תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 10 יולי 2025, 14:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 193 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תיאור רצח משפחת פוגל (מזעזע)
הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 20:30 
סמל אישי של המשתמש
שוהם יפת כתב:
KingSnake כתב:
הרוש הודף כתב:
KingSnake כתב:
הרוש הודף כתב:
לפעמים ... לפעמים צריך לזנוח את החוקים
לפעמים צריך לשכוח מההגבלות שהופכות אותנו לבני אדם
לפעמים צריך להבין שעם חיות אפשר לתמודד רק בלהפוך לחיות
לפעמים צריך לחזור לג'ונגל ולתת ליצר החייתי להשתלט
שום הליך הוגן ושום כלום

הלוחמים שתפסו אותם היו צריכים להכניס אותם לחדר לפוצץ אותם עד שהם היו מתחננים למות

זה בערך מה שעובר בראש של מחבל לפני שהוא הולך ומתפוצץ באוטובוס.
לגיטימציה לפיגועים :HEART2:

איך ידעתי שעופרי השמאלן ייקח את מה שרשמתי ויהפוך את זה לצד השני.
חבר'ה אתם נהפכים לסיוט הנורא ביותר שלכם - צפויים.

אז ידעת שיהיה ברור מההודעה שלך שאתה תומך בפיגועים ועדיין החלטת לפרסם אותה?
גועל נפש :PUKE:

שוהם יפת כתב:
צור ש. כתב:
על מה כל זיוני המוח?
באמת
המשפט ''אני שונא ערבים'' הוא משפט גזעני, ככל הידוע לי, בגדול, אין מקום לגזענות מעל דפי הפורום.
פה צריכה לבוא הנקודה.

''אני שונא ערבים חוץ מאת סלים טועמה כי הוא משחק בהפועל'', אפילו ניסיון להגיד שהוא שונא מחבלים או משהו דומה לא היה, רק ''אני שונאת ערבים''.

אדמין, אתה ישן אחושרמוטה.

אני שונא צהובים .
איזה גזען אני.

אין איזה סף IQ שצריך לחצות כדי להתקבל לפורום?

לא IQ , זה פורום של אוהדי הפועל , אלו שסולדים מהתנשאות .
מכיר ?

אני לא בטוח שמדובר באוהד הפועל (אם כן, אז קבל נא את התנצלותי מראש, בלוויית פרח) - ראית אותו פעם מגיב באשכולות של הפועל ? ראית אותו פעם מגיב במועצת הפועלים ? עזוב, ראית אותו פעם מגיב בכל אשכול שאיננו עוסק בפוליטיקה ?

לעיתים יש לי תחושה שיש פה לא מעט טרמפיסטים שחושבים שמצאו לעצמם פורום של איזה קן איזוטרי של חד"ש או של בלד או של קומוניסטים נגד גדר, או של אנרבכיסטים בעד ווטאבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:

אני לא בטוח שמדובר באוהד הפועל (אם כן, אז קבל נא את התנצלותי מראש, בלוויית פרח) - ראית אותו פעם מגיב באשכולות של הפועל ? ראית אותו פעם מגיב במועצת הפועלים ? עזוב, ראית אותו פעם מגיב בכל אשכול שאיננו עוסק בפוליטיקה ?

לעיתים יש לי תחושה שיש פה לא מעט טרמפיסטים שחושבים שמצאו לעצמם פורום של איזה קן איזוטרי של חד"ש או של בלד או של קומוניסטים נגד גדר, או של אנרבכיסטים בעד ווטאבר.

הסר דאגה מליבך, אני אוהד הפועל. בטח מזמן לא ראית הודעות שלי כי מלבד השבוע האחרון לא כתבתי פה בערך חצי שנה או יותר... (ובאופן כללי אני יותר קורא סמוי במועצה מאשר כותב, אבל גם שם כתבתי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 21:25 
סמל אישי של המשתמש
התנצלותי :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
התנצלותי :ROSE:

אין צורך להתנצל, אני מבין לחלוטין איך גרמתי בטעות לרושם המוטעה הזה.
:hapoel: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 22:35 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
שונא יהודים ממוצא ערבי

הדובר :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 07:50 
האמת שגם אני שונא צהובים,במיוחד כששוער יריב מכשיל שחקן אחרון שלי בדרך לשער,וקבוצתו מחזירה בצמד שערים לרשת קבוצתי,שמאבדת יתרון-לפני שמשווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
bigi37 כתב:
el dudernio כתב:
ביגי, כתור התחלה פלשתינאים זה לא גזע =), הם אפילו לא קבוצה אתנטית מוגדרת במיוחד, אלא לאום מתהווה.
כאשר סיבת ההתהוות של אותו לאום נוגדת לקיומיות של המדינה בה אתה חיי (לפחות ככה הימין יגיד) השנאה
כליפהם יכולה להיות לא על בסיס הלאום, מעצם קיומו, אלא כתלות בדעת השייכים לו ובאני מאמין של הפרט בו.

אם ניקח את זה להתפלספות מוכרת לנו בהרבה, והיא סוגיית האלו שלובשים צהוב ומשחקים מזרחית לאילון בהיכל
הנושא את שמה של יצרנית טלפונים סלולרים, להלן מקבי (מלשון מקבת - הכינוי שהיוונים הצמידו ליהודה).

ההבדל בין אמירה גזענית לאמירה לגיטימית, לפי דעתי, הוא כמו ההבדל שבין "אני שונא ישראלים" לבין "אני שונא את ישראל".
גם הישראלים הם לא גזע, להגדרתך, אבל לשיטתי שנאת ישראלים זו עדיין גזענות

אז לשיטתך פלאשתינאי ששונא את הישראלים בשל מצוקת חייו הנגזרת מן הכיבוש היום יומי הוא גזען?
לשיטתך החאמס ואש"פ אשר נלחמים לשיחרור פלשתין בגלל קיומה של מדינת ישראל (לא יהיה "ישראלי" ללא מדינת ישראל) הם גזענים?
לשיטתך כלל המלחמות שהיו לנו מול שכנינו הינן מלחמות אשר בבסיסן היתה שנאת ישראל והישראלים, ולכן הן מלחמות גזעניות, וצהל אשר
קם נגד אויבנו אז, היום ואף בעתיד פשוט נלחם נגד פלוגות גזעניות אשר מנסות להשליט בכוח את נקיון הארץ מגזע "הישראלים". אם כן אין
מנוס מלהגדיר אותו כצבא המוסרי בעולם, אשר כל תפקידו הוא להגן על מדינת ישראל מפני הגזעות, זאת שכמעט הרגה את עמינו לפני 70 שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
bigi37 כתב:
el dudernio כתב:
ביגי, כתור התחלה פלשתינאים זה לא גזע =), הם אפילו לא קבוצה אתנטית מוגדרת במיוחד, אלא לאום מתהווה.
כאשר סיבת ההתהוות של אותו לאום נוגדת לקיומיות של המדינה בה אתה חיי (לפחות ככה הימין יגיד) השנאה
כליפהם יכולה להיות לא על בסיס הלאום, מעצם קיומו, אלא כתלות בדעת השייכים לו ובאני מאמין של הפרט בו.

אם ניקח את זה להתפלספות מוכרת לנו בהרבה, והיא סוגיית האלו שלובשים צהוב ומשחקים מזרחית לאילון בהיכל
הנושא את שמה של יצרנית טלפונים סלולרים, להלן מקבי (מלשון מקבת - הכינוי שהיוונים הצמידו ליהודה).

ההבדל בין אמירה גזענית לאמירה לגיטימית, לפי דעתי, הוא כמו ההבדל שבין "אני שונא ישראלים" לבין "אני שונא את ישראל".
גם הישראלים הם לא גזע, להגדרתך, אבל לשיטתי שנאת ישראלים זו עדיין גזענות

אז לשיטתך פלאשתינאי ששונא את הישראלים בשל מצוקת חייו הנגזרת מן הכיבוש היום יומי הוא גזען?
לשיטתך החאמס ואש"פ אשר נלחמים לשיחרור פלשתין בגלל קיומה של מדינת ישראל (לא יהיה "ישראלי" ללא מדינת ישראל) הם גזענים?
לשיטתך כלל המלחמות שהיו לנו מול שכנינו הינן מלחמות אשר בבסיסן היתה שנאת ישראל והישראלים, ולכן הן מלחמות גזעניות, וצהל אשר
קם נגד אויבנו אז, היום ואף בעתיד פשוט נלחם נגד פלוגות גזעניות אשר מנסות להשליט בכוח את נקיון הארץ מגזע "הישראלים". אם כן אין
מנוס מלהגדיר אותו כצבא המוסרי בעולם, אשר כל תפקידו הוא להגן על מדינת ישראל מפני הגזעות, זאת שכמעט הרגה את עמינו לפני 70 שנה.

פלסטינאי ששונא את כל הישראלים (בשל היותם כובשיו)=ישראלי ששונא את כל הערבים (בשל היותם אויביו).
גזענות או לא? זה כבר עניין לויכוח. לדעתי כן. בהחלט כן.
ולכן גם החמאס הוא ארגון שבבסיסו הוא גזעני (ולא רק פשיסטי ופונדמנטליסטי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 11:34 
סמל אישי של המשתמש
אל דוד,
היות והפלסטיני שלך מייחס לישראלים תכונות שונות ומשונות על סמך היותם ישראלים, הרי שהוא לוקה בגזענות.
מה השאלה בכלל?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 16:50 
מה שההם אמרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 16:52 
http://www.btselem.org/hebrew/Statistic ... stat=after

הנתונים מאז מבצע עופרת יצוקה ועד ה-28.2.2011 -

קטינים פלסטינים שנהרגו בידי כוחות הבטחון הישראלים: 19
פלסטינים שלא השתתפו בלחימה ונהרגו על ידי כוחות הבטחון הישראלים: 50

פלסטינים שנהרגו בידי כוחות הביטחון הישראליים ולא ידוע אם השתתפו בלחימה: 17

סה"כ - פלסטינים שנהרגו בידי כוחות הביטחון הישראליים: 151

ציטוט:
חצה עלי ג'יפ את העיר הכבושה
נער עז וחמוש נער כפיר
וברחוב המדובר איש זקן ואשה
נלחצו מפניו אל הקיר

והנער חייך בשיניים חלב
"אנסה המקלע"... ונסה
רק הליט הזקן את פניו בידיו...
ודמו את הכתל כיסה

זה צילום מקרבות החירות יקירים
יש עזים עוד יותר - אין זה סוד
מלחמתנו תובעת ביטוי ושירים...
טוב - יושר לה אם כן גם על זאת!

כי חוגרי כלי לוחם, ואנחנו איתם
מי בפועל ומי בשתיקת הסכמה
נגררים במלמול של הכרח ונקם
לתחומם של פושעי מלחמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 18:07 
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:

פלסטינים שלא השתתפו בלחימה ונהרגו על ידי כוחות הבטחון הישראלים: 50

פלסטינים שנהרגו בידי כוחות הביטחון הישראליים ולא ידוע אם השתתפו בלחימה: 17

סה"כ - פלסטינים שנהרגו בידי כוחות הביטחון הישראליים: 151

ציטוט:
חצה עלי ג'יפ את העיר הכבושה
נער עז וחמוש נער כפיר
וברחוב המדובר איש זקן ואשה
נלחצו מפניו אל הקיר

והנער חייך בשיניים חלב
"אנסה המקלע"... ונסה
רק הליט הזקן את פניו בידיו...
ודמו את הכתל כיסה

זה צילום מקרבות החירות יקירים
יש עזים עוד יותר - אין זה סוד
מלחמתנו תובעת ביטוי ושירים...
טוב - יושר לה אם כן גם על זאת!

כי חוגרי כלי לוחם, ואנחנו איתם
מי בפועל ומי בשתיקת הסכמה
נגררים במלמול של הכרח ונקם
לתחומם של פושעי מלחמה

קשה לי לאמין כל כך לנתונים של ארגון של שונאי ישראל....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 18:30 
ותגיד, עפרי, אם זה נכון, מה דעתך על זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 18:45 
סמל אישי של המשתמש

כל הכבוד לארגון בצלם שגם כותב מי היו אותם "קטינים".

2010

באסל עימאד חמד אבו ג'זר
בן 17, תושב רפיח, נהרג ב-18.12.2010 בסמוך לדיר אל-בלח, מירי טיל. השתתף בלחימה. פעיל בזרוע הצבאית של אנסאר א-סונא. פרטים נוספים: [b]נהרג יחד עם עוד ארבעה חמושים בעת שעמדו לשגר טילים לעבר ישראל, דרומית לדיר אל-בלח.

מוחמד אמין מוחמד שהוואן
בן 17, תושב ח'אן-יונס, נהרג ב-01.06.2010 בסמוך לח'אן-יונס, מירי. השתתף בלחימה. פעיל בזרוע הצבאית של הג'יהאד האיסלאמי. פרטים נוספים: נהרג יחד עם עוד חמוש במהלך חילופי אש עם הצבא מזרחית לח'אן-יונס.

ג'יהאד עטא סולימאן א-דר'מה
בן 17, תושב עבסאן אל-ג'דידה (א-סר'ירה), מחוז ח'אן-יונס, נהרג ב-26.03.2010 בעבסאן אל-ג'דידה (א-סר'ירה), מחוז ח'אן-יונס, מירי. השתתף בלחימה. פעיל בזרוע הצבאית של הג'יהאד האיסלאמי. פרטים נוספים: נהרג במהלך חילופי אש עם חיילים מזרחית לח'אן יונס.

מוחמד אשרף עבד רבו ר'יבן
בן 17, תושב בית לאהיה, מחוז צפון עזה, נהרג ב-01.03.2010 בסמוך לבית לאהיה, מחוז צפון עזה, מירי פגז מטנק. השתתף בלחימה. פעיל בזרוע הצבאית של ועדת ההתנגדות העממית. פרטים נוספים: פעיל בועדת ההתנגדות העממית, נהרג מירי טנק בעת שניסה להניח מטען ליד גדר המערכת עם קבוצה של חמושים.
עודיי מוחמד סבאח אבו חיש
בן 15, תושב רפיח, נהרג ב-08.01.2010 ברפיח, מירי טיל. לא השתתף בלחימה. פרטים נוספים: נהרג בעת שעבד במנהרה.

2009

מוחמד ריאד נאיף עליאן
בן 15, תושב ג'לזון מ.פ., מחוז רמאללה, נהרג ב-31.08.2009 בסמוך לבית אל, מחוז רמאללה, מירי. פרטים נוספים: נהרג מירי חיילים שהיו במגדל התצפית הצבאי שבכניסה להתנחלות בית אל, כשהיה במרחק של כ-70 מטרים מן המגדל בשעת לילה. לטענת הצבא השליך בקבוק תבערה.

סעיד עטא מוחמד אל-חסומי
בן 16, תושב בית לאהיה, מחוז צפון עזה, נהרג ב-24.08.2009 בבית לאהיה, מחוז צפון עזה, מירי. לא השתתף בלחימה. פרטים נוספים: נהרג בעת שהיה יחד עם אחיו וחברו שנפצע קשה קרוב לגדר המערכת.

מוחמד עלי נוואר חמדאן
בן 16, תושב ג'לזון מ.פ., מחוז רמאללה, נהרג ב-17.04.2009 בסמוך לבית אל, מחוז רמאללה, מירי. השתתף בלחימה. פרטים נוספים: נהרג בעת שהוא וחבריו עמדו להשליך בקבוקי תבערה לעבר בתים בתנחלות.

פאיז פארס פאיז עטא
בן 15, תושב דיר אבו משעל, מחוז רמאללה, נהרג ב-11.03.2009 בסמוך לחלמיש, מחוז רמאללה, מירי. פרטים נוספים: נפגע מקליע בגבו בעת שחיילים רדפו אחריו ואחרי חברו לאחר שהם השליכו בקבוקי תבערה. חברו נפצע והועבר לטיפול בתוך ישראל.

מהדי סעיד מוחמד אבו עייאש
בן 17, תושב בית אומר, מחוז חברון, נפגע ב-04.03.2009 בבית אומר, מחוז חברון, מירי, ומת ב-12.10.2009. לא השתתף בלחימה. פרטים נוספים: נפגע מקליע בראשו בעת שהיה ברחוב בתוך קבוצה של נערים שחלקם יידו אבנים לעבר רכב צבאי.

עז א-דין רדוואן רדוואן אל-ג'מל
בן 14, תושב חברון, נהרג ב-13.02.2009 בחברון, מירי כדורי "טוטו". לא השתתף בלחימה. פרטים נוספים: נהרג בעת שעמד על גג אחד הבתים ויידה אבנים על החיילים במחסום בית המרקחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 18:46 
סמל אישי של המשתמש
עריכה:טעות

תודה ל-Serp und Molot שהרס לבלונדיני כל מיני תיאוריות שבנה לעצמו.
אגב בלונדיני יקר,איך היה לראות אלפי דגלי ישראל בשייח ג'ראח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 19:06 
שישליק כתב:

הפרטים הם עבור 11 מתוך 19, מעניין למה. איפה ה-8 האחרים?
אולי הוא שכח אותם משום ש...:
ציטוט:

אוסייד עבד אל-נאסר מוחמד קאדוס
בן 17, תושב עיראק בורין, מחוז שכם, נפגע ב-20.03.2010 בעיראק בורין, מחוז שכם, מירי, ומת ב-21.03.2010. לא השתתף בלחימה. פרטים נוספים: נהרג מירי חיילים במהלך הפגנה שקיימו תושבי עיראק בורין בכפר.

מוחמד איבראהים עבד אל-קאדר קאדוס
בן 15, תושב עיראק בורין, מחוז שכם, נהרג ב-20.03.2010 בעיראק בורין, מחוז שכם, מירי. לא השתתף בלחימה. פרטים נוספים: נהרג מירי חיילים במהלך הפגנה שקיימו תושבי עיראק בורין בכפר.

חוסאם ח'אלד איבראהים אבו סעיד
בן 16, תושב בית חאנון, מחוז צפון עזה, נהרג ב-12.09.2010 בסמוך לבית חאנון, מחוז צפון עזה, מירי פצצה מטנק. לא השתתף בלחימה. פרטים נוספים: נהרג מפגיעת פגז יחד עם חבר שלו וסבא שלו, בעת שעיבדו את אדמתם ורעו את הצאן, מזרחית לבית חאנון.

איסמאעיל וליד מוחמד אבו עודה
בן 16, תושב ג'באליא מ.פ., מחוז צפון עזה, נהרג ב-12.09.2010 בסמוך לבית חאנון, מחוז צפון עזה, מירי פצצה מטנק. לא השתתף בלחימה. פרטים נוספים: נהרג מפגיעת פגז יחד עם חברו וסבו של החבר, בעת שעיבדו את אדמתם ורעו את הצאן, מזרחית לבית חאנון.

חמאד בראכ סאלם סלימה
בן 13, תושב ג'באליא מ.פ., מחוז צפון עזה, נהרג ב-14.02.2009 בג'באליא מ.פ., מחוז צפון עזה, מירי. לא השתתף בלחימה. פרטים נוספים: נהרג כשרעה את צאנו במרחק של כ-300 מ' מגדר המערכת.

היאם סלים עבד אל-עזיז אבו עאיש
בת 16, תושבת ג'וחר א-דיכ, מחוז עזה, נהרגה ב-02.07.2009 בג'וחר א-דיכ, מחוז עזה, מירי פגז. לא השתתפה בלחימה. פרטים נוספים: נהרגה בעת שהייתה בביתה הנמצא במרחק של כ-1300 מ' מגדר המערכת, בזמן שחמושים התקרבו לגבול.

מוסטפא מוחמד סאבר ואדי
בן 15, תושב אל-בוריג' מ.פ., מחוז דיר אל-בלח, נהרג ב-13.11.2009 בג'וחר א-דיכ, מחוז עזה, מירי. לא השתתף בלחימה. פרטים נוספים: נהרג מירי חיילים כשהיה עם חבריו במרחק של כ-300 מטרים מערבית לגבול המזרחי של רצועת עזה. נער נוסף נפצע מן הירי ונלקח על ידי החיילים לטיפול בבית החולים ברזילי.

ר'אזי מאהר ר'אזי א-זעאנין
בן 12, תושב בית חאנון, מחוז צפון עזה, נפגע ב-04.09.2009 בבית חאנון, מחוז צפון עזה, מירי, ומת ב-05.09.2009. לא השתתף בלחימה. פרטים נוספים: נהרג בעת שהיה בשטח חקלאי עם חברים ובני משפחה.

ואפילו בשמות שהוא פרסם אפשר קצת להתעמק, שישליק, למשל אותו ילד בן ארבע-עשרה שהגיע לו למות רק משום שזרק אבנים על כובשי עמו ואדמתו, ועוד כמה מקרים מסוג זה - אולי רק לי זה מפריע.. מה לעשות, כזה אני. סמולן יפה נפש.

בכל מקרה, יכולתי פשוט להביא לינק לרופא שכל בנותיו נהרגו על ידי פגז של צה"ל, או לילד בסילוואן שמתנחל ירה בו לאחרונה (כפי הנראה), וכו'. המקרים רבים מאוד.
הנקודה היא שמעשי הרג הם היומיום של הכיבוש הישראלי בגדה המערבית - הם הסטנדרט. ולכן ההתלהמות והניצול הציני של הרצח באיתמר פשוט מגוחכים. נצמדים לפרטי-הפרטים, עושים פורנו-מוות כדי לזעזע וליצור מראית עין של מפלצות מול בני אדם.
האמת היא שאין שום דבר "חריג" ברצח באיתמר. זהו עוד מעשה רצח בשורה של מעשי רצח הדדיים - שישראל מובילה בהם בגדול. ההבדל המרכזי הוא שלרוצחים הפלסטינים יש סכיני מטבח, ולאלה שלנו יש רובים. זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 19:15 
סמל אישי של המשתמש
שישליק כתב:

ציטוט:

בן 17, תושב עיראק בורין, מחוז שכם, נפגע ב-20.03.2010 בעיראק בורין, מחוז שכם, מירי, ומת ב-21.03.2010. לא השתתף בלחימה. פרטים נוספים: נהרג מירי חיילים במהלך הפגנה שקיימו תושבי עיראק בורין בכפר.

בן 15, תושב עיראק בורין, מחוז שכם, נהרג ב-20.03.2010 בעיראק בורין, מחוז שכם, מירי. לא השתתף בלחימה. פרטים נוספים: נהרג מירי חיילים במהלך הפגנה שקיימו תושבי עיראק בורין בכפר.

בן 16, תושב בית חאנון, מחוז צפון עזה, נהרג ב-12.09.2010 בסמוך לבית חאנון, מחוז צפון עזה, מירי פצצה מטנק. לא השתתף בלחימה. פרטים נוספים: נהרג מפגיעת פגז יחד עם חבר שלו וסבא שלו, בעת שעיבדו את אדמתם ורעו את הצאן, מזרחית לבית חאנון.

בן 16, תושב ג'באליא מ.פ., מחוז צפון עזה, נהרג ב-12.09.2010 בסמוך לבית חאנון, מחוז צפון עזה, מירי פצצה מטנק. לא השתתף בלחימה. פרטים נוספים: נהרג מפגיעת פגז יחד עם חברו וסבו של החבר, בעת שעיבדו את אדמתם ורעו את הצאן, מזרחית לבית חאנון.

חמאד בראכ סאלם סלימה
בן 13, תושב ג'באליא מ.פ., מחוז צפון עזה, נהרג ב-14.02.2009 בג'באליא מ.פ., מחוז צפון עזה, מירי. לא השתתף בלחימה. פרטים נוספים: נהרג כשרעה את צאנו במרחק של כ-300 מ' מגדר המערכת.

בת 16, תושבת ג'וחר א-דיכ, מחוז עזה, נהרגה ב-02.07.2009 בג'וחר א-דיכ, מחוז עזה, מירי פגז. לא השתתפה בלחימה. פרטים נוספים: נהרגה בעת שהייתה בביתה הנמצא במרחק של כ-1300 מ' מגדר המערכת, בזמן שחמושים התקרבו לגבול.

מוסטפא מוחמד סאבר ואדי
בן 15, תושב אל-בוריג' מ.פ., מחוז דיר אל-בלח, נהרג ב-13.11.2009 בג'וחר א-דיכ, מחוז עזה, מירי. לא השתתף בלחימה. פרטים נוספים: נהרג מירי חיילים כשהיה עם חבריו במרחק של כ-300 מטרים מערבית לגבול המזרחי של רצועת עזה. נער נוסף נפצע מן הירי ונלקח על ידי החיילים לטיפול בבית החולים ברזילי.

בן 12, תושב בית חאנון, מחוז צפון עזה, נפגע ב-04.09.2009 בבית חאנון, מחוז צפון עזה, מירי, ומת ב-05.09.2009. לא השתתף בלחימה. פרטים נוספים: נהרג בעת שהיה בשטח חקלאי עם חברים ובני משפחה.

ואפילו בשמות שהוא פרסם אפשר קצת להתעמק, שישליק, למשל אותו ילד בן ארבע-עשרה שהגיע לו למות רק משום שזרק אבנים על כובשי עמו ואדמתו, ועוד כמה מקרים מסוג זה - אולי רק לי זה מפריע.. מה לעשות, כזה אני. סמולן יפה נפש.

בכל מקרה, יכולתי פשוט להביא לינק לרופא שכל בנותיו נהרגו על ידי פגז של צה"ל, או לילד בסילוואן שמתנחל ירה בו לאחרונה (כפי הנראה), וכו'. המקרים רבים מאוד.
הנקודה היא שמעשי הרג הם היומיום של הכיבוש הישראלי בגדה המערבית - הם הסטנדרט. ולכן ההתלהמות והניצול הציני של הרצח באיתמר פשוט מגוחכים. נצמדים לפרטי-הפרטים, עושים פורנו-מוות כדי לזעזע וליצור מראית עין של מפלצות מול בני אדם.
האמת היא שאין שום דבר "חריג" ברצח באיתמר. זהו עוד מעשה רצח בשורה של מעשי רצח הדדיים - שישראל מובילה בהם בגדול. ההבדל המרכזי הוא שלרוצחים הפלסטינים יש סכיני מטבח, ולאלה שלנו יש רובים. זה הכל.

אתה עד כדי כך מנותק שאתה לא מצליח לראות את ההבדל?
או שזה סתם כדאי להוכיח שאתה סמולן מהשורה?האמת שדי לקחתי אותך ברצינות חשבתי שאתה רואה דברים בצורה קצת יותר מפוקחת ונכונה.
לא נורא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 19:26 
אני מציע לך שני דברים, שישליק
1. שתגיב לגופו של עניין - דעתך האישית עלי לא מעניינת אותי, וחבל שתבזבז פיקסלים
2. שלא תיפול לפח של מי שמנסה להפוך את הדיון ל"האם העובדה ששני ערבים רצחו תינוקת בסכין מטבח מוכיחה שישמעאל רצחני ובהמי מטבעו", קודם כל משום שזו גזענות לשמה, אבל חשוב יותר - משום שמי שמנסה לרדד את העניין לרמות כאלה - בדרך כלל זה משום שיש לו מה להסתיר.
במקרה הזה - מה שיש לו להסתיר הוא שבהמי או לא בהמי, בסכין מטבח או ברובה צלפים - מי שמת לא ישוב עוד. ילד ערבי שנהרג כואב להוריו לא פחות מילד יהודי שנהרג להוריו. ולכן - ההרג שצה"ל מבצע בשטחים (בין אם בחפים מפשע או בלוחמי גרילה כנגד הכיבוש הצבאי) גורם לתוצאות מזעזעות מחרידות ונוראות לא פחות.
להגיד - אנחנו הורגים ברובים והם הורגים בסכינים ולכן אנחנו צודקים והומאנים והם חיות אדם, זה, כמו שאומר הפתגם: "זה גרוע מפשע, זו טפשות"!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 19:31 
סמל אישי של המשתמש
שישליק כתב:

לא ניתן לראות בצורה חד משמעית שההרוגים עסקו בלחימה או בסיוע ללחימה. כשרשום "רעה צאן ונהרג מפגז", אפשר לפרש לאלף ואחד תרחישים. לכן רשמתי רק 11 מתוך 19 שלגביהם אין ויכוח באילו נסיבות נהרגו.
עכשיו, כיוון שאתה מפגין כישורי מתמטיקה, תתעמק במספרים ותראה כמה פעמים אפשר לספור את אותו ההרוג. רמז: קטין = לא השתתף בלחימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 19:34 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
למשל אותו ילד בן ארבע-עשרה שהגיע לו למות רק משום שזרק אבנים על כובשי עמו ואדמתו

אדמתו ? מי קבע ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
2. שלא תיפול לפח של מי שמנסה להפוך את הדיון ל"האם העובדה ששני ערבים רצחו תינוקת בסכין מטבח מוכיחה שישמעאל רצחני ובהמי מטבעו", קודם כל משום שזו גזענות לשמה, אבל חשוב יותר - משום שמי שמנסה לרדד את העניין לרמות כאלה - בדרך כלל זה משום שיש לו מה להסתיר.
במקרה הזה - מה שיש לו להסתיר הוא שבהמי או לא בהמי, בסכין מטבח או ברובה צלפים - מי שמת לא ישוב עוד. ילד ערבי שנהרג כואב להוריו לא פחות מילד יהודי שנהרג להוריו. ולכן - ההרג שצה"ל מבצע בשטחים (בין אם בחפים מפשע או בלוחמי גרילה כנגד הכיבוש הצבאי) גורם לתוצאות מזעזעות מחרידות ונוראות לא פחות.
להגיד - אנחנו הורגים ברובים והם הורגים בסכינים ולכן אנחנו צודקים והומאנים והם חיות אדם, זה, כמו שאומר הפתגם: "זה גרוע מפשע, זו טפשות"!

מה שאתה עושה זו בדיחה.
אתה יודע בכלל על כמות המעצרים שמתבצעים בשטחים?אתה יודע בכלל על כמות הפיגועים שלא יצאו לפועל בגלל שלך יש רובה?אם הדברים האלו לא היו קורים והשליטה במקומות האלו לא הייתה כל כך חזקה כל יום היה מתעופף לך פה אוטובוס לאוויר.
אם נהרג חף פשע פלסטיני הדבר לא נעשה בכוונה ב-99% מהמקרים, ובטח שזה לא נעשה מסיבה כמו "צריך להרוג את כל הערבים".
יחי ההבדל הקטן.
אגב,אני לא חושב שהם חיות אדם,רק חבל שכל מיני קיצוניים דתיים מובילים אותם מאז ומתמיד.
אבל אתה כבר בנית לעצך תיאוריות ובטוח שהן נכונות,אז חבל על הזמן שלי ושלך נכון?
אתה מוזמן להמשיך לחשוב שאתה מוסרי בגלל שאתה יוצא נגד הצבא,זה אולי עושה רושם על כל מיני אנשים בפורום או בכל מיני הפגנות בשייח ג'ראח למיניהם,לא עליי ולא על רוב מוחלט במדינה.

נערך לאחרונה על ידי שישליק בתאריך 08 יוני 2011, 19:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 19:53 
שישליק כתב:

ציטוט:

חמאד בראכ סאלם סלימה

מוסטפא מוחמד סאבר ואדי

ששיליק איך אתה עוד מתייחס אליו אחרי תגובה כזו מגעילה שבא להקיא ממנה שהוא כותב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 19:55 

יותר מ10 אלף איש נהרגו בפועלות איבה של הפלסטינים איך אתה יכול להגיד שאנחנו מובילים פשוט להקיא מהתגובות שלך......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 21:44 
ofri כתב:

יותר מ10 אלף איש נהרגו בפועלות איבה של הפלסטינים איך אתה יכול להגיד שאנחנו מובילים פשוט להקיא מהתגובות שלך......

מאיפה הנתון עפרי? זה מעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 21:50 
שישליק כתב:

מה שאתה עושה זו בדיחה.
אתה יודע בכלל על כמות המעצרים שמתבצעים בשטחים?אתה יודע בכלל על כמות הפיגועים שלא יצאו לפועל בגלל שלך יש רובה?אם הדברים האלו לא היו קורים והשליטה במקומות האלו לא הייתה כל כך חזקה כל יום היה מתעופף לך פה אוטובוס לאוויר.
אם נהרג חף פשע פלסטיני הדבר לא נעשה בכוונה ב-99% מהמקרים, ובטח שזה לא נעשה מסיבה כמו "צריך להרוג את כל הערבים".
יחי ההבדל הקטן.
אגב,אני לא חושב שהם חיות אדם,רק חבל שכל מיני קיצוניים דתיים מובילים אותם מאז ומתמיד.
אבל אתה כבר בנית לעצך תיאוריות ובטוח שהן נכונות,אז חבל על הזמן שלי ושלך נכון?
אתה מוזמן להמשיך לחשוב שאתה מוסרי בגלל שאתה יוצא נגד הצבא,זה אולי עושה רושם על כל מיני אנשים בפורום או בכל מיני הפגנות בשייח ג'ראח למיניהם,לא עליי ולא על רוב מוחלט במדינה.

אני לא מבין למה נדמה לך שאני "יוצא נגד הצבא". אותו צבא ששירתתי בו שנים רבות, אגב.
הצבא מתנהג כמו שצבא כיבוש אמור להתנהג, זו לא 'אשמתו' - אחרת אי אפשר היה להמשיך ולקיים את הכיבוש
בוודאי שהצבא מסכל פיגועים, פיגועים שהיו מתבצעים על ידי אנשים שנשלטים על ידי צבאו של עם אחר. יש דבר יותר טבעי מזה, שאנשים שנשלטים על ידי אחרים יתמרדו ויבצעו פעולות טרור? האם אנחנו לא ביצענו פעולות טרור נגד הבריטים? והאירים? והדרום אפריקאים? והאלג'יראים?
זו לא שאלה של תיאוריות - זו שאלה של עובדות יבשות. הכיבוש הוא עובדה יבשה. הוא מוליד טרור, וטרור שמנגד, זה טבעי כמו כוח המשיכה וחילופי העונות - וכל היתר כלאם פאדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 21:53 
סמל אישי של המשתמש
Serp und Molot כתב:
שישליק כתב:

לא ניתן לראות בצורה חד משמעית שההרוגים עסקו בלחימה או בסיוע ללחימה. כשרשום "רעה צאן ונהרג מפגז", אפשר לפרש לאלף ואחד תרחישים. לכן רשמתי רק 11 מתוך 19 שלגביהם אין ויכוח באילו נסיבות נהרגו.
עכשיו, כיוון שאתה מפגין כישורי מתמטיקה, תתעמק במספרים ותראה כמה פעמים אפשר לספור את אותו ההרוג. רמז: קטין = לא השתתף בלחימה.

למה אתה אומר שסופרים אותם פעמיים?
מי הסתם קטין שהשתתף בלחימה נספר כקטין ולא נספר כאזרח שלא השתתף בלחימה.
זו בדיוק הסיבה שהם מציינים את כל הפרטים האלה, כדי שתוכל גם לספור בעצמך אם אתה לא מאמין לזמולנים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
אותה שעה חתרו אלינו מן הנמל שייטים זריזי תנועה ושחורי עור, ישובים בסירות דקות, דיבורם מקרקר כתוכיאי האפריקאי,
מנהגם חסר קולטורה על אדניה הבסיסיים ביותר.
שאלתי את הספנים מי אלה.
אמרו לי, ערביאים.
עד בוקר יום זה לא פגשתי מעודי ערביאים.
מלאה סקרנותי ללטוש בהם עיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
ציטוט:
אותה שעה חתרו אלינו מן הנמל שייטים זריזי תנועה ושחורי עור, ישובים בסירות דקות, דיבורם מקרקר כתוכיאי האפריקאי,
מנהגם חסר קולטורה על אדניה הבסיסיים ביותר.
שאלתי את הספנים מי אלה.
אמרו לי, ערביאים.
עד בוקר יום זה לא פגשתי מעודי ערביאים.
מלאה סקרנותי ללטוש בהם עיני.

קראת את הספר או שמצאת את זה בגוגל?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
קראתי גם קראתי ואת הקטע הנ"ל העתקתי מהספר שכן אהבתי את העברית המליצית שכה חסרה בשיח המודרני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
Serp und Molot כתב:
שישליק כתב:

למה אתה אומר שסופרים אותם פעמיים?
מי הסתם קטין שהשתתף בלחימה נספר כקטין ולא נספר כאזרח שלא השתתף בלחימה.
זו בדיוק הסיבה שהם מציינים את כל הפרטים האלה, כדי שתוכל גם לספור בעצמך אם אתה לא מאמין לזמולנים.

מה יהיה טקנו?
קטינים פלסטינים שנהרגו בידי כוחות הביטחון הישראליים בשטחים, 19.1.2009 - 28.2.2011
עודיי מוחמד סבאח אבו חיש
נהרג ב-08.01.2010
פלסטינים שלא השתתפו בלחימה ונהרגו בידי כוחות הביטחון הישראליים בשטחים, 19.1.2009 - 28.2.2011
עודיי מוחמד סבאח אבו חיש
נהרג ב-08.01.2010

הוא לא יחיד.
הוא נספר בשני המקומות. בשפה פשוטה זה נקרא ניפוח נתונים שיראו יותר מרשימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 193 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: