אורנה אוסטפלד כתב:
its-sick כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
קיבלנו כרטיסים גם למשחקי בית
ומהשניה ששאול הגיע אף אחד לא הגיע למשחקי בית או חוץ אלא אם אתה מכליל את אנשי אקים
אגב אני מדבר עוד לפני יד ושם,בעונה של אפי כשסיימנו במקום השני ו"היתה צלחת" אנשים כבר זנחו. להפגנה מול המשרדים של גוז'ינסקי בקושי הגיעו 50 איש כשרק 3 חודשים לפני היה טירוף בדרבי ה-25
בוא לא נשכתב את ההיסטוריה,לא היה שום חרם מאורגן
בטח שהיה חרם מאורגן על יד ושם. היה קונצנזוס שלשם לא הולכים. אם אתה לא מודע לזה, לא אומר שזה לא היה. בוודאות היה חרם.
וזו היתה העונה שבסופה שאול ויתר על ליגת העל מסיבות כלכליות למרות ששרדנו במגרש.
נכון שבעונה של המקום השני אוסישקין לא היה מפוצץ, אבל עדיין הגיעו מאות אנשים לפלייאוף.
אני מדבר על עונה לפני
ולא הגיעו מאות אנשים,האולם היה רחוק מלהיות מלא גם בדרבי. למשחקי חוץ הגענו בודדים
ובעונה שאחרי גם אם היינו נשארים באוסישקין אף אחד לא היה מגיע מלבד אותםם 20 חוליגנים רגילים. בואו לא נשכתב את ההיסטוריה. אם הפועל סל היתה אז מעניינת מישהו היו מגיעים יותר מ-50 אי להפגנה מול המשרד בתחנה המרכזית והיה יוצא משהו אולי
אורנה אתה לא רוצה לקרוא לזה חרם, אל תקרא.
אתה יודע בדיוק כמוני, שבעונה הראשונה של שאול אחרי גוסינסקי ב2005 כשהפועל סיימו מקום שני אחרי עונה הירואית היו 200 איש במשחק עם 5 מנויים ו2 כרטיסים שמכרו במשחק, ו500 איש בדרבי, כשרוב מי שמגיע זה מוזמנים ואנשי אקי"ם.
ואתה יודע בדיוק כמוני, שאם בראש הקבוצה לא היה עומד שאול לא היינו מתקרבים למצב כזה בחיים מבחינת הקהל.
אל תקרא לזה חרם מאורגן, תקרא לזה חרם ספונטני, תקרא לזה מה שבא לך.
בשורה התחתונה אנשים לא באו לאוסישקין רק בגלל שבראש הקבוצה עמד שאול אייזנברג, אפילו שמקצועית זאת הייתה עונה טובה (וגם זו שאחריה ביד אליהו הייתה סבירה).
ובדיעבד 6 שנים לאחר מכן, זה היה הדבר הנכון לעשות. ואני אומר את זה בתור אחד המטומטמים שהמשיך לבוא עדיין בחלק גדול של אותה עונה לאוסישקין.