפשו..

http://baduannaqab.wordpress.com/englis ... brutality/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 15:52 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
הפועל כתב:
למה זה לא הגיוני?

כי זה לא הגיוני.

הזיהוי מצליב בין המידע על הדרכון שלך לבין האצבע שלך ולכם אלא אם הגנב לקח לך גם את האצבע
הרי שאין לו שימוש בדרכון.
כשתצטרך להוציא דרכון חדש, פשוט תיתן טביעה נוספת שפרמטר מספרי שלה נשאר על הדרכון והמידע עצמו לא נשמר.

מה שיקרה הוא ההיפך ממה שאת המתאר. מי שיפרוץ למאגר (ויפרצו) יוכל לקחת את טביעת האצבע שלך ולשים אותה
במקום פשע כלשהו או להתחזות לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
תגידי קומוניסים,אחרי כמה שנים שישלוט פה הימין בפועל תקבל את העובדה שהשמאל כבר לא שולט פה יותר? 60? כלומר רק ב-2037 תקבל את הדברים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 15:56 
אורנה אוסטפלד כתב:
תגידי קומוניסים,אחרי כמה שנים שישלוט פה הימין בפועל תקבל את העובדה שהשמאל כבר לא שולט פה יותר? 60? כלומר רק ב-2037 תקבל את הדברים?

מאז ממשלת שמיר לא שלט פה הימין אף לא פעם אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 15:57 
סמל אישי של המשתמש
אז איך עדיין יש כיבוש (או איך שלא תקרא לזה,לא ניכנס לענייני סמנטיקה) והקפיטליזם חוגג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 16:08 
השמאל שולט במדינה :LOL2:

דמוקרטיה ז''ל :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 16:12 
אע"ב, אני לא יודע מה כל כך לא הגיוני בזה, אבל העובדה היא שזה קורה בלא מעט מקומות בעולם.

ניאוניסים, אתה משעשע אותי בכל פעם מחדש. אפילו אורית סטרוק הודתה באוזניי שהאוכלוסיה שסובלת מהמשטרה הכי הרבה אלה הערבים. ההסבר לדיסוננס הקוגנטיבי שאתה מציג פה יכול להיות בזה שהימין הקיצוני הוא אנטי ממסדי במהות שלו (אולי אנטי ממסדי הוא לא הביטוי אלא אנטי ממלכתי), ולכן הוא לא מסוגל להסתגל לשלטון. פה גם הטעות של אנשים שהאמינו שנתניהו ילך בדרכם של שרון ואולמרט עם "דברים שרואים מכאן" וגו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 16:49 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:

:LOL2: :LOL2: :LOL2:
איזה קרוע, בחיי.
אחי, צא מהסרט.
יש מצב שהגיע גם הזמן ללכת לגמילה.
(אם כי אני מודה שצחקתי בקול רם)

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 17:15 
קומוניסם יקר,
הייתי ממליץ לך לבדוק כמה כסף הולך להתנחלויות לפני שאתה יוצא בהצהרות שהשמאל שולט.
אם השמאל היה שולט לא היה עובר כל כך הרבה כסף לשם, עשירית מתקציב המדינה הולך לשם.

איך אמרה קודם ח''כ גלאון?
''הדה-לגיטימציה הכי גדולה למדינת ישראל הוא הכיבוש''

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 17:17 
סמל אישי של המשתמש
האמת היא שהחוק הזה די מוציא את ישראל ממשפחת העמים הדמוקרטיים, מה שנקרא, והא עשוי לחסל את שאריות הלגיטימציה שיש למדינה בצורתה הנוכחית.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 17:28 
יש לי שאלה תגידו את אריאל מותר להחרים?

אם כן למה אסור לעשות את החוק הזה???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 320 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: