IdanTheLittle כתב:
בספורט מה שמדבר ב90% מהפעמים זה הכסף. ניצחה אותך הקבוצה העשירה יותר (כזאת שהחליפה שחקנים ומאמנים עד שמצאה את הנוסחה שלה).
אם אתה רוצה להגיע להישגים כלשהם (בכל זאת, מדובר בספורט), אני לא רואה מה פסול בלהביא משקיע, אפילו במתכונת של 51% אוהדים - 49% משקיע.
ולגבי ה"ניקיון", הרשה לי לפקפק:
1. ספונסרים לא הגיעו ולא יעזבו בגלל נקי או לא נקי (מה עשיתם מזה אלוהים ישמור...), הם הגיעו בגלל המותג שנקרא "הפועל תל אביב", וזה אחלה של מותג.
2. קשה לי להאמין שחברי עמותה יעזבו בגלל "נקיון". הרי זה כמו הדיון בכדורגל על לעשות מנוי או לא לעשות מנוי. מי שמתלונן על נקיון זה הגרעין הקשה של האוהדים, הגרעין הזה הולך עם הקבוצה בכל מצב, העיקר להיות שם ("נרקומנים").
לכן לפי דעתי כובד המשקל מונח על הצד הפחות "קשה", הצד שבסה"כ רוצה לעזור לפרוייקט מוצלח מאוד ורוצה לראות קבוצה של הפועל תל אביב בכדורסל וענייני "נקיון" פחות מדברים אליו.
זה גם מה שאני חשבתי אבל בשיחות עם חברי הנהלה, בעיקר כל פעם אחרי שהבאנו ספונסר חדש, הצלחתי להשתכנע שהנקיון כן מדבר אליהם. אם הם היו מחפשים מותגים אז מצבו הנוכחי של המותג של מגדל או של אופיצי, וכמובן של אלקטרה, הרבה יותר טוב ויציב, ואם הם היו עושים זאת מאהבת הפועל נטו אז למה נתנו לקבוצה של שאול להגיע למצב שצריך עמותה חדשה שתיקח אותה?
לגבי חברים אני אתך בדעה. יעזבו הרבה יותר בגלל אי עלייה מאשר בגלל עלייה, אבל גם זה
העונה לא יתבטא בפחות מ1300 חברים לדעתי.
חוץ מזה, על המגרש הפסדת בגדול בקרב המאמנים (במיוחד זה בא לביטוי בשניות האחרונות של המשחק השני בסדרה, למרות שזה היה ברור כל העונה), ואך ורק בקרב המאמנים, וההפסד לא היה כי המאמן שלהם היה יותר יקר.
בנוסף אין לי בעיה עם הבאת משקיע, רק עם העברת הקבוצה לידיו.