תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 10:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 26 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שני 6/6 (מידע)
הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 02:28 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום:

* יוסי נעלב מטביב וטוען שהוא לא רצה אותו מלכתחילה והכל היה "חרטא".
* מוני נעלב מדרור קשטן שלא דיבר איתו על הסיכום שהשיג עם טביב.
* מוני מאמין שהוא יהיה הבעלים בסופו של דבר.
* טביב הבטיח לקשטן לא להתערב בבניית הסגל (כן בטח...) ושהוא יעמיד לו תקציב לאליפות.
* טביב טוען שהוא כן אמר לאבוקסיס שהם לא יכולים לעבוד ביחד לפני שהוא פנה לדרור קשטן. (כן בטח 2...)
קצת על העברות:
* קשטן ביקש את איינוגבה, גלבאן, עזוז ולירוי צעירי.
* מחמוד עבאס ועומר דמארי קרובים לסיכום.

שיהיה לכם יום וואסחאב :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 6/6 (מידע)
הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 05:11 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות

שכטר: "אני מרוסק. אתם הורסים לי את הקריירה"
אחרי שקייזרסלאוטרן העבירה אולטימטום להפועל ת"א ואיימה לרדת מהעסקה, שלח אמש החלוץ מסר חריף לטביב והראל: "הבטחתם לשחרר אותי. 2.5 מיליון יורו לא מספיקים?" שי אבוטבול צפוי להתמנות לקפטן האדומים
נדב צנציפר
"אתם הורסים לי את הקריירה. הבטחתם לשחרר אותי, אני מתחנן. אני גמור. אני מרוסק", במילים אלה החליט לפנות אמש חלוץ הפועל ת"א, איתי שכטר, לבעלים אלי טביב ומוני הראל, לאחר שעסקת העברתו לקייזרסלאוטרן הגרמנית, שהייתה אמורה להיסגר, שוב נדחתה.
קייזרסלאוטרן כבר שלחה אולטימטום ברור להפועל, לפיו אם תוך יומיים העניינים לא ייסגרו, הם יירדו מהעסקה המשותפת של ורמוט ושכטר. אתמול כבר הייתה אמורה להיסגר העסקה, אולם סוכנו של שכטר, רונן קצב, שביקש ממוני הראל להוריד את תג המחיר מ-2.7 מיליון יור ל-2.5, נדחה ע"י הראל.
שכטר, שבימים האחרונים נראה שבור, הוסיף: "כל השנה ישבתי על הספסל ולא שיחקתי. עברתי ניתוח בכתף, אני רוצה לצאת ולהגשים את החלום שלי. אני רוצה לשחק בקייזרסלאוטרן. 2.5 מיליון יורו נטו על שחקן שלא שיחק כל השנה זה לא מספיק? הרי הבטחתם לשחרר אותי. אחרי כל מה שעשיתי למועדון הזה ועם כל האהבה שלי אליו, תנו לי להגשים את החלום".
טביב: "אני מחתים שחקנים ומתחיל לעבוד"
ובינתיים בגזרת הבמבי, עשרות מאוהדי הפועל ת"א הפגינו אתמול במתחם חודורוב נגד התנהלות הבעלים, אולם אלי טביב עזב את המקום לפני הגעתם. "למה אתם חושבים שהאוהדים כועסים עליי? אני דווקא מקבל פידבקים מהם", אמר טביב. "יש גורמים שמנסים להפריע כמו מוני הראל, אבל אנחנו מתקדמים. אני הבעלים אחרי שהבאתי לו 6 מיליון שקל שהוא לא רצה לקבל. אני מחתים שחקנים ומתחיל לעבוד על העונה הבאה, כי אני הבעלים הרשמי. מה שהיה עם יוסי, היה. דיברתי עם אבוקסיס, רק אז פניתי לדרור ותוך 5 דקות סגרתי איתו. הוא לא פנה אליי". טביב פועל כעת במטרה ליצור כוורת ניהולית סביבו, ומנסה לאתר מנכ"ל, אחרי ניסיונות שכנוע שלא צלחו עם גבי קצרה. עו"ד ניר ענבר הוא המועמד של טביב לתפקיד, כשליו"ר עשוי להתמנות עו"ד יוסי שפרלינג - מינויים שיצטרכו לקבל את אישורי הדירקטוריון. בקבוצה הוחלט כי שי אבוטבול יהיה הקפטן בשנה הבאה, זאת בהתאם לסגירת חוזהו של הקשר שאמור להשתדרג.
"אתה רוצה לדעת למה אלי טביב החתים את דרור קשטן? זה היה מהלך ברור של כל מי שמכיר את אלי טביב, ומטרתו להשריש את היותו הבעלים היחיד. ההגעה של יוסי אבוקסיס לדירה של מוני הראל טירפדה לו את זה זמנית, כי אבוקסיס למעשה הוביל להכרה פומבית שיש עוד בעלים במועדון - מכאן נולד המהלך החד-צדדי עם קשטן", כך סיפר אתמול מקורב לאלי טביב.
סיבה נוספת מבחינתו של טביב להחתמתו של קשטן, היא הניסיון לצבור נקודות אצל האוהדים ולקרב אותם אליו, כפי שהסביר אותו מקורב, "קשטן הוא מאמן שמקובל על כל האוהדים", וזו כנראה גם הסיבה ששביט אלימלך עשוי להתמנות לעוזרו של קשטן. היתרון הגדול של קשטן הוא היכולת לייצב את המערכת המבולגנת בהפועל, מצד שני חלק מהאוהדים קובלים על הכדורגל המיושן והמשעמם של קשטן, במיוחד לאור היכולת של השנים האחרונות. קשטן יחזור לארץ ביום חמישי ויאיץ את ההכנות, כשהשוער דלה איינוגבה הוא המועמד הראשון איתו ינסה המאמן לסכם.
הראל התקשר לעודד את אבוקסיס
יוסי אבוקסיס ניסה לאסוף אתמול את השברים, בדיוק כמו לפני ארבע שנים, אז נזרק על ידי גיא לוזון מהפועל ת"א ובסופו של דבר הוחזר לתפקיד הסקאוט - גם אז שמע על כך בדרכו לחופשה באילת, אלא שהפעם זה סופי. עשרות אוהדים התקשרו לעודד את אבוקסיס, כשגם מוני הראל היה בין המתקשרים. "זה הדבר הכי טוב שיכול היה לקרות לך. אתה עוד תחזור כמאמן גדול להפועל ת"א, בסיטואציה הזו היית מתקשה מאוד", אמר לו הראל.
כלפי חוץ אבוקסיס אמנם ניסה לשדר עסקים כרגיל, אבל מאחורי הקלעים, בשיחות עם חבריו הקרובים ואוהדים רבים, אמר להם את אשר על ליבו: "כנראה אלוהים ניווט ובירך אותי לא לעבוד אצל האיש הזה, טביב. אני מסתכל קדימה, מעכשיו רק אנרגיות חיוביות. הכל בידי שמיים. היה ברור שיהיה לי קשה לעבוד איתו, אבל חלום לחיי זה לאמן את הפועל ת"א. אם מתנהגים אליי ככה, ואני עוד הייתי קרוב אליו, אז מה יהיה עם האחרים? הוא ערף לי את הראש כי הלחיצו אותי להגיע לבית של מוני הראל. בסך הכל הצגתי בפניו את השחקנים בהם אני מעוניין, ועשו מזה כאילו ניהלתי מגעים עם האוייב".
שחקן בקבוצה: "אני מת לעזוב"
שחקנים רבים בקבוצה שהיו קרובים מאוד לאבוקסיס, קיבלו את ההודעה בצורה קשה. עומרי קנדה פירסם בעמוד הפייסבוק שלו: "רוצה להישאר, אבל לא משאירים לי ברירה אחרת!". שחקן אחר בקבוצה שלח אתמול הודעת טקסט למספר גורמים במועדון, ובה נכתב: "כל עוד טביב בעלים אני יותר לא מתקרב למתחם. בא לי להקיא, אני מת לעזוב". גם קפטן נבחרת ישראל, יוסי בניון, התבטא אתמול בנושא ויצא לטובת אבוקסיס: "אם התנהגו ככה לסמל, אז להפועל ת"א לא מגיע שאחד כמו אבוקסיס יאמן אותה. אני מאוכזב בשביל חבר כמו אבוקסיס שמועדון כמו הפועל מתנהג מולו ככה. כלום כבר לא מפתיע במועדון הזה".
מלבד העלבון של אבוקסיס, גם מוני הראל פגוע מהתנהגותו של דרור קשטן. השניים נוהגים לשבת מספר פעמים בשבוע במסעדה בת"א, מה שהפתיע עוד יותר את הראל, שנדהם לגלות כי קשטן סגר עם טביב מבלי לעדכן אותו ואמר: "קשטן לא נהג בג'נטלמניות כלפיי, ובטח שלא כלפי אבוקסיס. אני זה שהבאתי אותו בשנה הראשונה שלי להפועל, וגם עכשיו אחרי שאלי גוטמן החליט שהוא לא נשאר, חשבתי שהוא צריך להיות המאמן, אבל זרמתי על אבוקסיס. הוא אפילו לא התקשר לעדכן אותי".
קובי סידי: "מוני לא ייתן לטביב לקחת שקל"
נציגו של מוני הראל, קובי סידי, ניסה ליזום ביומיים האחרונים הצעת פשרה: "טביב יעביר שני צ'קים, הראשון זה הכסף והשני העיקולים שיילכו לנאמנות. ההתנייה היא שטביב מתחייב לתקציב מינימום של 38 מיליון שקל בשנתיים הקרובות ושטרות ההון יעברו לבעלי הפועל ת"א ללא כל תנאי בתחילת העונה השלישית, בכפוף לצו בית משפט. איזו סיבה יש לא לעשות את זה? אלא אם כן אתה רוצה לעשוק כסף מהקופה. מוני הראל לא ייתן לטביב לקחת לכיסו הפרטי ולו שקל מ-21 מיליוני השקלים שהראל השקיע בשנותיו כבעלים".
לאן הולכת הפועל ת"א?
"את השאלה תפנה לאלי טביב. אני פה כדי לאשר כל דבר שיכול לעזור לבנות קבוצה. רק על פי המלצת המאמן, שלא יטענו שאנו מפריעים. אני אוהב את דרור, אבל אחד כמוהו צריך להגיע מהדלת הקדמית ולא האחורית. זה מהלך לא מקובל. אני לא שלם עם מה שעשו לאבוקסיס, זה מעשה נבלה".
אחד הסעיפים עליו מסרבים לחתום במחנה הראל, הוא חוזה האימוץ מול חברת 'קאפה', אותו סגר טביב. לטענת אנשי הראל, לטביב יש חוב גדול לחברת האם של 'קאפה', 'דיאדורה', עוד מתקופת כפ"ס. "שיבדקו כמה אלי טביב חייב לדיאדורה ולמה סגר את קאפה. מהכסף של הפועל לא ניתן לו לעשות קומבינה של סגירת חובות לדיאדורה במסווה של ספונסר".
במחנה טביב אמרו אמש: "לא קיבלנו שום הצעה מסידי". על החוב לכאורה של טביב לדיאדורה: "אין שום חוב. זה ספין של מחנה הראל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 05:13 
המאמר המלא של ישראל היום

"לא נוכל לעבוד ביחד"
אלי טביב, הבעלים של הפועל ת"א, ניסה אתמול להסביר את הוויתור על יוסי אבוקסיס • בינתיים, דרור קשטן, המאמן המיועד, רוצה לצרף חצי מבני יהודה
רותם גרוסמן
יום לאחר המינוי המפתיע של דרור קשטן למאמן הפועל ת"א והרוחות בקבוצה מסרבות להירגע.
מצידו של יוסי אבוקסיס שנפגע מאוד מהמהלך סיפרו כי "יוסי ניסה ליצור קשר בסוף השבוע עם טביב שסינן אותו בצורה מכוערת ועשה לו תרגיל הסחה על גבו. למעשה הוא לא רצה אותו מלכתחילה והכל היה חרטא ובקיצור התנהגות של גועל נפש." גם מוני הראל ואנשיו לא קיבלו בצורה יפה את המהלך למרות שבירכו על החתמת קשטן. עם זאת הראל אמר למקורביו כי "בתור אחד שמעריך מאוד את דרור מן הראוי היה שהוא היה מתקשר גם אלי ומדבר איתי. אני עדיין הבעלים של הפועל ומאמין שאמשיך להיות הבעלים כשכל העניינים יסתיימו."
את קשטן עצמו שיחזור רק ביום חמישי מחופשה בארה"ב לא ניתן היה להשיג גם אתמול אולם בסביבתו אמרו: "קשטן יחזור וידבר עם מי שצריך. בסך הכל המטרה היא ללכת קדימה לטובת כל אוהדי הפועל והמועדון עצמו. דרור ינסה להימנע מהבעיות הניהוליות ולהתעסק בקטע המקצועי שם הובהר לו שיקבל סמכות בלעדית על הסגל ותקציב שראוי למועדון שרוצה לרוץ לאליפות." האוהדים ממשיכים להפגין
כ100- מאוהדי הקבוצה הפגינו אתמול שוב במתחם חודורוב נגד צמד הבעלים וקראו להם להיפרד סופית ולהחליט מי מביניהם נשאר הבוס.
טביב עצמו שהגיע למתחם כמה שעות קודם להפגנה אמר: "אני לא יודע למה האוהדים כועסים. אני עובד על בניית הקבוצה. יש מאמן והתחלנו לצאת לדרך." על הטענות של אבוקסיס ואנשי הראל לגבי ההתנהלות סביב החתמת קשטן אמר טביב: "דרור לא פנה אלי אלא אני דיברתי איתו וסגרתי איתו אך ורק אחרי שדיברתי עם יוסי אבוקסיס והגענו למסקנה שלא נוכל לעבוד ביחד. הוא הרי אמר זאת בעצמו."
כעת המטרה של טביב תהיה להחתים את השחקנים שאת שמותיהם ביקש קשטן לראות באדום בעונה הבאה כשבראשם שחקני בני יהודה: השוער דלה איינוגבה החלוץ פדרו גלבאן המגן איציק עזוז והקשר לירוי צעירי.
גם מחמוד עבאס ששיחק בעונה האחרונה בעירוני אשקלון ועומר דמארי (מכבי פ"ת) קרובים לסיכום בהפועל ת"א.

טביב. "לא יודע למה האוהדים כועסים. אני עובד על בניית הקבוצה" צילום: עמי שומן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 08:00 
סמל אישי של המשתמש
בגל"צ פורסם הבוקר, כי בראיון איתו ב"ידיעות" אמר אבי לוזון, שגם אם לא נעלה ליורו 2012 פרננדז צפוי להמשיך בתפקידו כמאמן הנבחרת והשחקנים מאד אוהבים אותו. לוזון אמר שיטיל את כל כובד משקלו על הארכת חוזהו של הצרפתי ורמז כי בכל פעם שהוא רוצה מאד משהו - הוא מצליח להעביר את זה בהתאחדות.

(מדהים - רק לפני כמה חודשים הוא כבר רצה לפטר את פרננדז ודיבר על גוטמן. כנראה שגוטמן באמת הולך לשנת שבתון מלאה בלי קשר לתוצאות הנבחרת, אלא אם איווניר יעוף מקרית שלום לקראת סוף 2011...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 09:43 
http://sports.walla.co.il/?w=/157/1829969

דורון אוסידון בראיון קצר לגל"צ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
"מעריב"?

"הארץ?

מישהו??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 11:18 
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 01163.html

אביב חדוד צפוי לעבור להפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 11:24 
http://www.one.co.il/Article/181005.html
פרנסמן:
ציטוט:
המטרה הבאה שלי היא מעבר לליגה גדולה יותר. אני עדיין לא בטוח שזה יקרה, אבל חלון ההעברות בפתח ודברים יכולים להשתנות

:hapoel:

"אני לא אשכח את הפעם הראשונה שעליתי לדשא בבלומפילד - זה היה במחזור השני נגד בית"ר ירושלים והיתה לי צמרמורות בכל הגוף. זה הקהל מספר 1 בארץ ואם היום היו אומרים לי לבחור קבוצה שאני יכול לשחק בה מבין 80 קבוצות, הייתי בוחר רק בהפועל ת"א"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 11:47 
סמל אישי של המשתמש
גילי ורמוט הגיש בקשה לבוררות נגד הפועל ת"א
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 01164.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 11:51 
סמל אישי של המשתמש
ישראל פוסט(לא ממליץ להאמין לשום מילה):

- קשטן מעוניין בבן חיים(הבלם)
- סלומון לייבון, השוער הפרואני היהודי על סף סיכום במכבי(היה מועמד אלינו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
גם על פי וואן סולומון לייבון מועמד למכבי
http://www.one.co.il/Article/181000.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 12:27 
עוד בכתבה על הבוררות של ורמוט-עבאס צפוי לחתום היום
http://one.co.il/Article/181009.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 13:57 
hapoel15 כתב:
עוד בכתבה על הבוררות של ורמוט-עבאס צפוי לחתום היום
http://one.co.il/Article/181009.html

ציטוט:
בין הצדדים קיימים עדיין פערים כספיים, ולהפועל ת"א הועברו מסרים מכיוונו של הקשר כי על אף רצונו הרב לעבור למתחם חודורוב, הוא אינו מתכוון להמשיך ולחכות למחזיקת גביע המדינה, מאחר ועליו לדאוג לעתידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 14:01 
כמיטב המסורת, קשטן הגיע וקרואטים מועמדים לקבוצה.
שם מספר 1: מארין טומאסוב מהאיידוק עם רקורד בנבחרת קרואטיה הצעירה.
שחקן מספר 14, כנף שמאל.

1:05

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 14:04 
שחר כתב:
כמיטב המסורת, קשטן הגיע וקרואטים מועמדים לקבוצה.
שם מספר 1: מארין טומאסוב מהאיידוק עם רקורד בנבחרת קרואטיה הצעירה.
שחקן מספר 14, כנף שמאל.

1:05

איפה רשום שהוא מועמד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 14:54 
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/248 ... 1&cat=7101

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
קצת פרטים על מרין טומאסוב

תמונה

http://www.hajduk.hr/?otvori=igraci&igrac=14

מרין טומאסוב, קשר בן 24 מהיידוק ספליט, מועמד להחליף את גילי ורמוט בהפועל ת"א, כך פורסם היום (ב') בכלי תקשורת בקרואטיה. טומאסוב, מספר 14 כמו ורמוט בהיידוק ספליט, כבש 4 שערים ב-25 משחקים העונה, והגיע מזאדאר לפני שנתיים וחצי, כשהוא רושם שלוש הופעות בצעירה של קרואטיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 15:40 
במגזין ממון בידיעות אחרונות:
נטלי הראל מבקשת מביהמ"ש שיפסוק על מוני הראל כפושט רגל ועל העו"ד שלה ככונס הנכסים שלו, מאחר והוא אינו משלם מזונות לה ו2 הילדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 15:42 
שטראובר חתם בלוזוניה.
רע מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 16:45 
סמל אישי של המשתמש
אביעד פוהרליס בטור במעריב

פני הדרור: כל הגועל בהפועל ת"א
טביב וקשטן קיבלו בדיוק את מה שמגיע להם - זה את זה. עכשיו השניים האלו, שמאוהבים בעיקר בעצמם, צריכים להציל את הפועל ת"א. אוי ואבוי. כל הגועל נפש בכדורגל הישראלי - קנאה, צרות עין, נקמנות, אגו, בצע כסף, קמצנות ובוגדנות - מתנקז עכשיו למתחם חודרוב
אביעד פוהורילס | 6/6/2011 16:49

1. כל הגועל נפש בכדורגל הישראלי - קנאה, צרות עין, נקמנות, אגו, בצע כסף, קמצנות ובוגדנות - מתנקז עכשיו להפועל ת"א. חמש דקות אחרי הזכייה בגביע, נטל אלי גוטמן את המיקרופון של הכרוז באיצטדיון ר"ג, ונפרד מהאוהדים בשירת "תודה לך הפועל‭."‬

הוא הודה להם, אבל כמו שאמר פעם אלכס גלעדי אחרי הזכייה של נבחרת הכדורסל במקום השני באליפות אירופה ‭'79‬ בטורינו - יעברו עוד עשרות שנים עדי שהפועל ת"א תחזור להיות מה שהיתה בשלוש השנים האחרונות.

אריק איינשטיין אמר לנו אתמול שמה שקורה היום בהפועל הוא תסביך משולב של "רשעות, טיפשות, רגשי נחיתות ובעיקר החמצה היסטורית להפוך למועדון הכדורגל הכי גדול שהיה פה מעולם, עם אחיזה של ממש באירופה‭."‬ מיקי חיימוביץ‭,'‬ ביומה האחרון כמגישת החדשות בערוץ ‭,10‬ אמרה לנו בבוקרו של יום שאחרי שנים ארוכות אין לה כוונה לקנות מנוי בעונה הבאה.

גוטמן הזהיר בשבועות האחרונים את יוסי אבוקסיס מקרבת היתר שלו לאלי טביב. הוא התרה בו שטביב יתרגם גרוע את החברות הזאת, ויהפוך את יוסי לבובה שמוקירה לו תודה על עצם הבחירה בו למאמן. 100 אלף דולר הסכים טביב לשלם לאבוקסיס עבור התפקיד. יוסי ביקש ‭,120‬ והלך למוני הראל כדי לקבל חיזוק. ברגע שנודע לטביב על ההליכה להראל, הוא נשרף. אין נקמן מטביב בגלקסיה הקרובה. 25 אלף דולר הוא חייב לאבוקסיס על העלייה לליגת האלופות. עכשיו שיתחיל לרדוף אחריו.

2. טביב, כמה שהוא עשיר, אוהב שמשלמים עליו אפילו את החשבונות הקטנים. כשהיה מגיע לוולפסון, היה יכול לכבות מזגנים בחדרים ולטעון שאין צורך בהם פועלים כי לא חם היום.

הוא איש שמעריך כוח, ולמרות שלא חיבב את גוטמן, העריך את כוחו כמאמן ומי שמחובר הכי חזק לאוהדים. אבל טביב הוא בן אדם נטול רגשות. הוא לא מסוגל להרים טלפון ולברך את המאמן שלו על הזכייה בגביע. לבקר או לשלוח זר פרחים לבית החולים אחרי התקף לב? חס וחלילה.

אלי טביב ואיתי שכטר. אוהב שמשלמים עליו את החשבונות הקטנים צילום: דני מרון

חודשים ארוכים בתוך העונה האחרונה תמך טביב באבוקסיס כממשיכו של גוטמן. הם נסעו יחד ללונדון לגמר ליגת האלופות, ולא נפרדו גם בבילויים. זה חיסל את אבוקסיס. טביב רצה לנהל אותו ולקבוע לו את עוזרו. אבוקסיס רצה באסי דומב, וטביב רצה לכפות עליו את סלובודן דראפיץ‭.'‬ ההליכה של יוסי למוני הראל השבוע טרפה את הקלפים, והוא מיהר להזעיק את קשטן בכסף כפול. מעכשיו, קשטן הוא עלה התאנה של טביב לכל כישלון.

3. טביב עובד בעולם ללא קודים של התנהגות. הוא שולף ואכזרי. כיוון שהוא לא מחוייב לשום נורמה, הוא מצליח להפתיע כל מי שחושב בדרך נורמטיבית. מצטרף אליו דרור קשטן מכפ"ס, האיש שהביא אליפות יחידה לעיר ב‭,'82-‬ כשטביב היה אוהד מתלהב משכונת עלייה.

דימוי ה"מיסטר קלין" שהודבק לקשטן מתרסק בשעות האחרונות בקול נפץ. 15 שנה טיפח את שנאתו לאברם גרנט, בשם אותה בחישה שהביאה להדחתו ממכבי ת"א אחרי עונת הדאבל, והמליכה את גרנט במקומו. אבל בגיל 66 לקשטן אין חברים והוא רואה רק אינטרס אחד מול העיניים - את עצמו מושך משכורת שמנה לחשבון הבנק, כפי שנאמר בשירם של חפר וארגוב "הוא לא ידע את שמה, אבל אותה צמה הלכה עמו לאורך כל הדרך". ‬

תשאלו את משה סיני על העונה האחרונה בבני יהודה; את פרדי דוד, על החתרנות בהפועל פ"ת, ואת אבוקסיס, שחילל את שמו כקפטן בית"ר במשחק השרוכים ולאורך כל השנים בהפועל. רק במשחק האחרון בין הפועל לבני יהודה בבלומפילד, נבחר אבוקסיס להעניק לקשטן גביע הוקרה על התקופה ההיא בהפועל.

השבוע קשטן לא הרים אפילו טלפון ליוסי לבדוק, או לשאול אם זה בסדר. ליתר ביטחון בחר בשביט אלימלך ‭3,000)‬ דולר בחודש כעוזר בהפועל חיפה ‭(‬ כעוזר שלעולם לא יהיו לו פנטזיות לאמן. הוא לא הציע את אבוקסיס, או חלילה את סיני. תארו לעצמכם את דרור מנסה לסגור מעגל ולהחזיר את משה להפועל. אבל זה לא דרור הוא רואה רק את עצמו.

4. טביב חושב שהבאתו של קשטן גאונית. שבמציאות הנוכחית, הוא סוג של מושיע. זה נכון שאת קשטן הוא יתקשה לתמרן, ואבוקסיס כמאמן הוא שנוי במחלוקת, שאפילו מוני הראל בראיון ב"העיר" לא מזמן, הטיל ספקות בכישוריו והציע לו להתחשל בשתיים-שלוש קבוצות אחרות.

אבל אחרי עידן גוטמן, קשטן לא יזכה לרבע שעה של חסד. בגיל ‭,66‬ ולמרות הסיומת הטובה בבני יהודה, ידרשו ממנו ביציעים להתקרב למודל המושלם, במונחים ישראלים, שבנה גוטמן. קשטן יתקשה להדוף עכשיו את אותו דימוי של כילאי מקשיש, שסירב לאמן את הנבחרת בגלל 50 אלף דולר והלך להפועל ת"א; שהתווכח עם משה תאומים על שער הדולר; שפוצץ מו"מ עם חיים רמון ב‭2-‬ בלילה והעדיף את הפועל פ"ת. עכשיו הוא וטביב, שניים שמאוהבים בעיקר בעצמם, צריכים להציל את הפועל ת"א. אוי ואבוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 17:55 
דורון אוסידון עלה ל103 עכשיו
בהתחלה הוא עלה מול העו"ד של גילי, ואמר לו שאין שום בעיה עם גילי והוא יכול ללכת בהתאם לסעיף שחרור שלו והוא לא מבין על מה הבוררות
בעניין שכטר הוא אמר שהיום מתקיימת פגישה שבה יוחלט אם שכטר ישוחרר או יישאר. הוא אמר שהם רוצים ששכטר יכבד את החוזה שלו ויישאר עוד עונה בהפועל
עוד הוא אמר שבימים הקרובים יוחתמו 3-4 שחקנים שאחד מהם יהיה שוער זר והאחרים ישראלים
בעניין הניהול הוא אמר שהוא נפגש היום עם סידי וסידי התחייב שהראל והוא יזוזו הצידה ויורידו הילוך ככה שעד הדיון בביהמש ינהל את הקבוצה רק טביב
לסיום הוסיף שמתגבש שת"פ עם ביתר שמשון בהקמת ביהס לכדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 18:49 
מרעי סיכם בהפועל חיפה. זה עדיין תלוי בשחרור מהפועל. (ספורט 5)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 18:49 
סמל אישי של המשתמש
אדום עולה

http://www.red-fans.com/Article.asp?id=2758

נערך לאחרונה על ידי Telkiyski בתאריך 06 יוני 2011, 19:03, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 18:51 
סמל אישי של המשתמש
ספורט 5

פרסום ראשון: ויקטור מרעי סיכם בהפועל חיפה לעונה

פרסום ראשון: חלוץ הפועל תל אביב בעונה החולפת, ויקטור מרעי, סיכם היום (שני) את תנאיו בהפועל חיפה לעונה הקרובה. בכך יהפוך לחלוץ השני שיצטרף הקיץ למועדון ביחד עם משה ביטון מבני יהודה. יש לציין כי המעבר של מרעי תלוי עדיין בשחרורו מהפועל תל אביב המחזיקה בכרטיסו.

הבעלים של חיפה, יואב כץ, אישר את הידיעה ואמר לאתר ערוץ הספורט: "השגנו סיכום עם מרעי, כעת מחכים לאישור הסופי מהפועל ת"א".

מרעי בן ה-20 שיחק בשנתיים האחרונות בבלומפילד. במהלכן הוא זכה באליפות ובשני גביעים, אך לא הירבה לשחק. ב-2010/11 הוא רשם 19 הופעות ליגה, מתוכם פתח רק ב-2 משחקים, והבקיע שער אחד.

חנן ממן, שפרץ בעונה שעברה לתודעה, קיבל הצעה לשדרוג החוזה שלו לשנתיים נוספות אך כרגע נראה כי הוא נוטה לדחות את ההצעה. הקבוצה של ניצן שירזי מנהלת במקביל מו"מ עם אושרי ראש ויוסי דורה על מנת להשאירם במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 20:18 
סמל אישי של המשתמש
קבוצה מאוקראינה הגישה הצעה על עומרי קנדה - בהפועל מסרבים לשחררו.
השחקן: "אתאבד עבור האוהדים, בלעדיהם אין סיכוי שהייתי נשאר".

http://www.red-fans.com/Article.asp?id=2759

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 20:20 
סמל אישי של המשתמש
הפועל ת"א: מאמצים לשכנע את טביב לשחרר את שכטר
אחרי בקשת הבוררות מצידם של ורמוט ושכטר, מנסים בסביבתם לסיים את עסקת המעבר לקייזרסלאוטרן. הראל החליט להתגמש

http://sports.walla.co.il/?w=/7/1830254

לאחר שבשעות הצהריים הגישו גילי ורמוט ואיתי שכטר בקשה לבוררות נגד הפועל תל אביב באמצעות סוכנם רונן קצב ועורך דינם יוסי גאייר, מנסים מאז כל הצדדים המעורבים בעסקה לסיים אותה עד מחר (שלישי). קצב נמצא במגעים גם עם אלי טביב וגם עם מוני הראל וקובי סידי, על מנת לנסות ולהימנע מהגעה לבוררות, כדי להביא לסגירת העסקה המוערכת בכשלושה מיליון יורו - העסקה הגדולה ביותר שנחתמה בין מועדון ישראלי למועדון אירופי באשר לשחקנים ישראלים.

כרגע עושים מאמצים לקיים בשעות הלילה פגישה עם טביב כדי שזה ישתכנע ויחתום על שחרורם של השניים לקייזרסלאוטרן. לעומתו, מוני הראל, שגם לו היו השגות לגבי העסקה, החליט להתגמש ולאפשר לוורמוט ובמיוחד לשכטר, לעבור לקבוצה הגרמנית.

בסביבת כל הצדדים מקווים שעד מחר תגיע סוגיית מעברם של ורמוט ושכטר לסופה, והעסקה תאושר. אם לא, הבוררות תצא אל הפועל.

מוקדם יותר הערב התראיין דורון אוסידון, מנכ"ל הפועל תל אביב, לרדיו 103 ואמר לגבי העסקה: "ורמוט מבחינתי משוחרר, הבעיה עם שכטר, לו יש חוזה שהוא צריך לכבד". על מאבקי הכוחות במועדון אמר: "קובי סידי הבטיח שלא יפריע בשום צורה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 26 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: