תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 19:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 475 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 21/6 [דיונים]
הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 08:24 
redead כתב:
moshiko כתב:
אלי טביב מאשר מה שאנו כבר יודעים: המועדון משותק. בלי הכרעה משפטית, אין סיכוי להחתמת שחקנים (גם לא מאמן).

איפה הוא מאשר את זה?
בראיון איתו היום הוא דווקא לא מודאג , ואומר שתהיה קבוצה טובה מאוד ואטרקטיבית........

אני מתחיל לדאוג שהבעיה איתו היא נפשית בסגנון אגייאר , ואין לו מושג מה הולך סביבו לגמרי.

האמת היא שהוא אומר הפועל לא משותקת, אבל מיד אומר שבית המשפט יראה למוני את הדרך החוצה (לא ציטוט). משתמע מכך שעד שזה לא קורה יש בעיה.

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 21 יוני 2011, 08:30, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 08:28 
mkorman1 כתב:
שחר כתב:
mkorman1 כתב:
moshiko כתב:
אלי טביב מאשר מה שאנו כבר יודעים: המועדון משותק. בלי הכרעה משפטית, אין סיכוי להחתמת שחקנים (גם לא מאמן).

ספר את זה לכל ילדי מוני כאן שבוכים יומם וליל שאין רכש והולכים להפגין לפני בית ריק במקום לתפוס ולנענע קצת את מוני

בואנה, אתה באמת קשקשן חסר תקנה.
תפסיק כבר לפלג את האוהדים. אומרים לך מליון פעם שההפגנה הזו לא היתה נגד טביב ואף אחד לא לוקח צד. זה נכון שיש פה ושם איזה מישהו שמעדיף את הראל בדיוק כמו עזים עיוורים שמעריצים את טביב (עומרי קנדה), אבל הרוב הגדול של האוהדים בפורום ומחוץ לפורום מוטרד מהקפאון הכללי בלי לקחת צד, זה גם נאמר ע"י כל מי שהיה בהפגנה בשבת.

אח"כ אתה עוד מעיז לכתוב

ציטוט:
הבית בוער ואנחנו מתווכחים מי הדליק את האש

תופעת סכיזופרניה קשה.

עוד לא ראיתי או שמעתי שמישהו העלה את האפשרות להפגין נגד מוני באופן כלשהו
אם אתה באמת מעונין למחות נגד התנהלות הקבוצה ולא נגד צד כלשהו סביר להניח שתבחר מיקום שאינו מזוהה עם צד אחד דווקא כמו מתחם האימונים או המקום שבו יתקיים הגישור
אבל כל הפגנה שמתקימת באתר שמזוהה עם אחד הצדדים הופכת להיות אוטומטית הפגנה נגד אותו צד בלבד ולא יעזרו כל עטיפות הצלופן המרשרשות שבהן תעטוף אותה
ובאשר לביקורת שלך:
אני באמת לא רואה סתירה בין הדברים שכתבתי
אני חושב שצריך וחשוב להפגין נגד שניהם היום ובכל הזדמנות שתהיה
משום כך אני מבקר את הפגנת הבית הריק כחסרת תוחלת או שלכל הפחות היתה מתארגנת מחאה דומה לפני הבית (הלא ריק ) של מוני במקביל או לאחר הפגנה זו
ומי שמפלג את האוהדים הם אלו שארגנו את הפגנת הבית הריק כמחאה רצינית ראשונה של האוהדים (כאשר שוב לא משנה מה הם אומרים לפני ,במהלך ולאחר מכן-המיקום מדבר בעד עצמו יותר מכל המילים)

אני אנסה להתעלות מעל הביקורת שלך הפעם:
ובאמת ובתמים אשאל האם לא ראית את קריאותו החוזרות ונשנות של לירון האדום להפגנה גם מול ביתו של מוני בהמשך הדרך ?
אני אפתיע אותך ואם תהיה הפגנה כזו גם לשם אני אלך (זה לא עטיפת צלופן ) כי ההפגנה מתחת לבית של טביב נועדה לומר עד כאן, אתה מצהיר שזכית בבמבי
אתה טוען שאתה הבעלים היחיד אחלה, אז אתה הכתובת לטענותינו ולכן נמחה מתחת לבית שלך .
אני אומר את זה בפעם האלף מוני גם חרא וגם צריך לעוף אך לטעמי שנייה אחרי טביב , כלכך קשה לקבל דעה כזו ?
אז חלאס לבלבל את המוח אם כל ההודאות על ילדי מוני בפורום, אני מזמין אותך להביא לכאן ציטוט אחד שלי שהוא בעד מוני, כי ביקשתי אתמול ממני והוא עדיין מחפש.

אז לסיומת, בניגוד למשתמש קנדה שבעד טביב והוא מצהיר על כך רוב האנשים שנחשבים בעיינך כתומכי הראל בפורום רובם ככולם פשוט נגד טביב ולא בעד הראל .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 08:29 
סמל אישי של המשתמש
חבל שמוני מספיק מטומטם כדי לא לתת לטביב לעבוד ולהוכיח את כל הבולשיט שעליו הוא מדבר כל יום (אם בעצמו ואם באמצעות הדוברים שלו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 08:29 
אוגוסטוס היל כתב:
redead כתב:
moshiko כתב:

איפה הוא מאשר את זה?
בראיון איתו היום הוא דווקא לא מודאג , ואומר שתהיה קבוצה טובה מאוד ואטרקטיבית........

אני מתחיל לדאוג שהבעיה איתו היא נפשית בסגנון אגייאר , ואין לו מושג מה הולך סביבו לגמרי.

האמת היא שהוא אומר הפועל לא משותק אבל מיד אומר שבית המשפט יראה למוני את הדרך החוצה (לא ציטוט). משתמע מכך שעד שזה לא קורה יש בעיה.

ברור שיש בעיה, בית משפט (או גישור?) צריך לתת חותמת סופית שמוני הראל לא בעלים, עד שזה לא קורה, למוני עדיין יש זכויות בעלים כמו חתימה על חוזים וכו', הקבוצה משותקת והפעם אין פה שום ספין מאף צד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 08:34 
חבל שלפחות אי אפשר להכניס את שניהם לכלא ביחד עם החברה מפ"ת..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 08:36 
סמל אישי של המשתמש
איפה ירדן שביט? כבר שלושה ימים הוא סוגר בלילה עם הפועל ושום דבר לא מתפרסם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 08:41 
יהלום אדום כתב:
חבל שמוני מספיק מטומטם כדי לא לתת לטביב לעבוד ולהוכיח את כל הבולשיט שעליו הוא מדבר כל יום (אם בעצמו ואם באמצעות הדוברים שלו).

מוני באמת נאחז בקרנות המזבח.
מרגע שלטביב לא יהיה את התירוץ של הראל, חובת ההוכחה עליו וכל טענות, כאלו או אחרות יופנו רק לטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 08:41 
chimpfive כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
redead כתב:
moshiko כתב:

איפה הוא מאשר את זה?

האמת היא שהוא אומר הפועל לא משותק אבל מיד אומר שבית המשפט יראה למוני את הדרך החוצה (לא ציטוט). משתמע מכך שעד שזה לא קורה יש בעיה.

ברור שיש בעיה, בית משפט (או גישור?) צריך לתת חותמת סופית שמוני הראל לא בעלים, עד שזה לא קורה, למוני עדיין יש זכויות בעלים כמו חתימה על חוזים וכו', הקבוצה משותקת והפעם אין פה שום ספין מאף צד.

אני רק שאלה :

אני מקבל את ההנחה שהקבוצה משותקת אבל כל פעם מחדש עולה לי המחשבה איך זה שלטביב יש את היכולת להוציא את מוני אפס מול הקהל והוא לא עושה את זה ?
הרי כל מה שהוא צריך זה לצאת לעיתונות אם חוזה של שחקן ולהוכיח שהצד השני לא מוכן לחתום עליו (עזוב רגע ענייני התנהלות ומשחקי כוחות מי הבעלים ).
למה הוא לא עושה את זה ? אני מבטיח לך שיש לו את היכולת (ראה מקרה ההפגנה בשבת) ואני מבטיח לך שאם יעשה כך כל האש תופנה בצדק למוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 08:42 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
חבל שלפחות אי אפשר להכניס את שניהם לכלא ביחד עם החברה מפ"ת..

אפשר גם לכאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 08:49 
סמל אישי של המשתמש
בידיעות אחרונות עשו סקירה על היריבות שהוגרלו מול הישראליות באירופה, וכתוב שם על סנט ג'וליה האנדורית (שהוגרלה מול בני יהודה) שהיא הקבוצה היחידה מאנדורה שעברה שלב במפעלים האירופיים, כשחלפה בעונה שעברה על פני קבוצה מסן מרינו בסיבוב הראשון של הצ'מפיונס.
קראתי והזדעזעתי.
האם יש אמת בדברים?
יכול להיות שמכבי לא לבד? (או שמדובר במעבר שלב אחרי פעמיים תיקו ושערי חוץ?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 08:53 
סמל אישי של המשתמש
במהלך שיחות שנערכו משעות אחר הצהריים של אתמול הביע קשטן נכונות לצירופו של מאור בוזגלו להפועל
http://www.red-fans.com/Article.asp?id=2794

קשטן קורא בפורום?
:SMOKE:

נערך לאחרונה על ידי nirog בתאריך 21 יוני 2011, 08:53, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 08:53 
סימרוטיץ כתב:
mkorman1 כתב:
שחר כתב:
mkorman1 כתב:
moshiko כתב:

ספר את זה לכל ילדי מוני כאן שבוכים יומם וליל שאין רכש והולכים להפגין לפני בית ריק במקום לתפוס ולנענע קצת את מוני

בואנה, אתה באמת קשקשן חסר תקנה.
תפסיק כבר לפלג את האוהדים. אומרים לך מליון פעם שההפגנה הזו לא היתה נגד טביב ואף אחד לא לוקח צד. זה נכון שיש פה ושם איזה מישהו שמעדיף את הראל בדיוק כמו עזים עיוורים שמעריצים את טביב (עומרי קנדה), אבל הרוב הגדול של האוהדים בפורום ומחוץ לפורום מוטרד מהקפאון הכללי בלי לקחת צד, זה גם נאמר ע"י כל מי שהיה בהפגנה בשבת.

אח"כ אתה עוד מעיז לכתוב

ציטוט:
הבית בוער ואנחנו מתווכחים מי הדליק את האש

תופעת סכיזופרניה קשה.

אם אתה באמת מעונין למחות נגד התנהלות הקבוצה ולא נגד צד כלשהו סביר להניח שתבחר מיקום שאינו מזוהה עם צד אחד דווקא כמו מתחם האימונים או המקום שבו יתקיים הגישור
אבל כל הפגנה שמתקימת באתר שמזוהה עם אחד הצדדים הופכת להיות אוטומטית הפגנה נגד אותו צד בלבד ולא יעזרו כל עטיפות הצלופן המרשרשות שבהן תעטוף אותה
ובאשר לביקורת שלך:
משום כך אני מבקר את הפגנת הבית הריק כחסרת תוחלת או שלכל הפחות היתה מתארגנת מחאה דומה לפני הבית (הלא ריק ) של מוני במקביל או לאחר הפגנה זו
ומי שמפלג את האוהדים הם אלו שארגנו את הפגנת הבית הריק כמחאה רצינית ראשונה של האוהדים (כאשר שוב לא משנה מה הם אומרים לפני ,במהלך ולאחר מכן-המיקום מדבר בעד עצמו יותר מכל המילים)

אני אנסה להתעלות מעל הביקורת שלך הפעם:
ובאמת ובתמים אשאל האם לא ראית את קריאותו החוזרות ונשנות של לירון האדום להפגנה גם מול ביתו של מוני בהמשך הדרך ?
אני אפתיע אותך ואם תהיה הפגנה כזו גם לשם אני אלך (זה לא עטיפת צלופן ) כי ההפגנה מתחת לבית של טביב נועדה לומר עד כאן, אתה מצהיר שזכית בבמבי
אתה טוען שאתה הבעלים היחיד אחלה, אז אתה הכתובת לטענותינו ולכן נמחה מתחת לבית שלך .
אני אומר את זה בפעם האלף מוני גם חרא וגם צריך לעוף אך לטעמי שנייה אחרי טביב , כלכך קשה לקבל דעה כזו ?
אז חלאס לבלבל את המוח אם כל ההודאות על ילדי מוני בפורום, אני מזמין אותך להביא לכאן ציטוט אחד שלי שהוא בעד מוני, כי ביקשתי אתמול ממני והוא עדיין מחפש.

אז לסיומת, בניגוד למשתמש קנדה שבעד טביב והוא מצהיר על כך רוב האנשים שנחשבים בעיינך כתומכי הראל בפורום רובם ככולם פשוט נגד טביב ולא בעד הראל .

דיבורים לחוד ומעשים לחוד.
היתה /מתוכננת הפגנה מול ביתו של מוני? -לא ,ולא תהיה כזו
להערכתי
מוני כבר התעופף לטעמי אלא שהוא עוד לא מבין את זה וגם לא איכפת לו לנהל הליכים משפטיים בידיעה שיפסיד כי מה כבר יקרה?
אפילו את ההוצאות לא יצליחו לגבות ממנו
עוד לא הבנתי למה כל כך חשוב שטביב ילך קודם -זה איזשהו אידיאל נשגב שנפלא מבינתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 08:55 
Charlie כתב:
Telkiyski כתב:
מעריב
-לובוס לא סגור והאדומים עשויים ללכת על אופציה מקומית בשער כדי לפנות מקום לזר נוסף.
- -עו"ד אפרים ברק, המייצג את הפועל מול FCK צפוי להגיש מכתב לגרמנים ובו דרישה להפסיק את אימוניו של איתי שכטר.
- מכמבי חיפה עד כה הוציאה על רכש לצ'מפיונס שימו לב ל"שפיות" המדהימה של שחר - 7 מיליון יורו!

1. איזו אופציה מקומית בדיוק? לויטה? הרי השוער הישראלי היחידי שבכיר דיו משחק במאיורקה וכישרון כמו הרוש לעולם לא יגיע אלינו. אולי יעשו הפוך על הפוך לבני יהודה ויקחו את רן קדוש במקום איינוגבה, בכל זאת, חייבים לו... נשמע ספין עלוב נוסף ללחוץ על בני יהודה לרדת במחיר של איינוגבה ואולם מאחר ואבוקסיס שעד לאחרונה היה חלק מהפועל נמצא שם, הוא בטח מעדכן את דמאיו שהכל בלוף ואין ממה לפחד מספין זה או אחר.

2. הסיפור של שכטר מרתק. מה באמת רוצה טביב - האם הוא חושב שהשחקן ישחק העונה בהפועל או שכל הבלגאן נועד כדי להוציא מהגרמנים ימ"ש עוד כמה מאות אלפי יורו על הדרך?! ושיהיה ברור, לדעתי חוזים צריכים לכבד ושכטר צריך להישאר אבל אחרי שהוא כבר טס לשם וכו' נראה לי שבסופו של דבר זה יסתיים בפיצוי להפועל, לא מעבר.

3. אחרי 3 שנים בהן שחר כמעט ולא השקיע בחיפה כמו שעשה בתקופות של גרנט, שום ורוני לוי, הוא החליט השנה לפתוח את הכיס. ממילא יש לו עודפים מהעונה בצ'מפיונס לפני שנתיים. בסופו של דבר נראה כי שחר וחיפה ינסו השנה לבנות סגל מספיק עמוק כדי להצליח איפה שנכשלו כבר פעמיים ב-2003 וב-2010: לקחת אליפות למרות השתתפות בצ'מפיונס. כמו כן בל נשכח כי הוא איבד הקיץ את מלך השערים שלו (שוב), את אחד הבלמים (שוב) ואת שחקן העונה וכן החליט לשים סוף לפארסה שנקראת "ניר דוידויביץ'".

1. אין באמת אופציה מקומית. זה עוד נסיון ללחוץ על הלוזונים כאילו אנחנו מביאים חלוץ זר.
3. הוא לא באמת הוציא 7 מליון יורו. הללי לוקח חוזים ל-4 שנים ומחשב כאילו הוא הוציא את כל הכסף עכשיו
(דומה לסיפורי ה-2 מליון דולר על אבדג'י).
הוא השקיע עכשיו 3.3 מליון יורו שזה לא סכום קטן, אבל, גם לא 7 מליון יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 08:56 
nirog כתב:
במהלך שיחות שנערכו משעות אחר הצהריים של אתמול הביע קשטן נכונות לצירופו של מאור בוזגלו להפועל

קשטן קורא בפורום?

האתר הזה פרו מוני הראל אז הייתי לוקח את זה בזהירות.
בכל מקרה גם אם הפועל רוצה את בוזגלו , יהיה דיי מסובך להביא אותו
הבחור רוצה לאירופה , אני מניח שיש כמה סוכנים ישראלים שיוכלו לסדר לו כמה הצעות מקבוצות שקר באירופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

EISEN כתב:
בידיעות אחרונות עשו סקירה על היריבות שהוגרלו מול הישראליות באירופה, וכתוב שם על סנט ג'וליה האנדורית (שהוגרלה מול בני יהודה) שהיא הקבוצה היחידה מאנדורה שעברה שלב במפעלים האירופיים, כשחלפה בעונה שעברה על פני קבוצה מסן מרינו בסיבוב הראשון של הצ'מפיונס.
קראתי והזדעזעתי.
האם יש אמת בדברים?
יכול להיות שמכבי לא לבד? (או שמדובר במעבר שלב אחרי פעמיים תיקו ושערי חוץ?)

אכן עברו אחרי פעמיים תיקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:

קשטן קורא בפורום?

לא אבל מיטש כן :
ציטוט:
גולדהאר נחת. מכבי לא רוצה להעביר את בוזגלו אל הפועל
בקרית שלום מעדיפים למצוא לקשר קבוצה בחו"ל. הבעלים ייפגש איתו.

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 01955.html

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 08:57 
אם בפוקס חיפה לא תעלה השנה לשלב הבתים, זה יהיה מלבב במיוחד לראות את הפרצוף של הדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 09:01 
אוגוסטוס היל כתב:
אם בפוקס חיפה לא תעלה השנה לשלב הבתים, זה יהיה מלבב במיוחד לראות את הפרצוף של הדון.

הרבה יותר סיכויים שנראה את הישבן שלו.
וגם אם לא, הוא ימחץ את הליגה ויגיע לאירופה כעבור שנה.
האפשרות הריאלית האחרת גרועה יותר - גוטמן במכמבי גומר את הכדורגל בישראל כמו שכמעט עשה איתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 09:09 
mkorman1 כתב:

להערכתי
מוני כבר התעופף לטעמי אלא שהוא עוד לא מבין את זה וגם לא איכפת לו לנהל הליכים משפטיים בידיעה שיפסיד כי מה כבר יקרה?
[/quote]

בעניין המעשים אתה צודק .
בעניין טביב זה בהחלט אידאל מבחינתי התנהלותו מזכירה באופן מדהים את מה שקרה בכפ"ס ולכן אני לא רוצה שזה יקרה פה .
בעניין מוני אלא אם אתה שופט נשאיר את זה לבית משפט מבטיח למרר לו את החיים אם ההחלטה תהיה נגדו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 09:13 
סימרוטיץ כתב:
mkorman1 כתב:

להערכתי

בעניין המעשים אתה צודק .
בעניין טביב זה בהחלט אידאל מבחינתי התנהלותו מזכירה באופן מדהים את מה שקרה בכפ"ס ולכן אני לא רוצה שזה יקרה פה .
בעניין מוני אלא אם אתה שופט נשאיר את זה לבית משפט מבטיח למרר לו את החיים אם ההחלטה תהיה נגדו[/quote]

מה הקשר לכפר סבא?
גם שם היה במבי?
בית משפט יפסוק בעוד שנתיים ובזמן הזה כבר נשחק בארצית
יש כאן הרבה שמשווים את טביב לשאול ואני סובר שדווקא מוני דומה לשאול הרבה יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 09:14 
מכבי פשוט מגעילים אותי

טוב מה חדש בזה???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 09:14 
mkorman1 כתב:
סימרוטיץ כתב:
mkorman1 כתב:

להערכתי

בעניין המעשים אתה צודק .
בעניין מוני אלא אם אתה שופט נשאיר את זה לבית משפט מבטיח למרר לו את החיים אם ההחלטה תהיה נגדו

מה הקשר לכפר סבא?
גם שם היה במבי?
יש כאן הרבה שמשווים את טביב לשאול ואני סובר שדווקא מוני דומה לשאול הרבה יותר[/quote]

מה קשור במבי ? אתה יודע שטביב היה בכפ"ס אתה יודע שהקבוצה כמעט התפרקה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 09:17 
סימרוטיץ כתב:
chimpfive כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
redead כתב:
moshiko כתב:

איפה הוא מאשר את זה?

אני רק שאלה :

אני מקבל את ההנחה שהקבוצה משותקת אבל כל פעם מחדש עולה לי המחשבה איך זה שלטביב יש את היכולת להוציא את מוני אפס מול הקהל והוא לא עושה את זה ?
הרי כל מה שהוא צריך זה לצאת לעיתונות אם חוזה של שחקן ולהוכיח שהצד השני לא מוכן לחתום עליו (עזוב רגע ענייני התנהלות ומשחקי כוחות מי הבעלים ).
למה הוא לא עושה את זה ? אני מבטיח לך שיש לו את היכולת (ראה מקרה ההפגנה בשבת) ואני מבטיח לך שאם יעשה כך כל האש תופנה בצדק למוני

ציטוט:
לא נחתים שחקנים במיליוני שקלים כמו בתקופה בה הדברים לא היו תלויים בי אבל נעשה את הכול בצורה שקולה".

הוא כנראה חושב שהוא עדיין בכ"ס.שם אפשר היה להביא שחקנים בגרושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

האפשרות הריאלית האחרת גרועה יותר - גוטמן במכמבי גומר את הכדורגל בישראל כמו שכמעט עשה איתנו.

כן, הא?! עשית לי דה-ז'וו מקיץ 2000 כשגוטמן בנה "ברצלונה" בירושלים... תקציב שיא (של אז) של 62 מיליון ש"ח רכש מפה ועד הודעה חדשה וגוטמן לא גמר אפילו סיבוב אחד. הקהל של בית'ר? הפוליטיקה הפנימית? זה כאין וכאפס למה שנעשה במכבי. גוטמן יכול גם להתרסק לחלוטין שם. עוד אירוע לב והקריירה שלו נגמרת סופית. אני במקומו הייתי שוקל טוב טוב אם להגיע לקרית שלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 09:22 
mkorman1 כתב:
סימרוטיץ כתב:
mkorman1 כתב:

להערכתי

בעניין המעשים אתה צודק .

מה הקשר לכפר סבא?
גם שם היה במבי?
יש כאן הרבה שמשווים את טביב לשאול ואני סובר שדווקא מוני דומה לשאול הרבה יותר [/quote]
:LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 09:23 
Charlie כתב:
גבעתיים כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

כן, הא?! עשית לי דה-ז'וו מקיץ 2000 כשגוטמן בנה "ברצלונה" בירושלים... תקציב שיא (של אז) של 62 מיליון ש"ח רכש מפה ועד הודעה חדשה וגוטמן לא גמר אפילו סיבוב אחד. הקהל של בית'ר? הפוליטיקה הפנימית? זה כאין וכאפס למה שנעשה במכבי. גוטמן יכול גם להתרסק לחלוטין שם. עוד אירוע לב והקריירה שלו נגמרת סופית. אני במקומו הייתי שוקל טוב טוב אם להגיע לקרית שלום.

דרך אגב הייתה שם קבוצה לא רעה בכלל...
הקהל מפגרים שלהם הרס את הכול , אצלנו עם הסגל שהוא בנה שם היה לוקח אליפות בהליכה.

אבל כן ברור שאנשים קצת הגזימו כאן , עשו ממנו קוסם , כאילו חסר לו כשלונות בקריירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 09:26 
Charlie כתב:
גבעתיים כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

למה הוא כבר חתם שם?

איך אני "אוהב" את כל החכמולגים שלא רק שיודעים את העתיד,הם גם קובעים איך העתיד יראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 09:32 
בני12 כתב:
Charlie כתב:
Telkiyski כתב:
מעריב
-לובוס לא סגור והאדומים עשויים ללכת על אופציה מקומית בשער כדי לפנות מקום לזר נוסף.
- -עו"ד אפרים ברק, המייצג את הפועל מול FCK צפוי להגיש מכתב לגרמנים ובו דרישה להפסיק את אימוניו של איתי שכטר.
- מכמבי חיפה עד כה הוציאה על רכש לצ'מפיונס שימו לב ל"שפיות" המדהימה של שחר - 7 מיליון יורו!

1. איזו אופציה מקומית בדיוק? לויטה? הרי השוער הישראלי היחידי שבכיר דיו משחק במאיורקה וכישרון כמו הרוש לעולם לא יגיע אלינו. אולי יעשו הפוך על הפוך לבני יהודה ויקחו את רן קדוש במקום איינוגבה, בכל זאת, חייבים לו... נשמע ספין עלוב נוסף ללחוץ על בני יהודה לרדת במחיר של איינוגבה ואולם מאחר ואבוקסיס שעד לאחרונה היה חלק מהפועל נמצא שם, הוא בטח מעדכן את דמאיו שהכל בלוף ואין ממה לפחד מספין זה או אחר.

2. הסיפור של שכטר מרתק. מה באמת רוצה טביב - האם הוא חושב שהשחקן ישחק העונה בהפועל או שכל הבלגאן נועד כדי להוציא מהגרמנים ימ"ש עוד כמה מאות אלפי יורו על הדרך?! ושיהיה ברור, לדעתי חוזים צריכים לכבד ושכטר צריך להישאר אבל אחרי שהוא כבר טס לשם וכו' נראה לי שבסופו של דבר זה יסתיים בפיצוי להפועל, לא מעבר.

3. אחרי 3 שנים בהן שחר כמעט ולא השקיע בחיפה כמו שעשה בתקופות של גרנט, שום ורוני לוי, הוא החליט השנה לפתוח את הכיס. ממילא יש לו עודפים מהעונה בצ'מפיונס לפני שנתיים. בסופו של דבר נראה כי שחר וחיפה ינסו השנה לבנות סגל מספיק עמוק כדי להצליח איפה שנכשלו כבר פעמיים ב-2003 וב-2010: לקחת אליפות למרות השתתפות בצ'מפיונס. כמו כן בל נשכח כי הוא איבד הקיץ את מלך השערים שלו (שוב), את אחד הבלמים (שוב) ואת שחקן העונה וכן החליט לשים סוף לפארסה שנקראת "ניר דוידויביץ'".

1. אין באמת אופציה מקומית. זה עוד נסיון ללחוץ על הלוזונים כאילו אנחנו מביאים חלוץ זר.
3. הוא לא באמת הוציא 7 מליון יורו. הללי לוקח חוזים ל-4 שנים ומחשב כאילו הוא הוציא את כל הכסף עכשיו
(דומה לסיפורי ה-2 מליון דולר על אבדג'י).
הוא השקיע עכשיו 3.3 מליון יורו שזה לא סכום קטן, אבל, גם לא 7 מליון יורו.

בדיוק, אלה ספינים של כתב החצר יוני הללי. חוזים לכל השנים+ מסים שהוא מקפיד לציין. ממש סיפור אבדג'י. משום מה הוא שוכח לציין שעזבו אותם בלם והחלוץ המרכזי, והמגן השמאלי ו'שחקן העונה המהולל בדרך החוצה. סה"כ התחזקו בהגנה, וגם זה על הנייר עד שנראה אם מה שהם הביאו שווה ( נפלו מספיק עם בלמים בעבר )'. סה"כ ההשקעה של שחר בקיזוז העוזבים תהיה קטנה מאוד, אבל זה יוצג בתשקורת כאילו השקיע מיליונים על מיליונים.
עדיין, אם הדון הואיל לקנות שני שחקנים במיליון יורו, אדון טביב יתקשה להסביר למה הוא לא, עם כל הקופה+ מכירה בכסף גדול. דמארי, בוזגלו, זרים, הוא יהיה חייב להוציא בגדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
moshiko כתב:

אתה מוזמן לנסות לארגן הפגנה מתחת לבית של מוני.
עד אז תפסיק לבכות על ההפגנה שהייתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 09:51 
mkorman1 כתב:
שחר כתב:
mkorman1 כתב:
moshiko כתב:
.

ובאשר לביקורת שלך:

אין לך בושה אה? אלו שהיו בשבת מפלגים את הקהל? אין לך בושה לכתוב דברים כאלו?
איך בידיוק אתה יכול להפגין מול שניהם אם לא בבית שלהם? מעניין..
אם אתה רוצה אני אשמח לתת לך לינקים לכל אתרי הספורט שכתבו שאוהדי הפועל אמרו:
היוום(שבת) אצל טביב, בשלישי באימון ובשבת הבאה אצל מוני.
אם תיהיה מחאה בשבת מול הבית של מוני תגיע?
ואם מוני יגיד שהוא הזמין כבר כרטיסים לסרט או מוזמן לאירוע ולכן לא יהיה בבית האם עדיין תתמוך במחאה? או שמול בית ריק זה לא שווה?
ומעניין שאוסידון כנראה חשב שיש משהו במחאה הזאת והוא פחד ממנה.
ורק שתדע אני הצעתי לקיים מחאה ביום חמישי מול המקום בו יתקיים הגישור, אמרו לי שיחשבו על זה ולא חזרו אליי.
אז אני מפלג את הקהל? מי אתה בכלל?

מציע לך לשמוע מה אמרו אותם מפגינים שלדעתך מפצלים את הקהל:
http://sports.walla.co.il/?w=%2F157%2F1832999
http://www.one.co.il/Article/181640.html
ציטוט:
אנחנו לא נגד טביב או נגד מוני, אנחנו נגד המצב הניהולי בקבוצה. היום אנחנו פה ובשלישי נפגין באימון ואם צריך אז בשבוע הבא נפגין מול הבית של מוני. אנחנו לא זוכרים מצב כזה במועדון, אולי רק בעונה בה ירדנו ליגה", אמרו האוהדים

או לשמוע:
http://www.glz.co.il/NewsArticle.aspx?newsid=77791 (החל מדקה 57)

נערך לאחרונה על ידי לירון האדום בתאריך 21 יוני 2011, 09:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 475 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: