תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 10 יולי 2025, 19:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: האם קיצה של הדמוקרטיה הישראלית מתקרב?
הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 17:19 
לינק למאמר המדובר היה מסייע לגבש דעה על השאלה בכותרת האשכול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 17:21 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
לינק למאמר המדובר היה מסייע לגבש דעה על השאלה בכותרת האשכול

לצערי לא היה לינק כזה בכתבה שקראתי (זו שהבאתי לינק אליה), אבל אם נסמוך עליה, אז מה שהיה כתוב שם זה שהוא מעדיף מאבק לא אלים, אבל לא מרגיש שיש לו זכות לבוא בטענות לעם הנכבש כשהוא בעצמו חלק מהעם הכובש.
הוא גם הביע הזדהות עם כאבם של המתנחלים אם כי הוא טען שמתנחלים (הכוונה לגברים "בגיל קרבי", לא לילדים, נשים או זקנים, כפי שהוא מציין במפורש) חמושים הם מטרות לגיטימיות, כמו גם חיילים (לגיטימיות בעיני העולם, למיטב הבנתי).
אני מאוד מקווה שהבנתי נכון ואני לא מסלף את דבריו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 17:27 
טוב, לא ציפיתי ממנו למשהו אחר
״מטרות לגיטימיות״?
אבל העמדה לדין נראה כאמצעי מוגזם ומיותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 17:31 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
טוב, לא ציפיתי ממנו למשהו אחר
״מטרות לגיטימיות״?
אבל העמדה לדין נראה כאמצעי מוגזם ומיותר

כביכול הוא טוען שאם הבריטים היו בונים פה יישובים ומשכנים בהם בריטים שמחפשים בית צמוד קרקע בזול, אז היישובים האלה והבריטים שיושבים בהם היו נחשבים כמטרה לגיטימית עבור המחתרות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 17:34 
עלית כאן על נושא שבוער בעצמותי כבר הרבה שנים
מי לעזאזל גרש את הבריטים מכאן?
ולמה למען השם עשו את מעשה האיוולת הלזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 17:36 
סמל אישי של המשתמש
קודם כל אתה צודק, ואת כל מי שהיה מעורב בזה צריך להעמיד לדין.

לנושא עצמו: מקריאה נוספת גיליתי שהוא כתב שמתנחלים הם מטרות לגיטימיות אך ורק כאשר הם נושאים נשק, שכן אז יש להתייחס אליהם כאל חברי מיליציה חמושה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 17:46 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:
טכנו, בוא נבהיר משהו. אין לי בעיה איתך אישית, ובטח שלא עם הדעות שלך. לדעתי בזמן האחרון הפכת ממשתמש שיודע להתבטא ולהתדיין, לטרחן שזורק סיסמאות באוויר. אם כבר אתה מחליט לנהל דיון, הוא מבוסס על זלזול ולעג. בעבר הלא רחוק, לא היית ככה. לצערי אם תמשיך בדרך הזאת, יש סיכוי שתהפוך ל"its-sick" או לבלונדיני עם הנעל. אתם צריכים להיזהר מהם, כמו שאנחנו צריכים להיזהר מעופרי או טורקי אדום(אל תקח אישית, אני פשוט לא מת על צורת ההתבטאות שלך). אני מקווה שבימים האחרונים לא נתתי לך רושם כאילו יש לי משהו אישי נגדך, ומקווה שתקח את דבריי כביקורת בונה.

שיהיה לך חג שמח :ROSE:

איפה בדיוק זרקתי ססמאות?
אם אתה מתכוון לכותרת הפרובוקטיבית, אז זה בדיוק מה שהיא - כותרת שנועדה למשוך את המתעניינים להגיב באשכול, ועוד יש לה סימן שאלה בסוף.

אגב, מה דעתך בנושא: האם מוצדק\ראוי\כדאי היה לעצור את הספירו הזה על הסתה?

זאת באמת כותרת פרובוקטיבית, כמו השיחה הקטנה שלך אתמול עם מקורמאק על סופה של ישראל. בזמן האחרון אני באמת חושב שאתה פחות מנסה לנהל דיון, אלא מגיע וזורק כמה הערות פרובוקטיביות.

ובקשר למאמר, אם לא קראתי, אני לא יכול ממש להגיב. ועדיין, תהיה כנה ותשאל את עצמך, מה היית חושב אם מישהו היה כותב שערבים הם מטרות לגיטימיות.
אני חושב שצריך לנהוג ע"פ החוק, ולעצור את מי שמסית לאלימות, משני הצדדים. אני לא חושב שגם מעצר לא מוצדק מעיד על קיצה של דמורקטיה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 17:51 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:
טכנו, בוא נבהיר משהו. אין לי בעיה איתך אישית, ובטח שלא עם הדעות שלך. לדעתי בזמן האחרון הפכת ממשתמש שיודע להתבטא ולהתדיין, לטרחן שזורק סיסמאות באוויר. אם כבר אתה מחליט לנהל דיון, הוא מבוסס על זלזול ולעג. בעבר הלא רחוק, לא היית ככה. לצערי אם תמשיך בדרך הזאת, יש סיכוי שתהפוך ל"its-sick" או לבלונדיני עם הנעל. אתם צריכים להיזהר מהם, כמו שאנחנו צריכים להיזהר מעופרי או טורקי אדום(אל תקח אישית, אני פשוט לא מת על צורת ההתבטאות שלך). אני מקווה שבימים האחרונים לא נתתי לך רושם כאילו יש לי משהו אישי נגדך, ומקווה שתקח את דבריי כביקורת בונה.

שיהיה לך חג שמח :ROSE:

איפה בדיוק זרקתי ססמאות?
אם אתה מתכוון לכותרת הפרובוקטיבית, אז זה בדיוק מה שהיא - כותרת שנועדה למשוך את המתעניינים להגיב באשכול, ועוד יש לה סימן שאלה בסוף.

אגב, מה דעתך בנושא: האם מוצדק\ראוי\כדאי היה לעצור את הספירו הזה על הסתה?

זאת באמת כותרת פרובוקטיבית, כמו השיחה הקטנה שלך אתמול עם מקורמאק על סופה של ישראל. בזמן האחרון אני באמת חושב שאתה פחות מנסה לנהל דיון, אלא מגיע וזורק כמה הערות פרובוקטיביות.

ובקשר למאמר, אם לא קראתי, אני לא יכול ממש להגיב. ועדיין, תהיה כנה ותשאל את עצמך, מה היית חושב אם מישהו היה כותב שערבים הם מטרות לגיטימיות.
אני חושב שצריך לנהוג ע"פ החוק, ולעצור את מי שמסית לאלימות, משני הצדדים. אני לא חושב שגם מעצר לא מוצדק מעיד על קיצה של דמורקטיה.

"אם מישהו היה כותב שערבים הם מטרות לגיטימיות"???
תנסה רגע להיזכר בהוראות הפתיחה באש של עופרת יצוקה כפי שפורסמו בזמנו, ותגיד לי אם זה לא נחשב.
וזה לא איזה "מישהו" שכתב את זה סתם כך, אלה היו הוראות הפתיחה באש שניתנו לחיילים (כולל בני 19) שאוחזים כלי נשק שונים ומשונים.
ואני אשמח לפגוש את האדם שטוען שמחבלים אינם מטרות לגיטימיות.

ולגבי השיחות שלי פה בפורום עם אנשים כאלה ואחרים על סופה הקרב של המדינה:
כך אני חושב, וזה מה שמפחיד אותי כרגע.
לא טוב לך לשמוע את זה? שים אותי בנודניקים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 17:58 
סמל אישי של המשתמש
מה היו הוראות הפתיחה באש בעופרת יצוקה? לירות בכל ערבי שרואים?
ואל תשווה מתנחלים עם נשק חוקי שמגנים על יישוב, למחבלים שבאים לרצוח משפחות. מי שאומר שכל מתנחל עם נשק, שמאושר ע"י המדינה, הוא מטרה לגיטימית, הוא מסית. וגם מי שאומר שחיילים הם מטרה לגיטימית, כי אם עכשיו ילד ערבי מיפו קורא את זה, והוא רואה חייל נוסע באוטובוס, הוא מבחינתו יכול לדקור אותו. וזאת הסתה.

בקשר לשיחות על עתיד המדינה, זה בידיוק כמו שקומוניסים ורומאריו ינהלו דיון על הכופרים ועל איך שהמדינה הולכת להישרף בגללם. זאת לא שיחה לגיטימית בפורום, וזה הורס את האשכול שבו הם מתדיינים. חבל שאתה לא מבין את זה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: