mbracha כתב:
לירון האדום כתב:
bruno conti כתב:
בחיי שאתם ליצנים,דיאמנט,עבאס וכו זה קטנות והחתמות יותר משלימות לסגל הרחב אך לא פחות חשובות.
מה שאפשר לסגור מהר ובזול סוגרים ומתקדמים הלאה. לדעתי שתי החתמות טובות מאד.
ההחתמות הגדולות באשר לשחקני מפתח יגיעו בהמשך מכיוון שזה יותר מסובך עניין של מו"מ וכמובן הרבה כסף .
אנשים קצת בהיסטריה, גם עכשיו יש להפועל סגל טוב מאד מבחינת הגנה וקישור אחורי. החתמות חשובות יותר יהיו בחלק ההתקפי
כשמבחינת ישראלים היחידים שיכולים לשדרג אותנו זה בוזגלו ואולי חן עזרא,וקשטן יצטרך לפגוע בזרים!... חלוץ וקשר התקפי .
בשנים האחרונות הכח שלנו היה השחקנים הישראליים,בעונה הבאה נקום וניפול על הזרים ולכן אלו יהיו החתמות חשובות ביותר.
סבלנות,יום חמישי מתקרב.
אתה רציני?!
הגנה?
הלך לך השוער הכי טוב שהיה לך, אתה ממשיך עם פרנסמן שראינו מה היכולות שלו, ועם בלם שיש לו נטיה להיפצע(פצ'לקה)+בלם שהיה אמור לפרוש.
יש לך רק מגן ימני אחד בינתיים, והמגנים השמאלים שלך זה לא משהו מדהים.
קישור אחורי? בינתיים את שי לא רוצים בקבוצה.
אתה גם רציני להודעה שכתבת שהמחאה תהפוך לשירי עידוד?!
אתה באמת היסטרי באובר, למרות שאני לא אומר שהכל טוב, אבל בכל הקשור לעמדות מהקישור המרכזי ומטה:
1. פצ'אלקה בלם שנוטה להפצע? בסך הכל סבל ממתיחה בשריר ירך אחורי ואיזה מכה שקיבל באחד המשחקים. נטייה להיפצע זה שחקנים כמו בן לוז או ניבאלדו. בסך הכל מדובר בבלם אדיר, ממה שראינו עד עכשיו. פרנסמן על ידו זאת קומבינציה מעולה, גם אם פרנסמן לא בלם על. אתה יודע מה תקבל מהם והם נוטים שלא לעשות הרבה שטויות, במיוחד אחרי שהם ישפרו תיאום ביניהם במחנה אימונים. אני מעדיף את פרנסמן על בלם זר אחר שיביאו ולך תדע מה תקבל ממנו, וחוץ מזה פרנסמן עלה לא מעט כסף.
2. לגבי אפודת השוער, דיברו עם נוייר והוא אמר שהוא רוצה סעיף שחרור לחו"ל ושתי שקיות חלב בכל יום בחוזה ולכן הוא לא יגיע. במקומו יביאו את לובוס (שגוטמן ומאמן השוערים שלו רצו) או איינוגבה (שקשטן רוצה), אלטרנטיבה הולמת לגמרי. מצטער בשם הצוות המקצועי שאין אניימות חופשיים בשוק.
3. המגן הימני שלך פנטסטי, והלוואי ויצרפו בתור מחליף שלו שחקן נוער, כדי שהוא יהיה הברירת מחדל בהרכב, למרות שכרגע מושמעים קולות של הבאה של זר לעמדה הזאת. אני מבין ממך שצריך להלחץ ולהחתים זר תוך יום וחצי, בהתבסס על תקציר ביוטיוב.
4. המגנים השמאליים שלך לא ילכו מפה כרגע. לדדי יש חוזה לעוד עונה, ולשיש יש פוטנציאל, גם אם הוא לא הבריק מדי בכמה משחקים השנה. אני במקום קשטן נותן לגל את גופיית ההרכב ומריץ אותו חזק בהרכב, מבטיח לך שהוא ישתפר. כרגע אין שום אלטרנטיבה ריאלית בשוק המקומי ולא כדאי לבזבז על זה עמדה של זר.
5. העמדה הכי בעייתית היא הקשר שעומד ליד ידין באמצע, 50-50 כמו שדני גולפיטק אוהב לקרוא לו. שי לא מספיק טוב, לפחות לא לאורך זמן. הייתי מאוד רוצה שיביאו לשם זר איכותי (לאו דווקא כזה שעולה 2 מיליון דולר, במכבי השיטה הזאת הוכחה כדפוקה), שילחם יחד עם שי על העמדה.
תסביר לי כמה דברים: זה שפרנסמן עלה הרבה כסף קשור כי?
זה שהמגנים השמאלים שלך תחת חוזה אומר שהם טובים?
קנדה זה מגן פנטסטי? והמחליף שלו צריך להיות שחקן נוער?
איזה בלם מחליף יש לך? וואליד?
לגבי שוער- אין לי בעיה עם אינוגבה נהפוכו, יש לי כן בעיה עם הסחבת .
ואם אתה באמת חושב שבהרכב הנוכחי שהוא:
לובוס\אינוגבה, קנדה, פצ'לקה, פרנסמן, דדי, שי(אם יישאר), אביחי, סלים, אלרואי, לאלה, תמוז
יחד עם ספסל של: בן שאנן,בקשי,וואליד,שיש,גורדנה,אלקסלסי,עבאס ודימנאט זה קבוצה לאליפות אז דרשני.
יש לך מקום ל2 זרים בהנחה שאיתי לא יישאר אתה צריך חלוץ+קשר עושה משחק או לחילופין מגן ימני זר וחלוץ ישראלי\בוזגלו