תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 10:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 564 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 19  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ג' (דיונים)
הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 09:18 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 09:37 
המצב מעורפל, ואני מתיחס על בסיס מה נכתב למדיה וגם צוטט בפורום. יתכן, מאוד שמידע רב מגמתי ו/או שמידע מוסתר.

בסוגית הבעלים - מצד אחד, המדיה מאוחדת פחות או יותר שהקבוצה הולכת לטביב. יש חיזוק בכך שיוסי מתפקד כמעין מ"מ מאמן.
מצד שני, לפי המשפט היבש למוני יש CASE בגלל ההתניות של טביב. ואני מתכוון להתניות מעבר לשעבוד לנטלי. גם בנושא השיעבוד לנטלי היה מקום לבצוע מיידי של מה שלאחר מכן פורסם. כלומר, למצוא דרך מיידית (לדוגמא ב-2 צ'קים) להפריד בין הכסף המיידי ובין הכסף לשיעבוד לנטלי. האטיות בבצוע גרמה לכך שנטלי הוציאה שיעבוד שני. אבל, לא זו הנקודה. הנקודה היא שלפעמים החוק יבש לגמרי ועל פסיק ה-6M של טביב עלולים להיפסל.
בשביל זה נידרשת התמחות משפטית ספציפית ויתכן שגם ניסוח הבמבי. אבל עדין לכאורה למוני יש CASE לבדיקה בעיקר שהוא יכול לטעון שההצעה נעשתה על רק מצב מזומנים רגעי כולל בעיות קריטית בעסקים האחרים ואולי גם בהסתמך על השטרות הידועים. ולצערי הוא באמת מוצף בבעיות קריטיות כמו מאבק השליטה על פטרוגרופ מול קוטלר.

עקרונית חייב להיותכסף בקופה . הכסף של הרכישות/מכירות והכסף של שדרוג החוזים שולי לעומת ה-50M (נניח 60M פחות הוצאות). בנושא שדרוג החוזים נזכיר שעד ינואר לא נעשה רכש בעלויות נורמטיביות שנעשה גם בשנים של תקציב בינוני.
הסתירה בין הגירסאות - יתיכן שמשקרים ועדין יש מצב שאמרו אמת - כאשר אמרו שהיא ריקה היא היתה ריקה נכון לאותו הרגע. וכמו שאמרו "בקיץ יהיה", אז יגיעו הכספים. אין לנו אפשרות לבירור תזרים המזומנים, אבל עקרונית ניתן כך לישב את הסתירה.

ריקון הקופה יכול להתבצע גם במלכ"ר ע"י ג'ובים ושכר מנופח למקורבים. ואפשר גם ע"י משיכת עמלות הסוכנים לכיסו של הבעלים. וזה מפחיד עדין גם בלי דרכים יצירתיות אחרות. לדעתי, למרות עשרות המליונים בקופה היא צפויה להתרוקן ואף להיכנס לגרעון בתוך מספר שנים.

ואז יחפשו מליארדר שזמינותו סבירה גם כיום. לא הייתי פוסל בדיקה מול מסר ואברמוביץ'. אבל צריך להיות רציני יותר מגיאדמק כולל דיסקרטיות ועם יותר תום לב מול אברמוביץ'. אברמוביץ' הוא האופציה המועדפת בגלל ערכים מוספים שלו שיכולים לתת לנו לתקוע יתד באירופה הקלאסית. אם התענין אז, בודאי שיענין אותו כיום כאשר לקבוצה ישראלית רצינית די קל לגרוף כמעט כל שנה ובעיקר שגוטמן עוד בסביבה 60M. נזכיר גם את היחס החם שלו ליהדות ולישראל (טורניר החורף) הרצון שלו לבית חם בישראל בנוסף לאנשליה וריבוי אנשי קש בסביבתו כמו נקשווילי, לבייב ואחרים. ה-CATCH הוא שאף אחד מהבעלים לא מעונין (אבל, ריאלי לטביב בעוד מספר שנים) והאוהדים חננה. טוב, אז הקדשנו פסקה לחלום.

נושא השטרות - בטחונות כמו מזומן בהתאחדות. ברור שמוני הפקיד שטרות של יותר מ-20M, אבל לשם קיצור נקרא להם 20M. הלוואי על טביב להשקיע כך.
תמוה שמוני מוכן לצאת מול 6M כאשר יש לו משהו ששקול להלוואת בעלים בגובה 20M. לכאורה הוא יכול להתנות את היציאה מהקבוצה בהחזרת השטרות בדיוק כמו שטביב היתנה בצדק את העברת הבעלות בנושא השיעבוד על המניות. ובכל זאת, לפי המדיה, יש אחידות דעות בכך שהוא יאבד את ה-20M ולכל היותר ירוויח את המס שהיה צפוי על ה-6M. המב הוא קשקוש בסדר גודל כזה של כספים ובעיקר שיש למוני הפסדים ב-2 עסקים גדולים אחרים וניתן לקזז בחישובים של יועץ מס שאיני בקיא בפרטיהם אבל משהו כמו הפסד רווחי הון או שכר אם לא משך שכר.

לסיכום, לפי המדיה הקבוצה בידי טביב ומעריך שזה אמנם נכון ומדובר בשאלה של זמן וכסף "קטן". ועדין יש תמיהות שאינן מוסברות אולי בגלל שהמדיה מפוחדת א/או מחוברת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
בני12 כתב:
דרך אגב, הראל מדווח שהרווח השנה הוא 7 מליון ש"ח (גנבים).
רק לפני שבוע הבקרה טענה שהרווח הוא 13 מליון ש"ח (עדיין גנבים).
ההפרש מזכיר לכם משהו ?

לפי הדיווחים הראל יכול משוך כסף כי יש לו השקעה של 20 מליון שקל, בניגוד לטביב שאצלו זה נטו גניבה.

זה לא מדיוק
אם אני מבין נכון, שטרות ההון הם סוג של הלוואת בעלים
ואם כך, זה אומר שאפשר למשוך את הכסף בחזרה,
רק בתנאי שהסכום שמושכים הוא אחוז מסוים מהרווחים.

כלומר, מוני לא יכול סתם כך למשוך את הכסף מהקופה,
אלא רק סכום שהוא אחוז מהרווחים, אם יש כאלה.

כמובן שאפשר תמיד להוציא כסף מהקופה בכל מיני קומבינות אחרות, אבל שה לא קושר לנושא שטרות ההון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 09:56 
טרייד בין אלרואי לבוזגלו יהיה רע מאוד
בוזגלו כבר ממזמן פוזל לאירופה והתסריט הצפוי הוא שאחרי עונה אחת סבירה בהפועל אבא שלו ישגע את כל העולם עד שיקבל שיחרור לאירופה, וככה נמצא את עצמנו שוב משחררים כוכב אחרי עונה אחת טובה

אלרואי הרבה יותר שקט ולעומת בוזגלו הוא לא עושה כבר שנים קולות של אירופה

הקיצר, אם זה בנוסף זה מבורך. לא במקום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 09:58 
סמל אישי של המשתמש
wake me up when july ends !

בעצם לא !

אם נרדם יכול להיות שנמצא את עצמנו בלי קבוצה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 10:03 
בכלל אפשרי להחתים שחקנים כשהקבוצה במצב הזה?
נראה לי שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
אין מצב שגבעתיים זה לא 831 .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 10:39 
מצב חזק להתחזות חיפאי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
בכלל אפשרי להחתים שחקנים כשהקבוצה במצב הזה?
נראה לי שלא.

באופן קוסמי כלשהו אפשר רק למכור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
אז זהבי מפונק
בן שהר בוגד
דני בונדר ילד חרא
ווינסנט (עלה לשחק פצוע ואשכר ראו את זה) אניימה פתח את הפה בלי קשר

שום מילה על ההנהלה, מי שפותח את הפה וחושף את התנהלות הקבוצה הוא הבעיה.

ציטוט:
"כבר כמה ימים אני מנסה לתפוס את דורון אוסידון או אלי טביב כדי לקבל כסף שמגיע לי אבל לא חוזרים אלי לטלפונים ולהודעות", אמר אניימה בראיון לאתר ערוץ הספורט לפני שהמריא למשחק ידידות מול ארגנטינה.

"אחרי כל מה שנתתי למועדון הזה ציפיתי ליחס שונה", הוסיף השוער. "אמרו לי שישלמו לי את כל החובות על פי החוזה, כולל מענק על הגעה לשלב הבתים בליגת האלופות. הם כנראה חיכו שאסיים את החוזה כדי לעשות לי בעיות. אני לא אחד שרודף אחרי כסף וזה לא הפריע לי שאמרו לי לחכות כי הקבוצה חשובה לי, אבל עכשיו שיהיו בסדר איתי וייתנו את מה שמגיע. מדובר בהרבה כסף, ואני חושב שאחרי מה שנתתי למועדון מגיע לי יחס אחר.

להנהלת הפועל תל אביב עוד תינתן הזדמנות ליישר את ההדורים עם אניימה: "האוהדים יודעים כמה נתתי מעצמי בתקופה האחרונה, עליתי לשחק פצוע כדי לא לפגוע במועדון שחשוב לי. במקום שאפרד בצורה יפה גורמים לי לעזוב עם תחושה רעה. אני מקווה שבעוד שבועיים כאשר אחזור לארץ לקחת את המשפחה, הדברים יסתדרו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
אז זהבי מפונק
בן שהר בוגד
דני בונדר ילד חרא

ציטוט:
"כבר כמה ימים אני מנסה לתפוס את דורון אוסידון או אלי טביב כדי לקבל כסף שמגיע לי אבל לא חוזרים אלי לטלפונים ולהודעות", אמר אניימה בראיון לאתר ערוץ הספורט לפני שהמריא למשחק ידידות מול ארגנטינה.

"אחרי כל מה שנתתי למועדון הזה ציפיתי ליחס שונה", הוסיף השוער. "אמרו לי שישלמו לי את כל החובות על פי החוזה, כולל מענק על הגעה לשלב הבתים בליגת האלופות. הם כנראה חיכו שאסיים את החוזה כדי לעשות לי בעיות. אני לא אחד שרודף אחרי כסף וזה לא הפריע לי שאמרו לי לחכות כי הקבוצה חשובה לי, אבל עכשיו שיהיו בסדר איתי וייתנו את מה שמגיע. מדובר בהרבה כסף, ואני חושב שאחרי מה שנתתי למועדון מגיע לי יחס אחר.

להנהלת הפועל תל אביב עוד תינתן הזדמנות ליישר את ההדורים עם אניימה: "האוהדים יודעים כמה נתתי מעצמי בתקופה האחרונה, עליתי לשחק פצוע כדי לא לפגוע במועדון שחשוב לי. במקום שאפרד בצורה יפה גורמים לי לעזוב עם תחושה רעה. אני מקווה שבעוד שבועיים כאשר אחזור לארץ לקחת את המשפחה, הדברים יסתדרו".

נו באמת, איזה בכיין. הקיץ בפתח והוא רוצה להשיג את אוסידון? בחייאת, יש לו להרים כמה אירועי קיץ במועדונים, הוא חושב שיש לו זמן לזוטות כמו חובות, שחקני עבר ושטויות אחרות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 10:55 
מוני הראל הוא חתיכת חלאה והאנשים שלו בקהל צריכים להתבייש שהם נתנו לו לשחק בהם ובהפועל.
אגב, שימו לב שכל הסכסוך בין שני הליצנים הגנבים התחיל אחרי העלייה לליגת האלופות, בדיוק איך שהיה ברור שמיליונים הולכים להיכנס לקופת המועדון.
תיאוריית הקונספירציה שלי אומרת שהוויכוח היה על גובה הסכום שהם ייקחו לכיס, אבל עוד מעט יספרו לנו שרק אחד רצה למשוך כספים והשני מנע זאת בגופו.
איפה הכסף?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 10:55 
סמל אישי של המשתמש
דיי להרוס לנו את הפועל.
נבלות, שונאי אדם.
:cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
גביזון כתב:
אז זהבי מפונק
בן שהר בוגד
דני בונדר ילד חרא

ציטוט:

נו באמת, איזה בכיין. הקיץ בפתח והוא רוצה להשיג את אוסידון? בחייאת, יש לו להרים כמה אירועי קיץ במועדונים, הוא חושב שיש לו זמן לזוטות כמו חובות, שחקני עבר ושטויות אחרות?

תכל'ס, שיעשה את זה בדרך של הפועל, שיתבע את תקבוצה כמו שאנחנו רגילים עוד חצי שנה, יכנס לסחבת מיותרת, ורק בסוף הפועל תשלם לו.
ובכלל, למי יש כסף לשטויות כמו יישום חוזה? הקופה ריקה, בליל ידאגו לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 10:56 
WELCOME TO HAPOEL TEL AVIV
מה חדש? עוד שחקן שחייבים לו כסף, למה לשלם אם אפשר שלא?
:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
http://one.co.il/Article/180664.html
גדיר לא ממשיך בחיפה
להביא !!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
גדיר לא ממשיך בחיפה
להביא !!!!

מי יביא? מה יביא? המאמן התחיל לעבוד? יש לנו סקאוט? מי הבעלים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 11:05 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
גדיר לא ממשיך בחיפה
להביא !!!!

מי יביא? מה יביא? המאמן התחיל לעבוד? יש לנו סקאוט? מי הבעלים?

ובעיקר - למה לו לבוא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 11:11 
לוסיאנו דה ברונו כתב:
גדיר לא ממשיך בחיפה
להביא !!!!

אתם פשוט לא לומדים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 11:19 
chimpfive כתב:
מצב חזק להתחזות חיפאי

מציע שתקרא את תגובותי לפני ...
כולל את 831. ונכון, בא לי להחליף כינוי למרות שחזרתי לפורום התחלתי עם 831.

הפסקתי למשך קרוב לשנה להשתתף בפורום בגלל ארוע חריג שזה לא המקום לתאר אותו.
אני שוקל להפסיק בגלל רמת חוסר התוחלת שבהתיחסויות הרגשי האישי במקום האהבה להפועל והרצון לתרום עד כדי לשנות.
כפי שכתבתי לאחרונה לטעמי, וזה כולל את הפורום, האוהדים חננה. זה מתחיל בקריאת שטח לקויה, שבין היתר כוללת חוסר הבחנה בין אוהדים אוטנטים, לעלית כ"ס ולנתמכים.
ושוקל גם בגלל סיבה אחרת שזה לא המקום לפרטה ועלולה בהחלט לקרות ואז אפסיק במיידי.

אין לי דבר נגד עלייה כ"ס ונגד טביב. אני מכבד מאוד כל אדם בכלל כנשמה ומעריך את כישוריו לפי פועלו נטו. רוב העשירים והמצליחים נולדו בסוציומטרי בינוני-נמוך שמהווה את רוב האוכלוסיה.
הכל נמצא בתוכם - האם הם רוצים לנצח את האליטה (בעיניהם) ולהשליט עלינו את עליה כפר סבא ו/או לקחת הקופה. המצב הזה נקרא רגשי נחיתות, הניצחון שטחי וזו מפלה מגוחכת.
או שרוצים את הניצחון האולטימטיבי - לנצח את החולשה החיצונית אליה נולדו, להפוך לחזקים ולהיות שותפים בכירים בישראל החדשה ובתל אביב החדשה.
במקרה כזה, הפועל תשודרג, הקופה תגדל והחיים שלהם יהיו יותר משמעותיים מאלה של קבלן מניאק מצוי שבעצם חי בזבל
.

אבל, המעורבות המקצועית והאחרת, כולל ההתנגדות לגוטמן והמינוי של יוסי, מכוונים לסיכון שאחת מ-2 הקבוצות האוטנטיות של תל אביב תאבד את צביונה (עד לאוליגרך ?), ואתם יודעים מי תישאר כנציגה האוטנטית היחידה של תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
גדיר לא ימשיך בחיפה לא= שחר משחרר אותו להפועל.

צאו מהסרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 11:21 
גבעתיים כתב:
chimpfive כתב:
מצב חזק להתחזות חיפאי

אני שוקל להפסיק בגלל רמת חוסר התוחלת שבהתיחסויות הרגשי האישי במקום האהבה להפועל והרצון לתרום עד כדי לשנות.
כפי שכתבתי לאחרונה לטעמי, וזה כולל את הפורום, האוהדים חננה. זה מתחיל בקריאת שטח לקויה, שבין היתר כוללת חוסר הבחנה בין אוהדים אוטנטים, לעלית כ"ס ולנתמכים.

אין לי דבר נגד עלייה כ"ס ונגד טביב. אני מכבד מאוד כל אדם בכלל כנשמה ומעריך את כישוריו לפי פועלו נטו. רוב העשירים והמצליחים נולדו בסוציומטרי בינוני-נמוך שמהווה את רוב האוכלוסיה.
הכל נמצא בתוכם - האם הם רוצים לנצח את האליטה (בעיניהם) ולהשליט עלינו את עליה כפר סבא ו/או לקחת הקופה. המצב הזה נקרא רגשי נחיתות, הניצחון שטחי וזו מפלה מגוחכת.
או שרוצים את הניצחון האולטימטיבי - לנצח את החולשה החיצונית אליה נולדו, להפוך לחזקים ולהיות שותפים בכירים בישראל החדשה ובתל אביב החדשה.
במקרה כזה, הפועל תשודרג, הקופה תגדל והחיים שלהם יהיו יותר משמעותיים מאלה של קבלן מניאק מצוי שבעצם חי בזבל
.

אבל, המעורבות המקצועית והאחרת, כולל ההתנגדות לגוטמן והמינוי של יוסי, מכוונים לסיכון שאחת מ-2 הקבוצות האוטנטיות של תל אביב תאבד את צביונה (עד לאוליגרך ?), ואתם יודעים מי תישאר כנציגה האוטנטית היחידה של תל אביב.

ברוך שובך :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 11:22 
אם כבר אנחנו עוסקים בגנבים, מה הסיפור עם מונאקו?
איך יתכן שאימפריה כזאת שהגיע רק לפני כמה שנים לרבע גמר ליגת האלופות, פתאום יורדת ליגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 11:24 
עכשיו גם הולכים לעשות לאניימה את המוות
כנראה שבאמת אין גבול...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
גבעתיים כתב:
chimpfive כתב:
מצב חזק להתחזות חיפאי

.

ברוך שובך :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
אין מהלך יותר מטומטם מאשר הטרייד בין בוזגלו לאלרואי. אסון אם זה יוצא לפועל(ואני מת לראות את בוזגלו בהפועל).

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
עכשיו גם הולכים לעשות לאניימה את המוות
כנראה שבאמת אין גבול...

איך הם הולכים לעשות לו את המוות? החוזה שלו נגמר והוא יכול לעשות מה שהוא רוצה

עריכה: לא משנה ראיתי עכשיו בספורט5

נערך לאחרונה על ידי MaRtIn kay בתאריך 31 מאי 2011, 11:29, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אין מהלך יותר מטומטם מאשר הטרייד בין בוזגלו לאלרואי. אסון אם זה יוצא לפועל(ואני מת לראות את בוזגלו בהפועל).

מסכים איתך ב100%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

למה? במה אלרואי יותר טוב מבוזגלו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Officer Barbrady כתב:

מעריץ אותכם על הציפיות שלכם מאלרואי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 564 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: