תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 12:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 202 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום שישי-דיונים
הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 09:48 
אולי התרגיל עלוב, אבל תשאל את עצמך טוב טוב אם אלי טביב הוא הבעלים שאתה מייחל לו. ביום שהפועל תהיה שלו, זה היום שתהיה שבוי שלו למשך שנים. אז להעיף את שניהם זה פנטזיה, אבל זה לא יקרה, צריך להתחיל באופציה הפחות הרסנית, ומבחינתי עם כל הספינים אין לי ספק שזה לא אלי טביב, טביב לא שם ולא ישים שקל מהכסף שלו בהפועל יכולות הניהול שלו מבזות, יחסי האנוש שלו שקולים לאהוד ברק, הקמצנות שלו לא מביאה שום תועלת - להפך, בשביל מה ולמה אתה בוחר צד בדמותו של טביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 10:04 
למה בכלל לבחור צד?
2 האופציות איומות ואנחנו לא יכולים לדעת איזה מהן גרועה יותר חוץ מלהריץ ספקולציות.
אפשר לחשוב שהאוהד הדגול שפך מליונים על הקבוצה שהוא קיבל בחינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 10:07 
סמל אישי של המשתמש
הצד של מוני מלוכלך לא פחות מהצד של טביב.
פתאום יש כסף ופתאום הם מוכנים להביא ולחתום על כל חוזה, רק הצד השני הרע לא מוכן.
צריך בהפגנות לקלל את כולם באותה מידה.
לא מעניין אותי מי זה סידי וכמה שהוא אוהד שרוף.
כל עוד הוא נשלח ע"י הראל ומייצג אותו, גם אליו הזעם צריך להיות מופנה.
תפסיקו כבר לנסות לבחור צד.
את המוות צריך לעשות לשניהם ולכל השליחים שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 10:10 
שחר כתב:
למה בכלל לבחור צד?
2 האופציות איומות ואנחנו לא יכולים לדעת איזה מהן גרועה יותר חוץ מלהריץ ספקולציות.
אפשר לחשוב שהאוהד הדגול שפך מליונים על הקבוצה שהוא קיבל בחינם.

בדיוק ,וגם מה שאנטיגונה כתב
יש לנו עסק עם שתי תועבות ואני בכלל לא רוצה להחליט מי יותר מזיק
רק רוצה ששניהם ילכו ושלא נשמע עליהם יותר לעולם

נערך לאחרונה על ידי mkorman1 בתאריך 03 יוני 2011, 10:14, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 10:11 
סמל אישי של המשתמש
הפורום מראה כמה 2 השטנים האלה מצליחים.
במקום לא לבחור צד ולצאת נגד הבלאגן ולא לתת להם להשתמש בתירוצים שהצד השני אשם, אנחנו עסוקים בפילוג שכל אחד תומך בגוש צואה אחר, בזמן הזה שניהם יכולים להמשיך להחזיק בקבוצה ולטשטש אותנו עם "הצד השני מעכב ומ פריע, הצד השני לא רוצה לחתום".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 10:15 
אין פילוג, כולנו מסכימים שהשניים מחריבים, שאלה מה אנחנו צריכים לדרוש? ועכשיו שקראתי את הדברים של הזקנה אני מסכים לחלוטין, הצד שבורח מבוררות הוא הצד המחרב, ולכן כנראה שאין ברירה חייבים לבחור צד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
שניהם חארות, אבל תחושה שלי שאם טביב היה רוצה את הקבוצה, הוא היה משלם את ה6 מיליון במיידי (הרי מה זה בשבילו 6 מיליון שקל???) וסוגר את הסיפור.
במקום זה הוא החליט להתחכם ולמשוך זמן.
לפי דעתי טביב לא רוצה את הקבוצה, הוא רוצה סכום הרבה יותר גבוה מ6 מיליון, ואז הוא יעזוב בשמחה.
הבעיה שמוני לא רוצה (או לא יכול) לשלם לו יותר מ6 מיליון, ולכן אנחנו עכשיו במלחמת התשה בין שני הצדדים, כשאנחנו המפסידים העיקריים.

התלונה העיקרית שלי נגד מוני, זה שהוא לא נותן לסרטן את הזה אלי טביב את הסכום שהוא רוצה כדי שלא יפרק אותנו.
אכן אוהד דגול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 10:21 
chimpfive כתב:
אין פילוג, כולנו מסכימים שהשניים מחריבים, שאלה מה אנחנו צריכים לדרוש? ועכשיו שקראתי את הדברים של הזקנה אני מסכים לחלוטין, הצד שבורח מבוררות הוא הצד המחרב, ולכן כנראה שאין ברירה חייבים לבחור צד.

בינתיים נראה ששניהם בורחים מבוררות
אין ברירה אלא ג'יהאד נגד שניהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 10:25 
IdanTheLittle כתב:
שניהם חארות, אבל תחושה שלי שאם טביב היה רוצה את הקבוצה, הוא היה משלם את ה6 מיליון במיידי (הרי מה זה בשבילו 6 מיליון שקל???) וסוגר את הסיפור.
לפי דעתי טביב לא רוצה את הקבוצה, הוא רוצה סכום הרבה יותר גבוה מ6 מיליון, ואז הוא יעזוב בשמחה.
הבעיה שמוני לא רוצה (או לא יכול) לשלם לו יותר מ6 מיליון, ולכן אנחנו עכשיו במלחמת התשה בין שני הצדדים, כשאנחנו המפסידים העיקריים.

התלונה העיקרית שלי נגד מוני, זה שהוא לא נותן לסרטן את הזה אלי טביב את הסכום שהוא רוצה כדי שלא יפרק אותנו.
אכן אוהד דגול.

אבי רצון כתב את זה כמה ימים לפני הבמבי שאלי טביב לא יעזוב את הפועל תמורת סכום נמוך מ 14 מיליון שקל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
שכטר וורמוט כרגע מעניינים את הביצה .. רק הפועל חשובה ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:
IdanTheLittle כתב:

אכן אוהד דגול.

אבי רצון כתב את זה כמה ימים לפני הבמבי שאלי טביב לא יעזוב את הפועל תמורת סכום נמוך מ 14 מיליון שקל

אבי רצון חי בעולם משלו, מעבר לכך אבי רצון מתחרה עם ג'מצ'י על טפשות וחוסר מושג במציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אולי התרגיל עלוב, אבל תשאל את עצמך טוב טוב אם אלי טביב הוא הבעלים שאתה מייחל לו. ביום שהפועל תהיה שלו, זה היום שתהיה שבוי שלו למשך שנים. אז להעיף את שניהם זה פנטזיה, אבל זה לא יקרה, צריך להתחיל באופציה הפחות הרסנית, ומבחינתי עם כל הספינים אין לי ספק שזה לא אלי טביב, טביב לא שם ולא ישים שקל מהכסף שלו בהפועל יכולות הניהול שלו מבזות, יחסי האנוש שלו שקולים לאהוד ברק, הקמצנות שלו לא מביאה שום תועלת - להפך, בשביל מה ולמה אתה בוחר צד בדמותו של טביב?

הלוואי והיה לנו קנדי, או ברזילאי או אפילו שייח קטארי (וואו, חלום), אבל אין לנו. זה או זה, או זה. להגיד שניהם הביתה זה ילדותי (אני לא מדבר עליך, אלא על מי שאומר את זה) ולא ריאליסטי כי זה לא יקרה ברגע. עד פה אנחנו מסכימים.

אלי טביב מתנהל כמו "ערס", לטוב ולרע. בהפועל כפ"ס הוא השקיע כסף, לא מדובר במועדון כמו הפועל שיכול להחזיק את עצמו אלא במועדון של כמה מאות מנויים (ואני מפרגן פה). הקבוצה ירדה ליגה, טביב החליט למכור את הקבוצה והאגודה נכנסה למאבק מולו, שהיה אמור להגיע גם לבית משפט. טביב החליט לעזוב את כפ"ס בלי תמורה, ותוך כדי כיסה את כל החובות הכספיים שלה כדי להשאיר אגודה בלי חובות, ובתמורה העניין לא התגלגל לבית משפט. מה שכן, אלי טביב החליט "לדפוק" את האגודה ולקח איתו כל דבר שהוא יכול היה לקחת: כמה שחקנים מהבוגרת, 2 שחקני נוער (בוריס קליימן ועוד אחד), ואת כל הציוד שהוא הצליח לקחת. עד פה פרשת כפ"ס. בשביל ההגינות נציין שיש לו עבר פלילי בתחום של הונאה, וכבר דובר בזה לא מעט. טביב גם היה בארה"ב בחלון העברות האחרון, למורת רוחנו, למרות שבסוף נחת פה רכש.

גם מוני הראל עמוס בהיסטוריה עשירה, הבעיה שלי שההיסטוריה הזאת רלוונטית יותר עבורנו. מדובר על אותו אחד שעשה את הקומבינה עם מכירת רביבו בשקל תשעים (כביכול), שחקן שיכול היה לקחת את הפועל לגבהים חדשים באותה תקופה. הוא זה שנתן לסיני להרוג אותנו וניסה להנחית אותו שוב בהפועל ב- 2005 (אגב, אנחנו הפגנו בטירוף כשהוא קיבל את המושכות להנהלת הקבוצה). מוני הראל זה אותו אחד שהבטיח לקצב שהוא ישחרר את השחקן עם הערך הכי גבוה בתולדות המועדון בערך בחצי ממחיר השוק הריאלי שלו למרות שאין לו סעיף שחרור בחוזה (מה שהוליד את כל אופנת הרוצים לברוח לאירופה). מוני הראל זה הבחור שעשה "תרגיל" לטביב כדי שיסכים להחתים את אלרואי כהן, במחיר מופרז בטירוף רק בשביל להרוויח עוד כמה נקודות. מוני הוא זה שכופה את עצמו על הפועל, למרות שהפסיד בתהליך הבמבי אחרי שנתן מחיר מגוחך על הפועל, משום שתכנן לקבל את הסכום הזה כדי לא להגיע למצב שטביב יחליט למכור והוא יאלץ לשלם משהו שאין לו או שחשב לממן את הסכום הזה בעזרת בבו קובו (ומהרעיון הזה רוב החברים פה הזדעזעו). מוני הוא זה שסירב לגישור (סידי, בא כוחו של הראל, הצהיר על זה בשבוע שעבר ואמר שמיד אחרי שדחו את הצעת הבוררות טביב פנה לבית משפט).

עד פה פחות או יותר העובדות (ובטח החמצתי כמה וכמה דברים, מתנצל), בלי ספינים, בלי טענות של אחד כלפי השני, שמבחינתי לא רלוונטיות ולא קשורות למציאות. הראל לא כשיר להחזיק את הפועל ת"א, ומעולם לא עשה טוב למועדון באף אחת מהקדנציות שלו. אני בוחר לקרוא את המפה בצורה כזאת שהראל עם ההתנשאות המעצבנת שלו גרם לטביב להרגיש נחות ולא רלוונטי, מה שהוליד ריב ביניהם. הריב הזה הוציא משניהם את הצד הכי גרוע שלהם - מהראל את השקרן והנוכל הבלתי נלאה ומטביב את הערס העקשן ששובר את הכלים אם לא רוקדים לפי החליל שלו. לדעתי הראל כבעלים יחיד יקח את הפועל למקומות לא טובים, וגם לא ישחרר אותה בקלות, מה גם שאין לו שום יכולת לשים ערבויות בבקרה ולכן הראל יכול להעמיד תקציב של 30 מיליון שקל בעונה בערך (אלא אם כן אתה מגיע שוב לצ'מפיונס, מה שכנראה לא יקרה במצב הנוכחי). טביב כן רוצה למקסם רווחים בהפועל, אבל בשביל להרוויח על הגב של המועדון הוא חייב שהמועדון יצליח, הוא חייב לקנות צעירים מוכשרים במחיר טוב כדי שיוכל למכור אותם בעתיד בסכומים גבוהים, ומבחינתי שיקח כל שנה 10 מיליון שקל לכיס אם המועדון רווחי ולוקח תארים, "להרוויח" זאת לא מילה גסה. טביב גם ישחרר את הקבוצה בהרבה יותר קלות אם הדברים לא ילכו לפי התוכניות שלו, וזה גם מנחם אותי.

אם מישהו מגיב עניינית, סבבה, אני מקשיב ואולי גם אודה שטעיתי במידה ויאירו את עיני. מה שכן, בואו נשתדל להצמד לעובדות. אני חושב שצריך להיות רפה שכל כדי לחשוב שטביב התעצבן בגלל שתי שקיות חלב (אגב, אם השותפה שלי קונה יותר מדי בסופר אני מתעצבן עליה חופשי, ולא מטעמי קמצנות).

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 10:34 
לא ילדותי ולא בטיח
הם מוכיחים יום יום ושעה שעה שהם לא מסוגלים להתנהל יחד וגם לא להרפות מהצעצוע שלהם שבסוף יפול ויישבר
זה הרגע וזו השעה להפגין ,למחות ולעשות להם את המוות ,לשניהם,
כדי שימאס להם וכדי שיכאב להם ,כמו שכואב לנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 10:35 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
הפורום מראה כמה 2 השטנים האלה מצליחים.
במקום לא לבחור צד ולצאת נגד הבלאגן ולא לתת להם להשתמש בתירוצים שהצד השני אשם, אנחנו עסוקים בפילוג שכל אחד תומך בגוש צואה אחר, בזמן הזה שניהם יכולים להמשיך להחזיק בקבוצה ולטשטש אותנו עם "הצד השני מעכב ומ פריע, הצד השני לא רוצה לחתום".

טקטית אין ברירה אלא לבחור צד - לפחות כפיתרון ביניים, ואז לפעול להעפת השני.

אם נשאר נייטרלים ונאמר ששניהם גרועים באותה מידה, לא נוכל להזיז כלום.
חייבים לבחור צד - את הצד הגרוע פחות כרגע (או את הצד שיהיה יותר קל להעיף בהמשך). זה קשה, אני יודע, צריך לחדור ולקלף מבעד לאינספור שכבות הספינים ששניהם עוטפים אותנו (ואני חושד בכל פיסת אינפורמציה שהיא ספין).
אני מקבל לחלוטין את "מבחן הזקנה" - מבחן הבוררות. הצד שיתנגד לבוררות נגדו צריך לצאת (רק מה נעשה אם שניהם מתנגדים לבוררות ? או שכמו בבמבי, וכמו בספין של חוזה אבוקסיס, יהיה מי מביניהם שיהיה הראשון לגלות התנגדות, ואז השני יכריז על עצמו שהוא "בעד". לך תדע אז...)

נערך לאחרונה על ידי Frank Serpico בתאריך 03 יוני 2011, 10:36, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 10:35 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
אבי כתב:
IdanTheLittle כתב:

אכן אוהד דגול.

אבי רצון חי בעולם משלו, מעבר לכך אבי רצון מתחרה עם ג'מצ'י על טפשות וחוסר מושג במציאות.

אולי אבי רצון טיפש, אבל טביב לא.
אני בטוח שתמורת הסכום הזה הוא ילך, אבל מוני בחיים לא יסכים לשלם לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 10:37 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
לא ילדותי ולא בטיח
הם מוכיחים יום יום ושעה שעה שהם לא מסוגלים להתנהל יחד וגם לא להרפות מהצעצוע שלהם שבסוף יפול ויישבר
זה הרגע וזו השעה להפגין ,למחות ולעשות להם את המוות ,לשניהם,
כדי שימאס להם וכדי שיכאב להם ,כמו שכואב לנו

זה אוטופי, ואוטופיה זה משהו נאיבי ולא ריאלי. תעשה להם את המוות מהיום עד מחר, אין תסריט שבו שניהם עוזבים ביום אחד. אני כן מסכים עם הגישה של היום אחד, מחר השני, אבל גם לפי הגישה הזאת אני חושב שצריך לתת מרווח זמן מסויים לבעלים יחיד לייצב את המועדון, ובכפוף להתנהלות שלו לפעול.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 10:47 
זה לא בהכרח אוטופי ותלוש
יכול להיות שאפשר לארגן חתימות של אוהדים ולבקש להצטרף כצד לדיון המשפטי במטרה שימונה מפרק מפעיל עד לסיום ההליכים ביניהם
אני מודע היטב לכל הטיעונים על העדר זכות עמידה וכד' אבל לדעתי שווה נסיון
מקסימום בית המשפט יזרוק אותנו מכל המדרגות ויחייב בהוצאות אבל לא מעבר לכך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
ורמוט ושכטר חוששים: בסוף קייזרסלאוטרן תבטל העסקה
השניים צפויים להיפגש היום עם נציג הראל, קובי סידי, ועם הסוכן רונן קצב במטרה להגיע להבנות. סידי לחדשות הספורט: "המצב עצוב, מישהו מוכרח להתעורר"
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 01021.html

ליבי ליבי עם גילי ואיתי

נ.ב -
תשארו איתנו עד לסיום הסאגה ותצאו בינואר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
גביזון כתב:
השניים צפויים להיפגש היום עם נציג הראל, קובי סידי, ועם הסוכן רונן קצב במטרה להגיע להבנות. סידי לחדשות הספורט: "המצב עצוב, מישהו מוכרח להתעורר"

ליבי ליבי עם גילי ואיתי

נ.ב -

אם הם נשארים פה בסוף אני לא מפסיק לצחוק על שכטר :LOL2:

*נו מי יבוא עכשיו ויגיד שאני כפוי טובה ולא מעריך את השנה האדירה שהביא לנו,
פשוט עיצבן אותי שכל העונה האחרונה הוא מדבר כמה הוא רוצה לעזוב .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
זה לא בהכרח אוטופי ותלוש
יכול להיות שאפשר לארגן חתימות של אוהדים ולבקש להצטרף כצד לדיון המשפטי במטרה שימונה מפרק מפעיל עד לסיום ההליכים ביניהם
אני מודע היטב לכל הטיעונים על העדר זכות עמידה וכד' אבל לדעתי שווה נסיון
מקסימום בית המשפט יזרוק אותנו מכל המדרגות ויחייב בהוצאות אבל לא מעבר לכך

ואתה חושב שמפרק זאת אופציה טובה יותר מטביב כבעלים יחיד? לפי התסריט הכי גרוע של רואי השחורות הגדולים ביותר המקום שאליו טביב יקח אותך זה אותו מקום שיביא אותך אליו פירוק, או לחילופין בעלות יחיד של הראל במקביל לכונס נכסים שיטפל בכל נכסיו. אגב, התסריט הכי טוב שאני מדמיין כרגע זה שנטלי הראל תגרום למוני להיות מוכרז כפושט רגל, ואז חלקו של הראל יהיה חייב להימכר או לטביב או למישהו אחר. איציק קורנפיין מכר את נשמתו לשטן רק כדי לא להגיע למצב שמעמידים לקבוצה מפרק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
שוהם יפת כתב:
nirog כתב:
גביזון כתב:

ליבי ליבי עם גילי ואיתי

נ.ב -

בנושא הזה אגב, אני חושב שאם יש קבוצה רוסית שמוכנה לשלם 4 מיליון יורו על שכטר הוא צריך לבחור אם להמשיך לשחק בהפועל, לעבור לרוסיה או להביא הצעה שווה מבחינת הסכומים מקבוצה אחרת. אין שום סיבה שהפועל תוותר על מיליון וחצי יורו מכספה בגלל ששחקן (זונת קהל, אבל עדיין שחקן) שנתן פה עונה אחת טובה רוצה להגיע ללאוטרן. הראל לעומת זאת מבטיח לנו האוהדים ששכטר ישוחרר ללאוטרן בסכום שהתפרסם כי הוא, האביר האדום על הסוס הלבן, הבטיח לקצב. אפרופו ספינים, מעניין מה יוצא לו מזה.

לגבי גילי - יש לו סעיף שחרור, מגיע לו להשתחרר בסכום הנקוב אם יהיה מי שמוכן לשלם את הסכום הזה על שחקן שבעונה האחרונה לא היה שווה ליגה בלגית (ואני באמת אוהב את הבחור הזה, שיהיה ברור).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 11:02 
mbracha כתב:
שוהם יפת כתב:
nirog כתב:
גביזון כתב:

ליבי ליבי עם גילי ואיתי

נ.ב -

בנושא הזה אגב, אני חושב שאם יש קבוצה רוסית שמוכנה לשלם 4 מיליון יורו על שכטר הוא צריך לבחור אם להמשיך לשחק בהפועל, לעבור לרוסיה או להביא הצעה שווה מבחינת הסכומים מקבוצה אחרת. אין שום סיבה שהפועל תוותר על מיליון וחצי יורו מכספה בגלל ששחקן (זונת קהל, אבל עדיין שחקן) שנתן פה עונה אחת טובה רוצה להגיע ללאוטרן. הראל לעומת זאת מבטיח לנו האוהדים ששכטר ישוחרר ללאוטרן בסכום שהתפרסם כי הוא, האביר האדום על הסוס הלבן, הבטיח לקצב. אפרופו ספינים, מעניין מה יוצא לו מזה.

לגבי גילי - יש לו סעיף שחרור, מגיע לו להשתחרר בסכום הנקוב אם יהיה מי שמוכן לשלם את הסכום הזה על שחקן שבעונה האחרונה לא היה שווה ליגה בלגית (ואני באמת אוהב את הבחור הזה, שיהיה ברור).

אם כל הכבוד , מועדון יכול להתגש קצת לטובת הקריירה של השחקן.
בעיקר אם ההפרש בכסף גם ככה הולך לכיס של הבעלים השקרן והגנב.

כבר הבאנו שהקבוצות הרוסיות מוכנות לשלם הרבה ועל כלום , אז אולי נשלח לשם מידי שנה את מיטב בחורנו לקור הרוסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 11:12 
אני כבר מחכה לאשכול "עומר דמארי ואיינוגבה מתאמנים בשעה זו במכבי חיפה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
mbracha כתב:
שוהם יפת כתב:
nirog כתב:
גביזון כתב:

ליבי ליבי עם גילי ואיתי

נ.ב -

אם כל הכבוד , מועדון יכול להתגש קצת לטובת הקריירה של השחקן.
בעיקר אם ההפרש בכסף גם ככה הולך לכיס של הבעלים השקרן והגנב.

כבר הבאנו שהקבוצות הרוסיות מוכנות לשלם הרבה ועל כלום , אז אולי נשלח לשם מידי שנה את מיטב בחורנו לקור הרוסי.

נו באמת, מיליון וחצי יורו זה להתגמש בשביל שחקן? ומי אמר שההפרש הולך לכיס של הבעלים? סידי? מוני? בינתיים חמישית מהסכום הולך לאיזי שירצקי תודות לאחרון. אם היית מצהיר שהמחיר של שכטר הוא ארבע מיליון יורו ולא אגורה פחות היו קמות קבוצות שקונות את השחקן הזה, אם לא עכשיו אז בינואר או בעונה הבאה. אחרי שאתה מבטיח מתחת לשולחן לקצב שהמחיר הוא 2.5 וזה מה שהוא מספר לכולם, קבוצות שרוצות את שכטר יעשו לך את המוות במו"מ וינצחו כי הן יודעות שהמשחק מכור.

וכמו שאמרתי, שכטר חתם על חוזה לחמש שנים, שאחרי שנה טובה נפתח ביוזמת הבעלים ושודרג משמעותית. אין סיבה שלא יתן לך עונה נוספת. אם לאבוטבול הייתה הזדמנות להגשים חלום ולצאת לקבוצה טובה באירופה והקבוצה הייתה צריכה להתפשר על סכום שפוי בשביל שזה יקרה, הייתי מגדולי התומכים של זה, כי זה גם שחקן שירק דם בשבילך, וגם נתן לך לא מעט שנים טובות. תלמד קצת מהלוזונים איך עושים כסף ואיך מתייחסים לשחקנים, ועדיין כשרונות שקרובים שם לסיום חוזה בוחרים להאריך אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 11:16 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
וכמו שאמרתי, שכטר חתם על חוזה לחמש שנים, שאחרי שנה טובה נפתח ביוזמת הבעלים ושודרג משמעותית. אין סיבה שלא יתן לך עונה נוספת. אם לאבוטבול הייתה הזדמנות להגשים חלום ולצאת לקבוצה טובה באירופה והקבוצה הייתה צריכה להתפשר על סכום שפוי בשביל שזה יקרה, הייתי מגדולי התומכים של זה, כי זה גם שחקן שירק דם בשבילך, וגם נתן לך לא מעט שנים טובות. תלמד קצת מהלוזונים איך עושים כסף ואיך מתייחסים לשחקנים, ועדיין כשרונות שקרובים שם לסיום חוזה בוחרים להאריך אותו.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 11:16 
איכשהו נראה לי שיצליחו להתגבר על המחלוקות ולמכור את השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 11:19 
zink כתב:
אני כבר מחכה לאשכול "עומר דמארי ואיינוגבה מתאמנים בשעה זו במכבי חיפה".

בו זמנית תעלה גם כותרת "רמי אבו לאבן קאמבק באדום"..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
נו הם כבר מתאמנים בחיפה?

אולי אם אשתו של מוני תכריז עליו כעל פושט רגל המצב יהיה טוב יותר
אם הוא יהיה הבעלים הייחיד הוא יהיה חייב למכור את הקבוצה
ואם לא יהיה פתרון ושניהם לא יגיעו להסכמה אז הוא יהיה חייב למכור את החלק שלו

אלוהים ישמור לאן הגענו ומה אני מאחל שיקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 11:23 
אי אפשר לסדר לשני האדונים הנכבדים איזה אישפוז כפוי במחלקה של אגיאר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 11:26 
תכלס לפחות בבית"ר יודעים לאן הם הולכים.
אנחנו במצב יותר גרוע מהם כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 202 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: