תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 01:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 162 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ONE: הפועל והבקעה יעלו ביחד, הליגה תורכב מ12 קבוצות
הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 12:32 
סמל אישי של המשתמש
romario כתב:
דובראש כתב:
Karl Marx כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
קרל,ראשית יש לי זכות מוסרית או חוקית להשתתף פה בכל דיון. זה לא פורום העמותה ולא נכנסתי לכאן בגניבה
הרי 4 שנים לא נכנסתי בשערי בלומפילד,האם גם אין לי את הזכות להתווכח בענייני הפועל כדורגל?
הרי גם אתה כמדומני לא גר בקביעות בארץ (סלח לי אם קיבלתי רושם מוטעה),האם אין לך את הזכות להביע את דעתך בעניינים פוליטיים?

אני יודע כמה זה חשוב להיות חבר עמותה ושלחתי לפחות 2 אנשים שבזכותי הפכו להיות חברי עמותה. אני לא כזה בשנתיים האחרונות וסיבותיי עימי. לא אפרט בכל מקרה

כאן בדיוק אתה נופל לאותה המלכודת: אין דין הפועל תל-אביב בכדורסל כדין הפועל תל-אביב בכדורגל. הדיון פה הוא לגבי מועדון שהאחריות לקיומו מוטלת על כתפי חבריו, או יותר נכון, אלה שבחרו לתרום לקיומו. לא כך הדבר בכדורגל. בחרת שלא לקחת חלק? עניין אישי שלי. אני מכבד את הבחירה שלך, אבל אין לך SAY בדיון כזה, ואם יש, הוא נשען על משענת קנה רצוץ, בדיוק מהסיבות שמנה PURVIS SHORT.
ואגב, אני אומנם לא גר בארץ, אבל עדיין חבר עמותה ואפילו מנוי, גם בכדורגל וגם בכדורסל. לגבי עניינים פוליטיים, אני מתגורר בחו"ל כנציג רשמי של מדינת ישראל, כך שבין אם אני רוצה בזה ובין אם לא, אני חייב להביע דעות בעניינים פוליטיים.

על אותו משקל אני אומר לסגור את קבוצת הכדורגל(אין לי מושג אפילו מי משחק שם) אבל ככה אני החלטתי למרות שאין לי שום נגיעה לקבוצה

מי שאוהד את הקבוצה ואין לו חבר בעמותה אין לו זכות לביע דעה בקשר לקבוצה שהוא אוהד?

יש הבדל גדול בין להביע דעה לבין אשכרה להלחם על הצגת דעה מסוימת בחירוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 20:44 
סמל אישי של המשתמש
הרגע ראיתי את חיים אוחיון מדבר על אותו דבר בחמישיות
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1828396
ציטוט:
במידה שהתוכנית להגדלת הליגה תעבור את המלצת הדירקטוריון, ינסו במנהלת להמליץ על שיטת עולות ויורדות חדשה. על פי ההצעה, כל קבוצה שתיכנס לליגת העל, כולל הקבוצות שנמנות כיום על הליגה הראשונה, תשלם סכום מסוים, שכרגע מסתמן שיעמוד על חצי מיליון שקל, בנוסף לתקציב המינימום שיעמוד על 5 מיליון שקל.

הקבוצה שתעלה מהלאומית בסיום העונה תוכל לעשות זאת רק במידה שתשלם את הסכום, והקבוצה שירדה מליגת העל תוכל להישאר בה בכל מקרה (ובכך להגדיל את מספר הקבוצות) אם תשלם שוב את הסכום שיבטיח את השתתפותה בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 21:04 
זה לא מה שהוא אמר למיטב זכרוני.

הוא אמר שתהיה עולה אחת ויורדת אחת.

זו שתעלה מהלאומית תעלה בלי תשלום, אבל אם קבוצה שלא עלתה על המגרש תרצה להצטרף, היא תצטרך לשלם את התשלום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 00:43 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
הנקודה היא לא זו. ברור שלכל אחד מותר להביע את עמדתו. אין חולק על מסירותו ואהדתו של המשתמש אורנה אוסטפלד, ודעתו בהחלט נחשבת. זכותו להביע אותה ואני אשמח אם יכתוב יותר בפורום.
אלא שלדעתי הנקודה היא שחלק מהמגיבים מציעים לעמותה לנהוג באופן שאולי מבחינתם הוא נכון, אלא שהוא יגרור נטל כלכלי עצום על העמותה. ומה שקורה זה שמחד הם ממליצים לעמותה לעשות מהלך שגורר את אותו נטל כלכלי רציני ומאידך לא מוכנים להשתתף אפילו ב-300 שקלים במימון נהטל הזה.
וזו כבר חוכמה יותר קטנה. זה נחמד לומר מה ראוי להיעשות. להציע דרך. אלא שאם הדרך הזו תיבחר, על כל משמעויותיה מישהו אחר ייאלץ לשאת בנטל, גם הכלכלי. וזה מבחינתי טיפה לא פייר.
זה בהחלט הגיוני לומר: אסור לעלות. אבל כשהקבוצה לא תעלה ותנסה לקושש תקציב לעונה הבאה אני מצפה ממי שהמליץ לעשות כן שיהיה חבר עמותה ויתרום את 300 השקלים שלו לטובת הגשמת הדרך בה הוא מציע ללכת.

אני שמח לראות שאני לא בדעת יחיד פה בפורום לגבי זה ששנה הבאה תהיה צניחה במספר חברי העמותה, ולכן גם בתקציב.
ומכיוון שהקבוצה חיה לפי התקציב, ותקציב הקבוצה תלוי בהיענות ציבור האוהדים, ומכיוון שאנשים נמשכים להצלחות (לא סתם מספר חברי העמותה גדל עם השנים), הכישלון נגד הבקעה יכול להיות מכה אנושה.

ואם ככה נראים הדברים, אני מעדיף לחיות "מכוער" מאשר למות "יפה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 00:46 
למה נראה לך שהקבוצה תמות אם תשאר בליגה השניה?
מילא לא תצליח כמו במקרה שהיתה עולה, או מילא תגיד לי אולי תהיה כמה שנים בלאומית בלי להצליח לעלות, אבל למות? הגרעין של חברי העמותה שיעשו בכל מקרה יספיק בשביל להעמיד קבוצה לליגה השניה שלא תתפרק.

תפסיקו כבר עם ההקצנות שלכם וכל תרחישי המוות השקריים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 01:15 
סמל אישי של המשתמש
א.ב כתב:
מילא לא תצליח כמו במקרה שהיתה עולה, או מילא תגיד לי אולי תהיה כמה שנים בלאומית בלי להצליח לעלות, אבל למות? הגרעין של חברי העמותה שיעשו בכל מקרה יספיק בשביל להעמיד קבוצה לליגה השניה שלא תתפרק.

ונניח יעמידו "קבוצה שלא תתפרק". זה הרי לא מספיק טוב בשביל עליה.
אז תסיים מקום 2-4 במקרה הטוב, ושוב לא תעלה.
ומה יהיה עונה אח"כ? ואח"כ?
ההתלהבות תרד עוד יותר, עוד צניחה בכמות חברי עמותה, והופ, כל הסיפור הזה נהפך לנטל.

האוהדים לא יכולים להחזיק את המועדון הזה לנצח.
צריך כמה שיותר מהר אדם אמיד שישקיע בקבוצה, ולפי דעתי יש לזה יותר סיכויים בליגת העל.

אם היית אומר לי שעכשיו יש רוכש רציני שדופק לך בדלת שמוכן לקחת את הקבוצה בליגה הלאומית? לא היינו מנהלים את הדיון הזה עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 01:25 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
א.ב כתב:

ההתלהבות תרד עוד יותר, עוד צניחה בכמות חברי עמותה, והופ, כל הסיפור הזה נהפך לנטל.

צריך כמה שיותר מהר אדם אמיד שישקיע בקבוצה, ולפי דעתי יש לזה יותר סיכויים בליגת העל.

אם היית אומר לי שעכשיו יש רוכש רציני שדופק לך בדלת שמוכן לקחת את הקבוצה בליגה הלאומית? לא היינו מנהלים את הדיון הזה עכשיו.

אם זו הנחת היסוד שלך יש ביננו פערים משמעותיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 01:27 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
IdanTheLittle כתב:
א.ב כתב:

איך אפשר להעמיד קבוצה עם תקציב של 5 מיליון שקל בלי עזרה "מבחוץ"?

הנחת היסוד שלי מתחילת הפרוייקט לא נעה סביב "קבוצת אוהדים", אלא להחזיר את "הפועל תל אביב" בכדורסל לחיים.
יצא שהפועל תל אביב קמה שנית דרך "קבוצת אוהדים" כי לא הייתה ברירה אחרת, אבל זה לא העיקר לפי דעתי. (גרמת לי לעשות Underline... יצאתי 831/גבעתיים...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 02:49 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
purvis short כתב:
הנקודה היא לא זו. ברור שלכל אחד מותר להביע את עמדתו. אין חולק על מסירותו ואהדתו של המשתמש אורנה אוסטפלד, ודעתו בהחלט נחשבת. זכותו להביע אותה ואני אשמח אם יכתוב יותר בפורום.
אלא שלדעתי הנקודה היא שחלק מהמגיבים מציעים לעמותה לנהוג באופן שאולי מבחינתם הוא נכון, אלא שהוא יגרור נטל כלכלי עצום על העמותה. ומה שקורה זה שמחד הם ממליצים לעמותה לעשות מהלך שגורר את אותו נטל כלכלי רציני ומאידך לא מוכנים להשתתף אפילו ב-300 שקלים במימון נהטל הזה.
וזו כבר חוכמה יותר קטנה. זה נחמד לומר מה ראוי להיעשות. להציע דרך. אלא שאם הדרך הזו תיבחר, על כל משמעויותיה מישהו אחר ייאלץ לשאת בנטל, גם הכלכלי. וזה מבחינתי טיפה לא פייר.
זה בהחלט הגיוני לומר: אסור לעלות. אבל כשהקבוצה לא תעלה ותנסה לקושש תקציב לעונה הבאה אני מצפה ממי שהמליץ לעשות כן שיהיה חבר עמותה ויתרום את 300 השקלים שלו לטובת הגשמת הדרך בה הוא מציע ללכת.

אני שמח לראות שאני לא בדעת יחיד פה בפורום לגבי זה ששנה הבאה תהיה צניחה במספר חברי העמותה, ולכן גם בתקציב.
ומכיוון שהקבוצה חיה לפי התקציב, ותקציב הקבוצה תלוי בהיענות ציבור האוהדים, ומכיוון שאנשים נמשכים להצלחות (לא סתם מספר חברי העמותה גדל עם השנים), הכישלון נגד הבקעה יכול להיות מכה אנושה.

ואם ככה נראים הדברים, אני מעדיף לחיות "מכוער" מאשר למות "יפה".

אם כל כשלון נקודתי הוא מוות אז גורל הקבוצה נגזר מראש - מוות.
לכן עדיף למות יפה על למות מכוער.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 02:57 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
red in blood כתב:
IdanTheLittle כתב:
א.ב כתב:

איך אפשר להעמיד קבוצה עם תקציב של 5 מיליון שקל בלי עזרה "מבחוץ"?

הנחת היסוד שלי מתחילת הפרוייקט לא נעה סביב "קבוצת אוהדים", אלא להחזיר את "הפועל תל אביב" בכדורסל לחיים.
יצא שהפועל תל אביב קמה שנית דרך "קבוצת אוהדים" כי לא הייתה ברירה אחרת, אבל זה לא העיקר לפי דעתי . (גרמת לי לעשות Underline... יצאתי 831/גבעתיים...)

דווקא אם היית מגיע לאסיפה האחרונה (או לפני אחרונה?) היית שומע שאפשר לגייס סכום גבוה בלא מעט מתקציב המינימום בלי עירוב משקיע מתערב אם היינו עולים לליגת העל. כל זה התיחס כמובן לעלייה על המגרש, ככה שבעליה שאינה על המגרש לא נעבור את הסכום הזה אבל הוא עלול להינזק על ידי בריחת חברים וספונסרים שהצטרפו למאמץ בגלל הנקיון שלו.

המטרה היא בהחלט לא להחזיר את הקבוצה לליגת העל רק בשביל להעביר אותה בסוף לאיזה דורסמן/ג'ף רוזן/שאול/אוחיון שיוכל להתעלל בה בזמן שאנחנו נקים את הקבוצה הבאה שלנו בליגה ב'.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 09:08 
סמל אישי של המשתמש
בספורט מה שמדבר ב90% מהפעמים זה הכסף. ניצחה אותך הקבוצה העשירה יותר (כזאת שהחליפה שחקנים ומאמנים עד שמצאה את הנוסחה שלה).
אם אתה רוצה להגיע להישגים כלשהם (בכל זאת, מדובר בספורט), אני לא רואה מה פסול בלהביא משקיע, אפילו במתכונת של 51% אוהדים - 49% משקיע.

ולגבי ה"ניקיון", הרשה לי לפקפק:
1. ספונסרים לא הגיעו ולא יעזבו בגלל נקי או לא נקי (מה עשיתם מזה אלוהים ישמור...), הם הגיעו בגלל המותג שנקרא "הפועל תל אביב", וזה אחלה של מותג.
2. קשה לי להאמין שחברי עמותה יעזבו בגלל "נקיון". הרי זה כמו הדיון בכדורגל על לעשות מנוי או לא לעשות מנוי. מי שמתלונן על נקיון זה הגרעין הקשה של האוהדים, הגרעין הזה הולך עם הקבוצה בכל מצב, העיקר להיות שם ("נרקומנים").
לכן לפי דעתי כובד המשקל מונח על הצד הפחות "קשה", הצד שבסה"כ רוצה לעזור לפרוייקט מוצלח מאוד ורוצה לראות קבוצה של הפועל תל אביב בכדורסל וענייני "נקיון" פחות מדברים אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 18:31 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
בספורט מה שמדבר ב90% מהפעמים זה הכסף. ניצחה אותך הקבוצה העשירה יותר (כזאת שהחליפה שחקנים ומאמנים עד שמצאה את הנוסחה שלה).
אם אתה רוצה להגיע להישגים כלשהם (בכל זאת, מדובר בספורט), אני לא רואה מה פסול בלהביא משקיע, אפילו במתכונת של 51% אוהדים - 49% משקיע.

ולגבי ה"ניקיון", הרשה לי לפקפק:
1. ספונסרים לא הגיעו ולא יעזבו בגלל נקי או לא נקי (מה עשיתם מזה אלוהים ישמור...), הם הגיעו בגלל המותג שנקרא "הפועל תל אביב", וזה אחלה של מותג.
2. קשה לי להאמין שחברי עמותה יעזבו בגלל "נקיון". הרי זה כמו הדיון בכדורגל על לעשות מנוי או לא לעשות מנוי. מי שמתלונן על נקיון זה הגרעין הקשה של האוהדים, הגרעין הזה הולך עם הקבוצה בכל מצב, העיקר להיות שם ("נרקומנים").
לכן לפי דעתי כובד המשקל מונח על הצד הפחות "קשה", הצד שבסה"כ רוצה לעזור לפרוייקט מוצלח מאוד ורוצה לראות קבוצה של הפועל תל אביב בכדורסל וענייני "נקיון" פחות מדברים אליו.

זה גם מה שאני חשבתי אבל בשיחות עם חברי הנהלה, בעיקר כל פעם אחרי שהבאנו ספונסר חדש, הצלחתי להשתכנע שהנקיון כן מדבר אליהם. אם הם היו מחפשים מותגים אז מצבו הנוכחי של המותג של מגדל או של אופיצי, וכמובן של אלקטרה, הרבה יותר טוב ויציב, ואם הם היו עושים זאת מאהבת הפועל נטו אז למה נתנו לקבוצה של שאול להגיע למצב שצריך עמותה חדשה שתיקח אותה?
לגבי חברים אני אתך בדעה. יעזבו הרבה יותר בגלל אי עלייה מאשר בגלל עלייה, אבל גם זה העונה לא יתבטא בפחות מ1300 חברים לדעתי.

חוץ מזה, על המגרש הפסדת בגדול בקרב המאמנים (במיוחד זה בא לביטוי בשניות האחרונות של המשחק השני בסדרה, למרות שזה היה ברור כל העונה), ואך ורק בקרב המאמנים, וההפסד לא היה כי המאמן שלהם היה יותר יקר.

בנוסף אין לי בעיה עם הבאת משקיע, רק עם העברת הקבוצה לידיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 162 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: