תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 08:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום ה' - דיונים
הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 22:32 
טביב הזה פשוט לא שם על אף אחד
עוד יגיע היום שנתחנן אליו שישאיר את הכיסאות של המועדון..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 22:39 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
יש לי תחושה שבסוף כל הסיפור הזה של אלי טביב יגמר כשהוא יוצא מהפועל עם 15-20 מיליון שקל.

כמו שהוא עשה את התרגיל שהוא כאילו רוצה ללכת לבית"ר, בטח הוא לא היה מרוצה מהסכום של 6 מיליון שקלים אז עכשיו הוא עושה קצת ברדק, מראה שהוא לא באמת רוצה להשקיע כספים בהפועל (קרטוני חלב, דשא, 20 אלף דולר עם אבוקסיס. סתם תרגילים מסריחים.) והולך לפרק את הקבוצה, עד שבסוף ישלמו לו סכום מופרך העיקר שלא יחרב את הקבוצה.
מדובר בבנאדם עבריין, שהורשע בהתחזויות והונאות. שום דבר כבר לא יפתיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
כמה דברים :

1.קובי סידי, ובכלל מחנה הראל - הפתיעו אותי לטובה.לא אתייחס למלחמה עם טביב, אבל העובדה שהם מוכנים לחתום לכל שחקן,על כל סכום ומשכורת - הפתיע אותי מאוד לטובה.בכלל, קובי סידי חשבתי שזה סתם קומבינטור (לא אומר שהוא לא) שקרוב להראל, אבל הוא הראה היום שהוא באמת פועל כאן אך ורק למען טובת הקבוצה.ח"ח.

2.חשבתם על ה"שמות" שמועמדים להגיע אלינו ? אם הייתי במקומם והייתי רוצה להגיע להפועל, הייתי מבין שאני כבר 50 אחוז בפנים, כי מוני יביא עכשיו כל שחקן.אם זה שחקן שגם מוסכם על טביב, לא מן הנמנע שיהיה כל כך קשה לחתום.
אולי זה מטומטם להגיד בגלל מה שקורה עם יוסי וה20 אלף דולר האלו, אבל אני מאמין שקצת לחץ על טביב והוא חותם על החוזה של יוסי ואפשר להתחיל לעבוד ברצינות.נו באמת.בסה"כ 20 אלף דולר.

3.חייבים להמשיך ולהגיע כמו היום ל"חודורוב".זה כל כך משמעותי מבחינתנו.אם היינו ממשיכים לשבת בבית היו ממשיכים לשחק בנו כמו בבובות.אני מקווה שמתוכננות עוד הגעות כאלו.

4.שמרו על אופטימיות.

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
אם אתה חושב שהבעיה תפטר בזה שיוסי יקבל 20 אלף דולר ויתמנה למאמן, זה יותר בעייתי מהמצב שלנו.
נו באמת, ממה עוד נשאר להתפכח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
אם אתה חושב שהבעיה תפטר בזה שיוסי יקבל 20 אלף דולר ויתמנה למאמן, זה יותר בעייתי מהמצב שלנו.

מצטער, אני מעדיף שלא להיכנס לפאניקה.
וכן, אני חושב שבראש ובראשונה החתמת יוסי תביא קודם כל קצת יותר שקט ויהיה אפשר להתחיל לתת גז ולהביא לכאן שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 22:47 
זה שיוסי בכבודו ובעצמו אומר שאי אפשר לעבוד ככה לא מדליק לכם נורה אדומה?
למי אכפת אם הראל חותם על כל דבר, מנגד טביב לא חותם וגם כן על כל דבר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 22:52 
זה מה שכתבתי באשכול דיוני החדשות בפורום אתמול לנציגו של טביב מר מושיקו ולתומכו הנלהב עומרי קנדה,
"אין חדש תחת השמש "
tadmored כתב:
moshiko כתב:
היום יום רביעי, נזכה לשמוע את מוני הראל שיכנס מסיבת עתונאים. קרוב לוודאי שיספר כמה המועדון חשוב לו. לכן הוא פותח במלחמת כוללת נגד אלי טביב באמצעות מאבק משפטי ארוך ומר. הוא יספר איך גרושתו לא אמורה להפריע לבנות סגל בעונה הקרובה ואיך אלי טביב משך לו את השטיח מתחת לרגליו. מוני הראל יוצא לקרב חיו כדי לטהר את שמו. דרך אגב, גם אם זה על חשבונו של המועדון . אני מעריך שברקע של מסיבת העתונאים יהיה תלוי שלט :
"תמות נפשי עם פלישתים".

מי שלח אותך למסור את ההודעה הזו ,טביב ?
בו אתן לך תרחיש אחר למסיבת העיתונאים ,מבלי להיכנס לדברים הרגשיים של אהבת הקבוצה וכד':
-מוני למשל ימסור שהוא עדיין הבעלים של הקבוצה עד שהדבר יסתיים משפטית.
-כוון שהדיונים המשפטיים יהיו בשלב מאוחר ,והדבר עלול לפגוע בקבוצה ,הוא יאפשר לטביב לנהל את כל ההכנות של הקבוצה,החל מבחירת מאמן,שחקנים וכד'.
-על מנת שהפעילות תהיה במסגרת התקציב המיועד והכספים שקיימים במועדון,הוא מינה את נציגו קובי סידי שיהיה נציגו על מנת לשמור על המסגרת הזאת ומתוך כוונת שיתוף פעולה וחופש פעולה לטביב מבלי לסנדל אותו.
-אני מאמין שידבר גם על הבמבי ,טביב ,נטלי בהקשר של השותפות וכד'
כל זה כמובן השערה מראשי ואין לי מושג מה באמת יהיה ,אבל זו הערכתי.
בקיצר המסר לטביב ,קח תקים קבוצה לעונת 2011-2012 .אף אחד לא מפריע לך ולא יפריע לך .אם יוחלט סופית שאתה הבעלים אני עוזב,ואם יוחלט שאני הוא הבעלים אני אשאר עם כל התבשיל שהכנת ואסתדר איתו.

ולעומרי קנדה -פותח האשכול :טביב הביא 3 שחקנים (שפרט ליבואה שהיה שווה משהו), באותה תקופה במחיר לא ריאלי לחלוטין ב-7 מיליון ש"ח שהפועל שילמה להפועל כ"ס מקופתה(אגב המחיר המקורי היה 12 מיליון ש"ח ורקבגלל התערבות הבקרה התקציבית הורד הסכום ל7 מיליון).את הכסף שהביא מוני מקופת הפועל לכ"ס,משך טביב לכיסו הפרטי כהלוואת בעלים.אתה מבין את הקומבינה?
לא יודע מי ישאר הבעלים בסוף.אם ישאר טביב כמו שזה נראה ,אז כמובן שניתן לו צ'אנס,אבל אתה צריך להבין לבן אדם יש רקורד פלילי,זיוף דרכון,מס' מקרים של עבירות של חוזים כפולים,הניסיון לפרק לגורמים את הפועל כ"ס,ההתנהלות שלו בהפועל בעיקר בשנה האחרונה כולל העלמות במועד ההעברות בינואר.יש לנו את כל הסבות בעולם ,לחשוש מטביב -דווקא את זה הוא הרוויח ביושר

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
החטא הגדול של ההנהלה הזו:
צעקו על באונו שקנה 5 חלב.
לסקול,לשחוט,לרצוח :mad:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 23:02 
כמו שלא מהרתי לקחת את הצד של טביב כשמוני עיכב את הליך הבמבי, אני גם לא הייתי ממהר לחבק את מוני ולהפוך אותו שוב ל"איש הטוב, שדואג לאגודה. קצת מוזר כל העניין הזה עם התדרוך לעיתונאים באדיבות יועץ התקשורת המהולל ויום אחר כך ההשתוללות של סידי, להזכירכם מדובר בספינולוג מומחה עם פרופרסרה בספינים.
בכלל, לא מאמין יותר לאף מילה שלהם ושל כל המקורבים דה לה שמאטה ש"דואגים לאגודה", מה שברור שהמצב עכשיו מסריח, אחד מהם חייב לעוף כדי שנוכל בכלל להתקיים ואח"כ צריך לשלוח מפה גם את השני כמה שיותר מהר וכמה שיותר רחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
גביזון כתב:

מצטער, אני מעדיף שלא להיכנס לפאניקה.
וכן, אני חושב שבראש ובראשונה החתמת יוסי תביא קודם כל קצת יותר שקט ויהיה אפשר להתחיל לתת גז ולהביא לכאן שחקנים.

ציטוט:
הסטיקר, פחות או יותר, הוא מה שנשאר מהארון, וגם תוכנו כבר ממש לא רלוונטי. מביקור שערכנו השבוע באצטדיון של כפר סבא עולה כי אנשיו של מחזיק זכויות הניהול של המועדון, אלי טביב, כבר החלו בעבודת הפרוק לקראת עזיבתם הצפויה בשבועיים הקרובים
בתור שחקן שגם אוהד את הקבוצה, כואב לי הלב לראות מה עושים למועדון. פשוט חבל שככה מפרקים את העסק", אמר השבוע אחד משחקני הקבוצה בעונה שעברה, שממתין, כמו חלק מחבריו, לשמוע מה יקרה בעונה הבאה.

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340, ... 39,00.html
עדיין רגוע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 23:07 
אדום אופטימי כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
דני,כמי שהלך אחרי הקבוצה גם בתחתיות של לאומית ב' עם שאול יש אמת בדבריהם
בשלב מסויים לקינו בעיוורון ותמכנו בעצם בהמשך קיומו הכלכלי של שאול תוך מציצת כסף מהפועל שלנו. גם אני ,מודה

וטביב זה שאול 2 למי שעוד לא הבין

האירועים די דומים.
המסכנה שלך שגויה.

יש מכנה משותף בין שאול למוני פחות בין שאול וטביב.
מוני כמו שאול , לא יכולים להיפטר מהאובססיה שלהם לשלוט בהפועל במסווה של אוהדים שאיכפת להם מהפועל.

מוני שקיבל את הפועל במתנה ךאחר שפלנגות רעולי פנים שיפצו את המשרד של סגול , כמו שאול, כדי להמשיך להחזיק בצעצוע הביא שותף.
שאול את סטולר, מוני את טביב.
שאול להבדיל ממוני כניראה חכם יותר והצליח לבעוט בסטולר מה שמוני כניראה לא יכול לעשות.

:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 23:11 
מה שאותי הכי מצחיק בסיפור הזה הוא שכולנו מחכים בציפייה לחתימת הגואל יוסף אבוקסיס. כאילו מי ישמע.. הבנאדם לא אימן בחיים שלו, שלא נדבר על בניית קבוצה...ת'כלס אני מעדיף שטביב יבנה את הקבוצה מקצועית מאשר יוסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 23:15 
סמל אישי של המשתמש
רופניק כתב:
מה שאותי הכי מצחיק בסיפור הזה הוא שכולנו מחכים בציפייה לחתימת הגואל יוסף אבוקסיס. כאילו מי ישמע.. הבנאדם לא אימן בחיים שלו, שלא נדבר על בניית קבוצה...ת'כלס אני מעדיף שטביב יבנה את הקבוצה מקצועית מאשר יוסי.

הדבר הכי מפחיד זה שאנשים חושבים שאי החתמת מאמן זו הבעיה פה, ולא זה שאנחנו בידיים רעלניות שיוליכו אותנו לשנים בינוניות, אולי נרד ליגה אחרי כמה שנים, עד שלבסופו של דבר הוא יפרק גם אותנו וישאיר מאיתנו רק שם, בלי קרטון חלב. זה הרבה הרבה יותר מלחיץ אותי מהחתמת מאמן או שחקנים לעונה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 23:35 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
כמו שלא מהרתי לקחת את הצד של טביב כשמוני עיכב את הליך הבמבי, אני גם לא הייתי ממהר לחבק את מוני ולהפוך אותו שוב ל"איש הטוב, שדואג לאגודה. קצת מוזר כל העניין הזה עם התדרוך לעיתונאים באדיבות יועץ התקשורת המהולל ויום אחר כך ההשתוללות של סידי, להזכירכם מדובר בספינולוג מומחה עם פרופרסרה בספינים.
בכלל, לא מאמין יותר לאף מילה שלהם ושל כל המקורבים דה לה שמאטה ש"דואגים לאגודה", מה שברור שהמצב עכשיו מסריח, אחד מהם חייב לעוף כדי שנוכל בכלל להתקיים ואח"כ צריך לשלוח מפה גם את השני כמה שיותר מהר וכמה שיותר רחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 23:35 
סמל אישי של המשתמש
אני ממש מקווה שמחר בבוקר נקרא שטביב מוכן ללכת תמורת 10 מיליון שקל.
נמאס.
איזו תקופה מסריחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 00:11 
סמל אישי של המשתמש
טביב לא הולך לשום מקום אתם חיים בסרט, הבנאדם פה בשביל להשאר עד שנתיים ולצאת מהפועל עם רווח של עשרות מיליוני שקל בדרך לא דרך ומה שהוא ישאיר פה זאת קבוצה ענייה עם שחקנים של ליגה לאומית.
חכו לקיץ 2013 חכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 01:08 
ערן כתב:
שחר כתב:

לא משנה מה טביב יעשה, מוני הראל יהיה רע יותר. הוא אויב מבפנים.
הוא השתלט על המועדון הזה בדרכים לא כשרות. הוא הוליך אנשים שולל (ואמרנו את זה כבר באותו היום) והוא עשה הכל כדי להמשיך לשמור על הכסא שלו בהפועל בלי להשקיע יותר מדי (בלשון המעטה), וזה כולל את הקומבינה שהביאה לנו את טביב.
מי שחושב שמוני הראל זה הצדיק שיושב על הגדר בשביל הפועל, שיהיה לו לבריאות. אז טביב יילך ותבוא קומבינה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 01:25 
סמל אישי של המשתמש
מדהים, אחד מימי הספינים הכי מוצלחים של המנוול הראל, הפעם בעזרת משרד היח"צ שלו והבובה התורנית. לא להאמין כמה אידיוטים אנשים פה יכולים להיות בשביל לקנות את השטויות של הראל וסידי. מילא אלו שסובלים מפוסט-טראומת ע"ש אייזנברג עוד יכולים להיות מתומכיו הנאמנים של מוני ולצעוק לכל עבר "שאול שמח", אבל גם השפויים שבחבורה איבדו היום את הדיעה העצמאית שלהם לטובת עוד ספין מלוטש שתוקף בכמה חזיתות.

נכון, אין ספק, טביב העיר להם שקנו שתי שקיות חלב יותר מדי. איך אפשר לשמוע את סידי אומר את הסיפור המונפץ הזה (הסבא התימני שלי ז"ל, שהיה חסכן מבטן ומלידה לא היה אומר משהו כזה מטופש) ושניה אחרי לשמוע אותו טוען שפניו לשלום והוא לא בוחר צד אלא רוצה בטובת הפועל? איך אפשר להאמין למילה שיוצאת לו מהפה? גם מאוד סביר להניח שטביב טען שצריכים לקצץ את השכר של מאמן הנוער ל- 2000 שקל. ולמי הוא יכל להגיד את כל הדברים האלו אם לא לדמות הכי נייטרלית במועדון? סידי יכל להגיד באותה מידה שטביב נראה מקריב בתולה על מזבח שתלוי עליו פוסטר של אבי נימני ועדיין יש מי שהיה קונה את זה.

טביב נמצא במלכוד 22 שהראל השונא הפועל הזה שם לו מול הפנים: טביב זכה בבמבי והוא הבעלים היחידים של הפועל מבחינתו, והוא רוצה לנהל את המועדון כדרכו ותפיסתו. מוני טוען שהוא הבעלים יחד ומנסה לקבוע לו עובדות בשטח בצורה הכי מכוערת שיש: הולך מאחורי הגב, מוציא חוזה לאבוקסיס עם מספרים שלא על דעתו של טביב, חותם עליו ומביא לטביב שיחתום. מה לעזעזל הוא אמור לעשות? אם הוא חותם הוא בעצם מקבל את נוכחותו ושליטתו של הגוש הסרטני הזה שעומד מולו.

וכן, למי ששאל, בחרתי צד, ועל הזין שלי אם זה לא תואם את האני מאמין של חלקכם. כל היום אתם אומרים "שאול פה" ו"שאול שם", ואתם מפספסים לגמרי את השאול החדש, דור 3.5, מתוחכם מאין כמוהו, שלא מריח כמו שאול, ולא נראה כמו שאול, אבל רוצח את הקבוצת כדורגל בשאול סטייל משודרג.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 01:28 
סמל אישי של המשתמש
מה אתה לוקח? גם אני רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 02:44 
סמל אישי של המשתמש
שאולין כתב:
מה אתה לוקח? גם אני רוצה.

משכורת מהטביב.
תאמין לי שאתה לא רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 02:54 
mbracha כתב:
מדהים, אחד מימי הספינים הכי מוצלחים של המנוול הראל, הפעם בעזרת משרד היח"צ שלו והבובה התורנית. לא להאמין כמה אידיוטים אנשים פה יכולים להיות בשביל לקנות את השטויות של הראל וסידי. מילא אלו שסובלים מפוסט-טראומת ע"ש אייזנברג עוד יכולים להיות מתומכיו הנאמנים של מוני ולצעוק לכל עבר "שאול שמח", אבל גם השפויים שבחבורה איבדו היום את הדיעה העצמאית שלהם לטובת עוד ספין מלוטש שתוקף בכמה חזיתות.

נכון, אין ספק, טביב העיר להם שקנו שתי שקיות חלב יותר מדי. איך אפשר לשמוע את סידי אומר את הסיפור המונפץ הזה (הסבא התימני שלי ז"ל, שהיה חסכן מבטן ומלידה לא היה אומר משהו כזה מטופש) ושניה אחרי לשמוע אותו טוען שפניו לשלום והוא לא בוחר צד אלא רוצה בטובת הפועל? איך אפשר להאמין למילה שיוצאת לו מהפה? גם מאוד סביר להניח שטביב טען שצריכים לקצץ את השכר של מאמן הנוער ל- 2000 שקל. ולמי הוא יכל להגיד את כל הדברים האלו אם לא לדמות הכי נייטרלית במועדון? סידי יכל להגיד באותה מידה שטביב נראה מקריב בתולה על מזבח שתלוי עליו פוסטר של אבי נימני ועדיין יש מי שהיה קונה את זה.

טביב נמצא במלכוד 22 שהראל השונא הפועל הזה שם לו מול הפנים: טביב זכה בבמבי והוא הבעלים היחידים של הפועל מבחינתו, והוא רוצה לנהל את המועדון כדרכו ותפיסתו. מוני טוען שהוא הבעלים יחד ומנסה לקבוע לו עובדות בשטח בצורה הכי מכוערת שיש: הולך מאחורי הגב, מוציא חוזה לאבוקסיס עם מספרים שלא על דעתו של טביב, חותם עליו ומביא לטביב שיחתום. מה לעזעזל הוא אמור לעשות? אם הוא חותם הוא בעצם מקבל את נוכחותו ושליטתו של הגוש הסרטני הזה שעומד מולו.

וכן, למי ששאל, בחרתי צד, ועל הזין שלי אם זה לא תואם את האני מאמין של חלקכם. כל היום אתם אומרים "שאול פה" ו"שאול שם", ואתם מפספסים לגמרי את השאול החדש, דור 3.5, מתוחכם מאין כמוהו, שלא מריח כמו שאול, ולא נראה כמו שאול, אבל רוצח את הקבוצת כדורגל בשאול סטייל משודרג.

מ מ מדהים איך את בונה את התאוריה שלך. סכום של לא על דעתו. 100,000 דולר הוא מציע למאמן של קבוצה באירופה שצריך עכשו למשוך אליו שחקנים שאף אחד (מהשחקנים שאתה אולי רוצה) לא יהיה מעוניין להגיע - ראה מקרה קובי דג'אני שחתם על 120,000 באחת הקבוצות העניות בליגה ואנחנו מדברים על שחקן דרג ב. אתה באמת לא מבין שהקבוצה הייתה צריכה מאמן לפני שבוע . אם אתה רוצה קבוצה רצינית ששחקניה גם יכבדו את המאמן שלה כך שירצו להגיע למועדון אתה לא יכול להציע שכר כזה. 20,000 דולר הוא מקפיא את כל תהליך ההכנה למועדון שאפילו יוסי התייאש(עד לפני שבוע נחשב לפודל של טביב בקבוצה) . אין ספק כולם לא בסדר - שחקנים שיצאו ודיברו, יוסי, קובי סידי שנתן למועדון מזמנו ובעיקר מכספו באופן שאתה לא תבין וגם לא תזכה לתת, משפחת הראל, יצחק זלצר, הגנן, ומעל לכולם גבי קצרה שאפילו הוא ברח מטביב) רק איש הג'ינסים ואיש המועדונים יודעים מה צריך וכל השאר כל העולם כולו שונא את הפועל ורק הם אוהבים.
ממש משדרים הכנת קבוצה שעוד 21 יום צריכים להגיש חוזים לאופ"א. 10 שחקנים עוזבים את המועדון ו"יהיה בסדר". אם על 20,000 אתה תוקע מאמן אז איך תתקדם עם דמארי בהפרשים של מליונים ועל שחקנים זה יהיה עשרות אלפים. יש זמן ליסוע לליגת אלופות - אז לפחות שיחתים שם את המאמן או שהוא היה עסוק בתכנונים איך ירד לדשא לרוץ יחד עם שחקני ברצלונה על הדשא וללטף את הגביע.

לילה טביב לך ולסבך ז"ל - בקרוב תדביק את הז"ל גם לשם המועדון שאני מקוה שאתה אוהד אותו באמת.

ואם נניח קובי סידי משקר היום מעל גלי האתר (גל"צ, 102) שמעתי שלטביבי יש עורכי דין ממולחים כמוהו - איזו תביעת דיבה קטנה על שקרים. כאילו אדון טביב מעולם לא עשה התנהג באופן דומה בקבוצתו הקודמת.

לגבי האידיוטים ספר לנו את הציון שלך בפסיכומטרי והאם הצבא הציב אותך באחת מיחידות העילית שלו. ואתה יודע מה עדיף להיות אידיוטים מעיוור חרש.

נערך לאחרונה על ידי קודם ניקח גביע אחרי זה בתאריך 03 יוני 2011, 06:38, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 03:13 
villa crespo כתב:
ערן כתב:
שחר כתב:

לא משנה מה טביב יעשה, מוני הראל יהיה רע יותר. הוא אויב מבפנים.
הוא השתלט על המועדון הזה בדרכים לא כשרות. הוא הוליך אנשים שולל (ואמרנו את זה כבר באותו היום) והוא עשה הכל כדי להמשיך לשמור על הכסא שלו בהפועל בלי להשקיע יותר מדי (בלשון המעטה), וזה כולל את הקומבינה שהביאה לנו את טביב.
מי שחושב שמוני הראל זה הצדיק שיושב על הגדר בשביל הפועל, שיהיה לו לבריאות. אז טביב יילך ותבוא קומבינה אחרת.

לא צדיק בכלל אבל תקווה שיצליח להעיף את טביב אחרת תוך שנים תתחנן שיחזור כדי להציל את הקבוצה אלא שאז יהיה מאוחר מידי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 03:22 
tadmored כתב:
זה מה שכתבתי באשכול דיוני החדשות בפורום אתמול לנציגו של טביב מר מושיקו ולתומכו הנלהב עומרי קנדה,
"אין חדש תחת השמש "
tadmored כתב:
moshiko כתב:
היום יום רביעי, נזכה לשמוע את מוני הראל שיכנס מסיבת עתונאים. קרוב לוודאי שיספר כמה המועדון חשוב לו. לכן הוא פותח במלחמת כוללת נגד אלי טביב באמצעות מאבק משפטי ארוך ומר. הוא יספר איך גרושתו לא אמורה להפריע לבנות סגל בעונה הקרובה ואיך אלי טביב משך לו את השטיח מתחת לרגליו. מוני הראל יוצא לקרב חיו כדי לטהר את שמו. דרך אגב, גם אם זה על חשבונו של המועדון . אני מעריך שברקע של מסיבת העתונאים יהיה תלוי שלט :
"תמות נפשי עם פלישתים".

מי שלח אותך למסור את ההודעה הזו ,טביב ?
בו אתן לך תרחיש אחר למסיבת העיתונאים ,מבלי להיכנס לדברים הרגשיים של אהבת הקבוצה וכד':
-מוני למשל ימסור שהוא עדיין הבעלים של הקבוצה עד שהדבר יסתיים משפטית.
-כוון שהדיונים המשפטיים יהיו בשלב מאוחר ,והדבר עלול לפגוע בקבוצה ,הוא יאפשר לטביב לנהל את כל ההכנות של הקבוצה,החל מבחירת מאמן,שחקנים וכד'.
-על מנת שהפעילות תהיה במסגרת התקציב המיועד והכספים שקיימים במועדון,הוא מינה את נציגו קובי סידי שיהיה נציגו על מנת לשמור על המסגרת הזאת ומתוך כוונת שיתוף פעולה וחופש פעולה לטביב מבלי לסנדל אותו.
-אני מאמין שידבר גם על הבמבי ,טביב ,נטלי בהקשר של השותפות וכד'
כל זה כמובן השערה מראשי ואין לי מושג מה באמת יהיה ,אבל זו הערכתי.
בקיצר המסר לטביב ,קח תקים קבוצה לעונת 2011-2012 .אף אחד לא מפריע לך ולא יפריע לך .אם יוחלט סופית שאתה הבעלים אני עוזב,ואם יוחלט שאני הוא הבעלים אני אשאר עם כל התבשיל שהכנת ואסתדר איתו.

ולעומרי קנדה -פותח האשכול :טביב הביא 3 שחקנים (שפרט ליבואה שהיה שווה משהו), באותה תקופה במחיר לא ריאלי לחלוטין ב-7 מיליון ש"ח שהפועל שילמה להפועל כ"ס מקופתה(אגב המחיר המקורי היה 12 מיליון ש"ח ורקבגלל התערבות הבקרה התקציבית הורד הסכום ל7 מיליון).את הכסף שהביא מוני מקופת הפועל לכ"ס,משך טביב לכיסו הפרטי כהלוואת בעלים.אתה מבין את הקומבינה?
לא יודע מי ישאר הבעלים בסוף.אם ישאר טביב כמו שזה נראה ,אז כמובן שניתן לו צ'אנס,אבל אתה צריך להבין לבן אדם יש רקורד פלילי,זיוף דרכון,מס' מקרים של עבירות של חוזים כפולים,הניסיון לפרק לגורמים את הפועל כ"ס,ההתנהלות שלו בהפועל בעיקר בשנה האחרונה כולל העלמות במועד ההעברות בינואר.יש לנו את כל הסבות בעולם ,לחשוש מטביב -דווקא את זה הוא הרוויח ביושר

צו זמני לכינוס נכסים של מוני הראל על פי בקשתה של גרושתו. מוני יכול לכנס כמה מסיבות עתונאים שירצה. להיות בעלים של הפועל ת"א , הוא לא יכול. הוא כן יכול להחריב אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 06:09 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
טביב לא הולך לשום מקום אתם חיים בסרט, הבנאדם פה בשביל להשאר עד שנתיים ולצאת מהפועל עם רווח של עשרות מיליוני שקל בדרך לא דרך ומה שהוא ישאיר פה זאת קבוצה ענייה עם שחקנים של ליגה לאומית.
חכו לקיץ 2013 חכו.
עצוב כמה שזה נכון.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2011, 06:52 
שחר כתב:

‏!‏
הוא לא שכר יועץ תקשורת לאחרונה? כנראה עושה עבודה הבן אדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: