IdanTheLittle כתב:
moshiko כתב:
IdanTheLittle כתב:
moshiko כתב:
כל עוד מוני הראל נלחם לא להשלים את עסקת הבמבי, הוא חוסם כל אפשרות להחתים שחקנים.
נכון לעכשיו , למוני הראל יותר חשוב להחזיק קמצוץ של סיכוי להשאר כבעלים מאשר העתיד של המועדון.
אלי טביב ויוסי לא יצליחו להחתים שחקן אחד לרפואה כל עוד מוני הראל מחבל בעסקת הבמבי, כולל הליכה לבית המשפט.
הפועל ת"א משותקת.
תעיפו כבר מוניה ראל-נטלי לזר מהקבוצה. האיש אוהד וותיק וכאוהד הוא מעולה. כאיש עסקים הוא מסובך מעל לראשו ומעוקל על ידי גרושתו. הפסיד בבמבי. תכנן לקנות את חלקו של טביב עם משאבים שלה מועדון תחת תחפושת של הלוואת בעלים. פנה לבית המשפט וגורר את המערכת למאבקים משפטיים בלתי פוסקיים.
אבל אל תתנו להעובדות לבלבל אתכם. תמשיכו להפיל את התיק על טביב-יוסי. אתם רוצים שיוסי וטביב ינהלו מו"מ ואחר כך עוד מו"מ עם סידי שצריך לשאול את מוני שצריך לבדוק בתיבת דואר שלו אם נטלי לא שלחה עוד צו. זה מה שאתם רוצים?
אנחנו רוצים שחבר שלך טביבי יעזוב אותנו בשקט.
אפשר לארגן דבר כזה?
אגב, עם כל הירידות על מוני, בתקופתו שחקני הרכש היו לא רעים בכלל (ורמוט, ברדה, באדיר וכו'), וגם המאמנים היו עם קבלות (כולל לוזון, למרות שלא הצליח) ואני לא זוכר אצלו את המילה "שכונה" בתדירות כזאת גבוהה כמו היום.
מוני היה מעולה.הביא את משה סיני כמנ'גר. הביא את משפחת לןוזון. הביא את שחר בן עמי. הביא את אלי טביב. הוא בסדר. רק שעכשיו הוא מעוקל שיפתור את בעיותיו עם גרושתו וישוב אחרי זה. שעכשיו ייתן לנהל את המועדון. הוא גרר אותנו לבית המשפט. על ראשו את השיתוק על המועדון. הביתה מוני .
סיני? באמת? אתה מביא לי את תחילת שנות ה90?
בוא אני אתן לך דוגמה טריה:
2008 - טביב מרוקן את כפר-סבא מנכסיה.
2011 - טביב מרוקן את הפועל תל אביב מנכסיה.
תסלח לי שאני אומר את זה, אבל אתה לא מבין כנראה מה זה לעמוד מאחורי עסק פרטי לעסק ציבורי, כשסיני היה בהפועל, השנים היו כ"כ שחונות שהשחקנים שראית מתרוצצים לך ב-14 שנים האחרונות מאז שהפועל הופרטה הם חלום, סיני היה יותר גרוע מאבי נימני, טובתו האישית גברה על טובת הקבוצה הוא העיף שחקנים שהיו בעלי פוטנציאל רק כי הם איימו על מעמדו, לא סטייל בוזגלו להוריד אותו לספסל בדקה ה-60, מוני הראל סידר לו חוזה חלומי ל-3 שנים מההסתדרות שעלה על סכום של 3 מיליון במונחים של אז זה המון המון כסף, היית יכול להביא אחלה שחקנים לקבוצה בכסף הזה ואני לא אזכיר את שמות השחקנים ששיחקו בהפועל מפאת כבודם ובגלל שאני באמת מעריך את המלחמה שהם נתנו כדי שהקבוצה לאא תתפרק ותרד ליגה, העסקה הסיבובית על על חיים רביבו לא מקרבת לרצון של טביב למכור את שכטר בשביל שהיכנס כסף למועדון.
אלי טביב עזב את כפ"ס כי הוא באמת לא האמין שכאיש עסקים משהו במועדון הזה יוכל להתרומם והוא היה שם תקופה די ארוכה, אז נכון שהוא עשה טעויות ניהוליות, אבל זה היה השכר לימוד שלו, באמת שצר לי על מצבה של הפועל כפ"ס, אבל תסביר לי איך קבוצה שכבר שתי עונות מועמדת לעליה מועדת כמו שכפ"ס מועדת ואל תגיד לי שזה בגלל שחקנים ושאין כסף במועדון, כי השנה היתה לכפ"ס אחלה קבוצה ואחלה סגל, נכון שהניתוק היה כואב, אבל לא היה מי שיקח את המועדון הזה לידיים שלו במקום, מה אתה רוצה שהבן אדם יפסיד כסף, ניסה - לא הלך המשיך הלאה, החלום נשאר להיות בעל קבוצת כדורגל, שאול אייזנברג בניגוד אליו נשאר והוביל את הקבוצה לתהומות שלא חווינו מעולם והוא שיחק על התפקיד של הקדוש המעונה כי לא היה לו שקל ויתרה מזאת הוא גם לא שיחרר שקל.
אני לא רוצה לעלות את מוני לדיון הזה, כי אני מעדיף לסיים את הקדנציה שלו באמירת תודה ויאללה - דרך חדשה.
תאמין לי שהקהל של הפועל בכדורגל לא פראייר, מה גם שיש יותר קהל בכדורגל מכדורסל, המועדון הזה חשוב להרבה אנשים, טביב יודע שהוא תחת זכוכית מגדלת, הזמן שלו בקבוצה יקבע על סמך מעשיו ולא אמירותיו והוא רק לפני תקופה קצרה זכה בבעלות הבלעדית על המועדון, קצת מגעיל ששופטים אותו לפני שהוא בכלל התחיל לעבוד, אני לא רוצה להתייחס לאמירות הגזעניות בנוגע למוצאו - פיכס !