תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 10 יולי 2025, 11:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 209 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סמי עופר נמצא מת בביתו
הודעהפורסם: 11 יוני 2011, 02:28 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
לא בדיוק עצוב, אבל אני כן יתקומם נגד זה כי זה לא באחריות מקום העבודה לעכוף או להכריע מה לגיטימי ומה לא.
אם מה שהוא עשה לא חוקי אז מי שצריך לטפל בזה זה גורמי עכיפת החוק(כפי שהם אכן עושים כשמדובר בגזענות, בעיקר נאציזם, בגרמניה).
פגיעה בפרנסה של בן אדם על רקע אישי זה מעשה שלא יעשה.
מה מונע מיולי עופר עכשיו לקנות את נענע, למחוק את הכתבה ההיא, לפטר את הכתב והעורך שאחראים עליה, ולחזור שנית עם כל אמצעי תקשורת שיפיץ את הסיפור הזה?

אני חולק עליך מן היסוד.
האינטרס של מקום העבודה הוא שהעובדים שלו יתנהגו בצורה נאותה הן במקום העבודה והן מחוץ למקום העבודה.
העובדים מייצגים את מקום העבודה גם כשהם לא נמצאים בו פיזית. אם אני אשמע שעובד שלי הלך בשעות הפנאי שלו ברחוב וצעק "מוות לערבים" - הוא יעוף על טיל ללשכת התעסוקה ביום שלמחרת.
עובד שכזה מבזה את מקום העבודה שלו ומבזה גם אותי אישית, בכך שאני מעסיק אותו.
בדיוק באותו אופן, כלי התקשורת שמעסיק את האדם הנלוז הזה, החליט שהאיש מבזה אותו ולכן הוא פוטר ובצדק.

אם הבנאדם היה הולך ומפגין בצורה לגיטימית למען עקרונותיו ואז היה מפוטר - אתה היית צודק ב-100% בטענות שלך. אבל זה לא המקרה.
הבנאדם הביע את המחאה בצורה הכי בלתי-לגיטימית שאפשר להעלות על הדעת, והוא פוטר בצדק.

אבל מי שם את המעסיק לשפוט מה לגיטימי ומה לא?
ואם מפריע לי שהעובד שלי הוא הומו, שמלאני, ימני, אוהב מטאל, אוהב מוזיקה מזרחית, שהוא רוצה להתגרש מאשתו, או שהוא לא רוצה להביא ילדים?
פרנסה זאת זכות בסיסית, שהיא לא מותנית בהאם מה שהוא עושה בשעות הפנאי שלו לגיטימי לדעת המעסיק או לא(כל עוד זה לא פוגע בעבודה שלו כמו שימוש בסמים(וגם זה גבולי) או אלכוהוליזם), וכשמונעים אותה בגלל מחאה(וזה לא משנה אם היא לגיטימית לדעת המעסיק או לא) זה אפילו יותר גרע בגלל שזה לא רק קיפוח, אלא סתימת פיות, אבן היסוד לכל דיקטטורה מוצלחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2011, 17:23 
החתול של שרדינגר כתב:
אבל מי שם את המעסיק לשפוט מה לגיטימי ומה לא?
ואם מפריע לי שהעובד שלי הוא הומו, שמלאני, ימני, אוהב מטאל, אוהב מוזיקה מזרחית, שהוא רוצה להתגרש מאשתו, או שהוא לא רוצה להביא ילדים?
פרנסה זאת זכות בסיסית, שהיא לא מותנית בהאם מה שהוא עושה בשעות הפנאי שלו לגיטימי לדעת המעסיק או לא(כל עוד זה לא פוגע בעבודה שלו כמו שימוש בסמים(וגם זה גבולי) או אלכוהוליזם), וכשמונעים אותה בגלל מחאה(וזה לא משנה אם היא לגיטימית לדעת המעסיק או לא) זה אפילו יותר גרע בגלל שזה לא רק קיפוח, אלא סתימת פיות, אבן היסוד לכל דיקטטורה מוצלחת.

אף אחד לא שם את המעסיק לשפוט מה לגיטימי ומה לא. בגלל זה מי שמחליט אם הבנאדם יישב בכלא או לא - זה בית המשפט ולא המעסיק.
למעסיק יש זכות להחליט מי יעבוד אצלו ומי לא. אם יש עובד שמבזה את המעסיק שלו - זכותו של המעסיק לפטר אותו.
החוק קובע שאסור לפטר עובד בגלל נטיות מיניות, דעות פוליטיות וכו', לכן מעסיק שיפטר עובד בגלל אחד הדברים האלה עובר על החוק. לעומת זאת, החוק לא קובע שאסור לפטר עובד בגלל התנהגות לא הולמת.

לגבי הזכות להתפרנס: בדיוק כמו שלעובד יש זכות בסיסית להתפרנס, גם למעסיק יש זכות בסיסית להתפרנס, ואם הוא חושב שיש עובד שפוגע לו בפרנסה בגלל התנהגות לא הולמת - זכותו לפטר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2011, 18:16 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

אף אחד לא שם את המעסיק לשפוט מה לגיטימי ומה לא. בגלל זה מי שמחליט אם הבנאדם יישב בכלא או לא - זה בית המשפט ולא המעסיק.
למעסיק יש זכות להחליט מי יעבוד אצלו ומי לא. אם יש עובד שמבזה את המעסיק שלו - זכותו של המעסיק לפטר אותו.
החוק קובע שאסור לפטר עובד בגלל נטיות מיניות, דעות פוליטיות וכו', לכן מעסיק שיפטר עובד בגלל אחד הדברים האלה עובר על החוק. לעומת זאת, החוק לא קובע שאסור לפטר עובד בגלל התנהגות לא הולמת.

לגבי הזכות להתפרנס: בדיוק כמו שלעובד יש זכות בסיסית להתפרנס, גם למעסיק יש זכות בסיסית להתפרנס, ואם הוא חושב שיש עובד שפוגע לו בפרנסה בגלל התנהגות לא הולמת - זכותו לפטר אותו.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2011, 23:45 
סמל אישי של המשתמש
אין לי מילים.
אני רק אבקש ממכם לזכור את זה כשאנשים יתחילו לאבד את משרתם בגלל שהם הביעו מחאה שאין ויכוח על הלגיטימיות שלה אבל התוכן שלה לא מתאים למעסיק שלהם(או לבעל ההון ששולט בו), ואז סתם כי הם מחזיקים בדיעות שהמעסיק שלו לא אוהב, ואז הבעת דיעות שלא לטעמם של בעלי ההון יצאו מהחוק.
אני רק מקווה שבישראל הפאשיסטית יהיה קשר עם העולם החיצון כדי שאני יועל לשלוח לכם "I TOLD YOU SO" מאיפה שאני לא אהיה אחרי שבריחה מהארץ תיהיה האפשרות היחידה לכאלה שלא עונים על הדרישות של בעלי ההון והציבור שהם שולטים בדעתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
עוד חבר של חולדאי וההון, מנכ"ל מוזיאון תל-אביב מוטי עומר, הולך לעולמו. לא השבוע של הרעים... (יאללה שימון, זה הרגע וזאת השעה!)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 13:29 
החתול של שרדינגר כתב:
אין לי מילים.
אני רק אבקש ממכם לזכור את זה כשאנשים יתחילו לאבד את משרתם בגלל שהם הביעו מחאה שאין ויכוח על הלגיטימיות שלה אבל התוכן שלה לא מתאים למעסיק שלהם(או לבעל ההון ששולט בו), ואז סתם כי הם מחזיקים בדיעות שהמעסיק שלו לא אוהב, ואז הבעת דיעות שלא לטעמם של בעלי ההון יצאו מהחוק.
אני רק מקווה שבישראל הפאשיסטית יהיה קשר עם העולם החיצון כדי שאני יועל לשלוח לכם "I TOLD YOU SO" מאיפה שאני לא אהיה אחרי שבריחה מהארץ תיהיה האפשרות היחידה לכאלה שלא עונים על הדרישות של בעלי ההון והציבור שהם שולטים בדעתו.

אבל יש ויכוח על הלגיטימיות שלה. להשמיע "מחאות" בזמן לוויה של אדם, זה מעשה נבלה. זה מתאים לבריוני הימין.

בו לא נהפוך את הדביל הזה מוואלה לאיזה סמל לחופש הביטוי. אם כבר, זה סמל לכך שגם לחופש הביטוי צריכים להיות גבולות מוסריים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 13:31 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
אין לי מילים.

אבל יש ויכוח על הלגיטימיות שלה. להשמיע "מחאות" בזמן לוויה של אדם, זה מעשה נבלה. זה מתאים לבריוני הימין.

בו לא נהפוך את הדביל הזה מוואלה לאיזה סמל לחופש הביטוי. אם כבר, זה סמל לכך שגם לחופש הביטוי צריכים להיות גבולות מוסריים.

:ROSE:

(קצת מזכיר לי האמת את הדיון בשאלה האם לחלל מצבות זה צעד לגיטימי של מחאה, גם כשנשוא המחאה הוא צורר ...)

נערך לאחרונה על ידי Frank Serpico בתאריך 12 יוני 2011, 13:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 13:32 
נועם שחם כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
אין לי מילים.

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 14:05 
סמל אישי של המשתמש
גם אם המחאה שלו לא לגיטימית, פיטורים כאמצעי של סתימת פיות זה כדור שלג שלא יעצר פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 14:13 
החתול של שרדינגר כתב:
גם אם המחאה שלו לא לגיטימית, פיטורים כאמצעי של סתימת פיות זה כדור שלג שלא יעצר פה.

זה לא בדיוק פיטורים. הבנאדם פרילאנסר שכותב בוואלה. אז עורך וואלה לא חושב שראוי שאדם כזה יכתוב אצלו, לגיטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 14:16 
נועם שחם כתב:
החתול של שרדינגר כתב:

זה לא בדיוק פיטורים. הבנאדם פרילאנסר שכותב בוואלה. אז עורך וואלה לא חושב שראוי שאדם כזה יכתוב אצלו, לגיטימי.

אנחנו כבר נכנסים לתחום אחר פה, אבל גם זה שארגונים משתמשים במעמד הפרילאנס כדי לגזול מעובדים זכויות בסיסיות זה מסריח.
האיש עבד עבורם והוא פוטר, חד וחלק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
אין לי ספק שכולם פה היו נותרים מאופקים לו היו מבזים את הלווית קרוביהם
אין לי ספק שרובם המכריע של תומכי אותו "כתב" היו מפוצצים או רוצים לפוצץ אדם כזה מכות
אין לי ספק שכל אותם תומכים במעשה היו מגנים פגיעה אלימה מצד משפחתו של עופר כלפי אותו בחור
אין לי ספק שכל אותם תומכים במעשה היו שמחים לו פעיל ימין שהיה נכנס לכפר ערבי וצוהל בהלוויה של איזה שייח' קיצוני היה מקבל מכות רצח
לכן צדק נועם שחם שגם לחופש הביטוי יש גבול מוסרי כי מכאן עד להדרדרות לאירוע אלים הדרך קצרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 14:38 
zink כתב:
נועם שחם כתב:
החתול של שרדינגר כתב:

אנחנו כבר נכנסים לתחום אחר פה, אבל גם זה שארגונים משתמשים במעמד הפרילאנס כדי לגזול מעובדים זכויות בסיסיות זה מסריח.
האיש עבד עבורם והוא פוטר, חד וחלק.

גם אם אתה מעסיק מישהו כפרילאנס זה לא אומר שלא קיימים יחסי עובד מעביד. לא התעמקתי בענין אבל במה זה בא לידי ביטוי שהוא עובד בוואלה? הוא הרי כותב בעוד מקומות. מה תדירות העבודה שלו שם? כמה שעות בשבוע הוא מקדיש לזה?

חשוב במקרה כזה גם לאבחן - לא מדובר באיזה עובד ארכיב או גרפיקאי. מדובר במי שכותב טורים וכתבות עבור האתר. השם שלו מופיע תחת הפרסומים. זה מסוג הדברים שגורמים נזק לאתר כזה.

אתה לא יכול לגרום נזק תדמיתי למעסיק שלך בצורה כזו ולחשוב שלא יהיה לזה מחיר.

אגב, תאר לך שמחר יתפרסם שמנהל בנק בבל"ל קילל את המנקה של הסניף ואמר לה ערבייה מסריחה. לא היית מצפה שיקבל בעיטה בתחת ושהוא יפוטר מן העבודה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 14:45 
לא יודע, אני יושב על הגדר פה, כי מצד אחד אני די מזועזע מהחוסר טעם במה שהוא עשה ומצד שני אני מתקשה להגן על הפיטורין שלו.
ולא הבנתי כל כך את עניין מנהל הבנק, דוגמא יותר טובה היתה אם הוא היה קורא לסתם מישהי ברחוב ערבייה מסריחה, לפי הדוגמא שהבאת בטח שחייבים לפטר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
מה שאדם עושה או אומר בזמנו הפרטי אינו עילה לפיטורין או אפילו עניינו של המעסיק, כך אליבא ד'רשות השידור בפרשת דני נוימן.

ולעניין יחסי עובד מעביד, למיטב זכרוני החוק קובע שאם מתקיימים מבחנים מסויימים (למשל: המעסיק קובע לעובד מתי ואיפה להיות כדי לבצע את עבודתו, אבל זו רק דוגמה אחת ויש הרבה מבחנים כאלה) אז מתקיימים יחסי עובד מעביד, בלי קשר למה שכתוב בחוזה ביניהם.

נ"ב: שלא ייצא שאני מגן על הבחור הזה אישית. נראה לי שהמעשה שלו קצת עובר את הגבול, ואפילו אם זה לא לגמרי חוקי לפטר אותו אז אף אחד לא יניד עפעף.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 15:08 
teknoboy כתב:
מה שאדם עושה או אומר בזמנו הפרטי אינו עילה לפיטורין או אפילו עניינו של המעסיק, כך אליבא ד'רשות השידור בפרשת דני נוימן.

ולעניין יחסי עובד מעביד, למיטב זכרוני החוק קובע שאם מתקיימים מבחנים מסויימים (למשל: המעסיק קובע לעובד מתי ואיפה להיות כדי לבצע את עבודתו, אבל זו רק דוגמה אחת ויש הרבה מבחנים כאלה) אז מתקיימים יחסי עובד מעביד, בלי קשר למה שכתוב בחוזה ביניהם.

נ"ב: שלא ייצא שאני מגן על הבחור הזה אישית. נראה לי שהמעשה שלו קצת עובר את הגבול, ואפילו אם זה לא לגמרי חוקי לפטר אותו אז אף אחד לא יניד עפעף.

בוא לא נתלה ברשות השידור כאסמכתא למשהו.

וצריך לאבחן - מה שאדם עושה ברשות הפרט, זו זכותו. כשבנאדם עושה מעשה כזה בפומבי, כל שכן כשמדובר במישהו שעובד כעיתונאי ובעצם מייצג את כלי התקשורת שבו הוא עובד במידה מסויימת (ר' הזהות שבין יעקב אילון ומיקי חיימוביץ' לערוץ 10, למשל), אז המשמעות אחרת.

לגבי יחסי עובד מעביד, כל מקרה ונסיבותיו. יש גם את מבחן השליטה של המעסיק, אבל זה מבחן אחד מני כמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 15:58 
סמל אישי של המשתמש
"ערבייה מסריחה" זה לא אותו מקרה, כי זה גזענות, גזענות היא עבירה פלילית בארץ, ולכן מי שאמור לטפל בזה זה המשטרה ולא המעסיק שלו.
ואיפה עובר הגבול של פגיעה במעסיק?
יש לא מעט אתרים שתדמיתם נפגעת בגלל שהכתבים שם מביעים ומזוהים עמדות פוליטיות לא פופולאריות, האם גם במקרה כזה מותר לפטר אותם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 21:12 
החתול של שרדינגר כתב:
"ערבייה מסריחה" זה לא אותו מקרה, כי זה גזענות, גזענות היא עבירה פלילית בארץ, ולכן מי שאמור לטפל בזה זה המשטרה ולא המעסיק שלו.
ואיפה עובר הגבול של פגיעה במעסיק?
יש לא מעט אתרים שתדמיתם נפגעת בגלל שהכתבים שם מביעים ומזוהים עמדות פוליטיות לא פופולאריות, האם גם במקרה כזה מותר לפטר אותם?

יש הבדל די תהומי בין "הבעת עמדה לא פופולרית", לבין התגרות באבלים בזמן הלוויה. פער בגודל הגרנד קניון בערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
אבל שניהם עונים לאותן הגדרות שמצדיקות כביכול את הפיטורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 23:54 
מה זה "זמנו הפרטי"?
הבנאדם צילם והעלה את האירוע לבלוג שלו כשהוא מתפאר במעשה
זה לא שהוא היה פאסיבי בהגעת העניין לציבור

ואגב, הוא הרבה יותר עובד בטייםאאוט מאשר בוואלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 00:15 
סמל אישי של המשתמש
ואם עיתונאי ספורט יכתוב בבלוג שלו שלדעתו ישראל צריכה לחזור לגבולות 67, ובאתר/עיתון שלו יחליטו שזה פוגע בתדמית שלהם, יהיה לגיטימי לפטר אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 00:25 
החתול של שרדינגר כתב:
ואם עיתונאי ספורט יכתוב בבלוג שלו שלדעתו ישראל צריכה לחזור לגבולות 67, ובאתר/עיתון שלו יחליטו שזה פוגע בתדמית שלהם, יהיה לגיטימי לפטר אותו?

אתה חייב לחזור אלינו עם דוגמא יותר רלוונטית
למה נראה לך שעיתונאי ספורט שכותב בבלוג שלו פחות או יותר את מה שממשלת ישראל מסכימה עליו יעורר עניין ציבורי?

לצורך העניין, אני חושב שאלון עוזיאל אידיוט (למען הסר ספק, חשבתי ככה הרבה לפני מקרה סמי עופר), אבל זכותו להיות אידיוט
באותו הקשר, זכותה של וואלה להפסיק להזמין ממנו טקסטים (אחרי הכל, מדובר בטור מוזיקה אחד בשבוע, במקרה הטוב), גם אם היא חושבת שהתסרוקת שלו היא עילה מספיקה להפסקת הקשר המקצועי איתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 08:07 
סמל אישי של המשתמש
http://dubikan.com/archives/1947

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 15:31 
סמל אישי של המשתמש
כל מה שנכתב בכתבה הזאת היה תקף גם אם הוא היה מביע בבלוג שלו דיעות פוליטיות שלדעת עורכי וואלה מנוגדות לדיעות של רוב הקוראים שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 15:41 
החתול של שרדינגר כתב:
כל מה שנכתב בכתבה הזאת היה תקף גם אם הוא היה מביע בבלוג שלו דיעות פוליטיות שלדעת עורכי וואלה מנוגדות לדיעות של רוב הקוראים שלהם.

למה אתה מתעקש כל כך להתעלם שיש הבדל בין "הבעת עמדה פוליטית" לבין הפרעה לקיום לוויה? להפריע לקיום לוויה ולהתגרות באבלים זו "הבעת עמדה"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 15:42 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
החתול של שרדינגר כתב:

למה אתה מתעקש כל כך להתעלם שיש הבדל בין "הבעת עמדה פוליטית" לבין הפרעה לקיום לוויה? להפריע לקיום לוויה ולהתגרות באבלים זו "הבעת עמדה"?

אני לא אומר שזה אותו הדבר.
אתם נותנים נימוקים שתקפים לשני הדברים באותה מידה, וזה הדבר העיקרי שמפריע לי-אם הנימוקים האלה מתקבלים עכשיו, הם גם יתקבלו כשכתב יפוטר על זה שהביע עמדה פוליטית לא פופולארית בבלוג שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:

אם היה מדובר באיזה פעיל חברתי או סביבתי שניצל את ההזדמנות כדי להביע שוב את המחאה שלו, אולי היית צודק.
מדובר באיזה דביל שגר מעל בית קברות, וחשב שבגלל שמדובר באדם שנוא שנפטר אז יסלחו לו על הבדיחה המטופשת שלו.
קשה לי להאמין שהוא פעיל פוליטי\חברתי\סביבתי. נראה לי שהאקטיביזם שלו מתמצה בשיטוט אקטיבי בחנויות יד שנייה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 18:20 
סמל אישי של המשתמש
היהירות בהודעה שלך גרמה לי להקיא קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 18:53 
סמל אישי של המשתמש
למען הסר ספק, אני לא מכיר את הבחור הזה.
כל מה שאני יודע עליו זה שהוא כותב בלוג שלא אהבתי במיוחד, שהוא עשה את הבדיחה הזו בהלווייה, שהוא פוטר, ושהוא משעשע למראה במיוחד בזכות הבגדים שהוא בוחר (לכאורה) בקפידה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 209 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: