mbracha כתב:
chimpfive כתב:
באמת שזה לא משנה כבר, זה גם כל כך מטומטם "לבחור" צד, מה יש לבחור? שניהם אסון מהלך להפועל. מחר נתעורר עם דמארי ועמאשה בחיפה, ואנחנו עם שוער לא ברור ודיאמנט ובלי סט תלבושות, ואולי גם בלי מאמן.
זה שיש קיפאון ניהולי זה לא סוד, וזה ישאר ככה עד שתישאר עם בעלים יחיד, כל הצרות שתיארת יכלו להימנע אם היה למועדון שקט מבפנים (באין סרטן גרורתי שמפריע לפעילות התקינה) ומבחוץ (באין חברת יחסי ציבור שמקבלת המון כסף כדי לקנות כותרות שיעשו נזק להפועל).
מכיוון שגם המשפטן הכי הרפתקן שתמצא לא יעלה על דעתו שבית משפט יפסוק שמוני בעלים בגלל שטביב שלח צ'ק שמותנה בכך שהוא לא משלם על סחורה מעוקלת, לא נותר לנו כאוהדים אלא לקוות שמוני יסתלק מהקבוצה בהקדם.
יום אחרי שיהיה לנו בעלים יחיד נוכל להחליט אם על פניו נדמה שהבעלים של הקבוצה מתנהל בצורה שטובה להפועל, ואז לתת לו שקט מסויים עם הרבה חשדות, או שהוא לא פועל לטובת הקבוצה ואז נעשה לו את המוות. כרגע לעשות את המוות למישהו עם אופי כמו של אלי טביב (אגו, עקשנות ו"ערסיות" שכזאת) כשייתכן שהוא בכלל הקורבן בסיפור, זה לירות לעצמנו ברגל.
אתה בטוח במה שאתה אומר(החלק המודגש)?
כי אתה טועה, ההפך הוא הנכון, אין דבר כזה מבחינה משפטית צ'ק בנאמנות, צ'ק זאת חתיכת נייר שלא שווה כלום.
אם טביב היה מעביר מזומן לנאמן זה הליך מקובל ונכון.
שנית גם אם היה מעביר מזומן אך זה היה מותנה בתביעות עתידיות - הבמבי מבוטל וטביב דווקא לא זוכה(שוב בהנחה שזה מה שקרה).
לשם הדוגמא:
אתה אלי טביב ואני מוני הראל.
אתה מביא צ'ק בנאמנות לעו"ד מוסכם על מנת שאני אעביר לך 50% מהמניות שלי, אני העברתי לך את ה50% על שמך, אני מגיע עם הצ'ק לבנק ושם אומרים לי סליחה אבל אין לצ'ק כיסוי, מה עכשיו עושה? צריך לתבוע את ה50% שלי חזרה? כמה זמן זה ייקח? שנים..
האם אתה במקום מוני מוכן לסיכון שהצ'ק יחזור?