תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 17:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 149 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שכטר ו-ורמוט התאמנו עם קייזרסלאוטרן
הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
בדיוק בגלל זה מומלץ לכולם להתעורר מחלום דמארי, טביב (ובצדק מבחינתו) לא ישלם 1.5 מיליון יורו על חצי מהכרטיס של דמארי.
הבעיה היא שאין אלטרנטיבה, אין כרגע אף שם של חלוץ ישראלי שאפילו מועמד להפועל ולכן כנראה שליד טוטו ישחק חלוץ זר בשנה הבאה (וגם זה בספק...). לאור ההצלחה המקצועית המבריקה שלנו לאורך השנים עם חלוצים זרים (בכוונה אני אומר מקצועית כי זיטו ופאביו היו הצלחה מסחררת מבחינת חיבור לקהל), אין על מה לבנות.
סתם כרעיון למחשבה - מישהו בדק האם בן שהר יהיה מעוניין להמשיך לעוד עונה ? מישהו בדק האם ארבייטמן ו/או דודו ביטון יהיו מעוניינים לחזור לארץ ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 15:33 
First thing:
Vermouth never was in practise. He is in rehab after his surgery.

More news tomorrow.
Just one little question:

It is rumoured that Shechter has a written promise (at the time there was a offer from Liverpool and Harel alone was owner) that he can leave Hapoel this season for 2,5 Million Euro. Is this correct ?

FIFA now verifies the validity. When will they decide ?

PS: just one more thing (RIP Peter Falk)
Yediot Achronot
Ther is a 4-page report about FCK and Shechter/Vermouth. Could anyone scan it and publish it ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
Like others told you eralier, Shekther signed a 5 years deal with no release clause. After one year with Hapoel the club upgraded his contract and made him one of the biggest earners among the local players. right after that upgrade Shekhter got injured few times (In the Hamstrings muscles and in the Glenohumeral joint) and didn't play for a whole year, while his huge salary remained the same as it was.

Shekhter is a player under contract with another team, and the fact that your team abducted him without no signed deal with our club is a huge black stain on your reputation and honor. The offered price, 2.5mil, is an insult for a player like Itay, giving the fact that other player in Israel (Refaelov), much less talented, got released for the same amount of money to the Belgian league (and that is in his last year of contract with his team). If your offer remain as it is, I'm sure that Itay will be Hapoel's player next season, if he likes it or not, but your reputation will be stained for a long time. Right now itay must not train with your team, and if he'll get injured this will be a crime, no less, commited by your team.

I don't know who you are and what is your connection to Lautern, but I do hope you'll pass this information to the people it matters to.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 17:55 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
Like others told you eralier, Shekther signed a 5 years deal with no release clause. After one year with Hapoel the club upgraded his contract and made him one of the biggest earners among the local players. right after that upgrade Shekhter got injured few times (In the Hamstrings muscles and in the Glenohumeral joint) and didn't play for a whole year, while his huge salary remained the same as it was.

Shekhter is a player under contract with another team, and the fact that your team abducted him without no signed deal with our club is a huge black stain on your reputation and honor. The offered price, 2.5mil, is an insult for a player like Itay, giving the fact that other player in Israel (Refaelov), much less talented, got released for the same amount of money to the Belgian league (and that is in his last year of contract with his team). If your offer remain as it is, I'm sure that Itay will be Hapoel's player next season, if he likes it or not, but your reputation will be stained for a long time. Right now itay must not train with your team, and if he'll get injured this will be a crime, no less, commited by your team.

I don't know who you are and what is your connection to Lautern, but I do hope you'll pass this information to the people it matters to.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 17:56 
עומרי קנדה כתב:
mbracha כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 18:12 
נועם שחם כתב:
אין שחקן אחד בארץ, או בעולם, שלא היה עושה את מה ששכטר עשה.

וכמה נוח להתעלם מההסכמה שהייתה איתו לגבי שחרור לחו"ל. זה היה ברור לכולנו ששכטר יעזוב בסוף השנה בכפוף להצעה ראויה, ולהתלונן על זה עכשיו זו פשוט צביעות.

אלו שטויות. לא שמעת מעולם על שחקנים שנאמנים למועדון שלהם? או לפחות על שחקנים שמכבדים את החוזה שעליו חתמו? מעבר לזה ומעבר לעובדה שלטעמי זה בכלל לא היה ברור שהוא יעזוב בסוף העונה (זה היה הרבה פחות ברור מזה שויני וגילי יעזבו לפני שנה) מה ששכטר עשה זה הרבה הרבה מעבר ללחפש קבוצה. שכטר חיפש קבוצה במהלך העונה. לא כמו זהבי בחודש האחרון. לא כמו גילי (או אניימה בשנים שעברו) אחרי שהעונה נגמרה אלא במהלך העונה. כדי לבסס את היכולת שלו לצאת מהחוזה שעליו הוא חתם הוא תקף, כמעט על בסיס יומי, את הנהלת הקבוצה. העובדה שהוא חתם בקבוצה אחרת, והצטלם עם החולצה שלהם, לפני שיש לו שחרור ביד מהמועדון שלו, היא רק הדובדבן שעל הקצפת.

אלו הסכמות היו איתו, ויותר חשוב, מתי הם הושגו וע"י איזה לחץ וממי זה משהו שמאוד שנוי במחלוקת. זה שקצב אומר שהיו הסכמות לא אומר שצריכים להאמין לו. זה לא מישהו שהייתי קונה ממנו מכונית משומשת.

ולבסוף, גם אם הייתי מסכים איתך בהכל אני לא רואה מה לא נכון במה שאני אומר כאן. אני אומר לבחור הגרמני ששכטר זה בנאדם שאין לו בעיה לתרום לריסוק המועדון שבו הוא חתום על חוזה ארוך טווח בגלל שמתחשק לו לעבור לקבוצה יותר גדולה, שאין לו בעיה לתקוף את המועדון בזמן הכי קריטי לו, שהמושג נאמנות זר לו, ושסביר שהוא יעזוב את המועדון שעכשיו הוא מתחנף אליו בהזדמנות הראשונה. אתה טוען שאין שחקן בעולם שלא יעשה את זה. אני טוען שיש. אבל זה לא הופך את מה שאמרתי ללא מדוייק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 18:18 
FCK כתב:
First thing:
Vermouth never was in practise. He is in rehab after his surgery.

More news tomorrow.
Just one little question:

It is rumoured that Shechter has a written promise (at the time there was a offer from Liverpool and Harel alone was owner) that he can leave Hapoel this season for 2,5 Million Euro. Is this correct ?

FIFA now verifies the validity. When will they decide ?

PS: just one more thing (RIP Peter Falk)
Yediot Achronot
Ther is a 4-page report about FCK and Shechter/Vermouth. Could anyone scan it and publish it ?

That is a rumor that everybody knows about. We also know who spreads it. Shechter's agent. That doesn't mean that it is not true. It might be true and it might not be true (if I had to bet I would bet that it is at least not accurate) and you need to think whether you trust the agent to be honest and accurate. If it turns out not to be true it will just cost your club more money. Our management doesn't say no to money.
By the way, how much is your club's annual budget?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 18:33 
I must say that what strikes me is the irony, an FCK fan highlights for Hapoel supporters what they forgot long time ago, that loyalty plays both ways, and with all my sympathy for Shechter situation with Tabib and his dream to play at the highest European clubs, he ditched the club and could care less about Hapoel or their supporters. Now you can find all excuses for what he did, and you may have read them here, however the bottom line is he had a five years contract. Hapoel was the reasin he made it to FCK, he did everything in his power to find clubs in Europe while his team struggled to win the chanpionship in Israel. Tabib, and I'm not a fan of his, did not want to let him go to for an impression tour in Germany, our supporters forget that little detail it was with the blessing of Moni Harel, but not Tabib's
I guess I'm one of those who expect players to give back to their fans and club, at the minimum he should have stayed for one more year, or get a better financial offer from other clubs. Now he's shitting on the club with endless interviews how bad Hapoel is and how no one should get near that club. But that's me.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 18:42 
גיא האדום כתב:
נועם שחם כתב:
אין שחקן אחד בארץ, או בעולם, שלא היה עושה את מה ששכטר עשה.

וכמה נוח להתעלם מההסכמה שהייתה איתו לגבי שחרור לחו"ל. זה היה ברור לכולנו ששכטר יעזוב בסוף השנה בכפוף להצעה ראויה, ולהתלונן על זה עכשיו זו פשוט צביעות.

אלו שטויות. לא שמעת מעולם על שחקנים שנאמנים למועדון שלהם? או לפחות על שחקנים שמכבדים את החוזה שעליו חתמו? מעבר לזה ומעבר לעובדה שלטעמי זה בכלל לא היה ברור שהוא יעזוב בסוף העונה (זה היה הרבה פחות ברור מזה שויני וגילי יעזבו לפני שנה) מה ששכטר עשה זה הרבה הרבה מעבר ללחפש קבוצה. שכטר חיפש קבוצה במהלך העונה. לא כמו זהבי בחודש האחרון. לא כמו גילי (או אניימה בשנים שעברו) אחרי שהעונה נגמרה אלא במהלך העונה. כדי לבסס את היכולת שלו לצאת מהחוזה שעליו הוא חתם הוא תקף, כמעט על בסיס יומי, את הנהלת הקבוצה. העובדה שהוא חתם בקבוצה אחרת, והצטלם עם החולצה שלהם, לפני שיש לו שחרור ביד מהמועדון שלו, היא רק הדובדבן שעל הקצפת.

אלו הסכמות היו איתו, ויותר חשוב, מתי הם הושגו וע"י איזה לחץ וממי זה משהו שמאוד שנוי במחלוקת. זה שקצב אומר שהיו הסכמות לא אומר שצריכים להאמין לו. זה לא מישהו שהייתי קונה ממנו מכונית משומשת.

ולבסוף, גם אם הייתי מסכים איתך בהכל אני לא רואה מה לא נכון במה שאני אומר כאן. אני אומר לבחור הגרמני ששכטר זה בנאדם שאין לו בעיה לתרום לריסוק המועדון שבו הוא חתום על חוזה ארוך טווח בגלל שמתחשק לו לעבור לקבוצה יותר גדולה, שאין לו בעיה לתקוף את המועדון בזמן הכי קריטי לו, שהמושג נאמנות זר לו, ושסביר שהוא יעזוב את המועדון שעכשיו הוא מתחנף אליו בהזדמנות הראשונה. אתה טוען שאין שחקן בעולם שלא יעשה את זה. אני טוען שיש. אבל זה לא הופך את מה שאמרתי ללא מדוייק.

אין לי שו טענה לגבי ה"נאמנות" של שכטר. הוא שחקן כדורגל מקצוען, שנמצא כיום בנקודה קריטית בקריירה שלו, עם סיכוי להשתדרג בצורה בלתי רגילה ולהגשים את החלום שלו. אני מבין לגמרי את הרצון שלו לעבור הלאה ומזדהה איתו. נכון שקצת נדפקנו השנה בגלל הפציעה שלו. זה מזל רע, ושכטר לא צריך להענש על כך. בתקופה הקצרה ששיחק במועדון הוא הראה מחוייבות מאד גדולה ועזר למועדון להגיע להישגים גדולים. לא הייתי רוצה שנשאר אבן הריחיים על הצוואר שלו שמונעת ממנו להתקדם. אנחנו צריכים להגיד לו תודה ולתת לו ללכת (כמובן בכפוף לסכום מתאים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 18:46 
שאני רק יבין , אתם מנהלים כאן משא ומתן עם אוהדים גרמנים על שכטר?
:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 18:57 
please, take Rami Halis!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 18:59 
אדום כתב:
please, take Rami Halis!

:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 19:00 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
please, take Rami Halis!

הפוך גוטה , הפוך
אתה אמור להגיד להם שיקחו את שכטר ולא את חליס
כי חליס שחקן יותר טוב

הרסת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 19:02 
redead כתב:

לא. הם שואלים שאלות באשר לדעתנו על השחקן ומה אנחנו יודעים על תנאי השחרור שלו ואנחנו אומרים בדיוק את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2011, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:

!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 16:28 
First I should explain perhaps that the FCK is a club which has risen from just the second league. After 4 years of moderate standard football, we have achieved in the first season in the Bundesliga, the surprising seventh place in the table. Based on past economic failures, the city of Kaiserslautern owns the stadium and our club is not yet fully consolidated.
We have a maximum of € 5-6 million to buy new players, because many supporting players were only loaned and have left the club. We could not sell players.

In my eyes, Shechter is greatly overestimated. Kuntz will likely get a different player than even one cent more to pay for Shechter.

Further assumption:
Vermouth is the deal still not complete (although other reports in the press), and Shechter, depending on the deal.

Still small ne thing:
In the winter break we had a similar problem with a player. Srdjan Lakic even though the contract had until the summer, was in the newspaper a picture of him with the jersey of the new team. He had to pay a penalty and did not strike in the second half of the season well.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 16:37 
if shechter will be healthy, then he will justify any cent payed for him. he realy is an exceptional player, very strong and powerfull, yet very quick and full of tricks.

his only weak spot is concentration in the box, but once he gets his confidence, he really is very hard to defend.

the real questionmark is his health. i believe that his purchase will be made, eventually.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
"שורה תחתונה יש לו חוזה". איזה קשקוש, כולם הפכו פה פתאום עורכי דין.
"הסתובב באירופה בזמן שהקבוצה נאבקה על אליפות". מעניין מי אישר לו להסתובב בכל אירופה! ומה הוא היה אמור לעשות כל הזמן שהיה פצוע? לבוא לחודורוב ולעזור לסחוב קונוסים? בגלל זה כנראה הלכה האליפות. לבאדיר היה קשה בלי ששכטר בא כל יום ומעודד אותו אחרי האימון.

בחיאת רבאק. איזו צביעות.
כל מה שקורה עכשיו זה מו"מ בין גנבי סוסים, כשמצד אחד הסוכן של שכטר שמנסה לגזור קופון על העיסקה, ומצד שני טביב שמנסה לסחוט את שכטר ולאוטרן בשביל עוד כמה יורו ברגע האחרון עם היתממויות שמתאימות לגנב כמוהו.
הפועל החתימה את שכטר על חוזה ארוך טווח וקנתה את הכרטיס שלו במטרה למכור אותו לאירופה בהרבה כסף, ובידיעה מוחלטת שהמטרה שלו זה לא לסיים את החוזה בהפועל אלא לצאת באמצע לאירופה. מי שטוען אחרת הוא או טיפש ונאיבי או צבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 16:50 
you right. He is overestimeted. you should Take Ben Sahar who played in ESpaniol. Great striker

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
you right. He is overestimeted. you should Take Ben Sahar who played in ESpaniol. Great striker

I dont think they can afford him...he is very good.
However, I hear Espaniol has money problems, maybe they can 'steal' him

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

I think Sahar is too good for the German league, i can imagine him doing a hat-trick in Anfield or Wembly. If Lautern have a chance to take sahar instead of Shekther they will be very stupid not to do so.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 17:17 
mbracha כתב:
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

I think Sahar is too good for the German league, i can imagine him doing a hat-trick in Anfield or Wembly. If Lautern have a chance to take sahar instead of Shekther they will be very stupid not to do so.

BEN SAHAR - the israeli wonderkid

נערך לאחרונה על ידי ניב בתאריך 26 יוני 2011, 17:23, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 17:18 
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

delete your stupid messeges
we stiil have a chance to loan sahar for another year, if he will get offers from germany,spain or europe, we can only dream about it.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

dont undersell him, then he wont go finally

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 17:23 
סמל אישי של המשתמש
I would give my dick + right kidney + Shekther for another year of Ben Sahar in Hapoel.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 17:23 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
"שורה תחתונה יש לו חוזה". איזה קשקוש, כולם הפכו פה פתאום עורכי דין.
"הסתובב באירופה בזמן שהקבוצה נאבקה על אליפות". מעניין מי אישר לו להסתובב בכל אירופה! ומה הוא היה אמור לעשות כל הזמן שהיה פצוע? לבוא לחודורוב ולעזור לסחוב קונוסים? בגלל זה כנראה הלכה האליפות. לבאדיר היה קשה בלי ששכטר בא כל יום ומעודד אותו אחרי האימון.

בחיאת רבאק. איזו צביעות.
כל מה שקורה עכשיו זה מו"מ בין גנבי סוסים, כשמצד אחד הסוכן של שכטר שמנסה לגזור קופון על העיסקה, ו מצד שני טביב שמנסה לסחוט את שכטר ולאוטרן בשביל עוד כמה יורו ברגע האחרון עם היתממויות שמתאימות לגנב כמוהו.
הפועל החתימה את שכטר על חוזה ארוך טווח וקנתה את הכרטיס שלו במטרה למכור אותו לאירופה בהרבה כסף, ובידיעה מוחלטת שהמטרה שלו זה לא לסיים את החוזה בהפועל אלא לצאת באמצע לאירופה. מי שטוען אחרת הוא או טיפש ונאיבי או צבוע.

אם היית רואה את הצחוקים ששכטר וטביב עושים בטלפון, היית מבין ששכטר ("טביב לא עונה לי! למה??? למה???") הוא לא הנסחט, אלא עוזר לטביב לסחוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 17:29 
סמל אישי של המשתמש
אין לי מושג איפה רואים את זה. בכל מקרה מה שברור - אין פה שום עניין של התעקשות על חוזה ולא בטיח. אנשים מנסים להשיג עוד רווח זה הכל. אם שכטר שותף לזה, אז שיבושם לו. עצוב לי בשבילו, בתור בנאדם. אבל שיבושם לו.
רק שיפסיקו פה כולם עם הצביעות הזאת כאילו יש פה משהו מעבר לביזנס וניסיון להרוויח עוד הון קטן מצד הצדדים המעורבים על עיסקה שהייתה צפויה כבר שנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 18:33 
בזה שאני תוקף את שכטר אין שום הגנה, אפילו משתמעת, על טביב (או על הראל לצורך העניין). גם כתבתי את זה. השניים האלו ימכרו גם את המזגנים והכסאות בחודורוב (לאחד מהם יש נסיון בזה) אם הם יחשבו שהם יוכלו לקחת כמה סנטים מזה לכיסם ולכן אין לי ספק שבמספיק כסף הם ישמחו למכור את שכטר.
ועדיין, הדיעה היא על שכטר ולא עליהם. ההתנהגות ההרסנית שלהם לא מצדיקה את ההתנהגות החצופה שלו. למרות ואולי בגלל שלהפועל יש זכות לאמר לשכטר שהוא לא הולך לשום מקום ל3 שנים הבאות שכטר, באמצעות הסוכן שלו, עשה בלגנים בקבוצה על בסיס יומי באמצע העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 19:18 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
בזה שאני תוקף את שכטר אין שום הגנה, אפילו משתמעת, על טביב (או על הראל לצורך העניין). גם כתבתי את זה. השניים האלו ימכרו גם את המזגנים והכסאות בחודורוב (לאחד מהם יש נסיון בזה) אם הם יחשבו שהם יוכלו לקחת כמה סנטים מזה לכיסם ולכן אין לי ספק שבמספיק כסף הם ישמחו למכור את שכטר.
ועדיין, הדיעה היא על שכטר ולא עליהם. ההתנהגות ההרסנית שלהם לא מצדיקה את ההתנהגות החצופה שלו. למרות ואולי בגלל שלהפועל יש זכות לאמר לשכטר שהוא לא הולך לשום מקום ל3 שנים הבאות שכטר, באמצעות הסוכן שלו, עשה בלגנים בקבוצה על בסיס יומי באמצע העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 149 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: