תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 07:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 564 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ג' (דיונים)
הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
מה אתם רוצים ממנו ?
ככה זה שמטפטפים לך מכל כיוון שלהמשיך להצליח פה אי אפשר .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 22:52 
בוא נראה מה היה לנו היום 19 עמודים על כלום ושום דבר..
מחר הראל יפתח את הפה ואז בכלל יהיו פה 20+ עמודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 22:53 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
NARKOTIKA כתב:
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
moshiko כתב:
כל עוד מוני הראל נלחם לא להשלים את עסקת הבמבי, הוא חוסם כל אפשרות להחתים שחקנים.
נכון לעכשיו , למוני הראל יותר חשוב להחזיק קמצוץ של סיכוי להשאר כבעלים מאשר העתיד של המועדון.
אלי טביב ויוסי לא יצליחו להחתים שחקן אחד לרפואה כל עוד מוני הראל מחבל בעסקת הבמבי, כולל הליכה לבית המשפט.
הפועל ת"א משותקת.

לילה טביב לך וחלומות טביבים

הפועל כבר החתימה שחקנים במצב הזה

מוני מינה את קובי סידי לנציגו
זה אומר שכל מה שצריך כדי להחתים שחקן הוא להזמין גם את קובי לפגישות האלה ולהגיע להסכמה.
החתמנו ככה את אלרואי, אפשר להחתיםככה גם את עבאס ודמארי.
את התירוצים תדחפו לתחת.

תעיפו כבר מוניה ראל-נטלי לזר מהקבוצה. האיש אוהד וותיק וכאוהד הוא מעולה. כאיש עסקים הוא מסובך מעל לראשו ומעוקל על ידי גרושתו. הפסיד בבמבי. תכנן לקנות את חלקו של טביב עם משאבים שלה מועדון תחת תחפושת של הלוואת בעלים. פנה לבית המשפט וגורר את המערכת למאבקים משפטיים בלתי פוסקיים.
אבל אל תתנו להעובדות לבלבל אתכם. תמשיכו להפיל את התיק על טביב-יוסי. אתם רוצים שיוסי וטביב ינהלו מו"מ ואחר כך עוד מו"מ עם סידי שצריך לשאול את מוני שצריך לבדוק בתיבת דואר שלו אם נטלי לא שלחה עוד צו. זה מה שאתם רוצים?

אנחנו רוצים שחבר שלך טביבי יעזוב אותנו בשקט.
אפשר לארגן דבר כזה?

אגב, עם כל הירידות על מוני, בתקופתו שחקני הרכש היו לא רעים בכלל (ורמוט, ברדה, באדיר וכו'), וגם המאמנים היו עם קבלות (כולל לוזון, למרות שלא הצליח) ואני לא זוכר אצלו את המילה "שכונה" בתדירות כזאת גבוהה כמו היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 22:54 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
טוטו חתיכת חוצפן!!
שיישב ביציע, אין לו בושה אפילו?!
אירופה? מה עשית? עונה אחת טובה תגיד תודה להפועל שלקחו אותך .

זה בדיוק המצב עם שכטר, ומשום מה כולכם משחררים אותו בשמחה וברצון ומפרגנים. חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 23:02 
עונת המלפפונים במיטבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
גם עם צעירי יש פערים.
גם הוא רוצה סעיף שחרור לחו"ל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
ניתן להתנחם בכך שלשחקני ביתר ומכבי אין הצעות לחו"ל...
אין הצלחות - אין הצעות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 23:10 
IdanTheLittle כתב:
moshiko כתב:
NARKOTIKA כתב:
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
moshiko כתב:
כל עוד מוני הראל נלחם לא להשלים את עסקת הבמבי, הוא חוסם כל אפשרות להחתים שחקנים.
נכון לעכשיו , למוני הראל יותר חשוב להחזיק קמצוץ של סיכוי להשאר כבעלים מאשר העתיד של המועדון.
אלי טביב ויוסי לא יצליחו להחתים שחקן אחד לרפואה כל עוד מוני הראל מחבל בעסקת הבמבי, כולל הליכה לבית המשפט.
הפועל ת"א משותקת.

לילה טביב לך וחלומות טביבים

הפועל כבר החתימה שחקנים במצב הזה

מוני מינה את קובי סידי לנציגו
זה אומר שכל מה שצריך כדי להחתים שחקן הוא להזמין גם את קובי לפגישות האלה ולהגיע להסכמה.
החתמנו ככה את אלרואי, אפשר להחתיםככה גם את עבאס ודמארי.
את התירוצים תדחפו לתחת.

תעיפו כבר מוניה ראל-נטלי לזר מהקבוצה. האיש אוהד וותיק וכאוהד הוא מעולה. כאיש עסקים הוא מסובך מעל לראשו ומעוקל על ידי גרושתו. הפסיד בבמבי. תכנן לקנות את חלקו של טביב עם משאבים שלה מועדון תחת תחפושת של הלוואת בעלים. פנה לבית המשפט וגורר את המערכת למאבקים משפטיים בלתי פוסקיים.
אבל אל תתנו להעובדות לבלבל אתכם. תמשיכו להפיל את התיק על טביב-יוסי. אתם רוצים שיוסי וטביב ינהלו מו"מ ואחר כך עוד מו"מ עם סידי שצריך לשאול את מוני שצריך לבדוק בתיבת דואר שלו אם נטלי לא שלחה עוד צו. זה מה שאתם רוצים?

אפשר לארגן דבר כזה?

אגב, עם כל הירידות על מוני, בתקופתו שחקני הרכש היו לא רעים בכלל (ורמוט, ברדה, באדיר וכו'), וגם המאמנים היו עם קבלות (כולל לוזון, למרות שלא הצליח) ואני לא זוכר אצלו את המילה "שכונה" בתדירות כזאת גבוהה כמו היום.

מוני היה מעולה.הביא את משה סיני כמנ'גר. הביא את משפחת לןוזון. הביא את שחר בן עמי. הביא את אלי טביב. הוא בסדר. רק שעכשיו הוא מעוקל שיפתור את בעיותיו עם גרושתו וישוב אחרי זה. שעכשיו ייתן לנהל את המועדון. הוא גרר אותנו לבית המשפט. על ראשו את השיתוק על המועדון. הביתה מוני .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 23:27 
יש רושם שחסרונו של מוני כמנהל משמעותי והתקווה היחידה לשיפור המצב היא סידי.
סידי לא בהקשר בלדרות עם מוני, אלא כי נראה שחסר במערכת פיגורה עם נסיון משמעותי ומוצלח בניהול אופרציה בסדר גודל כזה.

כן, יש דבר כזה שחקנים, יש דבר כזה מאמן ויש דבר כזה מנהל. ונשכח שגם בין המנהלים יש מוכשרים יותר או פחות, מנוסים ובקיאים יותר או פחות. וזה משמעותי ביותר בעיקר בלחץ הפעילויות הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
סידי לא בהקשר בלדרות

:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 23:31 
אני מבקש מראש את סליחתכם, אבל אני לא מבין על מה כל הקנוניה מצד שחקנים שרוצים לעבור והם תחת חוזה, בסופו של דבר השחקנים האלה הם לא עבדים, הם מקבלים כסף על עבודתם, ותסלחו לי שאני אומר את זה הם מרוויחים הרבה מעל הממוצא בשוק העובדים בארץ, אני מבין את הרצון שלהם להתקדם ואני באמת מאחל להם שיתקדמו, אז נכון שיש פה טיעון שאלי טביב הוא נוכל וכל שהוא רוצה זה לקחת כמה שיותר כסף לכיסו, גם אם זה נכון, נראה לי שמוקדם לחרוץ את זה, אנחנו עדיין לא יודעים מה הוא מתכנן בגלל שהנושא של הבעלים תקוע, אבל בסופו של דבר טובת המועדון חשובה יותר מכל דבר אחר ואם כתוצאה ממכירה של שחקנים כאלה ואחרים קופת המועדון תגדל ויהיה למועדון אופציה לרכוש שחקנים/ לשפר את המתקנים/ להשקיע במחלקות הנוער זה מבורך, כנראה שאתם לא מבינים נדיר שמועדון כדורגל מסיים את העונה שלו ברווחים וזה לא רק בארץ זה נכון לגבי מועדונים ברחבי העולם.

שכטר צריך לנהוג כמקצוען וכנ"ל גם שחקנים אחרים, חתמתם על חוזה - תכבדו אותו, אתם לא ילדים אתם בגירים, אף אחד לא לא רוצה באושרכם, אבל על השחקנים האלה להבין שהם נכס למועדון, כי במידה והיו מחליטים כמו שחר שקבע לרפאלוב שאין מה לדבר על מעבר לאירופה, יש מצב שזה היה יוצא מכלל תודעתם והם היו שווים מבחינת התקדמות מקצועית של הקבוצה הרבה יותר, רוצים שתתקדמו אבל אם ישנה אופציה למקסם את הכסף שיכנס לקופת המועדון זה מבורך למען עתיד המועדון.

שכטר נתן עונה וחצי ( גם לא חצי ) להפועל, אז נכון שהוא נתן הרבה בשנה הראשונה, אבל עם כל הכבוד מבחינת הישגים וכושר וכשרון משחק הוא שווה הרבה יותר למועדון מבחינה מקצועית.

תן לסוכנים ולהנהלה לעשות את העבודה, כולם רוצים בטובתך, אבל גם טובת הקבוצה חשובה - בלי פרצופים, תנהג כמקצוען

לגבי טוטו, דחיל ראבק, החיו לך את הקריירה, גם הוא לא הפסיד על הפועל כסף, יש לך חוזה, אם אתה שחקן טוב אז גם בשנה הבאה ירצו אותך, אתץה רואה איזו עונה הפועל כרגע הולכת לעבוד, החליטו שאותך לא משחררים, הקבוצה זקוקה לך - אני שואל אתכם, זה לא יכול להתפרש כאגואיזם, חוסר מקצוענות, אני בכלל לא מדבר על להיות כפוי טובה !

אני אוהב את השחקנים האלה הם הסבו לי הרבה רגעים של אושר, אני רוצה שהם יצליחו ויגיעו לרמות הכי גבוהות שיש, אבל קצת אופי, קצת בגרות, אני לא מחפש שתהיו עם נחמדים עם האוהדים, אני מחפש שתהיו מקצוענים וזה חלק מהעניין של להיות מקצוען, תשחקו כדורגל ותנו לסוכנים שלכם לעשות את העבודה מול ההנהלה של הקבוצה שנתנה לכם במה שבכלל אפשרה לכם לחלום להתקדם לרמות יותר גבוהות, הכל עניין של יד רוחצת יד, אף אחד לא חושב שלא מגיע לכם להתקדם !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 23:34 
moshiko כתב:
הפועל ת"א משותקת.

שטות מוחלטת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 23:34 
IdanTheLittle כתב:
nirog כתב:
dino כתב:
מתי כבר אפשר להגיד "אמרנו לכם"?

כשנהיה רשמית בפלייאוף התחתון

למה? זאת סה"כ "עונת בניה".
הרי כל הסגל הוחלף, המאמן צעיר. תן צ'אנס.
עונה אח"כ נהיה אימפריה אני אומר לך.

למה אח"כ? העונה דאבל קליל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 23:36 
hay cohen כתב:
ציטוט:
לפי ספורט 5: קנדה ביקש לצאת להתרשמות באוקריאנה

:cry:

מתעקש לעזוב.
קיבל "הצעה שהוא לא יכול לסרב לה שתעזור לו לפרנס את המשפחה שלו"
מאמין שהפועל יתנו לו כי נשארה לו שנה אחת בחוזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
nirog כתב:
dino כתב:

אחד רק מחפש לומר "אמרנו לכם".
שני סתם מנבא מאבקי ירידה.
שלישי שכח (או לא יודע) שהפועל תל אביב היא אימפריה תמיד.

אבל הכי כיף להגיד שהבעלים קוברים אותנו (מה שנכון) כש"אוהדים" עוזרים לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 23:39 
סו אלן כתב:
moshiko כתב:
הפועל ת"א משותקת.

שטות מוחלטת.

מה חדש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 23:40 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
IdanTheLittle כתב:
moshiko כתב:
הפועל ת"א משותקת.

אפשר לארגן דבר כזה?

מוני היה מעולה.הביא את משה סיני כמנ'גר. הביא את משפחת לןוזון. הביא את שחר בן עמי. הביא את אלי טביב. הוא בסדר. רק שעכשיו הוא מעוקל שיפתור את בעיותיו עם גרושתו וישוב אחרי זה. שעכשיו ייתן לנהל את המועדון. הוא גרר אותנו לבית המשפט. על ראשו את השיתוק על המועדון. הביתה מוני .

סיני? באמת? אתה מביא לי את תחילת שנות ה90?
בוא אני אתן לך דוגמה טריה:
2008 - טביב מרוקן את כפר-סבא מנכסיה.
2011 - טביב מרוקן את הפועל תל אביב מנכסיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 23:53 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
IdanTheLittle כתב:
nirog כתב:
dino כתב:

אחד רק מחפש לומר "אמרנו לכם".
שני סתם מנבא מאבקי ירידה.
שלישי שכח (או לא יודע) שהפועל תל אביב היא אימפריה תמיד.

אבל הכי כיף להגיד שהבעלים קוברים אותנו (מה שנכון) כש"אוהדים" עוזרים לזה.

אין ספק, עדיף להיות "אוהד" שמעלים עין ממצב הקבוצה, מפרנס את הבעלים שהוא מודה שקוברים אותנו ובכך עוזר להם להישאר כאן, ואומר "יהיה בסדר".

והכי מצחיק שאשכרה הצלחת להעביר חלק מהאשמה על מצב הקבוצה לאוהדים (אני אוותר על הגרשיים ברשותך) בפורום באינטרנט שמודאגים מהמצב.
בית ספר לדמגוגיה. מרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 23:59 
סמל אישי של המשתמש
ברור, אתם מודאגים.
זה נראה יותר כמו חגיגות קבורה, שבהן כל אחד מנסה להתעלות על השני בהספדים ציניים.
כנראה שהקבוצה פשוט פחות חשובה לכם מאחרים, זה בסדר, לא כולם חייבים להיות אוהדים נאמנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 23:59 
IdanTheLittle כתב:
moshiko כתב:
IdanTheLittle כתב:
moshiko כתב:
הפועל ת"א משותקת.

אפשר לארגן דבר כזה?

סיני? באמת? אתה מביא לי את תחילת שנות ה90?
בוא אני אתן לך דוגמה טריה:
2008 - טביב מרוקן את כפר-סבא מנכסיה.
2011 - טביב מרוקן את הפועל תל אביב מנכסיה.

תסלח לי שאני אומר את זה, אבל אתה לא מבין כנראה מה זה לעמוד מאחורי עסק פרטי לעסק ציבורי, כשסיני היה בהפועל, השנים היו כ"כ שחונות שהשחקנים שראית מתרוצצים לך ב-14 שנים האחרונות מאז שהפועל הופרטה הם חלום, סיני היה יותר גרוע מאבי נימני, טובתו האישית גברה על טובת הקבוצה הוא העיף שחקנים שהיו בעלי פוטנציאל רק כי הם איימו על מעמדו, לא סטייל בוזגלו להוריד אותו לספסל בדקה ה-60, מוני הראל סידר לו חוזה חלומי ל-3 שנים מההסתדרות שעלה על סכום של 3 מיליון במונחים של אז זה המון המון כסף, היית יכול להביא אחלה שחקנים לקבוצה בכסף הזה ואני לא אזכיר את שמות השחקנים ששיחקו בהפועל מפאת כבודם ובגלל שאני באמת מעריך את המלחמה שהם נתנו כדי שהקבוצה לאא תתפרק ותרד ליגה, העסקה הסיבובית על על חיים רביבו לא מקרבת לרצון של טביב למכור את שכטר בשביל שהיכנס כסף למועדון.

אלי טביב עזב את כפ"ס כי הוא באמת לא האמין שכאיש עסקים משהו במועדון הזה יוכל להתרומם והוא היה שם תקופה די ארוכה, אז נכון שהוא עשה טעויות ניהוליות, אבל זה היה השכר לימוד שלו, באמת שצר לי על מצבה של הפועל כפ"ס, אבל תסביר לי איך קבוצה שכבר שתי עונות מועמדת לעליה מועדת כמו שכפ"ס מועדת ואל תגיד לי שזה בגלל שחקנים ושאין כסף במועדון, כי השנה היתה לכפ"ס אחלה קבוצה ואחלה סגל, נכון שהניתוק היה כואב, אבל לא היה מי שיקח את המועדון הזה לידיים שלו במקום, מה אתה רוצה שהבן אדם יפסיד כסף, ניסה - לא הלך המשיך הלאה, החלום נשאר להיות בעל קבוצת כדורגל, שאול אייזנברג בניגוד אליו נשאר והוביל את הקבוצה לתהומות שלא חווינו מעולם והוא שיחק על התפקיד של הקדוש המעונה כי לא היה לו שקל ויתרה מזאת הוא גם לא שיחרר שקל.

אני לא רוצה לעלות את מוני לדיון הזה, כי אני מעדיף לסיים את הקדנציה שלו באמירת תודה ויאללה - דרך חדשה.

תאמין לי שהקהל של הפועל בכדורגל לא פראייר, מה גם שיש יותר קהל בכדורגל מכדורסל, המועדון הזה חשוב להרבה אנשים, טביב יודע שהוא תחת זכוכית מגדלת, הזמן שלו בקבוצה יקבע על סמך מעשיו ולא אמירותיו והוא רק לפני תקופה קצרה זכה בבעלות הבלעדית על המועדון, קצת מגעיל ששופטים אותו לפני שהוא בכלל התחיל לעבוד, אני לא רוצה להתייחס לאמירות הגזעניות בנוגע למוצאו - פיכס !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 00:14 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
ברור, אתם מודאגים.
זה נראה יותר כמו חגיגות קבורה, שבהן כל אחד מנסה להתעלות על השני בהספדים ציניים.
כנראה שהקבוצה פשוט פחות חשובה לכם מאחרים, זה בסדר, לא כולם חייבים להיות אוהדים נאמנים.

גדול... אדם שמתקרב לגיל 30 משחק איתי ב"מי אוהד יותר נאמן".
זהו. אי אפשר להתעלות על זה. האשכול מוצה. אפשר לנעול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 00:26 
סמל אישי של המשתמש
אני לא משחק בשום דבר.
שמח שהתעצבנת מספיק בשביל לחפש אותי בפייסבוק.
מהודעה להודעה אתה פחות ופחות מצטייר כאוהד אמיתי, אין מה לעשות.
תשים עוד אלף פעם את סמל המועדון ליד הניק שלך וזה לא יעזור.
אתה בדיוק הדוגמה לכל ילדי הזין שגילו את הפועל באמצע שנות האלפיים ולא מבינים כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
גם אני נגד נימני ונגד זה שהוא הגיע לחודרוב אבל לא הייתי מתנגד לראות כמה שחקנים שהוא מייצג.
כולל רועי.
רועי :HEART2:

די, אני מסמיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 18:49 
ערן כתב:
גבעתיים כתב:
סידי לא בהקשר בלדרות

:D

בהחלט לא ביחס לרמת הניהול שמשתוללת בימים האחרונים. מה בדיוק מצחיק, זה שיש מישהו שלא מתרפס לטביב ?

ובהזדמנות זו, יש לך משהו לספר לנו על תמיכה של טביב באולטראס ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 564 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: