mkorman1 כתב:
שחר כתב:
mkorman1 כתב:
moshiko כתב:
אלי טביב מאשר מה שאנו כבר יודעים: המועדון משותק. בלי הכרעה משפטית, אין סיכוי להחתמת שחקנים (גם לא מאמן).
ספר את זה לכל ילדי מוני כאן שבוכים יומם וליל שאין רכש והולכים להפגין לפני בית ריק במקום לתפוס ולנענע קצת את מוני
בואנה, אתה באמת קשקשן חסר תקנה.
תפסיק כבר לפלג את האוהדים. אומרים לך מליון פעם שההפגנה הזו לא היתה נגד טביב ואף אחד לא לוקח צד. זה נכון שיש פה ושם איזה מישהו שמעדיף את הראל בדיוק כמו עזים עיוורים שמעריצים את טביב (עומרי קנדה), אבל הרוב הגדול של האוהדים בפורום ומחוץ לפורום מוטרד מהקפאון הכללי בלי לקחת צד, זה גם נאמר ע"י כל מי שהיה בהפגנה בשבת.
אח"כ אתה עוד מעיז לכתוב
ציטוט:
הבית בוער ואנחנו מתווכחים מי הדליק את האש
תופעת סכיזופרניה קשה.
עוד לא ראיתי או שמעתי שמישהו העלה את האפשרות להפגין נגד מוני באופן כלשהו
אם אתה באמת מעונין למחות נגד התנהלות הקבוצה ולא נגד צד כלשהו סביר להניח שתבחר מיקום שאינו מזוהה עם צד אחד דווקא כמו מתחם האימונים או המקום שבו יתקיים הגישור
אבל כל הפגנה שמתקימת באתר שמזוהה עם אחד הצדדים הופכת להיות אוטומטית הפגנה נגד אותו צד בלבד ולא יעזרו כל עטיפות הצלופן המרשרשות שבהן תעטוף אותה
ובאשר לביקורת שלך:
אני באמת לא רואה סתירה בין הדברים שכתבתי
אני חושב שצריך וחשוב להפגין נגד שניהם היום ובכל הזדמנות שתהיה
משום כך אני מבקר את הפגנת הבית הריק כחסרת תוחלת או שלכל הפחות היתה מתארגנת מחאה דומה לפני הבית (הלא ריק ) של מוני במקביל או לאחר הפגנה זו
ומי שמפלג את האוהדים הם אלו שארגנו את הפגנת הבית הריק כמחאה רצינית ראשונה של האוהדים (כאשר שוב לא משנה מה הם אומרים לפני ,במהלך ולאחר מכן-המיקום מדבר בעד עצמו יותר מכל המילים)
אני אנסה להתעלות מעל הביקורת שלך הפעם:
ובאמת ובתמים אשאל האם לא ראית את קריאותו החוזרות ונשנות של לירון האדום להפגנה גם מול ביתו של מוני בהמשך הדרך ?
אני אפתיע אותך ואם תהיה הפגנה כזו גם לשם אני אלך (זה לא עטיפת צלופן ) כי ההפגנה מתחת לבית של טביב נועדה לומר עד כאן, אתה מצהיר שזכית בבמבי
אתה טוען שאתה הבעלים היחיד אחלה, אז אתה הכתובת לטענותינו ולכן נמחה מתחת לבית שלך .
אני אומר את זה בפעם האלף מוני גם חרא וגם צריך לעוף אך לטעמי שנייה אחרי טביב , כלכך קשה לקבל דעה כזו ?
אז חלאס לבלבל את המוח אם כל ההודאות על ילדי מוני בפורום, אני מזמין אותך להביא לכאן ציטוט אחד שלי שהוא בעד מוני, כי ביקשתי אתמול ממני והוא עדיין מחפש.
אז לסיומת, בניגוד למשתמש קנדה שבעד טביב והוא מצהיר על כך רוב האנשים שנחשבים בעיינך כתומכי הראל בפורום רובם ככולם פשוט נגד טביב ולא בעד הראל .