תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 11:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לראות ולא להאמין
הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 01:11 
Officer Barbrady כתב:
מה זאת אומרת "לא מוכשר יותר מהמון שחקנים בשנתון שלו"? אם הם כל כך מוכשרים, איפה הם בידיוק? אם היו 11 מוכשרים כמוהו בישראל, היינו לוקחים את המונדיאל.
מה זה שחקן מוכשר מבחינתך? אחד ששומר את הכדור קרוב לרגליים ונותן דריבל שמוביל פעם בכמה מחזורים לגול חסר משמעות? אז מבחינתי זאת לא ההגדרה של שחקן מוכשר.
ראיית משחק נדירה וקור רוח הם חלק גדול מכישרון של שחקן, ומי שמתברך בהם יגיע לגדולות. הילד ניהל במשך עונה קישור של קבוצה התקפית כמו הפועל. ורמוט הגדול נעלם והשאיר למוכר הפלאפלים את העבודה, והוא לקח אותה בשתי ידיים. הפגם הכי גדול של זהבי הוא שהוא לא הביא אליפות. אם היה מביא, היה נחשב לאחד השחקנים הגדולים בכדורגל הישראלי.
זהבי שחקן מוכשר מאוד, יותר מורמוט. כי לזהבי יש אופי, מה שאין כמעט לאף ישראלי. הישראלים היחידים שאני מכיר עם אופי כמו שלו הם בניון(שהגיע לצ'לסי) ושכטר. לשכטר יש את התכונה היחידה שלזהבי אין וזאת הטכניקה. בגלל זה שכטר יגיע לפסגות יותר גבוהות מזהבי, אבל בעיקרון בהפועל עברו בשנתיים האחרונות שני שחקנים היסטוריים בקנה מידה ישראלי.

אתה יכול להתווכח על זה שזהבי יותר טוב מורמוט למשל (שזה מגוחך) אבל להגיד שהוא יותר מוכשר? כישרון זה שליטה בכדור, זה יכולת כדרור, זה נגיעה ראשונה בכדור, זה לשחק תחת לחץ, זה טכניקה במסירה טכניקה בבעיטה, זה גם ראיית משחק. ברוב הדברים זהבי די לוקה. כשלוחצים אותו הוא די מאבד את הראש, אתה רואה שהוא לוקה בעצירת כדור ובנגיעה הראשונה. לעבור שחקן זאת לא המומחיות שלו (תכונה מאוד חשובה לקשר קדמי). כשמסתכלים על ילדים/נערים ובודקים אם יש להם פוטנציאל להיות שחקנים מסתכלים על כישרון ויכולות פיזיות, את הראש והאופי אפשר לעצב. רפאלוב, גולסה, ורמוט, שכטר, דמארי, בן חיים,יצחקי, הם שחקנים עם כישרון הוא נדיר, שאם הם היו גדלים האירופה הם היו משחקים בליגות הבכירות, ואולי גם בקבוצות הגדולות באירופה. בניון הוא שחקן שהגיע לאן שהגיע בעיקר בזכות הכישרון שלו, ובשביל להגיע לאן שהוא הגיע צריך גם ראש. אבל את זה הוא קיבל עם השנים (אל תשכח איזה ילד מניאק הוא היה בחיפה).
אני לא יודע אם אתה חבר של זהבי, מכר, או קרוב משפחה, אבל אתה ממש חי בסרט לגבי היכולות של זהבי. הוא אפילו לא קרוב למה שאתה חושב שהוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 01:19 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
מה זאת אומרת "לא מוכשר יותר מהמון שחקנים בשנתון שלו"? אם הם כל כך מוכשרים, איפה הם בידיוק? אם היו 11 מוכשרים כמוהו בישראל, היינו לוקחים את המונדיאל.
מה זה שחקן מוכשר מבחינתך? אחד ששומר את הכדור קרוב לרגליים ונותן דריבל שמוביל פעם בכמה מחזורים לגול חסר משמעות? אז מבחינתי זאת לא ההגדרה של שחקן מוכשר.
ראיית משחק נדירה וקור רוח הם חלק גדול מכישרון של שחקן, ומי שמתברך בהם יגיע לגדולות. הילד ניהל במשך עונה קישור של קבוצה התקפית כמו הפועל. ורמוט הגדול נעלם והשאיר למוכר הפלאפלים את העבודה, והוא לקח אותה בשתי ידיים. הפגם הכי גדול של זהבי הוא שהוא לא הביא אליפות. אם היה מביא, היה נחשב לאחד השחקנים הגדולים בכדורגל הישראלי.
זהבי שחקן מוכשר מאוד, יותר מורמוט. כי לזהבי יש אופי, מה שאין כמעט לאף ישראלי. הישראלים היחידים שאני מכיר עם אופי כמו שלו הם בניון(שהגיע לצ'לסי) ושכטר. לשכטר יש את התכונה היחידה שלזהבי אין וזאת הטכניקה. בגלל זה שכטר יגיע לפסגות יותר גבוהות מזהבי, אבל בעיקרון בהפועל עברו בשנתיים האחרונות שני שחקנים היסטוריים בקנה מידה ישראלי.

ההבדל בין ורמוט של 09/10 שהביא אליפות, לזהבי של 10/11 שלא הביא אליפות, זה לא היכולת שהם הציגו, אלא השחקנים שהקיפו אותם.
לורמוט היה את אניימה בריא ובכושר שיא, את דה סילבה בכושר שיא ובמוטיבציה מלאה, ידין בעונה נהדרת, שכטר כשיר ואת זהבי.
זהבי היה צריך להסתדר עם אניימה פצוע, את דה סילבה מכרו, ידין היה חלש יותר, ורמוט היה חלש ופצוע, שכטר לא שיחק כמעט העונה. במקום זה היו לו שני סקוררים. אין בכלל מה להשוות.

שכטר יותר מוכשר מזהבי כי יש לו שילוב נדיר של כושר גופני - מהירות, כח מתפרץ, כח, ובנוסף יש לו טכניקה מעולה. אניימה בשיאו הוא אחד השוערים הטובים בעולם והוא יותר מוכשר משניהם. וזהבי אחריהם והוא יותר מוכשר משאר השחקנים בארץ, כולל ורמוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 01:20 
יובל כתב:
לא מסכים. הוא לא קיבל הרבה צ'אנסים בהפועל. כל פעם הוא קיבל קצת, ולקח את מה שנתנו לו בזכות היכולת שלו וגם בזכות האופי שלו, שנדיר מאוד בארץ. בכל מצב שבו שמו אותו במהלך שלוש העונות שלו הוא נתן את התרומה המקסימלית שהיה יכול לתת.

בעונה הראשונה, אני מסכים שהוא כנראה לא קיבל את המקום בהפועל בגלל היכולת ברמת השרון (למרות שזכור לי משהו על זה שגוטמן ביקש שהוא יהיה בהפועל). אבל בכל זאת, הוא קיבל מעט מאוד דקות בקבוצה סבירה לכל היותר. בדרך כלל השחקנים המצטיינים בלאומית מוצאים את עצמם בתור שחקני הרכב בקבוצות מרכז טבלה בליגת העל עונה לאחר מכן, אז אי אפשר לומר שאם הפועל היו מוותרים עליו הוא לא היה מוצא אופציה פחות טובה. בעונה השנייה אף אחד לא בנה עליו, הוא קיבל הזדמנות רק בגלל מזל אחרי שכבר היה בדרך החוצה. בעונה השלישית הוא כבר היה יכול ללכת לאן שהוא היה רוצה בתנאים שהוא דרש, אם הוא באמת היה רוצה לעזוב.

ובלי קשר ישיר לנושא, לגבי עונת הדאבל ודה-רידר, אתה טועה וזה מגובה בעובדות. מאז הפציעה של נמה בדצמבר, זהבי הפך לשחקן הרכב. זנדברג שוחרר בינואר כי בינתיים זהבי הועדף בהרכב על פניו ורצו להביא מישהו במקומו. דה רידר הגיע במחזור הרביעי של הסיבוב השני, ולאורך כל הסיבוב הוא היה שחקן ספסל, בעוד שזהבי בתור שחקן הרכב היה עובדה נתונה. דה רידר פתח ב-3:3 נגד נתניה בבית, וזה המשחק היחיד שבו הוא פתח במשך כל הסיבוב השני. בכמה משחקים הוא היה פצוע ולא נכלל בסגל, בשאר הוא נכנס כמחליף או שישב על הספסל כל המשחק. זהבי פתח בכל המשחקים חוץ מבמשחק החוץ נגד קאזאן שנכנס במחצית. העזיבה של נאתכו, באמצע הסיבוב השני, לא שינתה כי מנטש החליף אותו בקישור האחורי עד סוף הסיבוב.
רק במחזור הראשון של הפלייאוף, אחרי שמנטש קיבל אדום ודה רידר נכנס במקום ורוצ'ינה, הוא קנה את המקום שלו בהרכב ופתח בכל המשחקים עד לסיום העונה, כשזהבי עובר לקישור האחורי.

אתה דווקא טועה. בעונת הדאבל זהבי קיבל צ'אנס אחרי שנמה נפצע, גם בעקבות היכולת החלשה של זנדברג. דה רידר הגיע כמובן בסוף ינואר (אחרי מו"מ ארוך) ובמשחקים הראשונים הוא לא פתח (בגלל שכך נהוג, שחקן חדש לא מקבל ישר חולצת הרכב) ואז הוא נפל לביש מזל כמו שהוא אמר לסדרה של פציעות קטנות שמנעו ממנו להתלבש לרוב המשחקים בסיבוב השני. את כל הפלייאןף, שלב רבע הגמר, חצי הגמר והגמר, ואולי גם משחקים מסוף הסיבוב השני הוא ברובם פתח בהרכב, ובחלקם עלה כמחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 01:24 
יובל כתב:
Officer Barbrady כתב:

ההבדל בין ורמוט של 09/10 שהביא אליפות, לזהבי של 10/11 שלא הביא אליפות, זה לא היכולת שהם הציגו, אלא השחקנים שהקיפו אותם.
לורמוט היה את אניימה בריא ובכושר שיא, את דה סילבה בכושר שיא ובמוטיבציה מלאה, ידין בעונה נהדרת, שכטר כשיר ואת זהבי.
זהבי היה צריך להסתדר עם אניימה פצוע, את דה סילבה מכרו, ידין היה חלש יותר, ורמוט היה חלש ופצוע, שכטר לא שיחק כמעט העונה. במקום זה היו לו שני סקוררים. אין בכלל מה להשוות.

שכטר יותר מוכשר מזהבי כי יש לו שילוב נדיר של כושר גופני - מהירות, כח מתפרץ, כח, ובנוסף יש לו טכניקה מעולה. אניימה בשיאו הוא אחד השוערים הטובים בעולם והוא יותר מוכשר משניהם. וזהבי אחריהם והוא יותר מוכשר משאר השחקנים בארץ, כולל ורמוט.

ורמוט גם היה צריך להתמודד עם חיפה גדולה, זהבי לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: לראות ולא להאמין [ערן זהבי נגד ההנהלה]
הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 01:26 
סמל אישי של המשתמש
כל מה שתיארת תחת "כישרון" זה טכניקה. זהבי באמת לא שחקן טכני. יש לו בעיה בעצירת כדור וקשה לו לשמור אותו קרוב לרגל, בזה אני מסכים.
לא צריך להיות קרוב משפחה של ערן(ושיהיה ברור, אין לי כל קשר אליו, פרט לעובדה אני אוהד הפועל והוא הביא לי אליפות) כדי להעריך את הגדולה שלו. ראיית המשחק שלו סידרה את הקישור הפורה של הפועל בעונה החולפת. כשגוטמן שם אותו ליד אבוטבול, כל הקבוצה פרחה, והוא האחראי הישיר לכינוי "בארסה הישראלית" שדבק בנו. ראיית המשחק שלו מתגמדת רק ליד האופי הנדיר שלו. הבן אדם פשוט מגיע למאני טיים, לא משנה באיזו מתכונת. פלייאוף, גביע, משחק עונה, דרבי, אלופות, רק לגביע הטוטו הוא לא הגיע.
הרבה שחקנים כשרוניים וטובים לא מגיעים למשחקים הגדולים והחשובים וזה מה שמשאיר אותם במעמד הבינוני שלהם.
אם יש מישהו שלא נלחץ במשחק כדורגל, זה זהבי. ותשאל את שטראובר.

אגב, יש לו גם אחלה בעיטה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 01:30 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
Officer Barbrady כתב:

שכטר יותר מוכשר מזהבי כי יש לו שילוב נדיר של כושר גופני - מהירות, כח מתפרץ, כח, ובנוסף יש לו טכניקה מעולה. אניימה בשיאו הוא אחד השוערים הטובים בעולם והוא יותר מוכשר משניהם. וזהבי אחריהם והוא יותר מוכשר משאר השחקנים בארץ, כולל ורמוט .

:D
אני חושב שכישרון הוא היכולת לטפל בכדור, לשלוט בו, להשתלט עליו, לשחק איתו תחת לחץ, חשיבה מהירה וביצוע מהיר. לדעתי זהבי נופל פה בכל פרמטר.
בנוסף, יש לו בעיטה לא רעה (גם לא מהטובות שראיתי) ומסירות ארוכות סבירות (כשיש לו מקום וזמן לחשוב ולבצע + חלוצים מהירים כמו שכטר או שהר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 01:32 
Officer Barbrady כתב:
כל מה שתיארת תחת "כישרון" זה טכניקה. זהבי באמת לא שחקן טכני. יש לו בעיה בעצירת כדור וקשה לו לשמור אותו קרוב לרגל, בזה אני מסכים.
לא צריך להיות קרוב משפחה של ערן(ושיהיה ברור, אין לי כל קשר אליו, פרט לעובדה אני אוהד הפועל והוא הביא לי אליפות) כדי להעריך את הגדולה שלו. ראיית המשחק שלו סידרה את הקישור הפורה של הפועל בעונה החולפת. כשגוטמן שם אותו ליד אבוטבול, כל הקבוצה פרחה, והוא האחראי הישיר לכינוי "בארסה הישראלית" שדבק בנו. ראיית המשחק שלו מתגמדת רק ליד האופי הנדיר שלו. הבן אדם פשוט מגיע למאני טיים, לא משנה באיזו מתכונת. פלייאוף, משחק עונה, דרבי, אלופות, רק לגביע הטוטו הוא לא הגיע.
הרבה שחקנים כשרוניים וטובים לא מגיעים למשחקים הגדולים והחשובים וזה מה שמשאיר אותם במעמד הבינוני שלהם.
אם יש מישהו ש לא נלחץ במשחק כדורגל, זה זהבי. ותשאל את שטראובר.

הכינוי שדבק בנו "בארסה הישראלית" הגיע בעקבות עונת הדאבל, ובעקבות פתיחת העונה (בעיקר באירופה ) שכידוע לך בעונת הדאבל שכטר וורמוט שלטו בהתקפה, ובפתיחת העונה שכטר שלט בהתקפה. טכניקה זה חלק גדול מכישרון, אני לא אומר שלא. השנה למעט הפתיחה הטובה באירופה, שיחקנו כדורגל בזיוני, שמבוסס על התקפות מתפרצות וגניבת גולים. זה קרה בגלל שהיה חסר שחקן יצירתי שיכול ליצור יש מאין. כמו ורמוט, כמו דה רידר, כמו נמה,כמו שכטר. כשיש לך 3 שחקנים כמו זהבי סהר ותמוז שלא מסוגלים לעבור זבוב , זה תקע את כל המשחק שלנו. ובגלל זה ורמוט נראה כמו שהוא נראה השנה, ובגלל זה אני חושב שאיבדנו את האליפות. זהבי באמת הראה שהוא בא למאני טיים, אבל אני לא חושב שזה בגלל שיש לו ביצים של שור, או בגלל שהוא ווינר, או בגלל שזורם לו קרח בורידים, צירוף מקרים, זה יגמר מתישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 01:34 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
לא צריך להיות קרוב משפחה של ערן(ושיהיה ברור, אין לי כל קשר אליו, פרט לעובדה אני אוהד הפועל והוא הביא לי אליפות) כדי להעריך את הגדולה שלו. ראיית המשחק שלו סידרה את הקישור הפורה של הפועל בעונה החולפת. כשגוטמן שם אותו ליד אבוטבול, כל הקבוצה פרחה, והוא האחראי הישיר לכינוי "בארסה הישראלית" שדבק בנו. ראיית המשחק שלו מתגמדת רק ליד האופי הנדיר שלו. הבן אדם פשוט מגיע למאני טיים, לא משנה באיזו מתכונת. פלייאוף, גביע, משחק עונה, דרבי, אלופות, רק לגביע הטוטו הוא לא הגיע.
אם יש מישהו ש לא נלחץ במשחק כדורגל, זה זהבי. ותשאל את שטראובר.

אגב, יש לו גם אחלה בעיטה.

"ברסה הישראלית" שייכת לגילי ולשכטר הרבה יותר מלערן.
גם הדאבל לא רשום רק עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 01:46 
סמל אישי של המשתמש
עוד תנאים כתב:
Officer Barbrady כתב:

אתה יכול להתווכח על זה שזהבי יותר טוב מורמוט למשל (שזה מגוחך) אבל להגיד שהוא יותר מוכשר? כישרון זה שליטה בכדור, זה יכולת כדרור, זה נגיעה ראשונה בכדור, זה לשחק תחת לחץ, זה טכניקה במסירה טכניקה בבעיטה, זה גם ראיית משחק. ברוב הדברים זהבי די לוקה. כשלוחצים אותו הוא די מאבד את הראש, אתה רואה שהוא לוקה בעצירת כדור ובנגיעה הראשונה. לעבור שחקן זאת לא המומחיות שלו (תכונה מאוד חשובה לקשר קדמי). כשמסתכלים על ילדים/נערים ובודקים אם יש להם פוטנציאל להיות שחקנים מסתכלים על כישרון ויכולות פיזיות, את הראש והאופי אפשר לעצב. רפאלוב, גולסה, ורמוט, שכטר, דמארי, בן חיים,יצחקי, הם שחקנים עם כישרון הוא נדיר, שאם הם היו גדלים האירופה הם היו משחקים בליגות הבכירות, ואולי גם בקבוצות הגדולות באירופה. בניון הוא שחקן שהגיע לאן שהגיע בעיקר בזכות הכישרון שלו, ובשביל להגיע לאן שהוא הגיע צריך גם ראש. אבל את זה הוא קיבל עם השנים (אל תשכח איזה ילד מניאק הוא היה בחיפה).
אני לא יודע אם אתה חבר של זהבי, מכר, או קרוב משפחה, אבל אתה ממש חי בסרט לגבי היכולות של זהבי. הוא אפילו לא קרוב למה שאתה חושב שהוא.

בגלל התפיסה הזאת יש לנו בארץ 20 ראובן-עובדים על ערן זהבי אחד וככה הכדורגל שלנו נראה. לזהבי אין רגליים זריזות כמו לורמוט והוא לא יפיל את השחקן שלו ויעבור אותו, אבל בשום דבר אחר הוא לא נופל ממנו.
טכניקה במסירה יש לו ועוד איך, אני יכול לתת לך בקלות עשרה בישולים ממסירות ששמו שחקנים ב-1 על 1 (עונת הדאבל - ורמוט מול הפועל פ"ת, שכטר מול הפועל חיפה, לאלא מול בית"ר, עונה שעברה - סהר מול הפועל חיפה, מול הפועל רמת, מול ליון, ואני אמצא עוד אם אמשיך לחפש).
טכניקה בבעיטה? הצחקת אותי. יש לו טכניקת בעיטה מושלמת, בגלל זה הוא הבקיע 42 שערים בשלוש עונות בהפועל. הוא יודע גם לכבוש מול השוער וגם לבעוט מרחוק. ורמוט זה שחקן עם טכניקת בעיטה כל כך עלובה, הוא הבקיע אולי שלושה שערים מחוץ לרחבה בכל הקריירה שלו (וזו הדוגמה הכי בולט לחוסר המקצוענות שלו כי זה החסרון הכי גדול שלו).
ראיית משחק - אפילו את המשחק האחרון שלו אתה לא זוכר? הבישול שלו לטועמה היה ראיית משחק ברמה של גאונות. תעצום עיניים ושים את ורמוט במקום זהבי בסיטואציה הזאת, אתה מסוגל לדמיין את ורמוט נוגח את הכדור הזה לטועמה?
משחק תחת לחץ, נגיעה ראשונה, רוב האיבודים של זהבי זה בגלל שעוד לפני שהוא מקבל את הכדור, הוא ישר מחפש מה לעשות עם הכדור כדי להגיע למצב יותר טוב לגול. בגלל זה יש לו הרבה איבודים אבל בגלל זה כמות השערים והבישולים שלו היא כל כך גבוהה (והוא לא צריך לשחק בתור קשר אחורי אלא מאחורי החלוץ).
בכל הפרמטרים האלה, זהבי מוביל על ורמוט בגדול וחוץ משליטה בכדור ויכולת לעבור שחקנים ב-1 על 1 אין לורמוט יתרון עליו. ולכל זה שכחת עוד דברים כמו זה שזהבי יותר מורמוט, הכושר הגופני שלו הרבה יותר טוב (זהבי מסוגל להגיע ל-13 ק"מ במשחק וורמוט לא מגיע ל-11) אבל זה גם עניין של עבודה ולא רק כשרון מולד. ולכל זה צריך להוסיף גם את האופי, שזה גם כשרון מולד. רק זהבי יכול להביא שער אליפות, ולהבקיע במסגרת מול ליון בליגת האלופות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 01:53 
סמל אישי של המשתמש
עוד תנאים כתב:
יובל כתב:
לא מסכים. הוא לא קיבל הרבה צ'אנסים בהפועל. כל פעם הוא קיבל קצת, ולקח את מה שנתנו לו בזכות היכולת שלו וגם בזכות האופי שלו, שנדיר מאוד בארץ. בכל מצב שבו שמו אותו במהלך שלוש העונות שלו הוא נתן את התרומה המקסימלית שהיה יכול לתת.

בעונה הראשונה, אני מסכים שהוא כנראה לא קיבל את המקום בהפועל בגלל היכולת ברמת השרון (למרות שזכור לי משהו על זה שגוטמן ביקש שהוא יהיה בהפועל). אבל בכל זאת, הוא קיבל מעט מאוד דקות בקבוצה סבירה לכל היותר. בדרך כלל השחקנים המצטיינים בלאומית מוצאים את עצמם בתור שחקני הרכב בקבוצות מרכז טבלה בליגת העל עונה לאחר מכן, אז אי אפשר לומר שאם הפועל היו מוותרים עליו הוא לא היה מוצא אופציה פחות טובה. בעונה השנייה אף אחד לא בנה עליו, הוא קיבל הזדמנות רק בגלל מזל אחרי שכבר היה בדרך החוצה. בעונה השלישית הוא כבר היה יכול ללכת לאן שהוא היה רוצה בתנאים שהוא דרש, אם הוא באמת היה רוצה לעזוב.

ובלי קשר ישיר לנושא, לגבי עונת הדאבל ודה-רידר, אתה טועה וזה מגובה בעובדות. מאז הפציעה של נמה בדצמבר, זהבי הפך לשחקן הרכב. זנדברג שוחרר בינואר כי בינתיים זהבי הועדף בהרכב על פניו ורצו להביא מישהו במקומו. דה רידר הגיע במחזור הרביעי של הסיבוב השני, ולאורך כל הסיבוב הוא היה שחקן ספסל, בעוד שזהבי בתור שחקן הרכב היה עובדה נתונה. דה רידר פתח ב-3:3 נגד נתניה בבית, וזה המשחק היחיד שבו הוא פתח במשך כל הסיבוב השני. בכמה משחקים הוא היה פצוע ולא נכלל בסגל, בשאר הוא נכנס כמחליף או שישב על הספסל כל המשחק. זהבי פתח בכל המשחקים חוץ מבמשחק החוץ נגד קאזאן שנכנס במחצית. העזיבה של נאתכו, באמצע הסיבוב השני, לא שינתה כי מנטש החליף אותו בקישור האחורי עד סוף הסיבוב.
רק במחזור הראשון של הפלייאוף, אחרי שמנטש קיבל אדום ודה רידר נכנס במקום ורוצ'ינה, הוא קנה את המקום שלו בהרכב ופתח בכל המשחקים עד לסיום העונה, כשזהבי עובר לקישור האחורי.

אתה דווקא טועה. בעונת הדאבל זהבי קיבל צ'אנס אחרי שנמה נפצע, גם בעקבות היכולת החלשה של זנדברג. דה רידר הגיע כמובן בסוף ינואר (אחרי מו"מ ארוך) ובמשחקים הראשונים הוא לא פתח (בגלל שכך נהוג, שחקן חדש לא מקבל ישר חולצת הרכב) ואז הוא נפל לביש מזל כמו שהוא אמר לסדרה של פציעות קטנות שמנעו ממנו להתלבש לרוב המשחקים בסיבוב השני. את כל הפלייאןף, שלב רבע הגמר, חצי הגמר והגמר, ואולי גם משחקים מסוף הסיבוב השני הוא ברובם פתח בהרכב, ובחלקם עלה כמחליף.

לגבי זהבי, זה מה שטענתי בהודעה הראשונה. הוא קיבל צ'אנס רק בגלל הפציעות, אחרי שכבר היה בדרך החוצה.
לגבי דה רידר, חבל שאתה מתווכח סתם כי כל העובדות האלה רשומות. המשחק הראשון של דה רידר היה נגד חיפה בחוץ, כשנכנס והוחלף אחרי שפתח את הגבה. חמישה ימים אחר כך, במשחק השני שלו בהפועל, הוא פתח נגד נתניה ב-3:3. אחר כך היו לו פציעות שמנעו ממנו להיות בסגל בחלק קטן מהמשחקים, אבל בכל שאר המשחקים הוא נכנס כמחליף או ישב על הספסל כל המשחק. בכל הסיבוב השני הוא פתח רק באותו משחק נגד נתניה, גם אחרי שהתגבר לגמרי על הפציעות. גם ברבע הגמר הוא נכנס כמחליף. הסטטוס שלו היה שחקן ספסל. התפנית הייתה במחזור הראשון של הפלייאוף, אחרי שמנטש הורחק, הוא נכנס במקום ורוצ'ינה ושם שער נצחון. משחק לאחר מכן היה משחק העונה, ערן היה חייב לעלות כקשר אחורי ודה רידר נכנס להרכב בפעם הראשונה מאז השבוע הראשון שלו בהפועל. ניצחנו, ומאותו רגע שמרנו על ההרכב הזה, כשהוא פותח בכל המשחקים עד סיום העונה (כולל החצי, הגמר ומשחק האליפות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 01:59 
כל כך הרבה משפטים סתמיים - אופייני מאוד לתיאור תכונותיו של זהבי בפורום הזה. המסירה שלו היא לא כזאת גאונית כמו שאתם עושים אותה. הוא באמת מוסר טוב, אבל רוב הבישולים שלו הם ממצבים נייחים, וגם רוב המסירות הארוכות שלו מתבססות על תנועה של חלוצים מהירים כמו יבואה, שכטר וסהר. כך שדיוק במסירה כשאתה מוסר לחלוצים כאלה לא חייב להיות ב 100%. למרות זאת אני זוכר כמה מסירות גאוניות שלו כמו מול מכבי בדרבי 2דאבל, וכמו ליבואה ב 2009, כך שהוא מוסר טוב, אבל עדיין לא כמו שאתם עושים ממנו. הטכניקה שלו בבעיטה גם זה משהו שעושים ממנו פה והוא לא. אני לא חושב שהוא הבקיע יותר מ -5 שערים בכל התקופה שלו בהפועל מבעיטה מחוץ לרחבה (לא כולל מצבים נייחים), זכור לי כמה גולים נגד קריית שמונה, נתניה, בני יהודה. אבל לעומת כמות הבעיטות שהוא לקח מרחוק, הוא העיף את רובן לשמיים (כמו ורמוט). אני גם לא אמרתי שהוא לוקה בטכניקה בבעיטה ובמסירה, אמרתי שהוא לוקה ברוב התכונות שרשמתי, לא כויוונתי אותך לתכונה כזאת או אחרת. להאשים את איבודי הכדור שלו בגלל ראיית משחק כל כך מתקדמת זה באמת מגוחך, זה לא באמת שווה התייחסות מעבר לזה שהוא די מאבד את זה תחת לחץ והנגיעה הראשונה שלו והעצירת כדור לא ממש טובות. גם לגבי הבישול לטועמה, שחקן שלא היה מוסר את הכדור לטועמה היה עושה טעות. .טועמה היה חופשי , וגם לזהבי לא היו ברירות אחרות. זה לא שהוא היה יכול להוריד למישהו אחורה, הוא קיבל כדור שקשה להשתלט עלו, והברירה היחידה שהייתה לו היא להסיט את הכדור אחורה. כושר גופני זה דבר שאפשר לשפר, ולא בטוח שכמות הק"מ שהוא רץ במשחק מעידה על כושרו הגופני. כמות הק"מ ששחקן עושה במגרש תלוי גם באופי ותפקיד השחקן. למשל ורמוט הוא שחקן שעושה יותר תנועה לקבל את הכדור לרגל, והוא לא שחקן שעושה הרבה תנועות לעומק, לעומת זהבי שעושה המון תנועות לעומק. לגבי שער האליפות, כבר אמרתי פה אלף פעם שרוב השחקנים בקבוצה היו מבקיעים אותו. אחד על אחד מול שוער שהכדור מתגלגל אליך, והרוש פותח לך את כל השער.

נערך לאחרונה על ידי עוד תנאים בתאריך 13 יוני 2011, 02:01, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 02:00 
סמל אישי של המשתמש
zevik כתב:
יובל כתב:
Officer Barbrady כתב:

ורמוט גם היה צריך להתמודד עם חיפה גדולה, זהבי לא.

אתה צודק. אבל האובדן של הפועל היה יותר גדול. הפועל של עונת הדאבל הייתה קבוצה לא מאוזנת, שחקנים עם יכולות אדירה לצד חורים בהרכב (קשר אחורי, חלוץ שני, בלם ליד דה סילבה). לחיפה היה שחקן טוב בכל עמדה. חיפה איבדו את שלושת השחקנים הכי טובים שלהם מתוך אותם אחד-עשר (ארבייטמן, טשיירה וקינן) וגם את כיאל, אבל הגיעו מחליפים אליהם מחליפים שלא נפלו ביותר מדי.
אצל הפועל, איבוד של שכטר, אניימה או דה סילבה זה מכה אנושה. העונה איבדנו את שלושתם ביחד - שכטר כל העונה, דה סילבה מעשית כל העונה, ואניימה בשליש המכריע.
זהבי לא היה אשם באובדן האליפות. הוא נתן את אותה תרומה כמו ורמוט בעונת הדאבל. הבעיה שמי שהיה לצידו לא נתן מספיק כדי להשלים את זה לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 02:04 
יובל כתב:
עוד תנאים כתב:
יובל כתב:

לגבי זהבי, זה מה שטענתי בהודעה הראשונה. הוא קיבל צ'אנס רק בגלל הפציעות, אחרי שכבר היה בדרך החוצה.
לגבי דה רידר, חבל שאתה מתווכח סתם כי כל העובדות האלה רשומות. המשחק הראשון של דה רידר היה נגד חיפה בחוץ, כשנכנס והוחלף אחרי שפתח את הגבה. חמישה ימים אחר כך, במשחק השני שלו בהפועל, הוא פתח נגד נתניה ב-3:3. אחר כך היו לו פציעות שמנעו ממנו להיות בסגל בחלק קטן מהמשחקים, אבל בכל שאר המשחקים הוא נכנס כמחליף או ישב על הספסל כל המשחק. בכל הסיבוב השני הוא פתח רק באותו משחק נגד נתניה, גם אחרי שהתגבר לגמרי על הפציעות. גם ברבע הגמר הוא נכנס כמחליף. הסטטוס שלו היה שחקן ספסל. התפנית הייתה במחזור הראשון של הפלייאוף, אחרי שמנטש הורחק, הוא נכנס במקום ורוצ'ינה ושם שער נצחון. משחק לאחר מכן היה משחק העונה, ערן היה חייב לעלות כקשר אחורי ודה רידר נכנס להרכב בפעם הראשונה מאז השבוע הראשון שלו בהפועל. ניצחנו, ומאותו רגע שמרנו על ההרכב הזה, כשהוא פותח בכל המשחקים עד סיום העונה (כולל החצי, הגמר ומשחק האליפות).

שורה תחתונה בתקופת הפלייאוף הוא הפך לשחקן הרכב, וזה קרה אל תשכח גם בגלל שהוא לא שיחק שנה שלמה בוויגאן. בקיצור לקח לו זמן להתאקלם ולהיכנס לכושר משחק, ושזה קרה לא היה ספק שמקומו בהרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 02:08 
סמל אישי של המשתמש
עוד תנאים כתב:
כל כך הרבה משפטים סתמיים - אופייני מאוד לתיאור תכונותיו של זהבי בפורום הזה. המסירה שלו היא לא כזאת גאונית כמו שאתם עושים אותה. הוא באמת מוסר טוב, אבל רוב הבישולים שלו הם ממצבים נייחים, וגם רוב המסירות הארוכות שלו מתבססות על תנועה של חלוצים מהירים כמו יבואה, שכטר וסהר. כך שדיוק במסירה כשאתה מוסר לחלוצים כאלה לא חייב להיות ב 100%. למרות זאת אני זוכר כמה מסירות גאוניות שלו כמו מול מכבי בדרבי 2דאבל, וכמו ליבואה ב 2009, כך שהוא מוסר טוב, אבל עדיין לא כמו שאתם עושים ממנו. הטכניקה שלו בבעיטה גם זה משהו שעושים ממנו פה והוא לא. אני לא חושב שהוא הבקיע יותר מ -5 שערים בכל התקופה שלו בהפועל מבעיטה מחוץ לרחבה (לא כולל מצבים נייחים), זכור לי כמה גולים נגד קריית שמונה, נתניה, בני יהודה. אבל לעומת כמות הבעיטות שהוא לקח מרחוק, הוא העיף את רובן לשמיים (כמו ורמוט). אני גם לא אמרתי שהוא לוקה בטכניקה בבעיטה ובמסירה, אמרתי שהוא לוקה ברוב התכונות שרשמתי, לא כויוונתי אותך לתכונה כזאת או אחרת. להאשים את איבודי הכדור שלו בגלל ראיית משחק כל כך מתקדמת זה באמת מגוחך, זה לא באמת שווה התייחסות מעבר לזה שהוא די מאבד את זה תחת לחץ והנגיעה הראשונה שלו והעצירת כדור לא ממש טובות. גם לגבי הבישול לטועמה, שחקן שלא היה מוסר את הכדור לטועמה היה עושה טעות. .טועמה היה חופשי , וגם לזהבי לא היו ברירות אחרות. זה לא שהוא היה יכול להוריד למישהו אחורה, הוא קיבל כדור שקשה להשתלט עלו, והברירה היחידה שהייתה לו היא להסיט את הכדור אחורה. כושר גופני זה דבר שאפשר לשפר, ולא בטוח שכמות הק"מ שהוא רץ במשחק מעידה על כושרו הגופני. כמות הק"מ ששחקן עושה במגרש תלוי גם באופי ותפקיד השחקן. למשל ורמוט הוא שחקן שעושה יותר תנועה לקבל את הכדור לרגל, והוא לא שחקן שעושה הרבה תנועות לעומק, לעומת זהבי שעושה המון תנועות לעומק. לגבי שער האליפות, כבר אמרתי פה אלף פעם שרוב השחקנים בקבוצה היו מבקיעים אותו. אחד על אחד מול שוער שהכדור מתגלגל אליך, והרוש פותח לך את כל השער.

אני לא מסכים עם אף משפט פה ואין טעם להמשיך להתווכח. מה שנשאר זה מבחן התוצאה.
ורמוט נתן עונה אדירה אחת, אבל ארבע העונות האחרות שלו בהפועל היו פושרות (אפשר לייחס את העונה האחרונה לפציעה שלו). בנוסף הוא נכשל באירופה. היכולת שלו עולה ויורדת במהלך הקריירה.
שתי העונות האחרונות של זהבי היו מעולות, ובמשך כל הקריירה שלו הוא רק במגמת עלייה. עכשיו הוא יוצא לאירופה. הוא צעיר מורמוט בשנתיים, ורמוט בגיל הזה יצא לבלגיה אחרי קריירה הרבה פחות מרשימה. אפשר רק לחכות ולראות לאן כל אחד מהם ימשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 05:16 
מה זה המושג הזה "תרם למועדון"? איך מודדים תרומה למועדון? הוא מקצוען שחתם על חוזה וקיבל כסף רב במושגים ישראלים כדי לבעוט את הכדור , רצוי לתוך הרשת של היריבה. יש לו חוזה וצריך לכבד אותו. כאן מתחילה הבעיה. זהבי נקט בשביתה איטלקית בתחילת העונה הקודמת (יחד עם ידין ושי). במקום להעמיד אותו (ואחרים) במקום, אמרו בסדר, נשדרג את החוזה. גם שבת וגם קיבל פרס. זה לא ניהול מקצועי , זה ברדק. זהבי עכשיו משיב באותו מטבע. יש לו חילוקי דעות עם הבוס? יש דרכים לממש חוזה בתוקף. סתום את הג'ורה. פעם אתה למעלה ופעם למטה. שתית מהבאר הזו. עכשיו שאתה למעלה, אתה יורק לתוכה?
לזהבי יש זכויות. יש מוסדות שעשוים לסייע לו מה שמגיע לו, אם מגיע לו.
זהבי לא מדבר נגד ההנהלה. זהבי השתכר מאוויר פסגות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 06:08 
כל הדיונים כרגע של תרם או לא תרם ,אינם רלוונטים כלל וכלל,
גם אני אם הייתי עובד במקום עבודה ול אהייתי מקבל את השכר המגיע לי,
הייתי תובע את הכסף כי הוא מגיע לי מתוקף הסכם ,חוזה וכדומה,
זהבי צודק וכל הניסיון להכפיש אותו מיותר וכפוי טובה .
מדובר כאן באופיון התנהלותי של טביב שבא לידי ביטוי מול שחקנים נוספים ואותי זה מגעיל ומד מדאיג

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 06:14 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
יש לו חילוקי דעות עם הבוס? יש דרכים לממש חוזה בתוקף. סתום את הג'ורה. פעם אתה למעלה ופעם למטה. שתית מהבאר הזו. עכשיו שאתה למעלה, אתה יורק לתוכה?
לזהבי יש זכויות. יש מוסדות שעשוים לסייע לו מה שמגיע לו, אם מגיע לו.
שחר צודק כשאינו מגדיר אותך כאדם.
למה שישתוק? למה עובד צריך ללכת למוסדות בשביל לקבל את כספו? מרגע שעובד מגיע למצב שהוא צריך לתבוע את המעביד בשביל לקבל את כספו, כל מה שיגיד נגד המעביד מוצדק.
הייתי בעד כל שחקן שתבע את שאול אייזנברג כי ידעתי ששאול חלאה. לא לקח הרבה זמן עם מחלת הטבבת בשביל שנגיע למצב דומה בכדורגל.
"איש עסקים ממולח" לא אומר "אחד שיודע לגנוב ולרמות". אני לא מבין את הסלחנות ליצור הזה.
הבעיה שזו רק ההתחלה. אני מרחם על כל מי שישחק בהפועל השנה, צפויים לו המון מקרים מוזרים עליהם לא שמע ואותם לא דימיין.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 06:24 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
עוד תנאים כתב:
Officer Barbrady כתב:

בגלל התפיסה הזאת יש לנו בארץ 20 ראובן-עובדים על ערן זהבי אחד וככה הכדורגל שלנו נראה. לזהבי אין רגליים זריזות כמו לורמוט והוא לא יפיל את השחקן שלו ויעבור אותו, אבל בשום דבר אחר הוא לא נופל ממנו.
טכניקה במסירה יש לו ועוד איך, אני יכול לתת לך בקלות עשרה בישולים ממסירות ששמו שחקנים ב-1 על 1 (עונת הדאבל - ורמוט מול הפועל פ"ת, שכטר מול הפועל חיפה, לאלא מול בית"ר, עונה שעברה - סהר מול הפועל חיפה, מול הפועל רמת, מול ליון, ואני אמצא עוד אם אמשיך לחפש).
טכניקה בבעיטה? הצחקת אותי. יש לו טכניקת בעיטה מושלמת, בגלל זה הוא הבקיע 42 שערים בשלוש עונות בהפועל. הוא יודע גם לכבוש מול השוער וגם לבעוט מרחוק. ורמוט זה שחקן עם טכניקת בעיטה כל כך עלובה, הוא הבקיע אולי שלושה שערים מחוץ לרחבה בכל הקריירה שלו (וזו הדוגמה הכי בולט לחוסר המקצוענות שלו כי זה החסרון הכי גדול שלו).
ראיית משחק - אפילו את המשחק האחרון שלו אתה לא זוכר? הבישול שלו לטועמה היה ראיית משחק ברמה של גאונות. תעצום עיניים ושים את ורמוט במקום זהבי בסיטואציה הזאת, אתה מסוגל לדמיין את ורמוט נוגח את הכדור הזה לטועמה?
משחק תחת לחץ, נגיעה ראשונה, רוב האיבודים של זהבי זה בגלל שעוד לפני שהוא מקבל את הכדור, הוא ישר מחפש מה לעשות עם הכדור כדי להגיע למצב יותר טוב לגול. בגלל זה יש לו הרבה איבודים אבל בגלל זה כמות השערים והבישולים שלו היא כל כך גבוהה (והוא לא צריך לשחק בתור קשר אחורי אלא מאחורי החלוץ).
בכל הפרמטרים האלה, זהבי מוביל על ורמוט בגדול וחוץ משליטה בכדור ויכולת לעבור שחקנים ב-1 על 1 אין לורמוט יתרון עליו. ולכל זה שכחת עוד דברים כמו זה שזהבי יותר מורמוט, הכושר הגופני שלו הרבה יותר טוב (זהבי מסוגל להגיע ל-13 ק"מ במשחק וורמוט לא מגיע ל-11) אבל זה גם עניין של עבודה ולא רק כשרון מולד. ולכל זה צריך להוסיף גם את האופי, שזה גם כשרון מולד. רק זהבי יכול להביא שער אליפות, ולהבקיע במסגרת מול ליון בליגת האלופות.

מסכים איתך, זהבי באמת לא נופל מרומוט בשום דבר, אולי רק בדריבל, במיוחד שלעונה האחרונה ורמוט לא הגיע. אבל, וזה אבל חשוב, לזהבי יש קטעים שיכולים להרוג אותך במשחק, לפעמים יש לו קבלת החלטות שגויה, ושלוחצים אותו קצת הוא מאבד כדור. שאתה רואה במשחק של הפועל שזהבי מאבד כל כך הרבה כדורים, אתה פשוט יודע שהפועל מפסידה..אם זהבי לא משחק, הפועל לא משחקת, וזה מה שהופך אותו לשחקן כל כך טוב. עדיין לא היה צריך לפתוח את הפה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 06:28 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
אני מסתכל על זהבי עכשיו בחדשות הספורט מתראיין , יכול להיות שהוא צודק ומגיע לו כסף. סבבה אין בעיה גבר. אבל הרפש שכל איזה פלוץ ששיחק בקבוצה מוציא על המועדון גורם לי חלחלה.
מי אתה בכלל אדון זהבי אם לא גוטמן ומועדון הפועל תל אביב שנתן לך במה ? שחקן ליגה בינוני ? או אולי במקרה הטוב בדרך לבלגיה לאיזה קבוצת אמצע טבלה ?!
רק בגלל הפועל אתה בדרך לאיטליה , תזכור שנכון שאתה למעלה עכשיו , אבל ישנם אנשים שמחכים לך שתהיה בדרך למטה יא אפס.
אותו כנ"ל לגבי כל שחקן שבקטע שלו לרדת על המועדון בגלל המצב שהוא שרוי בו כעת. גם אדון שכטר שנתן חצי עונה להפועל עם כל הדאווין שלו. הוא חייב לקבוצה לפחות עוד עונה אחת , לפחות. בטח שיש לך חוזה.
אז תרגיעו.
סבבה , שמח שהוצאתי את זה.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 06:48 
אותי מעצבן המשפט שהוא אמר ״ אף שחקן לא ירצה לשחק במערכת כזו ״ , המצב שלנו גם ככה על הפנים ואתה יודע את הכוח של התקשורת פה בארץ , למה אתה מוציא משפט שגם ככה לא מעניינת לך את הביצה המועדון ואתה הראת את זה כבר בהתנהלות שלך עם ספורטינג ליסבון במאבקי האליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 06:50 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
מדובר כאן באופיון התנהלותי של טביב שבא לידי ביטוי מול שחקנים נוספים ואותי זה מגעיל ומד מדאיג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 06:53 
סמל אישי של המשתמש
Neropain כתב:
אותי מעצבן המשפט שהוא אמר ״ אף שחקן לא ירצה לשחק במערכת כזו ״ , המצב שלנו גם ככה על הפנים ואתה יודע את הכוח של התקשורת פה בארץ , למה אתה מוציא משפט שגם ככה לא מעניינת לך את הביצה המועדון ואתה הראת את זה כבר בהתנהלות שלך עם ספורטינג ליסבון במאבקי האליפות

למה שלא יגיד את זה?
מה,כולם לא יודעים שזה המצב?
דווקא טוב שאחד כמוהו שהיה במערכת אומר את זה,ולא איזה שחקן ששיחק משחק ורבע בגביע השוקו.
זהבי רק מזכיר לנו את מה שכולם יודעים - שהקבוצה פשוט צוללת למטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 07:22 
לא רלוונטי מי נתן למי יותר ומי זה זהבי. הדבר היחיד שרלוונטי שלהחזיק שחקן בביצים ולבקש ממנו שיוותר על כסף שמגיע לו על פי חוזה בשביל שחרור זו פעולה של באסטיונר בשוק, לא של איש עסקים. אם אני הייתי שחקן שאמור לבוא להפועל, לנייר שעליו הייתי חותם את החוזה, לא היתה שום משמעות כי אני יודע שבשנייה שאני ארצה להתקדם, ההסכם לא תקף. כבר כתבתי כאן לפני יומיים, זו אסטרטגיה של שאול אייזנברג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 07:48 
ערן טוען שחייבים לו כסף? בבקשה יש עורכי דין שיטפלו בזה ואם צריך לתבוע תתבע ולא דרך העיתונות.

הדרך המגעילה, הנאלחת, כפויית הטובה של כל שחקני הפועל שעוזבים שתמציתה יריקה לפנים של המועדון והאוהדים פשוט דוחה.
כל ילד מסריח שנתן עונה טובה בהפועל ששידרגו לו את השכר כמעט פי 2 אחרי עונה אחת (למישהו כאן הכפילו את השכר אחרי שנה בעבודה כלשהי?) בא ויורק לנו בפנים ולא מבין את הנזק התדמיתי והחברתי שהוא יוצר. חבורת אגואיסטים.
תעשה פעולות משפטיות בשקט, למה להתראיין כנגד המועדון? איפה נשמע דבר כזה? מה יכולת להגיד? הנה דוגמא:

מראיין: ערן למה אתה כועס?
ערן: אני לא כועס
מראיין: חייבים לך כסף?
ערן: יש מחלוקת על חובות עבר, אני מאמין שזה יסתדר. בסה"כ היו לי שנים מדהימות בהפועל עם הישגים. אני מאמין שנסתדר(ובראש חושב: גם אם אני הולך לתבוע אותם..).

מה קשה שחקני זין שכמותכם? מה קשה בונדר? מה קשה שכטר? מה קשה בן סהר?
רק אתם נתתם להפועל? תחשבו על הנזק שאתם עושים! גם אם אתם צודקים תנהלו את זה דרך עורכי דין ולא עיתונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 07:56 
סמל אישי של המשתמש
yatur כתב:
ערן טוען שחייבים לו כסף? בבקשה יש עורכי דין שיטפלו בזה ואם צריך לתבוע תתבע ולא דרך העיתונות.

הדרך המגעילה, הנאלחת, כפויית הטובה של כל שחקני הפועל שעוזבים שתמציתה יריקה לפנים של המועדון והאוהדים פשוט דוחה.
כל ילד מסריח שנתן עונה טובה בהפועל ששידרגו לו את השכר כמעט פי 2 אחרי עונה אחת (למישהו כאן הכפילו את השכר אחרי שנה בעבודה כלשהי?) בא ויורק לנו בפנים ולא מבין את הנזק התדמיתי והחברתי שהוא יוצר. חבורת אגואיסטים.
תעשה פעולות משפטיות בשקט, למה להתראיין כנגד המועדון? איפה נשמע דבר כזה? מה יכולת להגיד? הנה דוגמא:

ערן: יש מחלוקת על חובות עבר, אני מאמין שזה יסתדר. בסה"כ היו לי שנים מדהימות בהפועל עם הישגים. אני מאמין שנסתדר(ובראש חושב: גם אם אני הולך לתבוע אותם..).

רק אתם נתתם להפועל? תחשבו על הנזק שאתם עושים! גם אם אתם צודקים תנהלו את זה דרך עורכי דין ולא עיתונות.
כשזהבי מדבר על הפועל הוא מתכוון לטביב. למה הוא צריך לתת יחס טוב לטביב כשטביב לא נותן לו יחס טוב?
לך לא אכפת, אתה לא צריך להתעסק ישירות מול הבעלים החלאה. זהבי כן.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 08:15 
redrony כתב:
לא רלוונטי מי נתן למי יותר ומי זה זהבי. הדבר היחיד שרלוונטי שלהחזיק שחקן בביצים ולבקש ממנו שיוותר על כסף שמגיע לו על פי חוזה בשביל שחרור זו פעולה של באסטיונר בשוק, לא של איש עסקים. אם אני הייתי שחקן שאמור לבוא להפועל, לנייר שעליו הייתי חותם את החוזה, לא היתה שום משמעות כי אני יודע שבשנייה שאני ארצה להתקדם, ההסכם לא תקף. כבר כתבתי כאן לפני יומיים, זו אסטרטגיה של שאול אייזנברג.

אם זה המצב- זו בושה וחרפה. אין לי מילים אחרות.
האמת שזה בושה וחרפה בכל מקרה כי הסגנון של טביב מעורר בחילה.
אבל יש אפשרות מסויימת (שבכלל לא נדונה בשום מקום) שהנוסח שרשום בחוזה מדבר על תמורה בסכום מסויים מתוך הנחה שהוא יישאר כל החוזה.
אני מניח שאם בכלל יש דבר כזה זה כתוב בצורה שניתנת לפרשנות לכאן או לכאן.

בלי קשר, הסגנון של ערן הוא סגנון של ילד חצוף. זה ערן. לטוב ולרע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 08:44 
שער 7 הוא אדום כתב:
tadmored כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 08:46 
yatur כתב:

אתה שוכח עובדה פשוטה - גם הם בני אדם והם מתמודדים היום מול מערכת שמתייחסת אליהם בצורה בזויה ומשפילה. הם הקרבן בסיפור הזה, לא אנחנו האוהדים ובטח לא המועדון.

אתה מצפה מהם להתנהג כמו צדיקים, בזמן שהם צריכים להתמודד עם טיפוסים כמו טביב, הראל ואוסידון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 08:58 
נועם שחם כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
tadmored כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 09:02 
סמל אישי של המשתמש
אין לי ולדעתי גם לאף אחד בעיה שהוא דורש מה שמגיע לו.
מה שמעצבן זו ההתבטאות שלו כלפי המועדון שנתן לו במה .
משום מה הוא חושב שהוא מעל המועדון , ואת זה גם ראינו בדרבי האחרון עם התנועה המזלזלת לגוטמן,כן אותו אחד שהביא אותו מהחנות בורקסים ברמת השרון (לא שאני מזלזל בהם חלילה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: