Frank Serpico כתב:
noamw כתב:
נועם שחם כתב:
dino כתב:
נועם שחם כתב:
קודם כל לשני הצדדים יהיה שבוע להגיש סיכומים. השופטת גם צריכה זמן לקרוא ולכתוב פסק דין.
בכל מקרה, מה שעלה מהדברים של השופטת הוא שהשאלה בתיק הזה היא שאלה של פרשנות סעיף הבמבי, ולפי פרשנות זו תכריע אם ההצעה של טביב היא תקפה או לא. לכן גם ניתן יהיה לתת פסק דין בטווח זמן קצר יחסית.
אני חייב לציין שעוה"ד של טביב שידר יותר בטחון בעיני, ודווקא עוה"ד של הראל שידרו מעט הססנות.
למי יש יותר סיכוי?
לא יודע. לא קראתי את כתבי הטענות. השופטת גם לא הביעה שום עמדה בענין, כך שזה בהחלט יכול ללכת לכאן או לכאן.
אגב, נקודה מעניינת שעלתה בדיון - העזיבה של טביב את ישיבת הגישור הראשונה הייתה בגלל....שמיהר לחופשה בחו"ל.

בעוד שבועיים נהיה ככל הנראה עם בעלים יחיד שזו החדשה הכי טובה ששמענו לאחרונה.
אם טביב יזכה נישאר עם בעלים אחד שהקבוצה לא ממש מעניינת אותו, האוהדים לא ממש מעניינים אותו ובתקופות הכי חשובות לקבוצה הוא מרבה לצאת לחופשות כי המו"מ על רכישת שחקנים מעייף והוא חייב לנוח.
דרך אגב, גם את האוהד הגדול מוני הקבוצה לא ממש מעניינת
אבל הוא לפחות לא טס לחופשות ונופשונים בדיוק שצריך אותו בארץ. זה כי יש לו צו עיכוב יציאה מן הארץ, לא כי הוא כל כך מסור ומשקיע בניהול המועדון ...
אם בעוד יומיים הוא בוחר לגרור את ההליך המשפטי הזה לתוך הסבך של חקירות עדים וחקירות נגדיות (דבר שיכול להמשך חודשים) - אזי מבחינתי הוא בנזונה גדול יותר מטביב.
צריך לחשוב על העתיד הרחוק יותר ולא על מה שיקרה דווקא העונה.
ממי יהיה קל יותר לרכוש את הקבוצה לאחר ההליך הנוכחי ובבוא הזמן? מהראל או מטביב? לדעתי מהראל.
אולי זה נכון שבראייה לעונה הקרובה עדיף שטביב יהיה הבעלים, אולי.
בטווח הרחוק, באם טביב ירצה למכור ולא יהיו רוכשים או שההצעות יהיו נמוכות מי מבטיח שהוא לא יפרק אותנו כמו את הקבוצה הקודמת שלו?
כשנעשה לטביב את המוות אתה יכול להגיד לי בוודאות שהאגו שלו לא יפרק לנו את הקבוצה?
בל נשכח שכרגע, מכיוון שטביב עדיין לא היה בעלים יחיד בקבוצה, אין לנו שום בסיס מיוחד כנגד טביב ושאנחנו מוזנים מהתקשורת.
אם חצי מהדברים שנכתבו בתקשורת נכונים (נושא מאמני הנוער הוא דוג' קטנה וזה שהוא נעלם בינואר למיאמי זו דוג' שניה ויש עוד...) אז מה כ"כ טוב שטביב יהיה הבעלים שלנו?
ישקיע בנוער? לפי התקשורת לא!
ירכוש שחקנים? לפי התקשורת רק שחקנים חופשיים.
שחקנים יפסיקו להגיע לבוררויות נגד הקבוצה? כנראה שלא!
הבטחות יקויימו? שי יקבל את השדרוג שהוא מצפה לו וגם מגיע לו? לא לפי התקשורת.
לא מבין מה כ"כ טוב בטביב, בדיוק כפי שאני לא מבין מה כ"כ טוב במוני אבל אם אני צריך לחשוב על הימים שבהם הבעלים היחידי יצטרך למכור את הקבוצה הייתי מעדיף שזה יעשה ממוני ולא מטביב.
זו דעתי בכל אופן.