תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 21:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 203 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

לעונת 2011/12
בעד, לא משנה אם מוני או טביב יהיו הבעלים. 33%  33%  [ 75 ]
בעד, רק במידה ואלי טביב יהיה הבעלים. 9%  9%  [ 20 ]
בעד, רק במידה ומוני הראל יהיה הבעלים. 2%  2%  [ 5 ]
נגד. 56%  56%  [ 127 ]
סך הכל הצבעות : 227
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חרם מנויים
הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 08:34 
סמל אישי של המשתמש
יש פה אשכרה אנשים שלא רוצים לעשות מחאה כדי שמכבי לא יחשיבו אותם חלילה כ "אוהדי הצלחות" .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 08:39 
סמל אישי של המשתמש
חד משמעית נגד, חרם מנוים זה לא מה שיעזור.
מחאה צריכה לקרות בדרך אחרת, לא כזאת.
דווקא בגלל המצב הנוראי שעובר על הקבוצה צריך לבוא ולצבוע את בלומפילד באדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 08:46 
לא יהיה שום חרם מנויים מאורגן כך שמי שמחכה לכזה חבל על זמנו.
כמו בכל דבר, שכל אחד יעשה את השיקולים שלו ויחליט אם הוא קונה או לא קונה מנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 08:53 
סמל אישי של המשתמש
red-toro כתב:
זה לא רלוונטי.
אותם אנשים שקנו את המנויים לליגת האלופות, הוכיחו שבכל מצב ולא משנה עד כמה יזיינו אותם הם ימשיכו לקנות ולשלם.
גם אם יעשו חרם, עדיין אנשים יקנו מנויים... אז חבל על המאמץ.

הוצאת לי את המילים מהפה.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 08:55 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 09:01 
קריימר כתב:

!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 09:03 
סמל אישי של המשתמש
לאפה בחינם כתב:
קריימר כתב:

!!!

חחחח
אז איך בדיוק?
מה הדרך האחרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 09:04 
סמל אישי של המשתמש
אגב,במאמר מוסגר,אם אוהדי הפועל לא יגיעו למשחקי בית אלא רק למשחקי חוץ זה יהיה דבר ענק שיוכיח כמה הם נאמנים ומצד שני ידפוק את הבעלים
כרגע עוד חזון למועד,נראה מה יקרה כשיתקרב מועד תחילת הליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 09:12 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
אגב,במאמר מוסגר,אם אוהדי הפועל לא יגיעו למשחקי בית אלא רק למשחקי חוץ זה יהיה דבר ענק שיוכיח כמה הם נאמנים ומצד שני ידפוק את הבעלים

בעונות גדולות אתה מביא 1500-2000 למשחקי חוץ... אין שום סיכוי שזה ישתנש לטובה (רק לרעה).
ויש מספיק דרכים לעשות בלאגן בלי חרם מנויים.

ואני יודע שזה נאמר כבר, אבל יש 50 מליון בקופה. אם טביב רוצה לעשות אקזיט טוב הוא לא צריך את המנויים
ואם הוא מתכנן למכור את הפועל ביוקר, כדי שמישהו יקנה הוא צריך להשאיר קבוצה מצליחה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 09:13 
סמל אישי של המשתמש
נו תן לי דרכים
בינתיים כולם אומרים שיש דרכים ואף אחד לא מספר מהם הדרכים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 09:13 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
כשעשינו את זה בכדורסל הקבוצה נעלמה לנו מול העיניים. שאול ויתר על הקבוצה רק כשהיא היתה כבר חסרת ערך.
אני בעד הפגנות שיוציאו לטביב את החשק להתעסק איתנו, אני נגד הורדה איטית של ערך הקבוצה עד שצריך יהיה להקים קבוצה חדשה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

נערך לאחרונה על ידי its-sick בתאריך 26 יוני 2011, 09:15, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 09:14 
סמל אישי של המשתמש
קריימר כתב:

רדנקו בוא לפה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 09:15 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
כשעשינו את זה בכדורסל הקבוצה נעלמה לנו מול העיניים. שאול ויתר על הקבוצה רק כשהיא היתה כבר חסרת ערך.

די נו
בכדורסל לא היה שום חרם. אנשים לא באו למשחקי הבית (שם בכלל קיבלנו כרטיסים בחינם),למשחקי החוץ או להפגנות פשוט כי מרגע ששאול חזר לתמונה הפועל לא עניינה יותר מ-50 אוהדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 09:16 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
its-sick כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
אני בעד הפגנות שיוציאו לטביב את החשק להתעסק איתנו, אני נגד הורדה איטית של ערך הקבוצה עד שצריך יהיה להקים קבוצה חדשה.

די נו
בכדורסל לא היה שום חרם. אנשים לא באו למשחקי הבית (שם בכלל קיבלנו כרטיסים בחינם),למשחקי החוץ או להפגנות פשוט כי מרגע ששאול חזר לתמונה הפועל לא עניינה יותר מ-50 אוהדים
קיבלנו כרטיסי חינם למשחקי החוץ, וכל האנשים שהיו במשחקי החוץ לא הלכו ליד ושם. זה נקרא חרם.
החרם אמנם היה על האולם המקולל של המחלה, אבל התוצאה הכלכלית היתה זהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 09:20 
סמל אישי של המשתמש
קיבלנו כרטיסים גם למשחקי בית
ומהשניה ששאול הגיע אף אחד לא הגיע למשחקי בית או חוץ אלא אם אתה מכליל את אנשי אקים
אגב אני מדבר עוד לפני יד ושם,בעונה של אפי כשסיימנו במקום השני ו"היתה צלחת" אנשים כבר זנחו. להפגנה מול המשרדים של גוז'ינסקי בקושי הגיעו 50 איש כשרק 3 חודשים לפני היה טירוף בדרבי ה-25
בוא לא נשכתב את ההיסטוריה,לא היה שום חרם מאורגן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 09:25 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
ומהשניה ששאול הגיע אף אחד לא הגיע למשחקי בית או חוץ אלא אם אתה מכליל את אנשי אקים
אגב אני מדבר עוד לפני יד ושם,בעונה של אפי כשסיימנו במקום השני ו"היתה צלחת" אנשים כבר זנחו. להפגנה מול המשרדים של גוז'ינסקי בקושי הגיעו 50 איש כשרק 3 חודשים לפני היה טירוף בדרבי ה-25
בטח שהיה חרם מאורגן על יד ושם. היה קונצנזוס שלשם לא הולכים. אם אתה לא מודע לזה, לא אומר שזה לא היה. בוודאות היה חרם.
וזו היתה העונה שבסופה שאול ויתר על ליגת העל מסיבות כלכליות למרות ששרדנו במגרש.
נכון שבעונה של המקום השני אוסישקין לא היה מפוצץ, אבל עדיין הגיעו מאות אנשים לפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 09:28 
סמל אישי של המשתמש
תהיו מציאותיים: יהיה חרם רק אם מחירי המנויים יהיו מוגזמים, כפי שקרה בליגת האלופות (שם גם אני הייתי בין המחרימים).
אם המחירים יהיו סבירים (זולים מאשתקד), אני מעריך שגם השנה אני ארכוש מנויים.
כפי שכבר כתבתי כאן בעבר, אני חושב שטביב רוצה לשמור על ערך הקבוצה כדי למכור אותה ברווח, ולכן לא יעשה יותר מדי שטויות.
ואם הוא יעשה (יש דברים שנובעים מאופי, ואת זה קשה לשנות), אני מקווה שנוכל לתת לו הרגשה לא נוחה עם הבעלות שלו על הפועל.
ואגב, מי שבאמת רוצה בטובתה של הפועל, ויש לו את הקשרים המתאימים, צריך להתחיל ולנסות לגבש קבוצת רכישה שתרכוש את הקבוצה מידי טביב. זה המעשה הנכון לעשותו בשנה הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 09:30 
אם רוצים לעשות חרם מנויים, לדעתי חייבים להגדיר את המטרות והיעדים שלו ומה התנאים שבהם החרם יבוטל.

אני באופן אישי, בלי קשר לחרם כזה או אחר, לא מתכוון כרגע לרכוש מנוי, אלא אם אראה תפנית דרסטית בצורה שבה המועדון מתנהל. הוציאו לי את החשק מלבוא לכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 09:31 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
בטח שהיה חרם מאורגן על יד ושם. היה קונצנזוס שלשם לא הולכים. אם אתה לא מודע לזה, לא אומר שזה לא היה. בוודאות היה חרם.
נכון שבעונה של המקום השני אוסישקין לא היה מפוצץ, אבל עדיין הגיעו מאות אנשים לפלייאוף.

אני מדבר על עונה לפני
ולא הגיעו מאות אנשים,האולם היה רחוק מלהיות מלא גם בדרבי. למשחקי חוץ הגענו בודדים
ובעונה שאחרי גם אם היינו נשארים באוסישקין אף אחד לא היה מגיע מלבד אותםם 20 חוליגנים רגילים. בואו לא נשכתב את ההיסטוריה. אם הפועל סל היתה אז מעניינת מישהו היו מגיעים יותר מ-50 אי להפגנה מול המשרד בתחנה המרכזית והיה יוצא משהו אולי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 09:31 
נועם שחם כתב:
אם רוצים לעשות חרם מנויים, לדעתי חייבים להגדיר את המטרות והיעדים שלו ומה התנאים שבהם החרם יבוטל.

אני באופן אישי, בלי קשר לחרם כזה או אחר, לא מתכוון כרגע לרכוש מנוי, אלא אם אראה תפנית דרסטית בצורה שבה המועדון מתנהל. הוציאו לי את החשק מלבוא לכדורגל.

אני איתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 10:00 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
its-sick כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:

אני מדבר על עונה לפני
ולא הגיעו מאות אנשים,האולם היה רחוק מלהיות מלא גם בדרבי. למשחקי חוץ הגענו בודדים
ובעונה שאחרי גם אם היינו נשארים באוסישקין אף אחד לא היה מגיע מלבד אותםם 20 חוליגנים רגילים. בואו לא נשכתב את ההיסטוריה. אם הפועל סל היתה אז מעניינת מישהו היו מגיעים יותר מ-50 אי להפגנה מול המשרד בתחנה המרכזית והיה יוצא משהו אולי

אורנה אתה לא רוצה לקרוא לזה חרם, אל תקרא.
אתה יודע בדיוק כמוני, שבעונה הראשונה של שאול אחרי גוסינסקי ב2005 כשהפועל סיימו מקום שני אחרי עונה הירואית היו 200 איש במשחק עם 5 מנויים ו2 כרטיסים שמכרו במשחק, ו500 איש בדרבי, כשרוב מי שמגיע זה מוזמנים ואנשי אקי"ם.
ואתה יודע בדיוק כמוני, שאם בראש הקבוצה לא היה עומד שאול לא היינו מתקרבים למצב כזה בחיים מבחינת הקהל.

אל תקרא לזה חרם מאורגן, תקרא לזה חרם ספונטני, תקרא לזה מה שבא לך.
בשורה התחתונה אנשים לא באו לאוסישקין רק בגלל שבראש הקבוצה עמד שאול אייזנברג, אפילו שמקצועית זאת הייתה עונה טובה (וגם זו שאחריה ביד אליהו הייתה סבירה).

ובדיעבד 6 שנים לאחר מכן, זה היה הדבר הנכון לעשות. ואני אומר את זה בתור אחד המטומטמים שהמשיך לבוא עדיין בחלק גדול של אותה עונה לאוסישקין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
זה מאד קריטי,ההבדל הזה
כל מה שאני טוען הוא שלא היה שום חרם מאורגן ואנשים לא באו כי זה לא ממש עניין אותם. כנ"ל להפגנות
יש הבדל עצום בין זה לבין מה שאמור לקרות בכדורגל. אמנם יהיו מס' אלפים שלא יקנו מנוי כי זו לא הקבוצה החזקה של העונות הקודמות אבל רק חרם מאורגן אולי יעשה משהו. אם לא חרם לפחות תנו דרכים אפקטיביות למאבק כי אני עוד לא ראיתי כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 10:16 
אחרי שהוספתם מסמר לארון עכשיו אתם כבר נושאים אותו על הכתפיים לעבר הקבר !

לא מבין את האמירה הזו "שדווקא עכשיו שהמצב קשה " ? מישהו מצמיד אקדח לראש של ההנהלה ? יש כסף בקופה המצב קשה מבחירה של הבעלים !
לא בגלל סגל שחקנים או מומנטום שלילי ששם הקהל צריך לתמוך ,כאן הפעולה ההפוכה היא המעשה הנכון אחרת אתם נותנים לגיטימציה למעשי ההנהלה ובעצם משתפים פעולה בהריסת הקבוצה שאני מזכיר שרק לפני שנה זו הייתה הקבוצה הכי טובה שלנו ואיפה נהיה מחר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 10:20 
סימרוטיץ כתב:
אחרי שהוספתם מסמר לארון עכשיו אתם כבר נושאים אותו על הכתפיים לעבר הקבר !

לא מבין את האמירה הזו "שדווקא עכשיו שהמצב קשה " ? מישהו מצמיד אקדח לראש של ההנהלה ? יש כסף בקופה המצב קשה מבחירה של הבעלים !
לא בגלל סגל שחקנים או מומנטום שלילי ששם הקהל צריך לתמוך ,כאן הפעולה ההפוכה היא המעשה הנכון אחרת אתם נותנים לגיטימציה למעשי ההנהלה ובעצם משתפים פעולה בהריסת הקבוצה שאני מזכיר שרק לפני שנה זו הייתה הקבוצה הכי טובה שלנו ואיפה נהיה מחר ?

!!!
המצב לא אמור להיות קשה. המצב אמור להיות מאוד פשוט.
יש כסף בקופה. תביאו בכסף הזה שחקנים טובים ולא רק כאלה שבאים בהעברה חופשית מקבוצה שירדה לליגה השלישית בפורטוגל. והופ, המצב כבר לא "קשה".
המצב קשה אך ורק בגלל הבעלים. לא איזה פורס מאז'ור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
אורנה, מה זה משנה ממה זה נובע?
מה שמשנה זה אם הקהל מביע אמון בהתנהלות המועדון וברצון הבעלים לקדם אותו ולפעול לטובת המועדון.

אם הוא עושה את זה - הבעלים יכול להמשיך לגלגל את העסק.
אם הוא לא עושה את זה - אז הבעלים חי על זמן שאול (איזה משחק מילים יפה), ומתישהו זה יתפוצץ והמועדון יצא לדרך חדשה ובתקווה טובה יותר

בלומפילד מלא במנויים נותן רוח גבית לדרך הניהול הנוכחית של המועדון, משאיר את המועדון אטרקטיבי לספונסרים, מאפשר לנהל חזות של "עסקים כרגיל".
בדיוק כמו שאם אוסישקין היה מתמלא בזמנו שאול היה ממשיך לגלגל את הרמאות שלו, וכשהוא היה ריק ואף אחד לא התעניין העסק התמוטט תוך זמן קצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 10:37 
כל עוד אחד משניהם הוא בעלים אסור לרכוש מנויים נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
noamw כתב:
נועם שחם כתב:

אני איתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 10:55 
IdanTheLittle כתב:
"כשהספינה טובעת, העכברים בורחים".
אם אנשים ירגישו שהולכת להיות שנה הבאה עונה נפילה, פחות אנשים ישימו את ה2000 שקל שלהם על שער 2, שער 7 לא יחטף כמו שער 5, ולא יצטרכו לפתוח את 13 ו-8 למנויים, ככה שבכל מקרה עם חרם או בלי חרם יהיו פחות מנויים.

ול"ערן זהבי", אם אתה תהיה שלם עם החרם, זה יעניין לך את השערה של הביצה מי יעשה מנוי ומי לא. העיקר המטרה שמאחורי החרם.
ובוא אני אעזור לך לקבל את ההחלטה הנכונה. תדמיין את הסנריו הבא:
יום שבת, שעה 15:00, המחזור הוא המחזור התשיעי, באותו הזמן טביבי לוגם לו קוקטייל, עם מטרייה קטנה כזאת, בחופשה ה-100 שלו מאז שהוא נהיה הבעלים היחיד (הוא בעיקר יוצא לחופשות בחלוני העברות ומשחקים של הקבוצה), והוא נמצא לו אי שם בברלין/לרנקה/מיאמי, מהכסף שאתה מימנת בעצמך בכספי המנוי שלך! באותו הזמן אתה יושב בשער 5 בבלומפילד, כולך מזיע כי חם טיחו במדינה המסריחה הזאת, ורואה את הפועל שלך מחלצת בעור שיניה 1-1 בבית עם העולה החדשה עירוני רמה"ש לאחר שער שיוויון דרמטי של ויקטור מרעי בדקה ה-92 (כמה סמלי). יש! עלינו למקום 8! זה פלייאוף עליון או תחתון? רגע, מה קרה לפלייאוף האמצעי? לא נורא העיקר יש קיזוז כדי שיהיה סיכוי לאירופה... מה זאת אומרת ביטלו את הקיזוז?! מה יש שבוע הבא? שיט, יוצאים למשחק חוץ קשה ב"הברפלד" נגד ראשון...
קיצור הבנת.

עכשיו לפני שיצעקו פה "אוהד הצלחות!", אין לי בעיה עם עונות קשות, להיפך, אני מרגיש הרבה יותר מחובר לקבוצה בעונות כאלה שהקבוצה צריכה אותי מאשר בעונות שמנצחים בקלות 4-0. פשוט יש לי בעיה עם הזבל הקמצן שעומד בראש המערכת, ואני לא מוכן לממן לו את החופשה הבאה, כי את הכסף שלי הוא לא מתכוון להוציא לטובת הקבוצה ("ניהול שפוי! ניהול שפוי! רגע, דנה התחיל כבר ה"אגדו" בבריכה? אני בא!").

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
כמו שהמועדון נראה והרכש הצפוי, אני מאמין שגם בלי הכרזה על חרם(שזה מוצדק לחלוטין כאמור), לא יהיו לקבוצה יותר מ4000-5000 מנויים. שזה למעלה מחצי מהכמות מהעונה שעברה ובהחלט תורגש פגיעה.
ככה או ככה, טביב צפוי לקבל וואחד זין בהקשר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2011, 11:32 
איך אפשרים להחרים?
מי ישלם לי פיצויים כשאפסיד צפיה בלירון דיאמנט ממרחק של 20 מטר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 203 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: