סימרוטיץ כתב:
chimpfive כתב:
ראצ'ו כתב:
[space]
Officer Barbrady כתב:
ושוב, פעם ראשונה שאני קורא דברים מפורשות ממישהו שמכיר את הדברים מקרוב, לי תמיד היה ברור שמוני הראל הוא הסרטן ההרסני ביותר שקיים. אבל אני מודה, מכונת הספינים והאג'נדות עובדת גם עלי כנראה, מאוד מאוד קשה לראות מכל התחמנות והנוכלות שלהם את התמונה האמיתית. אני מאוד מקווה שאנשים יתעוררו ושאירגון האוהדים יצא במסר ברור מי כרגע הורס ומחרב את הפועל דה פקטור, כמו שאתם עשיתם כעת, זה יגרום לעוד הרבה אנשים שאין להם יכולת לשפוט, להבין את מכונת השקרים שעובדת עליהם במשך תקופה כל כך ארוכה.
אין לי שום דבר נגד ראצ'ו ,אבל בחייאת יש לך עיניים בראש,עצה שלי על תאמין למילה שכתובה בעיתון או באתר תסנן לרק מה שאתה רואה ושומע בשם אומרם
כך המסקנה שלך תבסס על עובדות ולא שמעות ,ואני מניח שתגיע אליה די מהר.
בוא נתחיל בתרגיל קטן להמחשה :
ראיון היום ב 103 עם בונדר :
חוץ מזה שהוא הכחיש את כל מה שנכתב או יותר נכון פורש על יד ONE היום הוא גם לא אמר מילה אחת רעה על הפועל ,אבל הוא ציין שהאנשים היחידים גרמו לו להרגיש חרא זה נציגי טביב במועדון .
הפוך אחי, הפוך. אני בכלל לא מתבסס על קריאת עיתונים אלא על דברים ששמעתי ממקור ראשון או שני מתוך המועדון.
אני יודע כמה ההתנהלות של אלי טביב בעייתית, אני יודע שהוא איש עסקים שמתייחס לקבוצה כעסק ואת זה צריך לגרום לו לשנות.
אני יודע על היחס הבעייתי לשחקנים, לאנשי המקצוע, לעובדי המועדון. תאמין לי, יש לי חבר שנפגע מכך (למרות שיש כאן לא מעט ששמחו על כך

).
אבל אני כן יודע מה המצב הקיים ומה הפתרון היחיד. אני כן ישבתי עם עיתונאים ועורכי עיתון שנפגשו לפגישות עבודה עם טביב שאמרו לי
"או שהוא עבד עלינו ממש ממש טוב, או שנראה שהוא באמת מתכוון להשקיע ולהעמיד קבוצה רצינית ולהיות פה להרבה זמן", שמעתי אנשים שמעורים בכל
מה שקורה במועדון, דיברתי באופן אישי עם אוסידון, אני האחרון שמתייחס לכותרות פה.
מישהו כתב פה שמוני הוא היחיד שחותם. תשימו לב מתי מוני התחיל להיות לארג', מתי מוני התחיל לחתום על חוזים, להציע 1.5 מיליון יורו על חצי כרטיס
של דאמרי ולתת לאבוקסיס משכורת גבוהה יותר בלי בעיה. לפני שהוא הפסיד בבמבי הוא דיבר על תקציב של 35 מיליון ש"ח. פתאום יש לו כסף?
הרי הוא יודע שזה לא מהכסף שלו כרגע וכל מה שהוא עושה זו אחיזת עיניים.
יכול להיות שאני טועה, אני לא נביא, אבל אני יודע שאם אנחנו עוד רוצים שיצא משהו מהעונה הזו מוני הראל חייב לזוז הצידה, אלי טביב צריך לעבוד
ואנחנו צריכים להיות עם האצבע על הדופק. כל דבר אחר שננסה לעשות רק יפריע ויגרום נזק לקבוצה.
בסופו של דבר טביב הביא את קשטן, וקשטן לא פראייר. עוד לא ראיתי אף קבוצה שהחתימה שחקן, אז גם ליצירת הפאניקה צריך להתייחס באופן נכון
ולהתמקד בבעיות האמיתיות שברגע שמוני יזוז הצידה יהיה אפשר לפתור אותם.