תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 10 יולי 2025, 08:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 209 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סמי עופר נמצא מת בביתו
הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 18:43 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
teknoboy כתב:
zink כתב:
EISEN כתב:
מה זה הקטע ההזוי הזה שקוברים אנשים באמצע תל אביב?

מן הסתם פריבילגיה שלא שמורה לפשוטי העם.

יש שם עוד כמה מקומות, דרך אגב.

בטח הכל כבר נקנה בהרבה כסף ע"י אנשים שאוהבים את החיבור של הון ושלטון.

אני חושב שהיה כתוב באחד העיתונים, שהחלקה שם עלתה 100,000 ש"ח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 18:52 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
Frank Serpico כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
האם חגיגות ביום שהיטלר מת נכנסות לאותה קטגוריה?
מה עם מה שהלך בארצות הברית אחרי ההתנקשות בבן לאדן?

בדיוק. המן, חמלניצקי, היטלר, בן לאדן, סמי עופר.
בכלל לא יצאנו מפרופורציות.

הגבתי לזה:
עמי נאווי כתב:

מי שמצדיק את החגיגות בלוייה של סמי עופר מצדיק גם את החגיגות המפורסמות בהתנחלויות לאחר רצח רבין.
סמי עופר היה אדם איום ונורא, אחד מהאנשים הכי מתועבים במדינה, אבל יש דברים שלא עושים.

ואם דין רבין כדין סמי עופר, אז בטח שדין סמי עופר כדין כל אחד מהאנשים ברשימה הזאת.
ואם לא, ויש אנשים שהם מספיק גרועים בשביל שיחגגו בלוויה שלהם, אז כן אפשר להכניס לדיון באיזה צד של הגבול הזה סמי עופר נמצא.
אני חושב שסמי עופר כן נמצא בקבוצה של אלה שהם מספיק גרועים בשביל לחגוג בלוויה שלהם למרות שהוא לא הרג אף אחד בצורה מתוכננת, בגלל שאלה שכן עשו זאת היו בטוחים שהם עושים את הדבר הנכון ומקיימים את רצון האל שלהם, בעוד שהוא עשה את זה מתאוות בצע נטו.

ויש רק שתי קבוצות? שחור או לבן? פה או שם? גבול ושני צדדים?
אין סקאלה? אין גוונים?
ואם יש סקאלת גוונים, אז סמי עופר, עם כל הביקורת, עדיין נמצא הרחק הרחק מהקוטב השחור משחור של היטלר ובן לאדן.

ובגלל זה בלוויה שלו רקדו שני אנשים במרפסת שלהם, ולא מאות אלפים/מיליונים ברחובות.

ואני לא יודע אם המרחק בין בן לאדן לסמי עופר גדול יותר מהמרחק בין סמי עופר לרבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 18:59 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
Frank Serpico כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
Frank Serpico כתב:
החתול של שרדינגר כתב:

הגבתי לזה:
עמי נאווי כתב:

מי שמצדיק את החגיגות בלוייה של סמי עופר מצדיק גם את החגיגות המפורסמות בהתנחלויות לאחר רצח רבין.
סמי עופר היה אדם איום ונורא, אחד מהאנשים הכי מתועבים במדינה, אבל יש דברים שלא עושים.

ואם דין רבין כדין סמי עופר, אז בטח שדין סמי עופר כדין כל אחד מהאנשים ברשימה הזאת.
ואם לא, ויש אנשים שהם מספיק גרועים בשביל שיחגגו בלוויה שלהם, אז כן אפשר להכניס לדיון באיזה צד של הגבול הזה סמי עופר נמצא.
אני חושב שסמי עופר כן נמצא בקבוצה של אלה שהם מספיק גרועים בשביל לחגוג בלוויה שלהם למרות שהוא לא הרג אף אחד בצורה מתוכננת, בגלל שאלה שכן עשו זאת היו בטוחים שהם עושים את הדבר הנכון ומקיימים את רצון האל שלהם, בעוד שהוא עשה את זה מתאוות בצע נטו.

אין סקאלה? אין גוונים?
ואם יש סקאלת גוונים, אז סמי עופר, עם כל הביקורת, עדיין נמצא הרחק הרחק מהקוטב השחור משחור של היטלר ובן לאדן.

ובגלל זה בלוויה שלו רקדו שני אנשים במרפסת שלהם, ולא מאות אלפים/מיליונים ברחובות.

ואני לא יודע אם המרחק בין בן לאדן לסמי עופר גדול יותר מהמרחק בין סמי עופר לרבין.

זה לא משנה כמה אנשים רקדו, אם שניים או אלפיים, משנה מה מידת הלגיטימיות של ריקודים על הקבר, בין אם שניים או אלפיים רוקדים אותם.

על הקבר של רבין רקדו יותר מאלפיים, אז מה? זה הופך אותם ללגיטימיים יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 19:19 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
אני לא רואה שום סיבה לשבח מישהו שהצליח בעזרת תכנוני מס להתחמק מתשלום של 2 מיליארד ש"ח למדינה. ברור שזו לא עבירה פלילית, זה עדיין לא הופך את זה למשהו חיובי.
סליחה?
תיאום מס זו זכות של כל תושב בישראל. הרי בתיאוריה המדינה היתה יכולה להחליט שאין כזה דבר, ולחייב את כולם לשלם כפל מס.
לא מצליח להבין את הכעס שלך. למה אתה לא כועס על אנשים שמרוויחים כסף טוב אבל עדין משתמשים בקופונים כדי לחסוך כסף?
אני לא מאמין שאני צריך להגן על מעשיו של האיש הנאלח הזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 19:40 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:

אני לא רואה שום סיבה לשבח מישהו שהצליח בעזרת תכנוני מס להתחמק מתשלום של 2 מיליארד ש"ח למדינה. ברור שזו לא עבירה פלילית, זה עדיין לא הופך את זה
למשהו חיובי. ככה שאני לא רואה שום סיבה לשבח אותו על תרומות שהן באמת כאין וכאפס לעומת הרווחים שלו שנועדו להכשיר את השרץ לשאר הדברים הנוראיים שהוא עשה.
גם בנק הפועלים תורם מיליונים כל שנה לחברה, זה אפילו לא אלפית האחוז מהרווחים שלהם.
.

זהו,
שזה לא להתחמק. זה לשלם מס כפי שמורה החוק לשלם.

וכל הכבוד לבנק הפועלים שהם תורמים כספים כמו שכל הכבוד לכל אחד שתורם כספים למטרה מבורכת.
בין אם התרומה היא אלפית מהשכר/רווח שלו או מאית או עשירית.
זה שהוא תרם כספים לא מכהה את הביקורת על הדברים החמורים האחרים שהוא והחברות שבבעלותו עשו.

אבל, ללכת ולהעביר ביקורת על כל דבר שהוא עשה כולל תרומותיו ברמיזה שהיה יכול לתרום יותר הינה מעשה לא הגון.
לשימחתי אנחנו לא מדינה קומוניסטית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 19:58 
סמל אישי של המשתמש
עלק לשלם כפי שהחוק דורש.
התאגידים הגדולים משלמים אחרי משא ומתן עם רשויות המס (איתי משום מה אף-אחד אף-פעם לא נכנס למשא ומתן על גובה המס שאני משלם), קצת יותר מחצי משיעור מס החברות הקבוע בחוק. זה שלרשויות המדינה אין כוח או רצון לעמוד מול האנשים האלה והן מכשירות את השרץ, לא אומר שלא מדובר בשרץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
Frank Serpico כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
Frank Serpico כתב:
[ quote="החתול של שרדינגר" האם חגיגות ביום שהיטלר מת נכנסות לאותה קטגוריה?
מה עם מה שהלך בארצות הברית אחרי ההתנקשות בבן לאדן?[/qote]

הגבתי לזה:
עמי נאווי כתב:

אין סקאלה? אין גוונים?

זה לא משנה כמה אנשים רקדו, אם שניים או אלפיים, משנה מה מידת הלגיטימיות של ריקודים על הקבר, בין אם שניים או אלפיים רוקדים אותם.

על הקבר של רבין רקדו יותר מאלפיים, אז מה? זה הופך אותם ללגיטימיים יותר?

אני מנסה לקרוא את מה שכתבתי בכל צורה אפשרית, ובכל הקשר הגיוני, ועדיין לא מצליח להבין איך אתה מפרש אותן.

בסה"כ אני אומר שיש אנשים שכן יש הצדקה לרקוד על הקבר שלהם(כלומר זה לא משתייך ל"דברים שלא עושים").
חוץ מזה, לדעתי סמי עופר כן משתייך לקבוצה הזאת, אבל זה נתון לויכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 20:03 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
ראצ'ו כתב:

אני לא רואה שום סיבה לשבח מישהו שהצליח בעזרת תכנוני מס להתחמק מתשלום של 2 מיליארד ש"ח למדינה. ברור שזו לא עבירה פלילית, זה עדיין לא הופך את זה
למשהו חיובי. ככה שאני לא רואה שום סיבה לשבח אותו על תרומות שהן באמת כאין וכאפס לעומת הרווחים שלו שנועדו להכשיר את השרץ לשאר הדברים הנוראיים שהוא עשה.
גם בנק הפועלים תורם מיליונים כל שנה לחברה, זה אפילו לא אלפית האחוז מהרווחים שלהם.
.

זהו,
שזה לא להתחמק. זה לשלם מס כפי שמורה החוק לשלם.

וכל הכבוד לבנק הפועלים שהם תורמים כספים כמו שכל הכבוד לכל אחד שתורם כספים למטרה מבורכת.
בין אם התרומה היא אלפית מהשכר/רווח שלו או מאית או עשירית.
זה שהוא תרם כספים לא מכהה את הביקורת על הדברים החמורים האחרים שהוא והחברות שבבעלותו עשו.

אבל, ללכת ולהעביר ביקורת על כל דבר שהוא עשה כולל תרומותיו ברמיזה שהיה יכול לתרום יותר הינה מעשה לא הגון.
לשימחתי אנחנו לא מדינה קומוניסטית

הביקורת שמעבירים על התרומות שלו הן בעיקר שזה שהוא תרם עשרות מיליונים לאגודה למלחמה בסרטן הפך אותו ליקיר האגודה, וזה למרות שהמפעלים שלו הם אחד הגורמים הכי משפיעים על גידול שיעור הסרטן, וזה למרות שהוא היה יכול למנוע מהם ליהיות כאלה, רק שבשביל זה הוא היה צריך להשקיע יותר מכמה עשרות מיליונים, ואז הוא היה עושה את המובן מאליו, ולא תורם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 22:53 
סמל אישי של המשתמש
ע"פ חוק גודווין המפסיד הראשי הוא צור ש. שכבר בעמ' השני עירב את היטלר בהודעה הבאה:
צור ש. כתב:
סלח לי שאני לא באבל,
נהוג לציין את הדברים הטובים?
בדיוק אתמול אמרתי לאבא שלי שאם נתנו לשימון מזרחי פרס ישראל על תרומה לספורט, אפשר לתת להיטלר על תרומה לבניין הארץ.

אז אולי גם ניתן פרס ישראל לאיכות סביבה לסמי עופר? הרי הוא מת, צריך לזכור רק את התרומות שלו ולא לזכור שהכסף הגיע ממפעלים מזוהמים, מאלפי קומבינות ושחיטויות וזין אחד גדול שהוא שם עלי ועליך.

אבל בתת-ויכוח החדש שנוצר וע"פ ההודעה מעמ' 5,
החתול של שרדינגר כתב:

המפסיד הוא החתול של שרדינגר ששוב עירב את היטלר בויכוח אחר ולכן אין להתייחס לכל טענה שנשמעת על ידי המשתמש הנ"ל או ע"י התומכים בו.

קישור מצורף:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%D7% ... 7%99%D7%9F
חוק גודווין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 22:56 
ציטוט:
בנוסף, כל מי שמצהיר שחוק גודווין תקף עבור דיון מסוים "מפסיד" אף הוא בדיון, משום שהזכרת החוק באופן מפורש נחשבת פסולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
ההודעה שלך הייתה רלוונטית אילו אני לקחתי חלק בדיון, והרי שזה לא נכון. אני פה על תקן הטרחן, אני לא לוקח צד והחלטתי שאחרי שני עמודים של ויכוחי סרק ע"פ החוק, ראוי שהוא יוזכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 23:06 
תתאבד כבר כתב:
ההודעה שלך הייתה רלוונטית אילו אני לקחתי חלק בדיון, והרי שזה לא נכון. אני פה על תקן הטרחן, אני לא לוקח צד והחלטתי שאחרי שני עמודים של ויכוחי סרק ע"פ החוק, ראוי שהוא יוזכר.

בהחלט על תקן הטרחן :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2011, 01:16 
סמל אישי של המשתמש
זה עוד יותר טרחני בהתחשב בזה שאם מורידים את הדוגמאות של היטלר מהתגובות שלי עדיין נשארת הדוגמא עם בן לאדן, וההודעה עצמה לא באמת מאבדת שום דבר, ואפשר להחליף אותה בקלות עם כל אחד מהשמות האחרים שפרענק הציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 16:25 
http://media.nana10.co.il/Article/?ArticleID=806995

הבחור פוטר מעבודתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:

הבחור פוטר מעבודתו.

כולם משקשקים מהמשפחה המסריחה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 17:01 
סמל אישי של המשתמש
:LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 18:33 
סמל אישי של המשתמש
:HEART2: איראן :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 18:39 
zink כתב:

הבחור פוטר מעבודתו.

טוב מאוד, מגיע לו.
הלוואי שיעשו מסיבה גם בזמן הלוויה שלו בקרוב, כלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 18:44 
zink כתב:

הבחור פוטר מעבודתו.

איזו מדינה מסריחה

אחמדיניג'אד רק מזיין בשכל
שיתחיל לעבוד כבר
לפחות יהיו זיקוקים לפני הסוף

נערך לאחרונה על ידי liorgadidi בתאריך 10 יוני 2011, 19:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 18:55 
סמל אישי של המשתמש
זה היה אחד האתרים שגלשתי בהם הכי הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 18:56 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
zink כתב:

הבחור פוטר מעבודתו.

טוב מאוד, מגיע לו.

מה הקשר?
הבן אדם חלאה, או לפחות עשה מעשה של חלאה (עם כל סלידתי מסמי עופר).
מה הקשר בין המעשה שעשה לבין עבודתו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 19:06 
red in blood כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
zink כתב:

הבחור פוטר מעבודתו.

טוב מאוד, מגיע לו.

מה הקשר?
הבן אדם חלאה, או לפחות עשה מעשה של חלאה (עם כל סלידתי מסמי עופר).
מה הקשר בין המעשה שעשה לבין עבודתו?

מבחינה חוקית נטו - אתה צודק.
מבחינה מוסרית - נעשה פה צדק פואטי.
אני לא עצוב כשכזה בנאדם כלב בן זבל אוכל אותה. גם אם הוא היה נפגע בתאונת פגע וברח לא הייתי עצוב.
לאנשים כאלה אני מאחל רק רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 19:23 
סמל אישי של המשתמש
אע"ב אתה לא מבין שברגע שמישהו מאבד את הפרנסה שלו בגלל מחאה שהוא לקח בה חלק, וזה לא משנה כמה היא מגעילה ולא אתית, זה הרבה מעבר לפגיעה באותו אדם?
זה סולל את הדרך לסתימת פיות ולהפיכת ישראל לאיראן/סוריה/סין/קוריאה/<כל דיקטטורה אחרת לבחירתך>, כשאם נשתוק עכשיו הדרך היחידה להשמיע את קולנו בנושא תיהיה כמו שעושים את זה בסוריה המקורית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 19:31 
החתול של שרדינגר כתב:
אע"ב אתה לא מבין שברגע שמישהו מאבד את הפרנסה שלו בגלל מחאה שהוא לקח בה חלק, וזה לא משנה כמה היא מגעילה ולא אתית, זה הרבה מעבר לפגיעה באותו אדם?
זה סולל את הדרך לסתימת פיות ולהפיכת ישראל לאיראן/סוריה/סין/קוריאה/<כל דיקטטורה אחרת לבחירתך>, כשאם נשתוק עכשיו הדרך היחידה להשמיע את קולנו בנושא תיהיה כמו שעושים את זה בסוריה המקורית.

אני מבין את זה מצוין, אבל לא כל מחאה היא לגיטימית ולא כל צורת מחאה היא לגיטימית.
באותו אופן, מחר יפגינו בגרמניה ניאו-נאצים ויצעקו "מוות ליהודים", אז אתה תהיה עצוב אם מקומות העבודה שלהם יפטרו אותם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 19:31 
סמל אישי של המשתמש
בעיני המעשה אינו מחאה וגם אני הייתי מפטר עובד שלי אם הייתי יודע שעשה מעשה דומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 19:42 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
החתול של שרדינגר כתב:

אני מבין את זה מצוין, אבל לא כל מחאה היא לגיטימית ולא כל צורת מחאה היא לגיטימית.
באותו אופן, מחר יפגינו בגרמניה ניאו-נאצים ויצעקו "מוות ליהודים", אז אתה תהיה עצוב אם מקומות העבודה שלהם יפטרו אותם?

לא בדיוק עצוב, אבל אני כן יתקומם נגד זה כי זה לא באחריות מקום העבודה לעכוף או להכריע מה לגיטימי ומה לא.
אם מה שהוא עשה לא חוקי אז מי שצריך לטפל בזה זה גורמי עכיפת החוק(כפי שהם אכן עושים כשמדובר בגזענות, בעיקר נאציזם, בגרמניה).
פגיעה בפרנסה של בן אדם על רקע אישי זה מעשה שלא יעשה.
מה מונע מיולי עופר עכשיו לקנות את נענע, למחוק את הכתבה ההיא, לפטר את הכתב והעורך שאחראים עליה, ולחזור שנית עם כל אמצעי תקשורת שיפיץ את הסיפור הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 19:52 
החתול של שרדינגר כתב:
לא בדיוק עצוב, אבל אני כן יתקומם נגד זה כי זה לא באחריות מקום העבודה לעכוף או להכריע מה לגיטימי ומה לא.
אם מה שהוא עשה לא חוקי אז מי שצריך לטפל בזה זה גורמי עכיפת החוק(כפי שהם אכן עושים כשמדובר בגזענות, בעיקר נאציזם, בגרמניה).
פגיעה בפרנסה של בן אדם על רקע אישי זה מעשה שלא יעשה.
מה מונע מיולי עופר עכשיו לקנות את נענע, למחוק את הכתבה ההיא, לפטר את הכתב והעורך שאחראים עליה, ולחזור שנית עם כל אמצעי תקשורת שיפיץ את הסיפור הזה?

אני חולק עליך מן היסוד.
האינטרס של מקום העבודה הוא שהעובדים שלו יתנהגו בצורה נאותה הן במקום העבודה והן מחוץ למקום העבודה.
העובדים מייצגים את מקום העבודה גם כשהם לא נמצאים בו פיזית. אם אני אשמע שעובד שלי הלך בשעות הפנאי שלו ברחוב וצעק "מוות לערבים" - הוא יעוף על טיל ללשכת התעסוקה ביום שלמחרת.
עובד שכזה מבזה את מקום העבודה שלו ומבזה גם אותי אישית, בכך שאני מעסיק אותו.
בדיוק באותו אופן, כלי התקשורת שמעסיק את האדם הנלוז הזה, החליט שהאיש מבזה אותו ולכן הוא פוטר ובצדק.

אם הבנאדם היה הולך ומפגין בצורה לגיטימית למען עקרונותיו ואז היה מפוטר - אתה היית צודק ב-100% בטענות שלך. אבל זה לא המקרה.
הבנאדם הביע את המחאה בצורה הכי בלתי-לגיטימית שאפשר להעלות על הדעת, והוא פוטר בצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 19:52 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
החתול של שרדינגר כתב:

חלאס כבר להשוות הכל לנאצים.
כמו שסמי עופר הוא לא היטלר ולכן לא ראוי להפריע ללוויה שלו, כך גם אדם שהפריע ללוויה שלו הוא לא ניאו-נאצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
האם איזכור הפגנה נאו נאצית הוא עילה מספיקה על-מנת לפסול את אע"ב מהויכוח בהיתבסס על חוקי הויכוח ע"ש גודווין?
אני לא בטוח ואני חושב שיש כאן דילמה. לא נעשה שימוש ישיר בהיטלר אבל כן נעשה שימוש בהקשרו. מי פוסק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2011, 21:09 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:

הבחור פוטר מעבודתו.

העצב אין לו סוף :LAGUH!:

מי בא לנגן את "The Day That Uziel Lost His Job" מתחת למרפסת ביתו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 209 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: