Frank Serpico כתב:
זה מגיע מספרד, השטות הזאת. מתאים להם (לספרדים).
ואני לא מבין מה אתה רוצה - שיר מלא עומק, עם מסרים מורכבים. בכלל ניכר על חברי הלהקה שמדובר בחבורה של אינטלקטואלים ואנשי רוח שקוראים את המציאות המורכבת ולא זורקים סיסמאות פופוליסטיות וחד מימדיות בשנקל.
אגיד לך מה אני רוצה, לפני כמעט שנתיים הייתי בספרד.
ראיתי המונים הולכים עם כאפיות, שיערתי שזה פריט אופנתי, אפשר להבין את זה, בני נוער הולכים עם זה, כמו בנדנה סביב הצוואר, מגניב, באמת.
ישבתי בבית קפה וראיתי בחור יחסית מבוגר עם כאפיה שמשמשת כצעיף, אמרתי נזרום איתו על הקפה דה לצ'ה, גם ככה שנינו בסיאסטה.
משיחה מאד נחמדה שהיתה לי איתו הבנתי כמה אנחנו בבעיה, האמת שזו לא בעיה רק שלנו אלא בעיה של מי שרוצה לדעת מה מתרחש בעולם, ולא רק מה מתרחש בעולם מטעם לאום אחד. האדם לא מודע לכך שיש מקום בשם שדרות בו אין נוכחות צבאית, ומעל 6 שנים אזרחים שומשו כמטרות לרקטות חסרות דיוק מטעם הגוף המייצג של עזה, הבן אדם לא מודע לרצח של ילדים בקרב המתנחלים,הבן אדם לא מודע לכך שבכלל חמאס הוא ארגון דתי קיצוני, הבן אדם לא מודע לכך שיש שלטון דתי בעזה, הבן אדם תהחיל להביא לי תאוריה שמה שמתבצע מבחינת ישראל זה רצח עם. אתה מבין...רצח עם מכוון, ז"א רצח שיטתי של פלשתינאים ע"י ישראלים. הוא לא התבייש בשלב מסויים להשתמש במושג שואה.
אני לא יכול להאשים אותו בצד שבחר בצורה אבסולוטית ופיתוח האג'נדה שלו, אבל כמו שאני לא יכול לעצום עיניים בקשר למה שהמדינה שלי עושה או לא עושה, אני לא יכול לעצום עיניים לגבי מידע של עובדות בשטח שלא מגיע מסיבות שחלקן באשמתנו וחלקן לא לשאר העולם.
לגבי האקדמיה באנגליה כבר הבאתי דוגמאות של חברים שלי שהיו בשיעורים שהם, שם זה כבר פשע מכוון ורקב של טרוף בשם האקדמיה.
אם הלהקה הזאת היתה מקבלת את כל המידע ועדיין מפתחת את האג'נדה שלה כחלק מפאנק אנרכיסטי (כן, כי החמאס הוא אנרכיזם?!?!? בדיוק הפוך, אבל היום הכל התטשטש עד כדי טרוף והזיה), הייתי מקבל את השיר הזה בכיף. כי כשיר הוא שיר בנזונה, ואני מת על פאנק ובמיוחד סקא.