תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 10 יולי 2025, 20:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יהודים חוגגים את יום ירושלים
הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 19:28 
KingSnake כתב:
redgr כתב:
אדום אש כתב:
KingSnake כתב:
אדום אש כתב:
נו? ומה היה ביום הנכבה?

ובנוגע לסרטון עם החלאות- הם כבר לא מפתיעים אותי. כשהם רק שרים זה סבבה, אבל הבעיה היא שהם כבר מזמן לא מתעסקים רק בזה.

מודה שלא בדקתי.
אבל אתה רוצה להגיד לי שלא היו קריאות איטבח אל יהוד למיניהן? לא היה שום אקט גזעני כלשהו?
אני מתקשה להאמין שהכל היה פוליטיקלי קורקט.

זה בהחלט מה שאני מנסה להגיד לך. נכון, חארות יש בכל צד ואני מאמין (אך לא נתקלתי בעצמי כפעיל, לא שמעתי עדויות ולא ראיתי בווידאו, אגב) שהיו חבר'ה בודדים שאכן קראו קריאות גזעניות ואלימות, אבל אני יודע שזה מעולם לא הפך לקריאות של "קומץ" או של יותר מיחידים. כשצד מסוים מפגין נגד הכיבוש, נגד הציונות, נגד אלף ואחד דברים שאתה אולי בעדם, זה לא אומר שהוא שונא אותך ומפגין נגדך. כנ"ל, אגב, אמור להיות לגבי הפגנות הימין (למרות שהם מאבדים את זה מאוד בשנים האחרונות). אבא שלי, שהוא מצביע ליכוד, לעולם לא יקרא קריאות גזעניות או אלימות.
לא מדובר בפוליטיקלי קורקט, מדובר במטרת ההפגנות והדעות של המפגינים. זה לא שקריאות כאלה לא נקראו כי זה לא "פוליטיקלי קורקט", אלא כי אלו פשוט לא אמירות שקשורות למאבק או אמירות שהמפגינים מאמינים בהן.

אל תבלבל בשכל ותשקר לעצמך ביום הנכבה קראו להרס מדינת ישראל וקראו לאינתיפאדה וזה היו רביב (סתכל על הקבוצה בפייסבוק, מה עלשות שהיא משקפת).הייתי מציין את אלו שקראו לשואה אבל זה מספר זהה לחארות שצעקו מוחמד מת.
אני גם הייתי בירושלים וכששרו את זה סביבי אמרתי שזה לא קשור ליום ירושלים השירים המגעילים האלה זה מבזה את העם את היום ואת המקום וזה הושתק מהר אך לצערי לא בכל האיזורים אבל באמת שמדובר בקומץ של מטונפים.

בתור אחד מהאנשים שקראו לאינטיפאדה ולמשהו שאתה עלול לקרוא "הרס ארץ ישראל" אני יכול להבטיח לך שאתה באמת לא יודע על מה אתה מדבר. הכוונה באינתיפאדה היא התקוממות עממית (גם פיזית) נגד השלטון. לא פגיעה בחפים מפשע ובטח שלא אלימות על בסיס גזעני. להרוס את המדינה? יותר לחלק אותה.
יש כאן שיר מאוד יפה שמדבר על אינטיפאדה, אגב. אתה מוזמן לשמוע ולקרוא את התרגום לאנגלית:

בכל אופן, כמו שאמרתי, לא נקראו קריאות גזעניות ובטח שלא נקראו קריאות לפגיעה בחפים מפשע.

צודק פשוט באינתיפאדה לא התפוצצו לנו באוטובוסים מחבלים ורצחו בקניונים ובשטחים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 19:35 
סמל אישי של המשתמש
באינתיפאדה הראשונה ("המקורית") לא התפוצץ שום אוטובוס.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 00:33 
סמל אישי של המשתמש
אנשים פה חיים בסרט עם לב ענק באמצע והרבה דובוני אכפת-לי מסביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 01:26 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:

נכון
זה היה הרבה יותר קרוב ואישי עם הסכינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 07:37 
סמל אישי של המשתמש
שאולין כתב:
teknoboy כתב:

נכון
זה היה הרבה יותר קרוב ואישי עם הסכינים.

בעיקר היה מדובר בזריקת אבנים ותהלוכות.
היו פיגועי דקירה, זה נכון, בעיקר נגד חיילים ושוטרים.
אוטובוסים לא התפוצצו, ואזרחים לא נרצחו באופן המוני.

לא שלדקור שוטרת זה נחמד (וגם לדחוף שוטר על פסי רכבת זה לא נחמד :SMOKE: ), אבל יש הבדל גדול בין שתי האינתיפאדות הראשונות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 07:53 
סמל אישי של המשתמש
KingSnake כתב:
יש כאן שיר מאוד יפה שמדבר על אינטיפאדה, אגב. אתה מוזמן לשמוע ולקרוא את התרגום לאנגלית:

שיר חביב. אין ספק שאפשר ללמוד ממנו המון. :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 09:22 
סמל אישי של המשתמש
אנשים מתים בשם הישראלים.
השיר הזה יכול להדחף עמוק לתוך ישבן הלהקה.
שיר מטומטם שמסלף את המציאות ורואה רק צד אחד כעובדה קיימת.
במיוחד במציאות שבה לובים טובחים בלובים באכזריות שישראלים מעולם לא טבחו בערבים.
במיוחד במציאות שבה סורים טובחים בסורים באכזריות שישראלים מעולם לא טבחו בערבים.
במיוחד במציאות שבה מצרים טובחים במצרים באכזריות שישראלים מעולם לא טבחו בערבים.

הייתי מספיק באירופה בשביל לדעת שהמידע מגיע אליהם מצד אחד בלבד.
אם זה מגיע מדרום אמריקה מעניין אם הם שרים על צ'אבז הסוציאליסט שכלא עיתונאים, השאיר תחנת טלוויזיה אחת (שלו) לתקופות מסויימות, ליבה את האנטישמיות בוונצואלה, ועודד את אסאד שאמר שהוא לא טובח באזרחים ויש הטעייה של התקשורת.
אם זה היה מגיע מאנגליה זה היה עצום בהתחשב בעובדה שמרצי היסטוריה ומרצים למזה"ת במקום ללמד עובדות מסלפים שקרים במסווה של לימודים אקדמאים, ובונים עולם שלא בנוי על עובדות היסטוריות, אלא על אג'נדות פרטיות מסוכנות.

בקיצור...אופיום להמונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 09:48 
סמל אישי של המשתמש
זה מגיע מספרד, השטות הזאת. מתאים להם (לספרדים).

ואני לא מבין מה אתה רוצה - שיר מלא עומק, עם מסרים מורכבים. בכלל ניכר על חברי הלהקה שמדובר בחבורה של אינטלקטואלים ואנשי רוח שקוראים את המציאות המורכבת ולא זורקים סיסמאות פופוליסטיות וחד מימדיות בשנקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 10:06 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:

ואני לא מבין מה אתה רוצה - שיר מלא עומק, עם מסרים מורכבים. בכלל ניכר על חברי הלהקה שמדובר בחבורה של אינטלקטואלים ואנשי רוח שקוראים את המציאות המורכבת ולא זורקים סיסמאות פופוליסטיות וחד מימדיות בשנקל.

אגיד לך מה אני רוצה, לפני כמעט שנתיים הייתי בספרד.
ראיתי המונים הולכים עם כאפיות, שיערתי שזה פריט אופנתי, אפשר להבין את זה, בני נוער הולכים עם זה, כמו בנדנה סביב הצוואר, מגניב, באמת.
ישבתי בבית קפה וראיתי בחור יחסית מבוגר עם כאפיה שמשמשת כצעיף, אמרתי נזרום איתו על הקפה דה לצ'ה, גם ככה שנינו בסיאסטה.
משיחה מאד נחמדה שהיתה לי איתו הבנתי כמה אנחנו בבעיה, האמת שזו לא בעיה רק שלנו אלא בעיה של מי שרוצה לדעת מה מתרחש בעולם, ולא רק מה מתרחש בעולם מטעם לאום אחד. האדם לא מודע לכך שיש מקום בשם שדרות בו אין נוכחות צבאית, ומעל 6 שנים אזרחים שומשו כמטרות לרקטות חסרות דיוק מטעם הגוף המייצג של עזה, הבן אדם לא מודע לרצח של ילדים בקרב המתנחלים,הבן אדם לא מודע לכך שבכלל חמאס הוא ארגון דתי קיצוני, הבן אדם לא מודע לכך שיש שלטון דתי בעזה, הבן אדם תהחיל להביא לי תאוריה שמה שמתבצע מבחינת ישראל זה רצח עם. אתה מבין...רצח עם מכוון, ז"א רצח שיטתי של פלשתינאים ע"י ישראלים. הוא לא התבייש בשלב מסויים להשתמש במושג שואה.
אני לא יכול להאשים אותו בצד שבחר בצורה אבסולוטית ופיתוח האג'נדה שלו, אבל כמו שאני לא יכול לעצום עיניים בקשר למה שהמדינה שלי עושה או לא עושה, אני לא יכול לעצום עיניים לגבי מידע של עובדות בשטח שלא מגיע מסיבות שחלקן באשמתנו וחלקן לא לשאר העולם.
לגבי האקדמיה באנגליה כבר הבאתי דוגמאות של חברים שלי שהיו בשיעורים שהם, שם זה כבר פשע מכוון ורקב של טרוף בשם האקדמיה.
אם הלהקה הזאת היתה מקבלת את כל המידע ועדיין מפתחת את האג'נדה שלה כחלק מפאנק אנרכיסטי (כן, כי החמאס הוא אנרכיזם?!?!? בדיוק הפוך, אבל היום הכל התטשטש עד כדי טרוף והזיה), הייתי מקבל את השיר הזה בכיף. כי כשיר הוא שיר בנזונה, ואני מת על פאנק ובמיוחד סקא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 10:08 
גביזון כתב:
אנשים מתים בשם הישראלים.
השיר הזה יכול להדחף עמוק לתוך ישבן הלהקה.
שיר מטומטם שמסלף את המציאות ורואה רק צד אחד כעובדה קיימת.
במיוחד במציאות שבה לובים טובחים בלובים באכזריות שישראלים מעולם לא טבחו בערבים.
במיוחד במציאות שבה סורים טובחים בסורים באכזריות שישראלים מעולם לא טבחו בערבים.
במיוחד במציאות שבה מצרים טובחים במצרים באכזריות שישראלים מעולם לא טבחו בערבים.

הייתי מספיק באירופה בשביל לדעת שהמידע מגיע אליהם מצד אחד בלבד.
אם זה מגיע מדרום אמריקה מעניין אם הם שרים על צ'אבז הסוציאליסט שכלא עיתונאים, השאיר תחנת טלוויזיה אחת (שלו) לתקופות מסויימות, ליבה את האנטישמיות בוונצואלה, ועודד את אסאד שאמר שהוא לא טובח באזרחים ויש הטעייה של התקשורת.
אם זה היה מגיע מאנגליה זה היה עצום בהתחשב בעובדה שמרצי היסטוריה ומרצים למזה"ת במקום ללמד עובדות מסלפים שקרים במסווה של לימודים אקדמאים, ובונים עולם שלא בנוי על עובדות היסטוריות, אלא על אג'נדות פרטיות מסוכנות.

בקיצור...אופיום להמונים.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
Frank Serpico כתב:

אגיד לך מה אני רוצה, לפני כמעט שנתיים הייתי בספרד.
ראיתי המונים הולכים עם כאפיות, שיערתי שזה פריט אופנתי, אפשר להבין את זה, בני נוער הולכים עם זה, כמו בנדנה סביב הצוואר, מגניב, באמת.
ישבתי בבית קפה וראיתי בחור יחסית מבוגר עם כאפיה שמשמשת כצעיף, אמרתי נזרום איתו על הקפה דה לצ'ה, גם ככה שנינו בסיאסטה.
משיחה מאד נחמדה שהיתה לי איתו הבנתי כמה אנחנו בבעיה, האמת שזו לא בעיה רק שלנו אלא בעיה של מי שרוצה לדעת מה מתרחש בעולם, ולא רק מה מתרחש בעולם מטעם לאום אחד. האדם לא מודע לכך שיש מקום בשם שדרות בו אין נוכחות צבאית, ומעל 6 שנים אזרחים שומשו כמטרות לרקטות חסרות דיוק מטעם הגוף המייצג של עזה, הבן אדם לא מודע לרצח של ילדים בקרב המתנחלים,הבן אדם לא מודע לכך שבכלל חמאס הוא ארגון דתי קיצוני, הבן אדם לא מודע לכך שיש שלטון דתי בעזה, הבן אדם תהחיל להביא לי תאוריה שמה שמתבצע מבחינת ישראל זה רצח עם. אתה מבין...רצח עם מכוון, ז"א רצח שיטתי של פלשתינאים ע"י ישראלים. הוא לא התבייש בשלב מסויים להשתמש במושג שואה.
אני לא יכול להאשים אותו בצד שבחר בצורה אבסולוטית ופיתוח האג'נדה שלו, אבל כמו שאני לא יכול לעצום עיניים בקשר למה שהמדינה שלי עושה או לא עושה, אני לא יכול לעצום עיניים לגבי מידע של עובדות בשטח שלא מגיע מסיבות שחלקן באשמתנו וחלקן לא לשאר העולם.
לגבי האקדמיה באנגליה כבר הבאתי דוגמאות של חברים שלי שהיו בשיעורים שהם, שם זה כבר פשע מכוון ורקב של טרוף בשם האקדמיה.
אם הלהקה הזאת היתה מקבלת את כל המידע ועדיין מפתחת את האג'נדה שלה כחלק מפאנק אנרכיסטי (כן, כי החמאס הוא אנרכיזם?!?!? בדיוק הפוך, אבל היום הכל התטשטש עד כדי טרוף והזיה), הייתי מקבל את השיר הזה בכיף. כי כשיר הוא שיר בנזונה, ואני מת על פאנק ובמיוחד סקא.

תחליף את המילה ספרד במילה גרמניה, ותקבל בדיוק אותו דבר. גם שם המצב דומה. רק שהגרמנים, כמו גרמנים, ומשום היותם גרמנים, זהירים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
KingSnake כתב:
אדום אש כתב:
KingSnake כתב:
אדום אש כתב:
נו? ומה היה ביום הנכבה?
אין חדש תחת השמש, לא מבין מה הפואנטה באשכול הזה. חרא יש משני צידי הכביש.

ביום הנכבה היו קריאות נגד הכיבוש, נגד האפרטהייד, נגד הגזענות, בעד שיתוף פעולה יהודי ערבי, נגד הפצצת עזה ושדרות ואף "נגד המדינה" (לא נגד קיומה, אלא נגד הצורה שבה היא מתנהלת כיום). לא נגד יהודים, לא נגד ימנים, לא נקראו קריאות לאלימות כלפי בני אדם.

ובנוגע לסרטון עם החלאות- הם כבר לא מפתיעים אותי. כשהם רק שרים זה סבבה, אבל הבעיה היא שהם כבר מזמן לא מתעסקים רק בזה.

מודה שלא בדקתי.
אבל אתה רוצה להגיד לי שלא היו קריאות איטבח אל יהוד למיניהן? לא היה שום אקט גזעני כלשהו?
אני מתקשה להאמין שהכל היה פוליטיקלי קורקט.

זה בהחלט מה שאני מנסה להגיד לך. נכון, חארות יש בכל צד ואני מאמין (אך לא נתקלתי בעצמי כפעיל, לא שמעתי עדויות ולא ראיתי בווידאו, אגב) שהיו חבר'ה בודדים שאכן קראו קריאות גזעניות ואלימות, אבל אני יודע שזה מעולם לא הפך לקריאות של "קומץ" או של יותר מיחידים. כשצד מסוים מפגין נגד הכיבוש, נגד הציונות, נגד אלף ואחד דברים שאתה אולי בעדם, זה לא אומר שהוא שונא אותך ומפגין נגדך. כנ"ל, אגב, אמור להיות לגבי הפגנות הימין (למרות שהם מאבדים את זה מאוד בשנים האחרונות). אבא שלי, שהוא מצביע ליכוד, לעולם לא יקרא קריאות גזעניות או אלימות.
לא מדובר בפוליטיקלי קורקט, מדובר במטרת ההפגנות והדעות של המפגינים. זה לא שקריאות כאלה לא נקראו כי זה לא "פוליטיקלי קורקט", אלא כי אלו פשוט לא אמירות שקשורות למאבק או אמירות שהמפגינים מאמינים בהן.

הנה המקבילה השמאלנית של עופרי.
ההבדל היחיד זה שאתה רושם עם ניקוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 12:23 
כותב עם ניקוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
אגב, קינגסנייק, דבר שכתבת והטריד אותי (אולי לא כולם שמו לב):
KingSnake כתב:
בתור אחד מהאנשים שקראו לאינטיפאדה ולמשהו שאתה עלול לקרוא "הרס ארץ ישראל"

אתה מוכן להרחיב מעט? באיזה אופן "קראת לאינתיפאדה" ? קראת קריאה אילמת? ייחלת לזה בלב? פירסמת עלונים שקוראים למאבק מזויין באויב הציוני? פעלת באופן אקטיבי יותר?
האם זה היה לפני האינתיפאדה השניה? האם לאחריה?
סתם מעניין לדעת עם מי אנחנו מתדיינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 13:01 
גברים אחד אחד !!!! איזה יופי , איזה תהלוכה , איזה מילים :HEART2: סופסוף אנחנו מגיבים לכל הערבים שרוצים להשמיד אותנו ופורצים גבולות , שמאלנים ? לכו תחיו איתם עם האהובים שלכם !!!! צעדה מהסרטים :HEART2: כחול ולבן זה הצבע שלי , גאה במדינה שלי כי זה הכי אחי , שני משולשים מפוצצים יהולומים , ושימותו כל הקנאים !!! ירושלים :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 13:17 
:LOL2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 14:08 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
כותב עם ניקוד.

גוועלד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: