לירון האדום כתב:
mbracha כתב:
לירון האדום כתב:
תיקון קטן תומר חמד משחק במאיורקה לדעתי הליגה הספרדית היא לא כל כך חלשה למדיי...
וברגע שכתבת הבוס שלך- אז תרשה לי לא לענות לך.
התכוונתי לכך שהוא העדיף את ריינג'רס עד לפני יומיים על חיפה, זה שהוא הגיע בסוף לספרד זה סיפור אחר.
אתן לך לבחור בין בוס, מנטור ואיידול. מה שתרצה.
אתה באמת חושב שאני "מושתל" של מוני? רציני עכשיו תענה.
אבי כתב:
לירון האדום כתב:
כיום והדגש הוא על כיום, יעדיפו אפילו לשחק במכבי ולא בהפועל השכונתית.
ואתה אומר את זה על סמך?
הנה גם אני יכול - כל שחקן שהפועל תרצה ותשלם עליו את הסכום המתאים יגיע על ארבע וילקק לטביבי את הביצים. גם כיום.
אחלה אבי, בוא נראה איזה שחקנים באמת יבואו להפועל בסופו של דבר..
צעירי כבר ברח מאיתנו, חדד העדיף להמשיך בבני יהודה. דג'אני האריך את החוזה שלו בנתניה.
אינוגבה לא הגיע, בינתיים יש לנו את לירון דימאנט(אולי), ואת מחמוד עבאס(אולי) ושוער שאף אחד לא יודע את היכולות שלו, אבל הוא בחינם ולא רוצה הרבה כסף אז עדיף אותו משארנוב.
כל מה שאומר לא יהיה רלוונטי לאשכול הזה, אבל מכיוון ששאלת הנה תשובתי: לא יודע אם אתה מושתל, ואני לא בקטע של להאשים סתם אף אחד מכל אחד מהמחנות (ולצערי זה המצב שנוצר, באין הנהגה מסודרת ורלוונטית לקהל), אבל להאמין למוני הראל מבחינתי זה גרוע באותה מידה, אם לא טיפה יותר.
לחשוב שמוני הראל עשה אפילו מעשה אחד לטובת הפועל נטו בכל אחת מהקדנציות שלו, זו תמימות, במקרה הטוב. מלך הספינים הבלתי מעורער של המזרח התיכון לא הסתפק ביכולתיו שלו והחליט לשכור לפני כמה שבועות חברת יחסי ציבור וגייס עוד חבר "אוהד" ממשפחת סידי. מהיום שזה קרה כל יום החדשות בקבוצה רעות מהיום שלפני, סיפורים הזויים רצים בעיתונות (וזה שיש מי שמאמין לכך שטביב כעס שקנו שתי שקיות חלב במקום אחת זאת דוגמה נהדרת לכך), טביב מצטייר בעיני כולם כהיטלר התימני, וכמעט אף אחד לא מרים גבה ושואל את עצמו "רגע, אולי כל מה שאני חושב שאני יודע לא ממש מדוייק?".
האשכול הזה עוסק בברדק שמוני הראל הכניס אותנו אליו בזכות שלל קומבינות - 20% שדחף לעסקה מול ק"ש בניגוד לדעתו של טביב (שבכלל לא רצה עסקה לא כדאית כזאת), סעיף שחרור שהוא הבטיח בע"פ בתמורה לכלום ושום דבר לקצב, וויתור על 200 אלף יורו נוספים בהמשך שלא על חשבונו וחתימה על שחרור לגרמניה בלי דקה של ישיבה במו"מ מול הקונה הפוטנציאלי. בנוסף לזה כל הבלאגן הניהולי שאתה מתאר שימנע משחקנים להגיע לפה זה בלאגן שמוני יצר ויוצר ברגעים אלו ממש בהיאחזותו הנואשת בקבוצה (ויש לו שלל סיבות לעשות את זה), והרפש שהוא מוציא לתקשורת בעזרת שלוחיו. אבל לך זה לא מפריע באג'נדת האנטיטביב.
אז אולי לא שכרו אותך, ואת אלו שמחזיקים בדיעה כמו שלך בקנאיות מטורפת (סימרוטיץ' הוא הדוגמה הראשונה שקופצת לי לראש), אבל אתם חוטאים באותו חטא ממש שתוצאותיו הן הן הדברים עליהם אתם טורחים להזהיר.