תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 08 אוגוסט 2025, 05:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1003 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 34  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפגנה מול ביתו של מר אלי טביב במוצ"ש(18.6) בשעה 21:00
הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 00:18 
נתחיל בטביב
הבא בתור מוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 00:19 
סמל אישי של המשתמש
גרמנרי כתב:
נתחיל בטביב
הבא בתור מוני

לפחות שיניפו כזה שלט
שההוא לא יחשוב שאנחנו בעדו חלילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 00:51 
גרמנרי כתב:
נתחיל בטביב
הבא בתור מוני

!!

מתחילים מהגדול לקטן. מזה שטוען שהוא הבוס לזה שרוצה בחזרה את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 01:41 
כל מי שרושם את כל השטויות פה שילך לחפש מי ינענע אותו!

אולטראס הפועל לא חייב לאף אחד דין וחשבון! אתם רק מוחיכים כמה אתם אפסים בתור אוהדים שלא מסוגלים להגיע לשום הפגנה (ושלא כל אחד יגיד לי אני כן הייתי). בהפגנה שהוציא האולטראס היו 60 אוהדים... בהפגנה שהוציא מישהוא שאין לי מושג מי הוא היו 70 אוהדים (50 מוך "האולטראס"). אז אל תבואו להטיף מוסר לאולטראס או לאוהדים כאלה ואחרים (הרבה אוהדים פונים אלי כאילו הקבוצה בידיים שלי...תירגעו!!! לא שלי,לא מכיר אף אחד,לא עושה חשבון לאף אחד ולא רוצה טובות מאף אחד!!!!)

בקיצור עקב כמה בעיות אני מודיע לכם שיום ראשון בשעה 8 בערב יהיה מפגש אוהדים מחוץ לשער 5 (לא קשור לאולטראס ולא כלום, רק אני בתור אוהד וזהו) מי שרוצה לשנות יבוא מי שלא... שלא יעיז איי פעם לרשום פה ביקורת או לקרוא להפגנה כלשהי! (בלה בלה בלה זכות חופש הביטוי על הזין שלי!).

אני קורא לכל האוהדים להגיע...מקטן ועד גדול!!! הורים וילדים!!! נשים וגברים!!! חדשים וותיקים!!! ניראה כמה יבואו, אם פחות מ-500 אני קובר את עצמי בחול ומה שיהיה יהיה.

אתם מוזמנים להעתיק ולהעביר לכל פורום ולפתוח אשכול בכל פורום ושאר המקומות האפשריים.

:hapoel:

(כל ההפגנות מבוטלות עד יום ראשון)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 01:49 
סמל אישי של המשתמש
דנה תחלק בורקס למפגינים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 01:50 
סמל אישי של המשתמש
"כל ההפגנות מבוטלות עד יום ראשון", כי אירגנת "מפגש אוהדים" שאתה מודיע עליו בהודעה מסכנה בפורום, בתור אדם פרטי?
כל ההשתקה הזאת של האוהדים ממש מפחידה אותי. מצד אחד האולטראס לא מארגנים הפגנות, מצד שני הם לא רוצים שיהיו הפגנות של אוהדי הפועל.
למה? תענו לי רק על השאלה הזאת, למה? מה זה כל השקט הזה? מה זה המסתוריות הזאת? נדמה שעושים הכל כדי שאוהדי הפועל יישבו בשקט.
אוהדי בית"ר, בני יהודה, הפועל פ"ת וסכנין פועלים ורק אוהדי הפועל, שנחשבים לאוהדים הטובים בארץ(ואם למישהו היה ספק, עם כל מה שקורה עכשיו, אנחנו הקהל הכי עלוב בארץ) יושבים בשקט.
באמת פואד, תהיה גבר ותענה לי למה זה ככה. בלי מסתוריות, בלי רמיזות, תן תשובה. אני מבטיח שאני אפעל לביטול ההפגנה מול הבית של טביב אם תתן לי תשובה אמיתית וכנה.
אנחנו אוהדי הפועל ת"א, לא פחות ממכם, ומגיע לנו לדעת למה.

"היו הרבה הרהורים כבר כשראיתי שגם ברגעים היפים, מקום חמישי וכדורגל טוב, ממשיכים לקלל, אוהדים לא באים - ניסינו לבנות שם קהל צעיר - ולא הלך. תחשבו מה קרה בזמנים הרעים. 200 איש. אז בשביל מה להחזיק קבוצה שעולה כל כך הרבה כסף?". אלי טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 02:33 
פואד כתב:
כל מי שרושם את כל השטויות פה שילך לחפש מי ינענע אותו!

אולטראס הפועל לא חייב לאף אחד דין וחשבון! אתם רק מוחיכים כמה אתם אפסים בתור אוהדים שלא מסוגלים להגיע לשום הפגנה (ושלא כל אחד יגיד לי אני כן הייתי). בהפגנה שהוציא האולטראס היו 60 אוהדים... בהפגנה שהוציא מישהוא שאין לי מושג מי הוא היו 70 אוהדים (50 מוך "האולטראס"). אז אל תבואו להטיף מוסר לאולטראס או לאוהדים כאלה ואחרים (הרבה אוהדים פונים אלי כאילו הקבוצה בידיים שלי...תירגעו!!! לא שלי,לא מכיר אף אחד,לא עושה חשבון לאף אחד ולא רוצה טובות מאף אחד!!!!)

בקיצור עקב כמה בעיות אני מודיע לכם שיום ראשון בשעה 8 בערב יהיה מפגש אוהדים מחוץ לשער 5 (לא קשור לאולטראס ולא כלום, רק אני בתור אוהד וזהו) מי שרוצה לשנות יבוא מי שלא... שלא יעיז איי פעם לרשום פה ביקורת או לקרוא להפגנה כלשהי! (בלה בלה בלה זכות חופש הביטוי על הזין שלי!).

אני קורא לכל האוהדים להגיע...מקטן ועד גדול!!! הורים וילדים!!! נשים וגברים!!! חדשים וותיקים!!! ניראה כמה יבואו, אם פחות מ-500 אני קובר את עצמי בחול ומה שיהיה יהיה.

אתם מוזמנים להעתיק ולהעביר לכל פורום ולפתוח אשכול בכל פורום ושאר המקומות האפשריים.

:hapoel:

או, הנה הודעה שמוסיפה נקודות לאולטראס הפועל בעיני האוהדים, במיוחד לאור האירועים האחרונים. טקטיקה מבריקה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 03:51 
סמל אישי של המשתמש
לא קראתי את כל העמודים באשכול ואין לי כוח להתחיל לבדוק אם זה כבר עלה, אבל בתור תומך בהפגנה טיפ קטן:
ניראה לי שאין מנוס ממארגן ההפגנה כן לבדוק את העניין עם המשטרה. לפי מה שידוע לי כל הפגנה שהיא של יותר מכמות אנשים מסוימת חייבת אישור משטרתי לא משנה כמה רעש יעשו. ואני מניח שאי אפשר יהיה לשלוט במי שיגיע כדי שלא יצעק.
חבל שההפגנה תפוזר תוך שתי דקות, חייבים לעמת דבר כזה עם המשטרה, לצערי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 05:05 
סימרוטיץ כתב:
chimpfive כתב:
ראצ'ו כתב:
[space]
Officer Barbrady כתב:

ושוב, פעם ראשונה שאני קורא דברים מפורשות ממישהו שמכיר את הדברים מקרוב, לי תמיד היה ברור שמוני הראל הוא הסרטן ההרסני ביותר שקיים. אבל אני מודה, מכונת הספינים והאג'נדות עובדת גם עלי כנראה, מאוד מאוד קשה לראות מכל התחמנות והנוכלות שלהם את התמונה האמיתית. אני מאוד מקווה שאנשים יתעוררו ושאירגון האוהדים יצא במסר ברור מי כרגע הורס ומחרב את הפועל דה פקטור, כמו שאתם עשיתם כעת, זה יגרום לעוד הרבה אנשים שאין להם יכולת לשפוט, להבין את מכונת השקרים שעובדת עליהם במשך תקופה כל כך ארוכה.

אין לי שום דבר נגד ראצ'ו ,אבל בחייאת יש לך עיניים בראש,עצה שלי על תאמין למילה שכתובה בעיתון או באתר תסנן לרק מה שאתה רואה ושומע בשם אומרם
כך המסקנה שלך תבסס על עובדות ולא שמעות ,ואני מניח שתגיע אליה די מהר.
בוא נתחיל בתרגיל קטן להמחשה :

ראיון היום ב 103 עם בונדר :
חוץ מזה שהוא הכחיש את כל מה שנכתב או יותר נכון פורש על יד ONE היום הוא גם לא אמר מילה אחת רעה על הפועל ,אבל הוא ציין שהאנשים היחידים גרמו לו להרגיש חרא זה נציגי טביב במועדון .

הפוך אחי, הפוך. אני בכלל לא מתבסס על קריאת עיתונים אלא על דברים ששמעתי ממקור ראשון או שני מתוך המועדון.
אני יודע כמה ההתנהלות של אלי טביב בעייתית, אני יודע שהוא איש עסקים שמתייחס לקבוצה כעסק ואת זה צריך לגרום לו לשנות.
אני יודע על היחס הבעייתי לשחקנים, לאנשי המקצוע, לעובדי המועדון. תאמין לי, יש לי חבר שנפגע מכך (למרות שיש כאן לא מעט ששמחו על כך :) ).
אבל אני כן יודע מה המצב הקיים ומה הפתרון היחיד. אני כן ישבתי עם עיתונאים ועורכי עיתון שנפגשו לפגישות עבודה עם טביב שאמרו לי
"או שהוא עבד עלינו ממש ממש טוב, או שנראה שהוא באמת מתכוון להשקיע ולהעמיד קבוצה רצינית ולהיות פה להרבה זמן", שמעתי אנשים שמעורים בכל
מה שקורה במועדון, דיברתי באופן אישי עם אוסידון, אני האחרון שמתייחס לכותרות פה.
מישהו כתב פה שמוני הוא היחיד שחותם. תשימו לב מתי מוני התחיל להיות לארג', מתי מוני התחיל לחתום על חוזים, להציע 1.5 מיליון יורו על חצי כרטיס
של דאמרי ולתת לאבוקסיס משכורת גבוהה יותר בלי בעיה. לפני שהוא הפסיד בבמבי הוא דיבר על תקציב של 35 מיליון ש"ח. פתאום יש לו כסף?
הרי הוא יודע שזה לא מהכסף שלו כרגע וכל מה שהוא עושה זו אחיזת עיניים.
יכול להיות שאני טועה, אני לא נביא, אבל אני יודע שאם אנחנו עוד רוצים שיצא משהו מהעונה הזו מוני הראל חייב לזוז הצידה, אלי טביב צריך לעבוד
ואנחנו צריכים להיות עם האצבע על הדופק. כל דבר אחר שננסה לעשות רק יפריע ויגרום נזק לקבוצה.
בסופו של דבר טביב הביא את קשטן, וקשטן לא פראייר. עוד לא ראיתי אף קבוצה שהחתימה שחקן, אז גם ליצירת הפאניקה צריך להתייחס באופן נכון
ולהתמקד בבעיות האמיתיות שברגע שמוני יזוז הצידה יהיה אפשר לפתור אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 05:13 
תעצרו הכל ! מנהיג האוהדים מר פיאט אמר שכל ההפגנות מבוטלות עד יום ראשון
נא לצייט אחרת לא יהיו דגלים שנה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 05:14 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:

כמו שזה נראה כרגע, לא צריך לחכות לאולטראס כדי לארגן הפגנות, אלא להיפך - את ההפגנות צריך לארגן למרות ועל אף התנגדות האולטראס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 05:17 
ראצ'ו כתב:
סימרוטיץ כתב:
chimpfive כתב:
ראצ'ו כתב:
[space]
Officer Barbrady כתב:

ושוב, פעם ראשונה שאני קורא דברים מפורשות ממישהו שמכיר את הדברים מקרוב, לי תמיד היה ברור שמוני הראל הוא הסרטן ההרסני ביותר שקיים. אבל אני מודה, מכונת הספינים והאג'נדות עובדת גם עלי כנראה, מאוד מאוד קשה לראות מכל התחמנות והנוכלות שלהם את התמונה האמיתית. אני מאוד מקווה שאנשים יתעוררו ושאירגון האוהדים יצא במסר ברור מי כרגע הורס ומחרב את הפועל דה פקטור, כמו שאתם עשיתם כעת, זה יגרום לעוד הרבה אנשים שאין להם יכולת לשפוט, להבין את מכונת השקרים שעובדת עליהם במשך תקופה כל כך ארוכה.

אין לי שום דבר נגד ראצ'ו ,אבל בחייאת יש לך עיניים בראש,עצה שלי על תאמין למילה שכתובה בעיתון או באתר תסנן לרק מה שאתה רואה ושומע בשם אומרם

חוץ מזה שהוא הכחיש את כל מה שנכתב או יותר נכון פורש על יד ONE היום הוא גם לא אמר מילה אחת רעה על הפועל ,אבל הוא ציין שהאנשים היחידים גרמו לו להרגיש חרא זה נציגי טביב במועדון .

הפוך אחי, הפוך. אני בכלל לא מתבסס על קריאת עיתונים אלא על דברים ששמעתי ממקור ראשון או שני מתוך המועדון.
אני יודע כמה ההתנהלות של אלי טביב בעייתית, אני יודע שהוא איש עסקים שמתייחס לקבוצה כעסק ואת זה צריך לגרום לו לשנות.
אני יודע על היחס הבעייתי לשחקנים, לאנשי המקצוע, לעובדי המועדון. תאמין לי, יש לי חבר שנפגע מכך (למרות שיש כאן לא מעט ששמחו על כך :) ).
אבל אני כן יודע מה המצב הקיים ומה הפתרון היחיד. אני כן ישבתי עם עיתונאים ועורכי עיתון שנפגשו לפגישות עבודה עם טביב שאמרו לי
"או שהוא עבד עלינו ממש ממש טוב, או שנראה שהוא באמת מתכוון להשקיע ולהעמיד קבוצה רצינית ולהיות פה להרבה זמן", שמעתי אנשים שמעורים בכל
מישהו כתב פה שמוני הוא היחיד שחותם. תשימו לב מתי מוני התחיל להיות לארג', מתי מוני התחיל לחתום על חוזים, להציע 1.5 מיליון יורו על חצי כרטיס
של דאמרי ולתת לאבוקסיס משכורת גבוהה יותר בלי בעיה. לפני שהוא הפסיד בבמבי הוא דיבר על תקציב של 35 מיליון ש"ח. פתאום יש לו כסף?
יכול להיות שאני טועה, אני לא נביא, אבל אני יודע שאם אנחנו עוד רוצים שיצא משהו מהעונה הזו מוני הראל חייב לזוז הצידה, אלי טביב צריך לעבוד
ואנחנו צריכים להיות עם האצבע על הדופק. כל דבר אחר שננסה לעשות רק יפריע ויגרום נזק לקבוצה.
בסופו של דבר טביב הביא את קשטן, וקשטן לא פראייר. עוד לא ראיתי אף קבוצה שהחתימה שחקן, אז גם ליצירת הפאניקה צריך להתייחס באופן נכון

זה לא משנה אם זו אחיזת עיניים מצד מוני או לא ,הוא חותם על חוזים וטביב לא(ואני שונא את מוני).
להגיד עוד לא ראיתי אף קבוצה שהחתימה שחקן זה בדיחה,אף קבוצה לא איבדה את 5/6 השחקנים הכי טובים שלה בעונה שעברה.
צריך לייצר פאניקה,צריך להעיף את שניהם,לא אכפת לי ממי להתחיל,ולא אכפת לי להקריב את העונה הקרובה בשביל זה.
לראות איך מחרבנים את הקבוצה ,הבן אדם מתקמצן על שקיות חלב,מאמני נוער,רכבים דירות ומחפש לחסוך על חשבוננו בכל מקום שאפשר,אבל עזוב בוא נהיה עם יד על הדופק ונרגע כל פעם שאוסידון הקלאבר הזה אומר לך שהכל בסדר ונבנה קבוצה לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 05:24 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
פואד כתב:

כמו שזה נראה כרגע, לא צריך לחכות לאולטראס כדי לארגן הפגנות, אלא להיפך - את ההפגנות צריך לארגן למרות ועל אף התנגדות האולטראס.

כנראה שהאולטראס ממש פוחד ממחאה שתתחיל ללא אישורו. מכה קשה הם יספגו, הם תכננו שהאוהדים יישבו בשקט ועכשיו כשמתחילים בלעדיהם אז הם שולחים את פואד כדי שיארגן "מפגש אוהדים" שלא קשור לאולטראס ו"כל ההפגנות מבוטלות". אתה יודע מה יקר אם ההפגנה הזאת תצליח? אוהדי הפועל, כמו תינוקות שמגלים שמגלים דברים יחדשים, יבינו שאפשר למחות בהצלחה גם ללא אירגון האולטראס.
יותר מתמיד אנחנו צריכים בהצלחת ההפגנה הזאת.

"היו הרבה הרהורים כבר כשראיתי שגם ברגעים היפים, מקום חמישי וכדורגל טוב, ממשיכים לקלל, אוהדים לא באים - ניסינו לבנות שם קהל צעיר - ולא הלך. תחשבו מה קרה בזמנים הרעים. 200 איש. אז בשביל מה להחזיק קבוצה שעולה כל כך הרבה כסף?". אלי טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 05:31 
די די די אל תכניסו את זה לויכוח קהל נגד אולטראס.
אני בתור אוהד הפועל שהקבוצה חשובה שלו,אשתדל להגיע לכל ההפגנות ולא אכפת לי מי מארגן אותם.
זה הזמן האחרון שנאחנו צריכים פילוג בקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 06:54 
ראצ'ו כתב:
סימרוטיץ כתב:
chimpfive כתב:
ראצ'ו כתב:
[space]
Officer Barbrady כתב:

ראצ'ו יש בינינו הבדלי גישות , לך יש עדיין תקווה שעם טביב יהיה בסדר כי שמעת / ראית/ המסקנה שהגעת אליה זה שהוא עובד לבניית קבוצה.
אני מזמן (בערך מהרגע שירד לדשא בטדי ודחף את עצמו לכל מצלמה ) בגישה אחרת ,טביב יהרוס את הפועל אם לא מחר אז מחרותים , לצערי זה טבוע ב DNA שלו ואנחנו צריכים להפיק לקחים ממה שקרה בכפ"ס (מספיק רק לקרוא בפורום שלהם ולהבין שזה שכפול ) לצערי טביב מוכיח כל פעם שאני צודק ,אין לי כוח להתחיל למנות את הדברים שהוא עשה עד כה מרגע שהגיע להפועל ,וזה ההבדל הגדול בין אמר לעשה(גם בינואר הוא אמר כל יומים שהוא חוזר ),תמדוד את זה במעשים ובן רגע תראה את המגמה ,אין צורך להמתין יותר עתידנו בהנהגתו ידוע .
לגבי מוני זה מאוד פשוט אני מניח שבגלל בעיותיו הכספיות/ אישיות יהיה יותר קל להפעיל עליו לחץ שישחרר את הפועל ולזה נגיע אך ורק אחרי שניפטר מטביב.
לגבי הגעת קשטן, זה אוקמול ,הרי הוא אמר מעל כל גלי האתר שהוא רוצה את אבוקסיס (אני לא בעדו) אבל יצר הנקמות גבר ,שלא יהיה לך ספק זו גם הסיבה שגוטמן לא במועדון נובעת מהיצר הזה וכמו שאמרתי תחילה ה DNA שלו יהרוג אותנו אם במוקדם או במאוחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 07:11 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
ראצ'ו כתב:
Officer Barbrady כתב:
ראצ'ו כתב:
NARKOTIKA כתב:
הצד שלדעתנו עושה יותר נזק להפועל.

ברור לי שלא תהיה הסכמה גורפת, אבל גם ברור לי שלתמוך בטביב כי "הוא ניצח בבמבי" זה טמטום מוחלט.
יודע מה, אני אלך רחוק יותר.

אני ממתנגדיו הגדולים של טביב, אבל אני מוכן לשנות ברגע את המיקום של ההפגנה לבית של הראל, אם אני יודע שמיד כשהוא עוזב, אנחנו הולכים לבית של טביב.
הבעיה היא שאני מכיר את הקהל שלנו טוב מדי, ואחרי שאחד ילך, אנחנו נרגע. ואסור לנו להרגע. ואם יישאר רק אחד, וזה יהיה טביב, אנחנו בדרך הבטוחה לכפר סבא.

אף אחד לא ירגע. ברגע שיהיה לך בעלים אחד אפשר יהיה לכוון את האש נגדו. תבינו- מוני הפסיד ואין לו שום קייס מבחינה משפטית. כל מה שהוא עושה עכשיו
זה לגרום נזק להפועל. אין סרט שמוני ישאר הבעלים של הפועל ואם אנחנו נשתף פעולה עם האנדרלמוסיה שהוא מנסה לייצר פה רק נדפוק את הקבוצה.
אמרנו שאחד הולך אחד נשאר? אז הנה- אחד צריך ללכת. יילך? השני יעשה בעיות? נטפל גם בו.
אין לי כלום עם אלי טביב, אבל מוני הראל חייב לעזוב את הקבוצה כבר ושיאפשר לנו להתמודד עם טביב.

אתה מאכזב אותי. אני זוכר שאתה היית הראשון להבין שטביב יפרק אותנו. בכל הקטע של ר"ג באלופות, אתה באת לכאן וכתבת שטביב הכריז מלחמה על אוהדי הפועל ושום דבר לא יחזיר את הגלגל לאחור. אתה פתחת את העיינים שלי, ועכשיו אני רואה איך אתה מנסה להגן על טביב.
"השני יעשה בעיות? נטפל גם בו", לא ציפיתי ממך. אתה היית בין הראשונים להודיע שטביב צריך מחוק בהפועל, ועכשיו אתה לא בטוח אם הוא יעשה בעיות? את הבעיות שלו הוא כבר עשה, ואת זה אי אפשר להחזיר אחורה. אף אחד לא יגיע אליך כשטביב הוא הבעלים שלך. אולי מחמוד עבאס ואיציק עזוז, אבל לא השחקנים הרציניים שמחזיקים בהצעות מחיפה ומכבי.

מצטער שאני מאכזב אותך. אני אחזור על זה שוב. אלי טביב הוא לא כוס התה שלי, להפך. אני יכול לשבת איתך שעתיים ולהסביר לך כמה הוא לא בסדר כולל דברים רעים מאוד ששמעתי עליו, כולל דברים שראיתי מקרוב, כולל לראות את חגיגות הדאבל ולראות איך מחפש את תשומת הלב באופן מביך ועוד אלף ואחד דברים.
אבל, במצב שקיים היום, אחרי שמוני הפסיד בבמבי (ואם תרצה אני מוכן להסביר לך גם למה הוא הפסיד ולמה אין לו שום סיכוי מבחינה משפטית), אם אני רוצה את טובת הפועל תל אביב- מוני הראל חייב ללכת כבר.
אלי טביב, או לפחות הנציג שלו, כן מנסים לעשות דברים טובים (ממה שאני שמעתי). אני חושב, שאם נצליח לגרום לכך שמוני הראל יעזוב ויאפשר לטביב לפעול
הסיכוי שלנו למשהו מהעונה הקרובה הוא גדול הרבה יותר ממה שיהיה אם איכשהו מוני ישאר (והוא לא ישאר). תאמין לי שאם אבין שאני טועה אני אהיה הראשון
להודות בכך.

אני גם חושב שאוסידון מנסה לעזור. הבעיה היא לא עם הנציג האימפוטנט של טביב, אלא עם טביב. מוני הוא סרטן, זה ברור לכל הדיעות. אבל מוני מושפע מדעת קהל, מוני רך ובעזרת הלחץ הנכון הוא ימכור למשקיע. מוני הוא לא המשתנה בנושא הזה, טביב התנהג בידיוק אותו דבר, אם לא יודע גרוע, בכפ"ס. זה לא מוני או הבמבי, זה טביב.
טביב הוא אדם שלא אוכל חרא מאף אחד. הוא הולך עם ראש בקיר, והוא יעשה מה שהוא רוצה. לא מעניין אותו מה האוהדים חושבים ולא מעניין אותו מי נפגע מזה(במקרה שלנו, הפועל. במקרה של לפני 4 שנים, כפ"ס). כמה עלוב צריך להיות כדי לבקש משחקן בן 23 לוותר על 100,000 דולר כדי שיאפשרו לו להתקדם? כמה עלוב צריך להיות כדי לעשות זובור לאבוקסיס(שבלי קשר, אני שונא בכל ליבי) רק בגלל שהלך לדבר עם מוני? כמה עלוב צריך להיות כדי לטוס לחודשיים לקאריביים בחודש קריטי כמו ינואר? או לקחת לשחקן את הרכב אחרי משחק? או לסרב לחתום על מענקים לשחקני בית שנמצאים בקשיים כלכליים?
הוא העיף את גוטמן מהפועל כי הוא ידע שהוא לא יהיה בובה שלו. אם הוא היה רוצה בטובת הפועל, הוא לא היה מעיף את גוטמן. הוא העיף את אבוקסיס בגלל שהעז לדבר עם מוני הראל. שוב, לא טובת הפועל עומדת לנגד עיניו, אלא האגו העצום שלו.
כשכל הסוכנים מדברים על בית המשוגעים שהולך בחודרוב, לא מתכוונים להראל. הראל כמעט ולא מעורב, הכל טביב. לא חשבתי שאצטרך להסביר את זה לך, כי אתה די מעורב ומבין מה רע ומה טוב להפועל.
טביב פירק את כפ"ס, טביב יפרק את הפועל.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 07:31 
סמל אישי של המשתמש
מצחיק...
תמיד האולטראס לא שיתפו פעולה עם הקהל, כשאחד היציעים התחיל שיר ביוזמתו (ובלי אישור האולטראס)

עכשיו מרחיבים את הכלל גם להפגנות ומחאות.

(אולי בעונה הבאה, ירחיבו עוד קצת ויחליטו מתי עומדים על הכיסאות ומתי יושבים? זה יהיה נחמד!)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 07:43 
אני לא בטוח שפואד או האולטראס מחפש את האישור של מישהו, אפשר להבין מזה שכל אוהד לעצמו כנראה, אני אגיע לכל הפעילויות גם ביום שבת וגם ביום ראשון. אני רק מקווה שפואד טועה ושכל הגיבורי מקלדת באמת יגיעו ולא יעשו מכולנו צחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 07:47 
סמל אישי של המשתמש
כולם נזהרים ללכת על ביצים, חס וחלילה לא לפגוע בכבודם של האולטראס.
צר לי, אבל אין להם מניות על הקבוצה או על הקהל.
יש שם לא מעט אנשים שלא נולדו כשאני התחלתי לאהוד את הפועל אז לא ברור לי מי שם אותם להחליט מתי יש או אין הפגנה, ועד שכבר אנשים לוקחים יוזמה במקום לילל ולחכות לאולטראס, יוצאת הודעה באמת ילדותית כמו "כל ההפגנות מבוטלות עד יום ראשון". לא טוב לכם ? אל תבואו. יש מספיק אנשים צעירים שמושפעים מכזו התבטאות, חבל להוציא להם את האוויר מהמפרשים.
שלא יובן לא נכון, אני מלא הערכה לכל מה שארגון זה עושה ותורם קבוע בכל משחק, אבל לצערם (או שלא) הם מיצבו את עצמם כארגון עידוד, שלטים והווי. אם כ"כ נוח להם במקום הזה, שישארו בו ולא יבטלו הפגנות. יש עוד לפחות רבבת אנשים שאכפת להם מהקבוצה לפחות כמו כל חברי הארגון. מי שיכול, שיבוא במוצ"ש.
ושוב, מבלי להוריד אפילו בקצת מהתרומה הבאמת גדולה שלהם לאורך השנים, להשקעה ולטוטאליות הראויה לציון ולהערכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 08:22 
סמל אישי של המשתמש
לא אכנס לויכוח על טביב, הראל וכו'.
אני רק רוצה למנוע דבר אחד שיהיה בכיה לדורות וחמור יותר מקיצוץ בשקיות החלב (שלמרות שמדובר באגדה אנשים אוהבים למחזר את זה, כמו הפגנת ה-400 אלף של שלום עכשיו בשעתו והותיקים כאן בוודאי זוכרים את זה):

אסור, בתכלית האיסור, להגיע לקרע בקרב אוהדי הפועל ת"א. אחדות האוהדים שלנו, בניגוד גמור לנעשה מעבר לכביש או אפילו בירושלים, היתה עיקר כוחנו ואסור שבגלל סכסוך בעלים הדבר יגלוש ליציעים ומשם ממילא לשחקנים. די להתלהמות!
לאף אחד אין מונופול על האהדה לקבוצה, לא לאוהד פלוני ולא לארגון אלמוני. כולנו אוהדי הפועל. כולנו אוהבים את הפועל. כולנו חרדים לגורלה. כולנו רוצים בטובתה.
אם מישהו מארגן הפגנה, זאת מדינה חופשית, מי שרוצה ויכול - שיגיע. מי שלא - שיישב בבית. אבל אם בסופו של יום, נקרע אחד את השני לגזרים זה כבר לא ישנה מה יהיה תקציב הקבוצה, מי יהיה הבעלים ובאילו תארים נזכה. זה בטל בשישים.

לכן אוהדים יקרים, חברי אולטראס ואוהדים מן המניין - נא להוריד את הלהבות, לפרגן זה לזה ואם לא לשתף פעולה אז לפחות לא להפריע למאמץ של מאן-דהו. בתקווה שבסופו של דבר, דברים יסתדרו, המערכת תתייצב ונוכל להעמיד קבוצה חזקה גם לעונת המשחקים הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 08:24 
עוד משהו שדי התעלמנו ממנו ותנסו לשים לב:
לפני שבועיים בערך כתבתי שמוני מינה את רוטברט (אוהד מכבי) לעשות לו את יחסי הציבור.
רוטברט נחשב תותח בתחום, בחור לא פראייר ואחד מהטובים בשוק. שימו לב איך כל התמונה השתנתה בשבועיים האחרונים
ואיך התקשורת רומסת את טביב והידיעות על בלאגנים בקבוצה לא מפסיקות לצוץ. תנסו לשחזר את כל השבועיים
האלה עם המהלכים של סידי, השינויים בדעות שלו, הקריאה לאוהדים לבוא ולהפגין. אני לא בטוח שהכל מקרי, ממש לא בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 08:26 
סמל אישי של המשתמש
הידד הראל וטביב הצליחו לפלג את הקהל (??)
תירגעו!
ההפגנה הזאת כן תתקיים כמתוכנן (כנראה) אם או בלי אישורו של האולטרס.
אם האולטרס ירצה יעשה הפגנה משלו וגם אליו נגיע.
כל הפגנה בשלב הזה היא מבורכת ואף רצויה,לא צריך לריב למי יש גדול יותר,מי עושה יותר למען הקהל,מי נולד לפני מי ומי תולה שלט עם פחות אזיקונים.
פשוט צריך להגיע לכל הפגנה.

:hapoel: :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 08:27 
chimpfive כתב:
אני לא בטוח שפואד או האולטראס מחפש את האישור של מישהו, אפשר להבין מזה שכל אוהד לעצמו כנראה, אני אגיע לכל הפעילויות גם ביום שבת וגם ביום ראשון. אני רק מקווה שפואד טועה ושכל הגיבורי מקלדת באמת יגיעו ולא יעשו מכולנו צחוק.

עוד לא הבנת שאין כלום ביום ראשון.
פואד כתב את זה בציניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 08:34 
ראצ'ו כתב:
עוד משהו שדי התעלמנו ממנו ותנסו לשים לב:
לפני שבועיים בערך כתבתי שמוני מינה את רוטברט (אוהד מכבי) לעשות לו את יחסי הציבור.
רוטברט נחשב תותח בתחום, בחור לא פראייר ואחד מהטובים בשוק. שימו לב איך כל התמונה השתנתה בשבועיים האחרונים
ואיך התקשורת רומסת את טביב והידיעות על בלאגנים בקבוצה לא מפסיקות לצוץ. תנסו לשחזר את כל השבועיים
האלה עם המהלכים של סידי, השינויים בדעות שלו, הקריאה לאוהדים לבוא ולהפגין. אני לא בטוח שהכל מקרי, ממש לא בטוח.

יכול להיות, אבל אם הפורום הזה משקף משהו בדעת הקהל, אני לא רואה הבדל קיצוני לכאן או לכאן.
בפעם המליון, אסור לנו לקחת צד וצריך להפגין ולצעוק כנגד שניהם בכל מקום אפשרי. אם תהיה הפגנה מול הבית של הראל צריך להגיע גם לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 08:40 
Charlie כתב:
לא אכנס לויכוח על טביב, הראל וכו'.
אני רק רוצה למנוע דבר אחד שיהיה בכיה לדורות וחמור יותר מקיצוץ בשקיות החלב (שלמרות שמדובר באגדה אנשים אוהבים למחזר את זה, כמו הפגנת ה-400 אלף של שלום עכשיו בשעתו והותיקים כאן בוודאי זוכרים את זה):

אסור, בתכלית האיסור, להגיע לקרע בקרב אוהדי הפועל ת"א. אחדות האוהדים שלנו, בניגוד גמור לנעשה מעבר לכביש או אפילו בירושלים, היתה עיקר כוחנו ואסור שבגלל סכסוך בעלים הדבר יגלוש ליציעים ומשם ממילא לשחקנים. די להתלהמות!
לאף אחד אין מונופול על האהדה לקבוצה, לא לאוהד פלוני ולא לארגון אלמוני. כולנו אוהדי הפועל. כולנו אוהבים את הפועל. כולנו חרדים לגורלה. כולנו רוצים בטובתה .
אם מישהו מארגן הפגנה, זאת מדינה חופשית, מי שרוצה ויכול - שיגיע. מי שלא - שיישב בבית. אבל אם בסופו של יום, נקרע אחד את השני לגזרים זה כבר לא ישנה מה יהיה תקציב הקבוצה, מי יהיה הבעלים ובאילו תארים נזכה. זה בטל בשישים.

לכן אוהדים יקרים, חברי אולטראס ואוהדים מן המניין - נא להוריד את הלהבות, לפרגן זה לזה ואם לא לשתף פעולה אז לפחות לא להפריע למאמץ של מאן-דהו . בתקווה שבסופו של דבר, דברים יסתדרו, המערכת תתייצב ונוכל להעמיד קבוצה חזקה גם לעונת המשחקים הקרובה.

חלאס עם השטות הזו ! אין שום פילוג בקהל שכל אחד יעשה מה בא לו ,כאן זה לא איראן ואם האולטראס עושים משהו שלא לטעמי אני לא אהסס לשנייה כי אולי זה יגרום לפילוג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 08:55 
אני בדעה, שאם האולטראס יוזמים מהלך כלשהו, צריך ללכת עם זה וצריך לתת להם את הקרדיט, בהנחה ואכן ירימו את הכפפה.

אם לעומת זאת אין לאולטראס כוונה ליזום מהלך כלשהו, אז אין שום סיבה שלא יהיו התארגנויות אחרות בענין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 09:09 
בני12 כתב:
chimpfive כתב:

עוד לא הבנת שאין כלום ביום ראשון.
פואד כתב את זה בציניות.

לא מכיר את הדאחקות הפנימיות, אז פיספסתי את הטון הציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 09:28 
סמל אישי של המשתמש
מה זה משנה מי מארגן את ההפגנה,או מי כואב את מצב הקבוצה?
לא צריך לחכות להחלטה כזאת או אחרת של האולטראס כדי לפעול.
כל עוד אוהד/חבורת אוהדים לוקחים על עצמם את היוזמה ומנסים להזיז משהו - מבחינתי זה מבורך,גם אם האולטראס הם לא שמארגנים את זה,למרות שאני בטוח שגם הם יגיעו בשבת וישמיעו את קולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 09:39 
חברים- השאלה היא אם באמת אנשים מתכוונים להגיע להפגנה למרות שהאולרטאס או אנשים מטעמו כנראה שלא מתכוונים להגיע?
לגבי אישור משטרה- נצטרך לבדוק את העניין..
ראצ'ו- שאלה אמיתית אלייך בהפגנה של האולטראס ושל היוזר מהפייסבוק בחודורוב היה אישור משטרה?
ומי אמר שיגיעו מעל 50 איש?
אם יגיעו במקרה הכי גרוע המשטרה תפזר אותנו תוך 2 דק', לפחות את ההד התקשורתי נצליח לעשות.
ואני עדיין לא מבין מה בעיה של אנשים "חזקים" בקרב הקהל לתמוך בהפגנה "שקטה" זה לא אמור לבוא על חשבון שום הפגנה אחרת!

ועוד משהו- "משמרת מחאה" – פחות מ- 50 איש המתקהלים תחת כיפת השמים כדי לשמוע נאום, כדי לשמוע הרצאה או כדי לנהל דיון, או 50 איש או יותר המתקהלים תחת כיפת השמים, שלא כדי לשמוע נאום, שלא כדי לשמוע הרצאה ושלא כדי לנהל דיון.

אין חובה על מי שמארגן משמרת מחאה לקבל רישיון ממפקד המחוז של המשטרה.עם זאת, מומלץ למי שמארגן משמרת מחאה, להודיע למשטרה מראש על פעילות זו, כדי שהמשטרה תוכל להיערך ולהגן על המשתתפים במשמרת המחאה מפני מתנגדים.

כל זה מאתר המשטרה:
http://www.police.gov.il/meida_laezrach ... efa.aspx#2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אם יגיעו במקרה הכי גרוע המשטרה תפזר אותנו תוך 2 דק', לפחות את ההד התקשורתי נצליח לעשות.
!

לירון האדום כתב:
ואני עדיין לא מבין מה בעיה של אנשים "חזקים" בקרב הקהל לתמוך בהפגנה "שקטה" זה לא אמור לבוא על חשבון שום הפגנה אחרת!
!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1003 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 34  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: