Officer Barbrady כתב:
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:
טכנו, בוא נבהיר משהו. אין לי בעיה איתך אישית, ובטח שלא עם הדעות שלך. לדעתי בזמן האחרון הפכת ממשתמש שיודע להתבטא ולהתדיין, לטרחן שזורק סיסמאות באוויר. אם כבר אתה מחליט לנהל דיון, הוא מבוסס על זלזול ולעג. בעבר הלא רחוק, לא היית ככה. לצערי אם תמשיך בדרך הזאת, יש סיכוי שתהפוך ל"its-sick" או לבלונדיני עם הנעל. אתם צריכים להיזהר מהם, כמו שאנחנו צריכים להיזהר מעופרי או טורקי אדום(אל תקח אישית, אני פשוט לא מת על צורת ההתבטאות שלך). אני מקווה שבימים האחרונים לא נתתי לך רושם כאילו יש לי משהו אישי נגדך, ומקווה שתקח את דבריי כביקורת בונה.
שיהיה לך חג שמח

איפה בדיוק זרקתי ססמאות?
אם אתה מתכוון לכותרת הפרובוקטיבית, אז זה בדיוק מה שהיא - כותרת שנועדה למשוך את המתעניינים להגיב באשכול, ועוד יש לה סימן שאלה בסוף.
אגב, מה דעתך בנושא: האם מוצדק\ראוי\כדאי היה לעצור את הספירו הזה על הסתה?
זאת באמת כותרת פרובוקטיבית, כמו השיחה הקטנה שלך אתמול עם מקורמאק על סופה של ישראל. בזמן האחרון אני באמת חושב שאתה פחות מנסה לנהל דיון, אלא מגיע וזורק כמה הערות פרובוקטיביות.
ובקשר למאמר, אם לא קראתי, אני לא יכול ממש להגיב. ועדיין, תהיה כנה ותשאל את עצמך, מה היית חושב אם מישהו היה כותב שערבים הם מטרות לגיטימיות.
אני חושב שצריך לנהוג ע"פ החוק, ולעצור את מי שמסית לאלימות, משני הצדדים. אני לא חושב שגם מעצר לא מוצדק מעיד על קיצה של דמורקטיה.
"אם מישהו היה כותב שערבים הם מטרות לגיטימיות"???
תנסה רגע להיזכר בהוראות הפתיחה באש של עופרת יצוקה כפי שפורסמו בזמנו, ותגיד לי אם זה לא נחשב.
וזה לא איזה "מישהו" שכתב את זה סתם כך, אלה היו הוראות הפתיחה באש שניתנו לחיילים (כולל בני 19) שאוחזים כלי נשק שונים ומשונים.
ואני אשמח לפגוש את האדם שטוען שמחבלים אינם מטרות לגיטימיות.
ולגבי השיחות שלי פה בפורום עם אנשים כאלה ואחרים על סופה הקרב של המדינה:
כך אני חושב, וזה מה שמפחיד אותי כרגע.
לא טוב לך לשמוע את זה? שים אותי בנודניקים.