bigO כתב:
באמת חבל שאנשים בפורום מסתכלים רק על עצמם.
שכטר שחקן מצויין ונתן עונה חלומית להפועל, לדעתי ללא שכטר אפשר לומר שלום למשחק הקבוצתי המצויין שהיה בקבוצה בעונה אשתקד.
מעבר לזה ששכטר גיבש את השחקנים ואת המרקם החברתי בקבוצה, הוא נתן המון למען הפועל, ומצטער לומר לכם שני עונות בארץ לשחקן ברמתו,
זה הרבה מעבר למה שמצופה.
הרי כל אחד ואחד מאיתנו ירצה להתקדם. חוזה או לא, ואל תשלו את עצמכם, כולכם רוצים להתקדם ובטח לאירופה.
שכטר הוא בן אדם, לפני הכל גם לפני החולצה שהוא לובש.
מישהו מכם בכלל חשב פעם שקריירה של שחקן כל כך קצרה בישראל בגלל הצבא?! תחשבו ששחקנים באירופה יכולים להיות חסרי דאגות בגיל 17 , איפה אפשר לומר את זה על שחקנים שלנו, גיא אסולין שהיה בברצלונה רצו להחזיר אותו לצבא!
אז סיכמנו שקריירה של שחקן כדורגל מתחיל בגיל 21 במקרה הטוב?
יופי, עכשיו תחשבו שוב מתי הגוף יתחיל לקרוס, ראה דוגמא דדי בן דיין שחקן טוב בעבר לכל הדעות, והעונה העייפות השפיעה יותר מדיי.
וזו רק סיבה אחת למה הקריירה קצרה, מה עם העובדה ששחקן יכול להפצע תוך כדי משחק ולגמור את הקריירה?
אז למה אוסרים עליו להתקדם? מישהו חושב שהפועל מפסידה עליו כסף יקר? אף אחד לא מביא אותו בחינם, משלמים 2.5 מיליון יורו בשביל העברה הזו.
שחקן שרץ ועשה כל כך הרבה למען הקבוצה, בתוך ומחוץ למגרש מגיע לו להתקדם.
הגיע הזמן להפסיק להיות אנוכיים! גם אני רוצה ששכטר ישאר אבל חלומו של שחקן ,(שמגיע לו!!) לעזוב לאירופה אז למה להרוס את זה?
מי אנוכי? אני מפרגן לשכטר ומצידי שיתקדם. אני חושב שחלאות האדם מתנהגים אליו בצורה מחפירה.
מצד שני - עונה אחת לא שני עונות ולא שתי עונות. ויתר על כן, כל העונה השניה וגם הקיץ שבאמצע היו מלאי רינונים.
אין לי בעיה ואני חושב שצריך למכור אותו, גם ב2.5 ולא מעוניין לשלוח אותו לצ'צ'ניה לשחק.
מאידך - די עם הבכי והקינה ו"ממררים לי את החיים, אכלו לי שתו לי הורסים לי...."
כואב לך? שהאולטרא-סוכן שלך יתגמש כדי שתלך.