תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 00:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 475 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 21/6 [דיונים]
הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
אני מקווה מאוד שבזה לא הסתיימה סאגת עמדת החלוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 14:14 
mbracha כתב:
לירון האדום כתב:
bruno conti כתב:
בחיי שאתם ליצנים,דיאמנט,עבאס וכו זה קטנות והחתמות יותר משלימות לסגל הרחב אך לא פחות חשובות.
מה שאפשר לסגור מהר ובזול סוגרים ומתקדמים הלאה. לדעתי שתי החתמות טובות מאד.
ההחתמות הגדולות באשר לשחקני מפתח יגיעו בהמשך מכיוון שזה יותר מסובך עניין של מו"מ וכמובן הרבה כסף .
אנשים קצת בהיסטריה, גם עכשיו יש להפועל סגל טוב מאד מבחינת הגנה וקישור אחורי. החתמות חשובות יותר יהיו בחלק ההתקפי
כשמבחינת ישראלים היחידים שיכולים לשדרג אותנו זה בוזגלו ואולי חן עזרא,וקשטן יצטרך לפגוע בזרים!... חלוץ וקשר התקפי .
בשנים האחרונות הכח שלנו היה השחקנים הישראליים,בעונה הבאה נקום וניפול על הזרים ולכן אלו יהיו החתמות חשובות ביותר.
סבלנות,יום חמישי מתקרב.

אתה רציני?!
הגנה?
הלך לך השוער הכי טוב שהיה לך, אתה ממשיך עם פרנסמן שראינו מה היכולות שלו, ועם בלם שיש לו נטיה להיפצע(פצ'לקה)+בלם שהיה אמור לפרוש.
יש לך רק מגן ימני אחד בינתיים, והמגנים השמאלים שלך זה לא משהו מדהים.
קישור אחורי? בינתיים את שי לא רוצים בקבוצה.

אתה גם רציני להודעה שכתבת שהמחאה תהפוך לשירי עידוד?!

אתה באמת היסטרי באובר, למרות שאני לא אומר שהכל טוב, אבל בכל הקשור לעמדות מהקישור המרכזי ומטה:

1. פצ'אלקה בלם שנוטה להפצע? בסך הכל סבל ממתיחה בשריר ירך אחורי ואיזה מכה שקיבל באחד המשחקים. נטייה להיפצע זה שחקנים כמו בן לוז או ניבאלדו. בסך הכל מדובר בבלם אדיר, ממה שראינו עד עכשיו. פרנסמן על ידו זאת קומבינציה מעולה, גם אם פרנסמן לא בלם על. אתה יודע מה תקבל מהם והם נוטים שלא לעשות הרבה שטויות, במיוחד אחרי שהם ישפרו תיאום ביניהם במחנה אימונים. אני מעדיף את פרנסמן על בלם זר אחר שיביאו ולך תדע מה תקבל ממנו, וחוץ מזה פרנסמן עלה לא מעט כסף.

2. לגבי אפודת השוער, דיברו עם נוייר והוא אמר שהוא רוצה סעיף שחרור לחו"ל ושתי שקיות חלב בכל יום בחוזה ולכן הוא לא יגיע. במקומו יביאו את לובוס (שגוטמן ומאמן השוערים שלו רצו) או איינוגבה (שקשטן רוצה), אלטרנטיבה הולמת לגמרי. מצטער בשם הצוות המקצועי שאין אניימות חופשיים בשוק.

3. המגן הימני שלך פנטסטי, והלוואי ויצרפו בתור מחליף שלו שחקן נוער, כדי שהוא יהיה הברירת מחדל בהרכב, למרות שכרגע מושמעים קולות של הבאה של זר לעמדה הזאת. אני מבין ממך שצריך להלחץ ולהחתים זר תוך יום וחצי, בהתבסס על תקציר ביוטיוב.

4. המגנים השמאליים שלך לא ילכו מפה כרגע. לדדי יש חוזה לעוד עונה, ולשיש יש פוטנציאל, גם אם הוא לא הבריק מדי בכמה משחקים השנה. אני במקום קשטן נותן לגל את גופיית ההרכב ומריץ אותו חזק בהרכב, מבטיח לך שהוא ישתפר. כרגע אין שום אלטרנטיבה ריאלית בשוק המקומי ולא כדאי לבזבז על זה עמדה של זר.

5. העמדה הכי בעייתית היא הקשר שעומד ליד ידין באמצע, 50-50 כמו שדני גולפיטק אוהב לקרוא לו. שי לא מספיק טוב, לפחות לא לאורך זמן. הייתי מאוד רוצה שיביאו לשם זר איכותי (לאו דווקא כזה שעולה 2 מיליון דולר, במכבי השיטה הזאת הוכחה כדפוקה), שילחם יחד עם שי על העמדה.

תסביר לי כמה דברים: זה שפרנסמן עלה הרבה כסף קשור כי?
זה שהמגנים השמאלים שלך תחת חוזה אומר שהם טובים?
קנדה זה מגן פנטסטי? והמחליף שלו צריך להיות שחקן נוער?
איזה בלם מחליף יש לך? וואליד?
לגבי שוער- אין לי בעיה עם אינוגבה נהפוכו, יש לי כן בעיה עם הסחבת .
ואם אתה באמת חושב שבהרכב הנוכחי שהוא:
לובוס\אינוגבה, קנדה, פצ'לקה, פרנסמן, דדי, שי(אם יישאר), אביחי, סלים, אלרואי, לאלה, תמוז
יחד עם ספסל של: בן שאנן,בקשי,וואליד,שיש,גורדנה,אלקסלסי,עבאס ודימנאט זה קבוצה לאליפות אז דרשני.
יש לך מקום ל2 זרים בהנחה שאיתי לא יישאר אתה צריך חלוץ+קשר עושה משחק או לחילופין מגן ימני זר וחלוץ ישראלי\בוזגלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 14:16 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
לירון האדום כתב:
bruno conti כתב:
בחיי שאתם ליצנים,דיאמנט,עבאס וכו זה קטנות והחתמות יותר משלימות לסגל הרחב אך לא פחות חשובות.
מה שאפשר לסגור מהר ובזול סוגרים ומתקדמים הלאה. לדעתי שתי החתמות טובות מאד.
ההחתמות הגדולות באשר לשחקני מפתח יגיעו בהמשך מכיוון שזה יותר מסובך עניין של מו"מ וכמובן הרבה כסף .
אנשים קצת בהיסטריה, גם עכשיו יש להפועל סגל טוב מאד מבחינת הגנה וקישור אחורי. החתמות חשובות יותר יהיו בחלק ההתקפי
כשמבחינת ישראלים היחידים שיכולים לשדרג אותנו זה בוזגלו ואולי חן עזרא,וקשטן יצטרך לפגוע בזרים!... חלוץ וקשר התקפי .
בשנים האחרונות הכח שלנו היה השחקנים הישראליים,בעונה הבאה נקום וניפול על הזרים ולכן אלו יהיו החתמות חשובות ביותר.
סבלנות,יום חמישי מתקרב.

אתה רציני?!
הגנה?
הלך לך השוער הכי טוב שהיה לך, אתה ממשיך עם פרנסמן שראינו מה היכולות שלו, ועם בלם שיש לו נטיה להיפצע(פצ'לקה)+בלם שהיה אמור לפרוש.
יש לך רק מגן ימני אחד בינתיים, והמגנים השמאלים שלך זה לא משהו מדהים.
קישור אחורי? בינתיים את שי לא רוצים בקבוצה.

אתה גם רציני להודעה שכתבת שהמחאה תהפוך לשירי עידוד?!

אתה באמת היסטרי באובר, למרות שאני לא אומר שהכל טוב, אבל בכל הקשור לעמדות מהקישור המרכזי ומטה:

1. פצ'אלקה בלם שנוטה להפצע? בסך הכל סבל ממתיחה בשריר ירך אחורי ואיזה מכה שקיבל באחד המשחקים. נטייה להיפצע זה שחקנים כמו בן לוז או ניבאלדו. בסך הכל מדובר בבלם אדיר, ממה שראינו עד עכשיו. פרנסמן על ידו זאת קומבינציה מעולה, גם אם פרנסמן לא בלם על. אתה יודע מה תקבל מהם והם נוטים שלא לעשות הרבה שטויות, במיוחד אחרי שהם ישפרו תיאום ביניהם במחנה אימונים. אני מעדיף את פרנסמן על בלם זר אחר שיביאו ולך תדע מה תקבל ממנו, וחוץ מזה פרנסמן עלה לא מעט כסף.

2. לגבי אפודת השוער, דיברו עם נוייר והוא אמר שהוא רוצה סעיף שחרור לחו"ל ושתי שקיות חלב בכל יום בחוזה ולכן הוא לא יגיע. במקומו יביאו את לובוס (שגוטמן ומאמן השוערים שלו רצו) או איינוגבה (שקשטן רוצה), אלטרנטיבה הולמת לגמרי. מצטער בשם הצוות המקצועי שאין אניימות חופשיים בשוק.

3. המגן הימני שלך פנטסטי, והלוואי ויצרפו בתור מחליף שלו שחקן נוער, כדי שהוא יהיה הברירת מחדל בהרכב, למרות שכרגע מושמעים קולות של הבאה של זר לעמדה הזאת. אני מבין ממך שצריך להלחץ ולהחתים זר תוך יום וחצי, בהתבסס על תקציר ביוטיוב.

4. המגנים השמאליים שלך לא ילכו מפה כרגע. לדדי יש חוזה לעוד עונה, ולשיש יש פוטנציאל, גם אם הוא לא הבריק מדי בכמה משחקים השנה. אני במקום קשטן נותן לגל את גופיית ההרכב ומריץ אותו חזק בהרכב, מבטיח לך שהוא ישתפר. כרגע אין שום אלטרנטיבה ריאלית בשוק המקומי ולא כדאי לבזבז על זה עמדה של זר.

5. העמדה הכי בעייתית היא הקשר שעומד ליד ידין באמצע, 50-50 כמו שדני גולפיטק אוהב לקרוא לו. שי לא מספיק טוב, לפחות לא לאורך זמן. הייתי מאוד רוצה שיביאו לשם זר איכותי (לאו דווקא כזה שעולה 2 מיליון דולר, במכבי השיטה הזאת הוכחה כדפוקה ), שילחם יחד עם שי על העמדה.

4. בוודאי שיש אלטרנטיבות שהן טובות יותר מבן דיין, תן לי בעמדת המגן השמאלי את שיש בתוספת אופיר דוידזאדה מב"ש כמחליף ואני מרוצה. הם לא אמורים לעלות הרבה והם יכולים להיות גיבוי לא רע.

5.איזה שיטה? אני מקווה שאתה לא באמת חושב שכל זר שבא בסכום של 2 מיליון דולר חייב להיות מסי. (מכבי בכלל לא הוציאו סכום כזה אבל לא נזרום איתך)
אני דווקא בעד להוציא 1-1.5 מיליון יורו לפחות על קשר אמצע זר שיכול לעשות שיפור אדיר לקבוצה. אפילו אפשר להביא איזה שחקן חופשי מהבונדסליגה (אם יש) סטייל ווצ'יצ'ביץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
עזבו אותנו לא מעט שחקנים העונה, אין שום סיבה הגיונית בעולם להחליף עוד כמה ובעצם לייצר קבוצה חדשה לגמרי. אם כבר להחליף שחקנים בקבוצה זה את שחקני הספסל, שרובם הוכחו כלא מספיק טובים. אם הביאו את דיאמנט במקום מרעי, כדי שילחם יחד עם לאלא על עמדת החלוץ השלישי, זה פנטסטי מבחינתנו. כנ"ל לגבי עבאס שמבחינתי אמור להילחם עם טועמה על העמדה של הקשר השמאלי שלנו. אלרואי וקשר התקפי נוסף אמורים להלחם על עמדת הקשר הימני, מה שאומר ששבחון צריך לעזוב.

מבחינת ההרכב הראשון מה שצריך זה ארבעה שחקנים טובים בסך הכל: שוער, חלוץ, קשר התקפי וקשר מרכזי. אליהם צריך להוסיף מגן ימני מחליף. יכול להיות שקשטן יחליט ללכת עם שי כקשר ההרכב שלו (ואולי גם קפטן) ואז גורדנה הוא חילוף לגיטימי מאוד לעמדה הזאת (אני מת על השחקן הזה). אולי אולי צריך בלם רביעי/שלישי צעיר שילחם עם באדיר על העמדה, ויכול להיות שחוטה הוא לגיטימי מאוד מהבחינה הזאת. תצרף את כל זה יחד ותהיה לך קבוצה מעולה, לפחות בכל הקשור למי שיושב על הספסל (ולא, טביב לא יושב על הספסל).

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 14:37 
דיאמנט שחקן מצויין. תצחקו כמה שאתם רוצים, הוא חלוץ נהדר, עם סיומת טובה ומהירות. כחלוץ מחליף זה בהחלט שדרוג, גם לויקטור וגם ללאלא.
מה גם שהוא סה"כ בן 21, זו יכולה להיות אחלה השקעה. מקווה שקשטן יוציא לו את המיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 14:38 
שחר אמר לרפאלוב שהוא מוכן למכור אותו רק ב-3 מיליון יורו וברוז' מציעה 2 מיליון.
אתם חושבים שנראה את רפאלוב בוכה לכל העולם על מר גורלו (להבדיל מאיזה אחד, איתי שכטר אני חושב)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 14:40 
תפוז אדום כתב:
דיאמנט שחקן מצויין. תצחקו כמה שאתם רוצים, הוא חלוץ נהדר, עם סיומת טובה ומהירות. כחלוץ מחליף זה בהחלט שדרוג, גם לויקטור וגם ללאלא.

חלוץ מצויין? הלוואי ואני אוכל את הכובע, אבל אני לא רואה הבדל בינו לבין מרעי..

ו
עד המ!!ת הפועל כתב:
אתם חושבים שנראה את רפאלוב בוכה לכל העולם על מר גורלו (להבדיל מאיזה אחד, איתי שכטר אני חושב)?

הוא לא יבכה כי שחר ישחרר אותו, מילה אצל שחר זאת מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
מרעי לא נחשב שחקן
דיאמנט לעומת זאת כמה שהוא מכביסט ומגעיל הוא שחקן יותר טוב ממרעי, רכישה טובה מאוד אם הוא בא בתור חלוץ רביעי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 14:47 
סמור כתב:
מרעי לא נחשב שחקן
דיאמנט לעומת זאת כמה שהוא מכביסט ומגעיל הוא שחקן יותר טוב ממרעי, רכישה טובה מאוד אם הוא בא בתור חלוץ רביעי

מאיפה הבאת שהוא שחקן טוב?
כבש שער 1 שנה שעברה...
דימאנט זה כמו אקסברד חלוצים טובים לקבוצות קטנות(וגם זה לא בטוח)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 14:49 
לירון האדום כתב:
תפוז אדום כתב:

ו
עד המ!!ת הפועל כתב:

שחר אומר 3 מיליון, אז איך ישחרר?
יש סתירה בדברים שלך.
אם רפאלוב נמכר ב3 מיליון יורי, זהבי שווה לפחות 30

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 14:50 
redead כתב:
לירון האדום כתב:
תפוז אדום כתב:

ו
עד המ!!ת הפועל כתב:

שחר אומר 3 מיליון, אז איך ישחרר?
יש סתירה בדברים שלך.
אם רפאלוב נמכר ב3 מיליון יורי, זהבי שווה לפחות 30

אין סתירה בדברים שלי, אם בסופו של דבר רפאלוב באמת ירצה לעזוב לברוז' אז הם יגיעו לעמק השווה.
ועוד משהו- תבינו שיש הבדל, טביב לא שם תג מחיר לשכטר, הוא לא דיבר כלום, אחרי שהראל חתם לשכטר, אחרי שטביב ראה שהוא לא מצליח להביא שום חלוץ אחר הוא הודיע ששכטר נשאר- ככה לא מתנהלים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
עזבו אותנו לא מעט שחקנים העונה, אין שום סיבה הגיונית בעולם להחליף עוד כמה ובעצם לייצר קבוצה חדשה לגמרי. אם כבר להחליף שחקנים בקבוצה זה את שחקני הספסל, שרובם הוכחו כלא מספיק טובים. אם הביאו את דיאמנט במקום מרעי, כדי שילחם יחד עם לאלא על עמדת החלוץ השלישי, זה פנטסטי מבחינתנו. כנ"ל לגבי עבאס שמבחינתי אמור להילחם עם טועמה על העמדה של הקשר השמאלי שלנו. אלרואי וקשר התקפי נוסף אמורים להלחם על עמדת הקשר הימני, מה שאומר ששבחון צריך לעזוב.

מבחינת ההרכב הראשון מה שצריך זה ארבעה שחקנים טובים בסך הכל: שוער, חלוץ, קשר התקפי וקשר מרכזי. אליהם צריך להוסיף מגן ימני מחליף. יכול להיות שקשטן יחליט ללכת עם שי כקשר ההרכב שלו (ואולי גם קפטן) ואז גורדנה הוא חילוף לגיטימי מאוד לעמדה הזאת (אני מת על השחקן הזה). אולי אולי צריך בלם רביעי/שלישי צעיר שילחם עם באדיר על העמדה, ויכול להיות שחוטה הוא לגיטימי מאוד מהבחינה הזאת. תצרף את כל זה יחד ותהיה לך קבוצה מעולה, לפחות בכל הקשור למי שיושב על הספסל (ולא, טביב לא יושב על הספסל).

דווקא אחרי כל מה שאתה אומר צריך בסך הכל 2 שחקנים להרכב הראשון - שוער וחלוץ, שישלימו את השחקנים הבאים :
קנדה,מריו,ביבאן,שיש,שי,אביחי,סלים,אלרואי וטוטו
מסכים שהרכש שנעשה מיועד לחיזוק הספסל, השאלה המרכזית היא איזה שחקנים נקבל להרכב הראשון.
ואגב, הלוואי ויביאו את בוזגלו במקום אלרואי להרכב. במצב העניינים כרגע, אני אהיה הרבה יותר רגוע לראות אותו בתור הקשר הבכיר בקבוצה.
עם כל האהבה וההערכה לכשרון של אלרואי, הוא לא בשל לקחת את הקבוצה עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 14:53 
לא מבין את מנין השחקנים. עמדות המגינים בינוניות (לאנראה כרגע מגן ימני מבטיח בנוער).
אבל, החוסר הבולט הוא במחליפים ראויים לשכטר/שהר, ורמוט וזהבי. ועוד לא דיברנו על מחליף סביר לאניימה.

נכון שלקשטן יש את תינוקות קשטן ומי יודע אולי אפילו דיאמט ישתפר אחרי 2 עונות בקבוצות ליגת העל.
אבל, גם בתקופת תינוקות קשטן התחלנו עם רונן חרזי, סימרוטיץ ותקווה. ובקרבת מקום גם פישונט, רצ'וניצ'ה ואונישנקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 14:57 
גבעתיים כתב:
לא מבין את מנין השחקנים. עמדות המגינים בינוניות (לאנראה כרגע מגן ימני מבטיח בנוער).
אבל, החוסר הבולט הוא במחליפים ראויים לשכטר/שהר, ורמוט וזהבי. ועוד לא דיברנו על מחליף סביר לאניימה.

נכון שלקשטן יש את תינוקות קשטן ומי יודע אולי אפילו דיאמט ישתפר אחרי 2 עונות בקבוצות ליגת העל.
אבל, גם בתקופת תינוקות קשטן התחלנו עם רונן חרזי, סימרוטיץ ותקווה. ובקרבת מקום גם פישונט, רצ'וניצ'ה ואונישנקו.

אל תנסה להבין.
אנחנו פשוט עומדים להיות קבוצה חלשה ואל תקשיב למי שאומר לך אחרת (כל זה בהנחה שטביב לא ישתנה לנו ב-180 מעלות ופתאום יהיה לנו בעלים לארג' שיזרוק מיליונים על שחקנים טובים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 15:01 
גבעתיים כתב:

בוא נגיד ככה, כרגע גם אם יביאו רכש מסיבי של כוכבים זה לא מה שבהרכח יגרום לנו להיות קבוצה טובה יותר...
הכל מתחיל מהראש, ושאין לך בעל בית אמיתי(או שניים תקרא לזה איך שבא לך), גם לא תיהיה לך קבוצה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 15:03 
מסתמן שבשנה הבאה הביקור בבלומפילד יהיה חוויה מזוכיסטית שמזמן לא ידענו כמותה.

:cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 15:04 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:

1. לא מסכים לגבי עמדת המגינים. שיש זה שחקן סביר לגמרי בתור מגן, ודדי הוא חילוף ראוי מאוד כמחליף. את קנדה אני מאוד אוהב ולדעתי ביום טוב שלו הוא המגן הימני הטוב בליגה (וזה כולל את אלו של חיפה, בטח את אלו של מכבי), ויום טוב זה מאוד תלוי ביטחון של שחקן. אם הראש שלו נטו בכדורגל והמאמן החדש שלו לא ירצח לו את הביטחון כל שני וחמישי (ואפשר להוסיף איזה כמה אידיוטים משער 2 שמאוד אוהבים לקלל אותו גם אם קורה משהו שלא באשמתו, וזה מוריד ביטחון) תקבל מגן ימני מהשורה הראשונה.

2. מחליף לשהר/שכטר אני מאמין שיגיע, הלוואי וזה יהיה דמארי או בן חיים. אם לא הם אני מקווה שקשטן ימצא חלוץ זר ברמה גבוהה, ואני בטוח שיש כאלו. מה שכן, זה צפוי לקחת זמן מה, לא מוצאים זר טוב ביומיים (אלא אם כן אתה ברצלונה ואז פשוט קונה את החלוץ הטוב ביותר שבנמצא).

3. אין שחקנים שאפשר לקנות, להוציא את בוזגלו, שכיום הם ברמה של ורמוט או זהבי. זה פשוט לא עובד ככה. ורמוט כשהגיע להפועל גם בקדנציה הראשונה וגם בשנייה היה שחקן בינוני מאוד. בעונה של לפני הדאבל, למשל, פה בפורום צרחו עד השמיים שוורמוט צריך להיות שחקן ספסל במקרה הטוב. זהבי גם התחיל כשחקןם בינוני מאוד ולא מבטיח, ובעונה של הדאבל הוא בכלל היה מחליף של נמניה ושיחק רק כשהוא נפצע. בישראל אתה צריך לקנות שחקנים צעירים עם פוטנציאל ולהשביח אותם כדי שיהפכו לשחקנים גדולים תוך כדי תנועה, אין דרך אחרת. עבאס ואלרואי הם שניים שיכולים להפוך לכאלו, אבל לא בתוך יום-יומיים.

4. שוער ברמה של אניימה גם לא תמצא. אל תשכח שבעונה הראשונה של אניימה הוא היה שוער בינוני למדי, אני לא אשכח את כל הגולים המפגרים שהוא קיבל משלושים מטר בתחילת העונה הארורה הזאת. בסך הכל היה מדובר בשוער שכבר שלוש שנים ברור שהוא לא שייך לרמות שלנו. אין שום דרך להחתים שוער ברמתו גם בשלוש מיליון יורו. מה שכן, גוטמן וגבי בחרו בזמנו מחליף ראוי מבחינתם, לובוס, ואם הוא יגיע זאת תהיה ממש בעיה להתלונן. כנ"ל לגבי איינוגבה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 15:07 
לירון האדום כתב:
גבעתיים כתב:

בוא נגיד ככה, כרגע גם אם יביאו רכש מסיבי של כוכבים זה לא מה שבהרכח יגרום לנו להיות קבוצה טובה יותר...
הכל מתחיל מהראש, ושאין לך בעל בית אמיתי(או שניים תקרא לזה איך שבא לך), גם לא תיהיה לך קבוצה טובה.

על זה אני בכלל לא מדבר.
ברור שהבעיה שלנו היא מעבר לסגל. בעלי בית ושינוןי שיטה ומעבר לכל לראות שכל זה עובד. שמות לא עובדים כשם שלוזון כמעט הוריד אותנו עם סגל טוב.
אבל, הגבתי שקשר לצפירות ההרגעה על הסגל המתגבש. ועוד מול הסגלים של מכמבי (השנה נמני כבר איננו ופרשת בוזגלו מקצרת גם ימי איווניר) ובעיקר חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 15:10 
סמל אישי של המשתמש
דאגלס נתפס נוהג שיכור באוסטריה :HEART2:
http://www.one.co.il/Article/181804.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 15:10 
mbracha כתב:
גבעתיים כתב:

1. לא מסכים לגבי עמדת המגינים. שיש זה שחקן סביר לגמרי בתור מגן, ודדי הוא חילוף ראוי מאוד כמחליף. את קנדה אני מאוד אוהב ולדעתי ביום טוב שלו הוא המגן הימני הטוב בליגה (וזה כולל את אלו של חיפה, בטח את אלו של מכבי), ויום טוב זה מאוד תלוי ביטחון של שחקן. אם הראש שלו נטו בכדורגל והמאמן החדש שלו לא ירצח לו את הביטחון כל שני וחמישי (ואפשר להוסיף איזה כמה אידיוטים משער 2 שמאוד אוהבים לקלל אותו גם אם קורה משהו שלא באשמתו, וזה מוריד ביטחון) תקבל מגן ימני מהשורה הראשונה.

2. מחליף לשהר/שכטר אני מאמין שיגיע, הלוואי וזה יהיה דמארי או בן חיים. אם לא הם אני מקווה שקשטן ימצא חלוץ זר ברמה גבוהה, ואני בטוח שיש כאלו. מה שכן, זה צפוי לקחת זמן מה, לא מוצאים זר טוב ביומיים (אלא אם כן אתה ברצלונה ואז פשוט קונה את החלוץ הטוב ביותר שבנמצא).

3. אין שחקנים שאפשר לקנות, להוציא את בוזגלו, שכיום הם ברמה של ורמוט או זהבי. זה פשוט לא עובד ככה. ורמוט כשהגיע להפועל גם בקדנציה הראשונה וגם בשנייה היה שחקן בינוני מאוד. בעונה של לפני הדאבל, למשל, פה בפורום צרחו עד השמיים שוורמוט צריך להיות שחקן ספסל במקרה הטוב. זהבי גם התחיל כשחקןם בינוני מאוד ולא מבטיח, ובעונה של הדאבל הוא בכלל היה מחליף של נמניה ושיחק רק כשהוא נפצע. בישראל אתה צריך לקנות שחקנים צעירים עם פוטנציאל ולהשביח אותם כדי שיהפכו לשחקנים גדולים תוך כדי תנועה, אין דרך אחרת. עבאס ואלרואי הם שניים שיכולים להפוך לכאלו, אבל לא בתוך יום-יומיים.

4. שוער ברמה של אניימה גם לא תמצא. אל תשכח שבעונה הראשונה של אניימה הוא היה שוער בינוני למדי, אני לא אשכח את כל הגולים המפגרים שהוא קיבל משלושים מטר בתחילת העונה הארורה הזאת. בסך הכל היה מדובר בשוער שכבר שלוש שנים ברור שהוא לא שייך לרמות שלנו. אין שום דרך להחתים שוער ברמתו גם בשלוש מיליון יורו. מה שכן, גוטמן וגבי בחרו בזמנו מחליף ראוי מבחינתם, לובוס, ואם הוא יגיע זאת תהיה ממש בעיה להתלונן. כנ"ל לגבי איינוגבה.

אז יש בעיה.
ובכל זאת היה מקל אם דמארי/בן חיים היה חותם ואם לא היינו שומעים על תחליף ישראלי לאניימה ולאימון הראשון היה מגיע "לפחות לובוס".
מובן שיש גם זרים אבל בהתחשב במגבלות המאמן הסביר שנרכש איני רוצה להציק ברעיונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 15:17 
לקרוא את הכתבה בyner ולבכות
נתחיל מזה שרכשו רק 50% מהכרטיס שחקן של הדינאמיט הזה
הם עוד מוסיפים בכתבה שהחלוץ שהבקיע השנה שער אחד ובישל שניים, אמור להוות חיזוק לקבוצה של קשטן!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 15:21 
לגבי דיאמנט - הוא נחשב ככישרון צעיר, ויש המחמירים ואומרים ככישרון צעיר אם ישמור על משקל.
ובאמת פה ושם נתן משחק מבריק ואפילו כבש שער ושותף משהו בצעירה. בודאי שלא משהו מבטיח על הצג יותר ממרעי.
זה לא פוסל אותו אבל שחקנים כאלה יש בכמויות ולדואני ולאומיט היו נתונים טובים בהרבה.
באמת מעודד שהאיש מה"תינוקות של קשטן" (אבל לא זכורים לו הרבה פרויקטים רצינים עם צעירים בעשרות שנות אימון) שם עליו עין עוד לפני שנה, אבל בשום אופן לא משהו שסופרים כשמעריכים את הסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 15:21 
סליחה, נשלח פעמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 15:28 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
Peace Hope כתב:
אתה מזכיר את ויקטור באותה נשימה עם נאתכו וזהבי בענייני כישרון?
וואו אתה חתיכת יצור

לא בשביל משהו, אבל אתה מוזמן להזכר בזהבי של לפני שנתיים. נאתכו תמיד היה כוכב בנוער וזה, אז אולי הוא לא דוגמא טובה.

זה שאתה לא שמת לב לזהבי לפני שנתיים, לא אומר שכל השאר גם עיוורים.
זהבי לפני שנתיים היה אחרי שנה אחת בהפועל, וכבר אז היו לו יותר גולים ממה שיש לויקטור בשנתיים וחצי שלו בהפועל.
ובניגוד לויקטור, הוא אפילו לא חלוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
מסכים לעניין זהבי.
ראיתי שנתן עונות יפות ברמה"ש ואני זוכר שאפילו כבר איזה 8-9 שערים בוענת 2009 אלא שזה לא קיבל התייחסות מספקת.
מרעי לעומתו נתן מעט מאד ולדעתי זכה לכמה דקות משחק. ייתכן וזה לא זה או שעדיין לא זה. בכל מקרה ההשוואה בין מרעי לזהבי מופרכת מן היסוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 15:37 
Working Class Hero כתב:
אדום נחמד כתב:
Peace Hope כתב:
אתה מזכיר את ויקטור באותה נשימה עם נאתכו וזהבי בענייני כישרון?
וואו אתה חתיכת יצור

לא בשביל משהו, אבל אתה מוזמן להזכר בזהבי של לפני שנתיים. נאתכו תמיד היה כוכב בנוער וזה, אז אולי הוא לא דוגמא טובה.

זה שאתה לא שמת לב לזהבי לפני שנתיים, לא אומר שכל השאר גם עיוורים.
זהבי לפני שנתיים היה אחרי שנה אחת בהפועל, וכבר אז היו לו יותר גולים ממה שיש לויקטור בשנתיים וחצי שלו בהפועל.
ובניגוד לויקטור, הוא אפילו לא חלוץ.

האמת זהבי ביצע קפיצה נחשונית בשנתיים האחרונות.
ראיתי אותו בנוער והוא היה טוב אבל בניגוד להמשך לא ברמה של שהר ולנאתכו. לכן, בנגוד לנאתכו קר הלו הדבר הטוב ביותר - הוא הושאל לקבוצה מהלאומית (אצל נאתכו סכנין היתה מתאימה). גם הרקורד שלו ברמת השרון עדין לא הבטיח, אם כי נראה טוב מזה של מרעי כיום.
אבל, נעשה טעות אם על כל שחקן נזכיר את הקפיצה הזו.

אגב, הקפיצה היתה יכולה להיות יותר צפויה אם היינו מכירים את האופי שלו - את החוצפה. ממש ההפך מאלרואי שכנראה צריך שנים להבשלה.
כבר במשחקים הראשונים שלו בהפועל, כשעוד לא היה "מקובל", נהניתי לראות איך הוא כל הזמן עם הפנים קדימה וללא מפחד כאשר לידו שחקנים רבים אנמים משהו.

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 21 יוני 2011, 15:39, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 15:37 
נכון לעכשיו, נאו נמצאים בהילוך חוזר של העונה האחרונה של קשטן בחומש שלו אצלנו.
שמות שבעונה טובה אצלנו לא היו חולמים להחשב כמועמדים לספסל שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 15:43 
moshiko כתב:
נכון לעכשיו, נאו נמצאים בהילוך חוזר של העונה האחרונה של קשטן בחומש שלו אצלנו.
שמות שבעונה טובה אצלנו לא היו חולמים להחשב כמועמדים לספסל שלנו.

מקום חמישי.
אני דוקא בניתי על מאבק על מקומות 3-4 (במצב ההכנות הנוכחי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 15:49 
סמל אישי של המשתמש
שבו כבר עם אבוטבול קמצנים בני קמצנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 15:51 
איזה כיף לאוהדי חיפה שחקן אתמול סיכם היום חתם ! תענוג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 475 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: