תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 10:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: טור שמישהו (לא אני)כתב על שכטר (וגם על קשטן) - כל מילה בסלע.
הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 16:01 
http://debuzzer.com/prossner/2011/06/06 ... %99%D7%91/

איכשהו קל לשכטר מאוד לשכוח שהוא שחקן תחת חוזה. כולנו רוצים להתקדם בחיים וזה אפילו הגיוני שיהיו אמוציות.
ושלא יובן אחרת - איני חושב ששני העגלים שעומדים בראש עושים בצדק או בחוכמה.

ועדיין - נמאס מההתבכיינות הבלתי פוסקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: טור שמישהו (לא אני)כתב על שכטר (וגם על קשטן) - כל מילה בסלע.
הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 16:14 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם כל מילה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 16:24 
בבקשה די לפתוח אשכולות עם כל טור שמופלץ בכל מקום, תעבירו לדיונים. לא חידש כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 16:41 
טור טוב אבל יותר מידי עדין עם שכטר הבכיין. ברשימת האנשים שאשמים באיבוד האליפות השם שלו רשום באותיות של זהב. הוא זה שהתחיל את הבלגן של שחקנים שבאמצע עונה מתעסקים רק עם העונה הבאה ושבתוך כך פשוט מרסקים את המועדון. חודשים ארוכים לפני שזהבי, בונדר ואחרים עשו דברים לא ראוים בקטנה כאן ושם, שכטר, באמצעות סוכנו, התחיל את ההריסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 16:43 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
טור טוב אבל יותר מידי עדין עם שכטר הבכיין. ברשימת האנשים שאשמים באיבוד האליפות השם שלו רשום באותיות של זהב. הוא זה שהתחיל את הבלגן של שחקנים שבאמצע עונה מתעסקים רק עם העונה הבאה ושבתוך כך פשוט מרסקים את המועדון. חודשים ארוכים לפני שזהבי, בונדר ואחרים עשו דברים לא ראוים בקטנה כאן ושם, שכטר, באמצעות סוכנו, התחיל את ההריסה.

להאשים את שכטר כמייסד גל העזיבות לאירופה זה מוגזם.
הוא בהחלט חלק מרכזי ממנו אבל דגלאס וויני היו ראשונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 17:01 
הסוכן של ויני תקף את הפועל בעיתונים על בסיס יומי בעיצומו של מרוץ לאליפות? וואללה?
דגלס גם לא בדיוק חסיד אומות העולם ועדיין, זה לא מה שקצב עשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 17:16 
לא יודע אם מייסד,
אך אל תשכחו שדגלס וויני נתנו מעצמם כמה עונות לפני כן למועדון.

מה שכטר נתן? עונה מופלאה ועוד כמה משחקי פתיחת עונה, שעזרו לנו לעלות לשלב הבתים בצ'מפיונס?
לא מזלזל בתרומה, אבל כבר בקייץ שעבר התחילו רינוני העזיבה, שהפכו להתרשמויות הדדיות עוד כשהעונה
הייתה חמה ולוהטת. פשוט לא לעניין.

ולכן הסכמתי עם הטור - שכטר השתמש/משתמש בהפועל כקרש קפיצה.
מחד זה בסדר, אבל בשלב מסוים זה יורק לבאר ממנה הוא שותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 19:00 
באמת חבל שאנשים בפורום מסתכלים רק על עצמם.
שכטר שחקן מצויין ונתן עונה חלומית להפועל, לדעתי ללא שכטר אפשר לומר שלום למשחק הקבוצתי המצויין שהיה בקבוצה בעונה אשתקד.
מעבר לזה ששכטר גיבש את השחקנים ואת המרקם החברתי בקבוצה, הוא נתן המון למען הפועל, ומצטער לומר לכם שני עונות בארץ לשחקן ברמתו,
זה הרבה מעבר למה שמצופה.
הרי כל אחד ואחד מאיתנו ירצה להתקדם. חוזה או לא, ואל תשלו את עצמכם, כולכם רוצים להתקדם ובטח לאירופה.
שכטר הוא בן אדם, לפני הכל גם לפני החולצה שהוא לובש.
מישהו מכם בכלל חשב פעם שקריירה של שחקן כל כך קצרה בישראל בגלל הצבא?! תחשבו ששחקנים באירופה יכולים להיות חסרי דאגות בגיל 17 , איפה אפשר לומר את זה על שחקנים שלנו, גיא אסולין שהיה בברצלונה רצו להחזיר אותו לצבא!
אז סיכמנו שקריירה של שחקן כדורגל מתחיל בגיל 21 במקרה הטוב?
יופי, עכשיו תחשבו שוב מתי הגוף יתחיל לקרוס, ראה דוגמא דדי בן דיין שחקן טוב בעבר לכל הדעות, והעונה העייפות השפיעה יותר מדיי.
וזו רק סיבה אחת למה הקריירה קצרה, מה עם העובדה ששחקן יכול להפצע תוך כדי משחק ולגמור את הקריירה?
אז למה אוסרים עליו להתקדם? מישהו חושב שהפועל מפסידה עליו כסף יקר? אף אחד לא מביא אותו בחינם, משלמים 2.5 מיליון יורו בשביל העברה הזו.
שחקן שרץ ועשה כל כך הרבה למען הקבוצה, בתוך ומחוץ למגרש מגיע לו להתקדם.

הגיע הזמן להפסיק להיות אנוכיים! גם אני רוצה ששכטר ישאר אבל חלומו של שחקן ,(שמגיע לו!!) לעזוב לאירופה אז למה להרוס את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 19:09 
bigO כתב:
שכטר שחקן מצויין ונתן עונה חלומית להפועל, לדעתי ללא שכטר אפשר לומר שלום למשחק הקבוצתי המצויין שהיה בקבוצה בעונה אשתקד.
מעבר לזה ששכטר גיבש את השחקנים ואת המרקם החברתי בקבוצה, הוא נתן המון למען הפועל, ומצטער לומר לכם שני עונות בארץ לשחקן ברמתו,
זה הרבה מעבר למה שמצופה.
הרי כל אחד ואחד מאיתנו ירצה להתקדם. חוזה או לא, ואל תשלו את עצמכם, כולכם רוצים להתקדם ובטח לאירופה.
מישהו מכם בכלל חשב פעם שקריירה של שחקן כל כך קצרה בישראל בגלל הצבא?! תחשבו ששחקנים באירופה יכולים להיות חסרי דאגות בגיל 17 , איפה אפשר לומר את זה על שחקנים שלנו, גיא אסולין שהיה בברצלונה רצו להחזיר אותו לצבא!
יופי, עכשיו תחשבו שוב מתי הגוף יתחיל לקרוס, ראה דוגמא דדי בן דיין שחקן טוב בעבר לכל הדעות, והעונה העייפות השפיעה יותר מדיי.
וזו רק סיבה אחת למה הקריירה קצרה, מה עם העובדה ששחקן יכול להפצע תוך כדי משחק ולגמור את הקריירה?
אז למה אוסרים עליו להתקדם? מישהו חושב שהפועל מפסידה עליו כסף יקר? אף אחד לא מביא אותו בחינם, משלמים 2.5 מיליון יורו בשביל העברה הזו.

הגיע הזמן להפסיק להיות אנוכיים! גם אני רוצה ששכטר ישאר אבל חלומו של שחקן ,(שמגיע לו!!) לעזוב לאירופה אז למה להרוס את זה?

מי אנוכי? אני מפרגן לשכטר ומצידי שיתקדם. אני חושב שחלאות האדם מתנהגים אליו בצורה מחפירה.
מצד שני - עונה אחת לא שני עונות ולא שתי עונות. ויתר על כן, כל העונה השניה וגם הקיץ שבאמצע היו מלאי רינונים.
אין לי בעיה ואני חושב שצריך למכור אותו, גם ב2.5 ולא מעוניין לשלוח אותו לצ'צ'ניה לשחק.

מאידך - די עם הבכי והקינה ו"ממררים לי את החיים, אכלו לי שתו לי הורסים לי...."
כואב לך? שהאולטרא-סוכן שלך יתגמש כדי שתלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 19:27 
Darkred כתב:
bigO כתב:
זה הרבה מעבר למה שמצופה.

מי אנוכי? אני מפרגן לשכטר ומצידי שיתקדם. אני חושב שחלאות האדם מתנהגים אליו בצורה מחפירה.
מצד שני - עונה אחת לא שני עונות ולא שתי עונות. ויתר על כן, כל העונה השניה וגם הקיץ שבאמצע היו מלאי רינונים.
אין לי בעיה ואני חושב שצריך למכור אותו, גם ב2.5 ולא מעוניין לשלוח אותו לצ'צ'ניה לשחק.

מאידך - די עם הבכי והקינה ו"ממררים לי את החיים, אכלו לי שתו לי הורסים לי...."
כואב לך? שהאולטרא-סוכן שלך יתגמש כדי שתלך.

אבל אתה יודע שעם צמד הבעלים העכשווי אין עם מה להתגמש, אחד יסכל את נסיונו של השני , העיקר לפגוע בקבוצה.
אני מבין אותך שאתה אומר למה הוא בוכה, אבל תחשוב על עצמך משקיע ונותן מעצמך שנתיים במקום עבודה מסויים, לא היית רוצה להתקדם? לא היית רוצה לראות שמעריכים אותך והכל מסתיים בטוב? אני יודע שאני כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 20:31 
שיזדיין שכטר, שיזדיינו כל מי שרואים בהפועל סולם.
הלוואי והבא שישתמש בהפועל כקרש קפיצה, יפתח את הראש בתקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 21:32 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט: "הייתי בבלומפילד במשחק שבו הוא נפצע שוב, ואני כותב את זה בכנות, שכאב לי הלב".
אחי, גם אני הייתי במשחק שבו הוא נפצע שוב, וזה היה בליון, לא בבלומפילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 21:41 
Pumpkin כתב:
ציטוט: "הייתי בבלומפילד במשחק שבו הוא נפצע שוב, ואני כותב את זה בכנות, שכאב לי הלב".
אחי, גם אני הייתי במשחק שבו הוא נפצע שוב, וזה היה בליון, לא בבלומפילד.

הוא מתכוון למשחק מול הפועל עכו שהוא נפצע בדקה השניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 20:48 
ווינסטון סמית כתב:

אני לא רוצה להיות צר עין או משהו כזה, אני מאחל לכולם בהצלחה בהמשך הקריירה שלהם, אבל שימו לב שכל מי שיצא מהר בחיפזון כאילו מחר אוכלים אותו כאן
לליגה אירופית עד היום לא בולט/בלט יותר מדי.
ראינו את טועמה וורמוט כבר חוזרים, ואת דגלאס דה סילבה(למרות שכן נתן עונות טובות היה מאוד לחוץ לגבי לסיים פה מהר) נפצע וגומר עונה, על נאתכו בקושי ושמעתי העונה, ועל בונדר כמעט ולא, מידה כנגד מידה כבר אמרתי?(לגבי כולם)
היחיד שרואים אצלו יותר יציבות והוא גם סיים את דרכו כאן באופן יותר רגוע זה אליניב ברדה, בלי יותר מדי רעש וצלצולים, לא שוכח כמובן גם את פיני בלילי שכן נתן לפני שיצא עונות טובות.
גם אם מסתכלים על שחקנים אחרים לא מהפועל ת"א שכיכבו באירופה/מככבים כיום, הם עשו קודם כל כמה עונות טובות כאן ורק לאחר מכן יצאו בצורה מסודרת לליגה טובה יותר.
נתון למחשבה ללא ספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 21:02 
ווינסטון סמית כתב:

:ROSE:

ועוד טור מדה באזר הפעם על קשטן
http://debuzzer.com/lewinthal/3670

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 21:11 
הבעיה היא ממש לא שכטר. הבעיה היא ההנהלה. שוב ההנהלה.
אם נותנים לשחקנים את ההרגשה שהפועל רוצה למכור אותם ברווח גדול ונותנת להם את האופציה לחפש קבוצות, אז אי אפשר להאשים אותם כשהם מנסים ובטח שאי אפשר למנוע את זה מהם אחרי שהם כבר מוצאים קבוצה כזו.
כולם כאן צוחקים על הלוזונים, אבל אם הפועל הייתה מבהירה לשחקנים שהם לא הולכים לשחרר אותם כ"כ מהר וכל עוד הם בהפועל הם ייתנו ויקבלו הכל, אז זה לא היה נראה ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: