נועם שחם כתב:
אין שחקן אחד בארץ, או בעולם, שלא היה עושה את מה ששכטר עשה.
וכמה נוח להתעלם מההסכמה שהייתה איתו לגבי שחרור לחו"ל. זה היה ברור לכולנו ששכטר יעזוב בסוף השנה בכפוף להצעה ראויה, ולהתלונן על זה עכשיו זו פשוט צביעות.
אלו שטויות. לא שמעת מעולם על שחקנים שנאמנים למועדון שלהם? או לפחות על שחקנים שמכבדים את החוזה שעליו חתמו? מעבר לזה ומעבר לעובדה שלטעמי זה בכלל לא היה ברור שהוא יעזוב בסוף העונה (זה היה הרבה פחות ברור מזה שויני וגילי יעזבו לפני שנה) מה ששכטר עשה זה הרבה הרבה מעבר ללחפש קבוצה. שכטר חיפש קבוצה במהלך העונה. לא כמו זהבי בחודש האחרון. לא כמו גילי (או אניימה בשנים שעברו) אחרי שהעונה נגמרה אלא במהלך העונה. כדי לבסס את היכולת שלו לצאת מהחוזה שעליו הוא חתם הוא תקף, כמעט על בסיס יומי, את הנהלת הקבוצה. העובדה שהוא חתם בקבוצה אחרת, והצטלם עם החולצה שלהם, לפני שיש לו שחרור ביד מהמועדון שלו, היא רק הדובדבן שעל הקצפת.
אלו הסכמות היו איתו, ויותר חשוב, מתי הם הושגו וע"י איזה לחץ וממי זה משהו שמאוד שנוי במחלוקת. זה שקצב אומר שהיו הסכמות לא אומר שצריכים להאמין לו. זה לא מישהו שהייתי קונה ממנו מכונית משומשת.
ולבסוף, גם אם הייתי מסכים איתך בהכל אני לא רואה מה לא נכון במה שאני אומר כאן. אני אומר לבחור הגרמני ששכטר זה בנאדם שאין לו בעיה לתרום לריסוק המועדון שבו הוא חתום על חוזה ארוך טווח בגלל שמתחשק לו לעבור לקבוצה יותר גדולה, שאין לו בעיה לתקוף את המועדון בזמן הכי קריטי לו, שהמושג נאמנות זר לו, ושסביר שהוא יעזוב את המועדון שעכשיו הוא מתחנף אליו בהזדמנות הראשונה. אתה טוען שאין שחקן בעולם שלא יעשה את זה. אני טוען שיש. אבל זה לא הופך את מה שאמרתי ללא מדוייק.