לוסיאנו דה ברונו כתב:
הישג באמת עצום, אבל שאלה אליך - איך אתה נהנה לשחק כשכל יום אתה עם שמירה אחרת ? אני מתכוון, שאתה מאוד פעיל בכל שמירה, אבל כל פעם פותח חדשה ומשחק איתה, חוזר לאחרת, חוזר שוב לחדשה וכו' וכו'...
אין לי הסבר לזה, אני פשוט משחק עד שאני ממצה את השמירה ועובר לשמירה הבאה..
דגלאס אלוהים כתב:
הדגל האדום כתב:
דגלאס אלוהים כתב:
טוב, התחלתי לראשונה בחיי לשחק במשחק האדיר הזה. מאוד אשמח אם תעזרו לי ותתנו קצת טיפים למתחילים בנושא העברות, קביעת הרכבים והכנה קבוצתית למשחקים מבחינת סטטיסטיקה וסגל.
הקבוצה שלקחתי היא ק.פ.ר, כשהתקציב הוא בהתאם לציפיות הקבוצה לעלות ליגה. יש לי שניים-שלושה כוכבים ברמה גבוהה שקיבלתי עליהם הצעות בסכומים מאוד גבוהים ביחס לשווי הקבוצתי שלי ולתקציב, אך לא מכרתי כדי שאצליח לעמוד בציפיות ולהעלות את הקבוצה ליגה. מה היא עמדתכם בנושא?
לגבי דמארי, ניסיתי כמובן להביא אותו כשהשווי שלו מוערך ב-900 אלף יורו, אך אפילו הצעה של 1.2 + שחקן לא הועילה. אילו עוד דרכים יש לי (במסגרת התקציב הנוכחי) להצליח ולהחתים שחקנים בסדר גודל כזה?
תודה מראש לעוזרים, וסליחה מבעוד מועד על החפירות הצפויות לכם בזמן הקרוב, עד שלפחות אשלוט קצת יותר בנבכי המשחק.
דמארי - בדר"כ הצעה של 1.5M מתקבלת עליו, אבל אני לפחות, עוד לא הצלחתי להביאו לליגה שנייה באנגליה, וניסיתי הרבה.
תשמור על הכוכבים שלך טוב טוב, תוודא שאין להם סעיפי שחרור נמוכים ושהם מרוצים כל הזמן, אם בגלל שדחית הצעה כזו או אחרת עליהם, הסוכן מבקש חוזה חדש - אל תציע.
עד עכשיו דווקא חידשתי חוזה אחד לשחקן שהצעה עליו מקבוצה אחרת נדחתה. בזכות קריאה שלי באשכול הזה מימים ימימה דאגתי לשים לב שאין איזה סעיף שחרור מטופש, אבל אם לא באמצעות שדרוג החוזה, איך עליי לשמור על השחקנים שלי מרוצים?
תודה שוב.
אחרי כל משחק טוב שלהם, תגיד להם שהם שיחקו טוב ולהפך(כל משחק רע), כשבסיכום האימונים החודשי אתה רואה שהם לא התאמנו טוב - תגיד להם שהם חייבים להתאמן יותר טוב אם הם רוצים להישאר במועדון, וגם פעם ב- להציע איזה חוזה חדש.
בינתיים ניצחתי את פנרבחצ'ה בפלייאוף ועליתי לליגת האלופות, הבאתי בלם(Alex Silva מHSV שהיה מושאל לסאו פאולו), קשר אחורי ריג'ן מושלם, ואת אלחנדרו פאורלין בהשאלה מאסטון ווילה.