תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 22:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 104 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אדלשטיין ימונה ל3 שנים להפועל אושיסקין תא
הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
יאללה,עכשיו שיחזירו את אברם לאפסנאות והכל מושלם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 10:35 
יא בא דא בא דו =)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 11:39 
ואת אוסקר לפיזיוטרפיה. :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 13:39 
ארז אדלשטיין: "המודל שלי הוא אלי גוטמן"

ציטוט:
"נפגעתי מירושלים". "הייתי מגיע למועדון גם בליגה השלישית". "החזון שלי הוא מה שקרה בהפועל תל אביב בכדורגל". ארז אדלשטיין בראיון נרחב ראשון מאז שובו לאדומים חושף את תכניות הענק שלו. כיצד זה משתלב עם המחסור באולם וכסף?

http://sports.walla.co.il/?w=//1832312

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 13:41 
החזון שלו הוא שינהלו אותו אנשים כמו אלי טביב ומוני הראל? :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
hapoel15 כתב:

ציטוט:
"נפגעתי מירושלים". "הייתי מגיע למועדון גם בליגה השלישית". "החזון שלי הוא מה שקרה בהפועל תל אביב בכדורגל". ארז אדלשטיין בראיון נרחב ראשון מאז שובו לאדומים חושף את תכניות הענק שלו. כיצד זה משתלב עם המחסור באולם וכסף?

:BOW:

אוי כמה שאני אוהב אותו
כבר אתמול רציתי לכתוב על הדמיון ביניהם וכמה שניהם הפועל בעיני. אם היתה הנהלה שפויה בכדורגל גוטמן היה מאמן במקביל אליו ואני מניח שהיה שיתוף פעולה מצוין בין שני האנשים המובילים של המועדון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 13:47 
hapoel15 כתב:

ציטוט:

כתבה מעולה.
יאללה, ארז, לעבודה.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
hapoel15 כתב:

ציטוט:

וואו, וואו, וואו! :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
מספיק שתגיד שזו כתבה של אוהד גרינוולד :HEART2: :HEART2: :HEART2:

ציטוט:
"הפועל תל אביב צריכה בית", אומר ארז אדלשטיין. "כל מועדון צריך בית. וזה קודם כל החזון שלי לגבי הקבוצה. לעמותה הזו יש כוח. יש כאן הרבה קהל, הרבה אנשים. אבל כל עוד אין בית, יש לנו בעיה"
"מעבר לאימון עצמו, לדעתי מאמן צריך להיות מחויב למועדון ולקהילה", אומר אדלשטיין. "לא בכדי כשאימנתי בירושלים גרתי שם ויתר השחקנים גרו שם. בטח ובטח הפועל תל אביב שהיא לא רק קבוצה, אלא בראש ובראשונה קהילה. אי-אפשר לשכוח את התמונה מהמשחק האחרון בעונה שעברה, אחרי שהפועל הפסידה את העלייה וירון להט לקח את המיקרופון ודיבר לקהל. ליאור ליובין פגש אותי אתמול ואמר לי: שיחקתי בכמה וכמה קבוצות, אבל אין דבר כזה כמו הפועל תל אביב. מתן נאור אומר לי: אני גומר את הקריירה בהפועל. אין דברים כאלה".

גם כאשר הוא נשאל באשר למטרותיו בעונה הקרובה, לא מסתפק אדלשטיין בהצבת יעדים המקצועיים. "ברור שהמטרה היא לעלות לליגת העל, אבל גם להגדיל את כמות חברי העמותה, לשחק מול מגרש מלא ולגרום למצב שכל שחקן ישראלי ירצה לשחק בהפועל תל אביב".
כשהוא ניצב בפני אחד האתגרים הגדולים בחייו, מקבל אדלשטיין על עצמו מודל חדש לחיקוי: אלי גוטמן. "גוטמן הגיע להפועל כדורגל כדי להציל אותם, ותראה לאן הם הגיעו. אנחנו נבנה את הפרויקט הזה לאט. לא ביום אחד נגיע לגמר הפלייאוף של ליגת העל או לגמר היורוקאפ. אבל זה פרויקט שמכוון למעלה. הפועל תל אביב זה מועדון. יש לו כמות אדירה של אוהדים. אתה רואה את הקהל של הכדורגל – שרובם גם אוהדי הפועל בכדורסל – איך הם נוסעים עם הקבוצה לכל מקום באירופה ואיך הם ממלאים את בלומפילד, ואתה אומר 'וואו'. זה החזון שלי גם בכדורסל. ככה אני רוצה שנראה".
לא פחות משהו מרגיש מחויב, מרגיש אדלשטיין בר מזל על התפקיד החדש. "יש מאמן בארץ שלא היה רוצה לאמן בהפועל תל אביב?", הוא שואל ומיד עונה. "אימנתי בשלוש הקבוצות הגדולות של הפועל בארץ: גליל, ירושלים ותל אביב. הפועל תל אביב זה משהו מיוחד. אתה לא יודע שגם מקרב אוהדי הפועל גליל יש אוהדים של הפועל תל אביב? אתה יודע איזו רשימת מאמנים אימנו בהפועל תל אביב? יהושע רוזין ורלף קליין עליהם השלום עברו ממכבי להפועל. זה רק מלמד על העוצמה שלה. וצביקה שרף ייבדל לחיים ארוכים. פיני, ואפי, וגרשון דקל, וצ'ינגה שלח. ואין לדעתי פחיתות כבוד בליגה השנייה. שם התחלתי, בלאומית, בעפולה. עכשיו אני חוזר למקום שאני אוהב ושאוהבים אותי בו. האם אני חושב שהתגעגעו אליי? נראה לי שחלק כן וחלק לא. אבל אני לא מתעסק בזה עכשיו. עכשיו אני רוצה להפשיל שרוולים וללמוד את העסק".

מה שהכי חשוב לי זה שאיש מקצוע מגיע להפועל הוא מבין בדיוק לאן הוא הגיע.
ארז לא יכל לבטא את זה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 13:54 
גרינוולד כותב שם כמה דברים נכונים מאד.

כשהקבוצה הוקמה, המערכת שלנו היתה משהו בחמש דרגות מעל הקבוצות שמולן התמודדנו.

היום לעומת זאת, המערך הניהולי-מקצועי שלנו הוא חצי חובבני ולא מתאים לדעתי אפילו לליגה הלאומית, שלא לדבר על ליגת העל.

הרושם שקיבלתי הוא שאנחנו מקצים את כל התקציב שלנו לשחקנים ומוותרים על הדברים שצריכים להיות בכל קבוצה מקצוענית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 13:56 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
hapoel15 כתב:

ציטוט:

אוי כמה שאני אוהב אותו
כבר אתמול רציתי לכתוב על הדמיון ביניהם וכמה שניהם הפועל בעיני. אם היתה הנהלה שפויה בכדורגל גוטמן היה מאמן במקביל אליו ואני מניח שהיה שיתוף פעולה מצוין בין שני האנשים המובילים של המועדון

אני לא יודע מה יותר - על רקע היופי, הטוהר והאהבה שבהנהלת הכדורסל נחמץ הלב לראות את הכדורגל, או שעל רקע הרפש, הסחי וגועל הנפש, מתרחב הלב לראות את הכדורסל.

חבל, חבל שלא יכולה להתקיים אידיליה שבה שני הדברים מתקיימים במקביל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 13:56 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:

היום לעומת זאת, המערך הניהולי-מקצועי שלנו הוא חצי חובבני ולא מתאים לדעתי אפילו לליגה הלאומית, שלא לדבר על ליגת העל.

הרושם שקיבלתי הוא שאנחנו מקצים את כל התקציב שלנו לשחקנים ומוותרים על הדברים שצריכים להיות בכל קבוצה מקצוענית.

כל כך נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
hapoel15 כתב:

ציטוט:

אוי כמה שאני אוהב אותו

אני לא יודע מה יותר - על רקע היופי, הטוהר והאהבה שבהנהלת הכדורסל נחמץ הלב לראות את הכדורגל, או שעל רקע הרפש, הסחי וגועל הנפש, מתרחב הלב לראות את הכדורסל.

לא יכולתי לתאר זאת טוב יותר (נלקח לפייסבוק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:

כשיש לך תקציב מוגבל (מאוד) אתה חייב לעצב לעצמך סדר עדיפויות ברור.

כרגע (בשנה הקרובה), הדבר הראשון וכמעט היחיד (חוץ מקידום עניין האולם הביתי) חייב להיות רק ואך ורק עלייה לליגת העל. ואת זה עושים שחקנים ומאמן. פחות מנהל שיווק או יו"ר בשכר. (מה גם שכל ה"חובבנים" בינתיים מוכיחים שהם עושים את העבודה, גם בהתנדבות ומתוך אהבה).

נגשים את היעד הזה, נוכל להתמקד גם בסדרי עדיפויות אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
זה פשוט לא נכון. בלי להעליב, זאת מחשבה של פקידים וגזברים שרואים הכל דרך סעיפי תקציב.
"אם נחסוך כך וכך על סעיף שיווק ומנכ"ל, יהיה לנו עוד כך וכך לסעיף שכר שחקנים".
במציאות דברים לא עובדים ככה.
כשיש לך מערכת ראויה, גם יותר קל לך לגייס כספים ולהגדיל את ההכנסות. מנכ"ל ואיש שיווק אלו משרות שמפנות זמן לחברי ההנהלה, ומשרות שמייצרות בעצמן הכנסות. כבר השנה אני בטוח למשל שזייצ'יק החזיר ממזמן את הכסף ש"הושקע" בו.

ומעבר לכך, צריך לזכור מה המטרה.
כשנגיע לליגת העל נוכל לבנות את המערכת מהתחלה, אבל זה קשה, ומביא לכך שאת כל ההשתפשפות והטעויות נעשה שם.
עדיף בהרבה לעשות זאת כבר בליגה השניה, ולבוא לליגת העל מוכנים לאתגר, ולא חס ושלום להיות המומים ממנו ולגלות שנכנסנו לתחרות פורמולה 1 עם סובארו ג'סטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
זה פשוט לא נכון. בלי להעליב, זאת מחשבה של פקידים וגזברים שרואים הכל דרך סעיפי תקציב.
"אם נחסוך כך וכך על סעיף שיווק ומנכ"ל, יהיה לנו עוד כך וכך לסעיף שכר שחקנים".
במציאות דברים לא עובדים ככה.
כשיש לך מערכת ראויה, גם יותר קל לך לגייס כספים ולהגדיל את ההכנסות. מנכ"ל ואיש שיווק אלו משרות שמפנות זמן לחברי ההנהלה, ומשרות שמייצרות בעצמן הכנסות. כבר השנה אני בטוח למשל שזייצ'יק החזיר ממזמן את הכסף ש"הושקע" בו.

ומעבר לכך, צריך לזכור מה המטרה.
כשנגיע לליגת העל נוכל לבנות את המערכת מהתחלה, אבל זה קשה, ומביא לכך שאת כל ההשתפשפות והטעויות נעשה שם.
עדיף בהרבה לעשות זאת כבר בליגה השניה, ולבוא לליגת העל מוכנים לאתגר, ולא חס ושלום להיות המומים ממנו ולגלות שנכנסנו לתחרות פורמולה 1 עם סובארו ג'סטי.

למה את מזלזל בג'סטי שלי??????

ולנושא: נכון מאוד....להכין תשתית ניהולית חשוב לא פחות מתשתית לסגל
יותר קבוצות נפלו מניהול כושל מאשר בגלל שחקנים כושלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 14:13 
אגב,
ארז חבר עמותה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 14:14 
Frank Serpico כתב:
רדנקו כתב:

כשיש לך תקציב מוגבל (מאוד) אתה חייב לעצב לעצמך סדר עדיפויות ברור.

כרגע (בשנה הקרובה), הדבר הראשון וכמעט היחיד (חוץ מקידום עניין האולם הביתי) חייב להיות רק ואך ורק עלייה לליגת העל. ואת זה עושים שחקנים ומאמן. פחות מנהל שיווק או יו"ר בשכר. (מה גם שכל ה"חובבנים" בינתיים מוכיחים שהם עושים את העבודה, גם בהתנדבות ומתוך אהבה).

נגשים את היעד הזה, נוכל להתמקד גם בסדרי עדיפויות אחרים.

לדעתי אתה טועה לחלוטין.

קודם כל - הבעיה היא שאנחנו עושים את זה כבר כמה שנים.

ולענין - תמיד תרצה להקדיש כמה שיותר לשחקנים וזה יהיה נכון גם בליגת העל.

אין לי בעיה עם יו"ר בהתנדבות ולא בשכר. זה ממש לא משנה.

אבל אני כן חושב שכשאנחנו מוותרים על דברים שחייבים להיות אנחנו פוגעים בעצמנו גם מבחינה מקצועית וגם מבחינה כלכלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 14:15 
סמל אישי של המשתמש
segev כתב:
אגב,
ארז חבר עמותה?

אני מניח שלא, ואני מניח שיכול מאוד להיות שהוא עוד יעשה (כמשתמע מדבריו: "מעבר לאימון עצמו, לדעתי מאמן צריך להיות מחויב למועדון ולקהילה", אומר אדלשטיין. "לא בכדי כשאימנתי בירושלים גרתי שם ויתר השחקנים גרו שם. בטח ובטח הפועל תל אביב שהיא לא רק קבוצה, אלא בראש ובראשונה קהילה. אי-אפשר לשכוח את התמונה מהמשחק האחרון בעונה שעברה, אחרי שהפועל הפסידה את העלייה וירון להט לקח את המיקרופון ודיבר לקהל. ליאור ליובין פגש אותי אתמול ואמר לי: שיחקתי בכמה וכמה קבוצות, אבל אין דבר כזה כמו הפועל תל אביב. מתן נאור אומר לי: אני גומר את הקריירה בהפועל. אין דברים כאלה".)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 14:48 
Frank Serpico כתב:
segev כתב:
אגב,
ארז חבר עמותה?

אני מניח שלא, ואני מניח שיכול מאוד להיות שהוא עוד יעשה (כמשתמע מדבריו: "מעבר לאימון עצמו, לדעתי מאמן צריך להיות מחויב למועדון ולקהילה", אומר אדלשטיין. "לא בכדי כשאימנתי בירושלים גרתי שם ויתר השחקנים גרו שם. בטח ובטח הפועל תל אביב שהיא לא רק קבוצה, אלא בראש ובראשונה קהילה. אי-אפשר לשכוח את התמונה מהמשחק האחרון בעונה שעברה, אחרי שהפועל הפסידה את העלייה וירון להט לקח את המיקרופון ודיבר לקהל. ליאור ליובין פגש אותי אתמול ואמר לי: שיחקתי בכמה וכמה קבוצות, אבל אין דבר כזה כמו הפועל תל אביב. מתן נאור אומר לי: אני גומר את הקריירה בהפועל. אין דברים כאלה".)

הדבר היחידי שמלחיץ בציטוט הזה, זה שמתן נאור חושב שנרשה לו לגמור את הקריירה מתישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 17:38 
מ-ספורט5.

אדלשטיין ייפגש עם כל סגל העונה שעברה

מאמן הפועל ת"א ישוחח עם השחקנים כדי להחליט עם מי הוא ממשיך לשנה הבאה. בנוסף, הוא מחפש גם עוזר ואחראי על הכושר.
יממה לאחר שמונה למאמן הפועל ת"א וחתם על חוזה ל-3 שנים, ארז אדלשטיין מתחיל לתכנן את דרכו במועדון האדום. המאמן ייפגש בקרוב עם כל השחקנים שהרכיבו את הסגל בעונה הנוכחית, ולאחר מכן יחליט מי ממשיך ומי לא.

בנוסף, אדלשטיין רוצה לבחור במהרה את צוות האימון, זאת אומרת עוזר מאמן, מאמן כושר, צוות רפואי ולוגיסטי. אדלשטיין מחכה גם לקביעת מסגרת התקציב לעונה הקרובה. 'הג'ינג'י' מעוניין ליצור נורמות של מועדון ברמה של ליגת העל, ולכן הדברים 'שמסביב' חשובים לו מאוד, והוא רוצה להסדירם.

לגבי סגל השחקנים, מספר קווים מנחים את המאמן. הוא מעוניין בסגל צעיר שירוץ לטווח ארוך ביחד. "שחקנים שיתחברו, שיהיו רעבים ויזנקו על הפרקט" לדבריו. בהפועל מודעים לעובדה שאדלשטיין הוא אחד השמות הגדולים בנוף הכדורסל הישראלי ומקווים שהדבר ימשוך שמות גדולים באופן יחסי לקבוצה שיבנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
איזה יופי, סומך עליו בעיניים עצומות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 18:39 
יופי של התחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 18:50 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
hapoel15 כתב:

ציטוט:

אוי כמה שאני אוהב אותו

דווקא יכולה וצריכה להיות.
חבל שמדובר בקהל של אפסים שרואים את מה שמול העיניים שלהם רק כשמאוחר מדי וצריך להקים קבוצה חדשה בליגה ב'/ג'.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 19:34 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
Frank Serpico כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
hapoel15 כתב:

ציטוט:

אוי כמה שאני אוהב אותו

דווקא יכולה וצריכה להיות.
חבל שמדובר בקהל של אפסים שרואים את מה שמול העיניים שלהם רק כשמאוחר מדי וצריך להקים קבוצה חדשה בליגה ב'/ג'.

חלום היה אם משהו היה קם והעמותה הייתה איכשהו קונה אחוזים מהקבוצה,
לא רק כי אז הבעיות הנוכחיות בהנהלה ייפסקו,
אלא כי הן ייפסקו לעד, ובכל אספקט זה יעזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 19:59 
סמל אישי של המשתמש
Kyahs כתב:
מ-ספורט5.

אדלשטיין ייפגש עם כל סגל העונה שעברה

מאמן הפועל ת"א ישוחח עם השחקנים כדי להחליט עם מי הוא ממשיך לשנה הבאה. בנוסף, הוא מחפש גם עוזר ואחראי על הכושר.
יממה לאחר שמונה למאמן הפועל ת"א וחתם על חוזה ל-3 שנים, ארז אדלשטיין מתחיל לתכנן את דרכו במועדון האדום. המאמן ייפגש בקרוב עם כל השחקנים שהרכיבו את הסגל בעונה הנוכחית, ולאחר מכן יחליט מי ממשיך ומי לא.

בנוסף, אדלשטיין רוצה לבחור במהרה את צוות האימון, זאת אומרת עוזר מאמן, מאמן כושר, צוות רפואי ולוגיסטי. אדלשטיין מחכה גם לקביעת מסגרת התקציב לעונה הקרובה. 'הג'ינג'י' מעוניין ליצור נורמות של מועדון ברמה של ליגת העל, ולכן הדברים 'שמסביב' חשובים לו מאוד, והוא רוצה להסדירם.

לגבי סגל השחקנים, מספר קווים מנחים את המאמן. הוא מעוניין בסגל צעיר שירוץ לטווח ארוך ביחד. "שחקנים שיתחברו, שיהיו רעבים ויזנקו על הפרקט" לדבריו. בהפועל מודעים לעובדה שאדלשטיין הוא אחד השמות הגדולים בנוף הכדורסל הישראלי ומקווים שהדבר ימשוך שמות גדולים באופן יחסי לקבוצה שיבנה.

HEADSHOT כתב:
איזה יופי, סומך עליו בעיניים עצומות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 20:11 
סמל אישי של המשתמש
יאללה לחסוך כסף לעמותה:
אני עוזר מאמן
ברזל מאמן כושר
דובראש מעסה+הרפיה
רדנקו אחראי כיבוד
ראצו כמובן זונת עיתונות
שאקו מאמן מיוחד לשחקני הפנים:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 20:12 
סמל אישי של המשתמש
יש הרגשה של מקצוענות באוויר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 20:19 
סמל אישי של המשתמש
redgr כתב:

מקל על ההחלטה (הנכונה) להשאר עוד שנה בליגה הלאומית (החלטה קשה, כי יש בצידה הימור מקצועי רציני מאוד).

כשארז שם, אני סומך עליו שהסיכויים להעפיל בשנה הבאה רק יגדלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 21:37 
Frank Serpico כתב:
redgr כתב:

מקל על ההחלטה (הנכונה) להשאר עוד שנה בליגה הלאומית (החלטה קשה, כי יש בצידה הימור מקצועי רציני מאוד).

כשארז שם, אני סומך עליו שהסיכויים להעפיל בשנה הבאה רק יגדלו.

מרגיש כנ"ל. הרגשה של בטחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 104 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: