תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 09 יולי 2025, 07:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2161 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 73  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פוטבול מנג'ר 2011
הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 15:45 
סמל אישי של המשתמש
מישהו הביא את לוקאקו פעם לאיזושהי קבוצה? הוא היה טוב אצליכם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 16:10 
סמל אישי של המשתמש
MaRtIn kay כתב:

הרבה פחות טוב מבבקארים וסאנוגאים למיניהם, אבל עדיין מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
הדגל האדום כתב:
MaRtIn kay כתב:

מה ??
איזה שטויות..
הבאתי אותו לסט.אטיין, הוא חלוץ מפחיד.פשוט מפחיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 16:39 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
הדגל האדום כתב:
MaRtIn kay כתב:

מה ??
איזה שטויות..
הבאתי אותו לסט.אטיין, הוא חלוץ מפחיד.פשוט מפחיד.

אם לוקאקו מפחיד, אז כנראה שאתה לא מכיר את בבקאר ;)

הטבלה אחרי 30 מחזורים:

תמונה

כרגע אני במחזור ה31 מול אתלטיקו בקרב ישיר על המקום ה3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 17:59 
סמל אישי של המשתמש
בקיצור ארבעה מחזורים לסיום, אני 9 נקודות מסביליה ודי הבטחתי את המקום בצ'מפיונס, באותו מחזור(34) הנחלתי לברסה את ההפסד הראשון שלה העונה בכל המסגרות - 2-0 ביתי. תסלחו לי אם אני מתלהב יותר מדי אבל מקום רביעי בעונה ראשונה עם סוסיאדד, כאשר לפי התקשורת הייתי אמור לסיים 18 זה די הישג ענק בשבילי :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
הישג באמת עצום, אבל שאלה אליך - איך אתה נהנה לשחק כשכל יום אתה עם שמירה אחרת ? אני מתכוון, שאתה מאוד פעיל בכל שמירה, אבל כל פעם פותח חדשה ומשחק איתה, חוזר לאחרת, חוזר שוב לחדשה וכו' וכו'...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 19:09 
סמל אישי של המשתמש
הכי כיף לקחת את הפועל בליגה העולמית בליגה 6 ולדעת שיום אחד תוכל להחתים את מסי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 19:33 
סמל אישי של המשתמש
טוב, התחלתי לראשונה בחיי לשחק במשחק האדיר הזה. מאוד אשמח אם תעזרו לי ותתנו קצת טיפים למתחילים בנושא העברות, קביעת הרכבים והכנה קבוצתית למשחקים מבחינת סטטיסטיקה וסגל.
הקבוצה שלקחתי היא ק.פ.ר, כשהתקציב הוא בהתאם לציפיות הקבוצה לעלות ליגה. יש לי שניים-שלושה כוכבים ברמה גבוהה שקיבלתי עליהם הצעות בסכומים מאוד גבוהים ביחס לשווי הקבוצתי שלי ולתקציב, אך לא מכרתי כדי שאצליח לעמוד בציפיות ולהעלות את הקבוצה ליגה. מה היא עמדתכם בנושא?
לגבי דמארי, ניסיתי כמובן להביא אותו כשהשווי שלו מוערך ב-900 אלף יורו, אך אפילו הצעה של 1.2 + שחקן לא הועילה. אילו עוד דרכים יש לי (במסגרת התקציב הנוכחי) להצליח ולהחתים שחקנים בסדר גודל כזה?

תודה מראש לעוזרים, וסליחה מבעוד מועד על החפירות הצפויות לכם בזמן הקרוב, עד שלפחות אשלוט קצת יותר בנבכי המשחק. :hapoel:

אגב, סליחה גם שאני מרשה לעצמי להדגיש את תגובתי כאילו היא חשובה יותר משל משתמשים אחרים, זו ממש לא הכוונה. הסיבה היחידה שאני מרשה לעצמי לעשות זאת, זה כי בניגוד לכתיבת דעה מטופשת ולא מעניינת שלי בפורום המועצה, כאן אני צריך עזרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 19:36 
סמל אישי של המשתמש
אל תביא את דמארי.
fm-israel.com יעזור לך מאוד,תחרוש את האתר.
אל תמכור שחקנים (אני כן הייתי מוכר בגלל שאני מכיר שחקנים ועמדות )
והייתי מציע לך להתחיל עם קבוצה יותר קלה לשמירה ראשונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 19:38 
סמל אישי של המשתמש
דגלאס אלוהים כתב:
טוב, התחלתי לראשונה בחיי לשחק במשחק האדיר הזה. מאוד אשמח אם תעזרו לי ותתנו קצת טיפים למתחילים בנושא העברות, קביעת הרכבים והכנה קבוצתית למשחקים מבחינת סטטיסטיקה וסגל.
הקבוצה שלקחתי היא ק.פ.ר, כשהתקציב הוא בהתאם לציפיות הקבוצה לעלות ליגה. יש לי שניים-שלושה כוכבים ברמה גבוהה שקיבלתי עליהם הצעות בסכומים מאוד גבוהים ביחס לשווי הקבוצתי שלי ולתקציב, אך לא מכרתי כדי שאצליח לעמוד בציפיות ולהעלות את הקבוצה ליגה. מה היא עמדתכם בנושא?
לגבי דמארי, ניסיתי כמובן להביא אותו כשהשווי שלו מוערך ב-900 אלף יורו, אך אפילו הצעה של 1.2 + שחקן לא הועילה. אילו עוד דרכים יש לי (במסגרת התקציב הנוכחי) להצליח ולהחתים שחקנים בסדר גודל כזה?

תודה מראש לעוזרים, וסליחה מבעוד מועד על החפירות הצפויות לכם בזמן הקרוב, עד שלפחות אשלוט קצת יותר בנבכי המשחק. :hapoel:

דמארי - בדר"כ הצעה של 1.5M מתקבלת עליו, אבל אני לפחות, עוד לא הצלחתי להביאו לליגה שנייה באנגליה, וניסיתי הרבה.
תשמור על הכוכבים שלך טוב טוב, תוודא שאין להם סעיפי שחרור נמוכים ושהם מרוצים כל הזמן, אם בגלל שדחית הצעה כזו או אחרת עליהם, הסוכן מבקש חוזה חדש - אל תציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 19:48 
קווינס פארק ריינג'רס זאת קבוצה ממש קשה בשביל שמירה ראשונה.. תנסה לקחת את בארסה, ריאל או קבוצה גדולה אחרת רק כדי להבין איך עובד המשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 19:54 
סמל אישי של המשתמש
הדגל האדום כתב:
דגלאס אלוהים כתב:

דמארי - בדר"כ הצעה של 1.5M מתקבלת עליו, אבל אני לפחות, עוד לא הצלחתי להביאו לליגה שנייה באנגליה, וניסיתי הרבה.
תשמור על הכוכבים שלך טוב טוב, תוודא שאין להם סעיפי שחרור נמוכים ושהם מרוצים כל הזמן, אם בגלל שדחית הצעה כזו או אחרת עליהם, הסוכן מבקש חוזה חדש - אל תציע.

עד עכשיו דווקא חידשתי חוזה אחד לשחקן שהצעה עליו מקבוצה אחרת נדחתה. בזכות קריאה שלי באשכול הזה מימים ימימה דאגתי לשים לב שאין איזה סעיף שחרור מטופש, אבל אם לא באמצעות שדרוג החוזה, איך עליי לשמור על השחקנים שלי מרוצים?
תודה שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 20:05 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
הישג באמת עצום, אבל שאלה אליך - איך אתה נהנה לשחק כשכל יום אתה עם שמירה אחרת ? אני מתכוון, שאתה מאוד פעיל בכל שמירה, אבל כל פעם פותח חדשה ומשחק איתה, חוזר לאחרת, חוזר שוב לחדשה וכו' וכו'...

אין לי הסבר לזה, אני פשוט משחק עד שאני ממצה את השמירה ועובר לשמירה הבאה..
דגלאס אלוהים כתב:
הדגל האדום כתב:
דגלאס אלוהים כתב:

עד עכשיו דווקא חידשתי חוזה אחד לשחקן שהצעה עליו מקבוצה אחרת נדחתה. בזכות קריאה שלי באשכול הזה מימים ימימה דאגתי לשים לב שאין איזה סעיף שחרור מטופש, אבל אם לא באמצעות שדרוג החוזה, איך עליי לשמור על השחקנים שלי מרוצים?
תודה שוב.

אחרי כל משחק טוב שלהם, תגיד להם שהם שיחקו טוב ולהפך(כל משחק רע), כשבסיכום האימונים החודשי אתה רואה שהם לא התאמנו טוב - תגיד להם שהם חייבים להתאמן יותר טוב אם הם רוצים להישאר במועדון, וגם פעם ב- להציע איזה חוזה חדש.

בינתיים ניצחתי את פנרבחצ'ה בפלייאוף ועליתי לליגת האלופות, הבאתי בלם(Alex Silva מHSV שהיה מושאל לסאו פאולו), קשר אחורי ריג'ן מושלם, ואת אלחנדרו פאורלין בהשאלה מאסטון ווילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
אוקיי, תודה.
ועוד משהו ששכחתי לשאול - אפשר להבין בערך את הסטנדרטים ואיזה נתונים של שחקן מצביעים על הרמה? אני רגיל לנתונים שהם מ-1 עד 100 כמו בפרו, אך כאן נראה שהמקסימום הוא 20 (?), כך שקשה לי יותר לאמוד את איכות השחקנים.
מהם הנתונים שחשוב לשים עליהם דגש בעת מעקב אחר שחקן? (ברור לי שזה שונה מתפקיד לתפקיד, ועדיין, אם יש כמה פרמטרים כלליים יותר שחשוב לשים עליהם דגש, אשמח לדעת).
תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 20:28 
סמל אישי של המשתמש
דגלאס אלוהים כתב:
אוקיי, תודה.
ועוד משהו ששכחתי לשאול - אפשר להבין בערך את הסטנדרטים ואיזה נתונים של שחקן מצביעים על הרמה? אני רגיל לנתונים שהם מ-1 עד 100 כמו בפרו, אך כאן נראה שהמקסימום הוא 20 (?), כך שקשה לי יותר לאמוד את איכות השחקנים.
מהם הנתונים שחשוב לשים עליהם דגש בעת מעקב אחר שחקן? (ברור לי שזה שונה מתפקיד לתפקיד, ועדיין, אם יש כמה פרמטרים כלליים יותר שחשוב לשים עליהם דגש, אשמח לדעת).
תודה.

ברגע שאתה הולך למסך הטקטיקה(אני יוצא מנקודת הנחה שהבנת כבר מה זה רולים, אם לא תרשום) ואתה עומד לבחור רול, יש לך למטה את כל הנתונים, אלה שמסומנים בכחול הם אלה שחשובים לרול הספציפי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 20:34 
סמל אישי של המשתמש
הדגל האדום כתב:
דגלאס אלוהים כתב:
אוקיי, תודה.
תודה.

ברגע שאתה הולך למסך הטקטיקה(אני יוצא מנקודת הנחה שהבנת כבר מה זה רולים, אם לא תרשום) ואתה עומד לבחור רול, יש לך למטה את כל הנתונים, אלה שמסומנים בכחול הם אלה שחשובים לרול הספציפי..

בהתאם להסבר שלך אני מניח שרולים הם פרטרים, כמו מהירות, נחישות וכו'? לא כך?

תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
רול זה מין הגדרה לשחקן, שבמקום ללכת ולהתעסק עם האפשרויות היותר מתקדמות(חופש יצירתי, מנטליות התקפית\הגנתית וכו' - אתה פשוט יכול לתת לשחקן רול, לדוגמא חלוץ רחבה או חלוץ מטרה, כמובן שהחלוץ רחבה צריך מהירות, טכניקה ודריבל בעוד החלוץ מטרה בדר"כ הוא הגבוה מבין השניים ויודע גם לנגוח ולהשתמש בכוח הפיזי שלו, כדי להבין יותר טוב לך למסך הטקטיקה, תלחץ על איזה עמדה בצד ימין(על הדשא) ואז בצד שמאל יש לך למעלה Role ו Duty.. הרול - זה מה שהסברתי לך, והDuty זה המטרה שלו, זאת אומרת הגנה\התקפה\תמיכה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
חלון ההעברות של ינואר הגיע,
צריך לחזק את הקבוצה לקראת שלב הנוק אאוט של ליגת האלופות:

עזבו:
Nikola Kalinic (חלוץ), עזב לפארמה ב-3.8 מיליון יורו
Dimitar Makriev (חלוץ), אחרי שנפצע לחצי שנה, חזר חלש מאוד, נמכר וולבס ב-3 מיליון יורו
Loic Nestor (מגן שמאלי), המגן המצוין שלי עוזב למנצסטר יונייטד, נמכר ב-5 מיליון יורו ו25% מהמכירה הבאה שלו אצלי.
השאלתי כמה שחקנים צעירים.

הגיעו:
Romelu Lukaku (חלוץ), הגיע מאנדלרכט, ב-16.5 מיליון יורו
Chrisitan Benitez (חלוץ), הגיע מסאנטוס לאגונה ב-6 מיליון יורו
Taye Taiwo (מגן שמאלי), הגיע ממארסיי ב-5 מיליון יורו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
כיפה אדומה כתב:

עזבו:
Dimitar Makriev (חלוץ), אחרי שנפצע לחצי שנה, חזר חלש מאוד, נמכר וולבס ב-3 מיליון יורו
Loic Nestor (מגן שמאלי), המגן המצוין שלי עוזב למנצסטר יונייטד, נמכר ב-5 מיליון יורו ו25% מהמכירה הבאה שלו אצלי.

הגיעו:

יופי של רכישות, אבל אם אני לא טועה טייה טייו היה אמור לסיים חוזה לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 21:33 
סמל אישי של המשתמש
אני יכול להביא את השחקן היפני של דורטמונד ב1.1,אני לא זוכר איך קוראים לו
איך הוא? אני רוצה להביא אותו לרוטציה אבל הוא דורש משכורת גבוה של 65 אלף...
בנוסף אני רוצה להביא עוד חלוץ לרוטציה והוא יתווסף לקרלטון קול,גרמיניו הצרפתי ואיליניב ברדה,אני יכול להביא את יעקבו בהעברה חופשית, הוא ידרוש שכר בסביבות ה 30אלף אז אני בהתלבטות עם להביא אותו,הוא כרגע בן 29 במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 21:54 
סמל אישי של המשתמש
הדגל האדום כתב:
כיפה אדומה כתב:

עזבו:

הגיעו:

יופי של רכישות, אבל אם אני לא טועה טייה טייו היה אמור לסיים חוזה לא?

אני בעונת 2013/14 :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
והקוסם כתב:
בנוסף אני רוצה להביא עוד חלוץ לרוטציה והוא יתווסף לקרלטון קול,גרמיניו הצרפתי ואיליניב ברדה,אני יכול להביא את יעקבו בהעברה חופשית, הוא ידרוש שכר בסביבות ה 30אלף אז אני בהתלבטות עם להביא אותו,הוא כרגע בן 29 במשחק.

שינג'י קאגאווה ? שחקן אדיר..איך אתה מביא אותו רק לרוטציה..
עם מי אתה משחק ?

אגב, אני מנסה להיפטר מלואיק רמי.אני לא מצליח למכור אותו בסכום גבוה.בן של זונה :|
לא רשמתי אותו לליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
בכמה הבאת אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 22:08 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
בכמה הבאת אותו?

הבאתי אותו בהעברה חופשית..
הציעו לי הכי גבוה 8.5 מיליון יורו (המבורג) והסכמתי, אבל הבן אלף רצה שאני אמשיך לשלם לו שכר עד סוף החוזה שלו..כמובן סירבתי..שיילך לעזאזל
מקווה למכור אותו בסכום סביר (5 מיליון יורו עכשיו כבר יספיקו לי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
אתה אומר שאתה עשיר,תמכור בכל מחיר אם הבאת בחינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
והקוסם כתב:

שינג'י קאגאווה ? שחקן אדיר..איך אתה מביא אותו רק לרוטציה..
עם מי אתה משחק ?

אגב, אני מנסה להיפטר מלואיק רמי.אני לא מצליח למכור אותו בסכום גבוה.בן של זונה :|
לא רשמתי אותו לליגה.

כן אני מתכוון אליו,אני משחק עם ווסטהאם ואמרתי שהוא יבוא לרוטציה כי לא ידעתי איך הוא...
בכל מקרה זה כבר אבוד הוא הלך לפארמה למרות שההצעה שלי הייתה יותר טובה....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
טוב, אני עוד לומד את המשחק תוך כדי תנועה, כשניצחתי עם ריינג'רס שלושה משחקי אימון והחתמתי שני שחקנים, ביניהם חמד (איך הוא, אגב?). תחילה לא ייחסתי חשיבות יתרה לנצחונות (המרשימים) במשחקי האימון, אך אז הגיע משחק אימון עם ארסנל בו הובלנו פעמיים ובסופו של דבר גם ניצחנו, כשבסוף המשחק וונגר גם מצא זמן להחמיא על סגנון המשחק שלנו ולדבר עליו כעל מודל לחיקוי, מה שגרם לי להיות קצת גאה בעצמי, למרות שאני עוד מרגיש די פסיבי בכל הקשור למשחק, ונותן לו למשוך אותי פנימה. האם זהו סימן לאופטימיות (זהירה, כמובן)? אגב, זה גם גרם לי לתהות האם, למרות שלא נתקלתי בשום אזכור בנושא, יש מצב שבחרתי ברמת משחק (שוב - אם קיימות כאלה) קלה יחסית ולכן זה המצב?
ולגבי הסגל, ביקשו ממני להגיש אותו לקראת פתיחת הליגה, ומשום שיש עוד שחקני רכש שאמורים להגיע השארתי מעט מקום, אין בעיה עם להכניס שחקנים לרשימה באמצע העונה, נכון?

תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
יש בעיה בלהכניס אחרי המועד האחרון :)
למה אתה משחק משחקי אימון לעזאזל?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:

אפשר להעביר? ואין לזה השלכות לרעה על הקריירה שלי? אם כך, כיצד ניתן לעשות זאת?
ואם כבר, עוד שאלה - נודע לי כרגע שלחמד אין אישור עבודה באנגליה, אחרי שכבר הגעתי לסיכום איתו ועם מכבי חיפה. בתור התחלה ערערתי על ההחלטה, אך במידה וזה לא יתקבל, מה יהיה עליי לעשות?
תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 22:57 
סמל אישי של המשתמש
דגלאס אלוהים כתב:
azran כתב:

אפשר להעביר? ואין לזה השלכות לרעה על הקריירה שלי? אם כך, כיצד ניתן לעשות זאת?
ואם כבר, עוד שאלה - נודע לי כרגע שלחמד אין אישור עבודה באנגליה, אחרי שכבר הגעתי לסיכום איתו ועם מכבי חיפה. בתור התחלה ערערתי על ההחלטה, אך במידה וזה לא יתקבל, מה יהיה עליי לעשות?
תודה.

לערער שוב ואם לא אז אין לך say בדבר.
עכשיו לך ללשונית של הקבוצה שלך ואז להגדרות קבוצה,איפה שרשום הגדרות עוזר תעשה אחראי על ניהול משחקי ידידות.
נ.ב
אל תביא את חמד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2161 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 73  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: