זה מה שכתבתי באשכול דיוני החדשות בפורום אתמול לנציגו של טביב מר מושיקו ולתומכו הנלהב עומרי קנדה,
moshiko כתב:
היום יום רביעי, נזכה לשמוע את מוני הראל שיכנס מסיבת עתונאים. קרוב לוודאי שיספר כמה המועדון חשוב לו. לכן הוא פותח במלחמת כוללת נגד אלי טביב באמצעות מאבק משפטי ארוך ומר. הוא יספר איך גרושתו לא אמורה להפריע לבנות סגל בעונה הקרובה ואיך אלי טביב משך לו את השטיח מתחת לרגליו. מוני הראל יוצא לקרב חיו כדי לטהר את שמו. דרך אגב, גם אם זה על חשבונו של המועדון . אני מעריך שברקע של מסיבת העתונאים יהיה תלוי שלט :
"תמות נפשי עם פלישתים".
מי שלח אותך למסור את ההודעה הזו ,טביב ?
בו אתן לך תרחיש אחר למסיבת העיתונאים ,מבלי להיכנס לדברים הרגשיים של אהבת הקבוצה וכד':
-מוני למשל ימסור שהוא עדיין הבעלים של הקבוצה עד שהדבר יסתיים משפטית.
-כוון שהדיונים המשפטיים יהיו בשלב מאוחר ,והדבר עלול לפגוע בקבוצה ,הוא יאפשר לטביב לנהל את כל ההכנות של הקבוצה,החל מבחירת מאמן,שחקנים וכד'.
-על מנת שהפעילות תהיה במסגרת התקציב המיועד והכספים שקיימים במועדון,הוא מינה את נציגו קובי סידי שיהיה נציגו על מנת לשמור על המסגרת הזאת ומתוך כוונת שיתוף פעולה וחופש פעולה לטביב מבלי לסנדל אותו.
-אני מאמין שידבר גם על הבמבי ,טביב ,נטלי בהקשר של השותפות וכד'
כל זה כמובן השערה מראשי ואין לי מושג מה באמת יהיה ,אבל זו הערכתי.
בקיצר המסר לטביב ,קח תקים קבוצה לעונת 2011-2012 .אף אחד לא מפריע לך ולא יפריע לך .אם יוחלט סופית שאתה הבעלים אני עוזב,ואם יוחלט שאני הוא הבעלים אני אשאר עם כל התבשיל שהכנת ואסתדר איתו.
ולעומרי קנדה -פותח האשכול :טביב הביא 3 שחקנים (שפרט ליבואה שהיה שווה משהו), באותה תקופה במחיר לא ריאלי לחלוטין ב-7 מיליון ש"ח שהפועל שילמה להפועל כ"ס מקופתה(אגב המחיר המקורי היה 12 מיליון ש"ח ורקבגלל התערבות הבקרה התקציבית הורד הסכום ל7 מיליון).את הכסף שהביא מוני מקופת הפועל לכ"ס,משך טביב לכיסו הפרטי כהלוואת בעלים.אתה מבין את הקומבינה?
לא יודע מי ישאר הבעלים בסוף.אם ישאר טביב כמו שזה נראה ,אז כמובן שניתן לו צ'אנס,אבל אתה צריך להבין לבן אדם יש רקורד פלילי,זיוף דרכון,מס' מקרים של עבירות של חוזים כפולים,הניסיון לפרק לגורמים את הפועל כ"ס,ההתנהלות שלו בהפועל בעיקר בשנה האחרונה כולל העלמות במועד ההעברות בינואר.יש לנו את כל הסבות בעולם ,לחשוש מטביב -דווקא את זה הוא הרוויח ביושר