chimpfive כתב:
מצב חזק להתחזות חיפאי
מציע שתקרא את תגובותי לפני ...
כולל את 831. ונכון, בא לי להחליף כינוי למרות שחזרתי לפורום התחלתי עם 831.
הפסקתי למשך קרוב לשנה להשתתף בפורום בגלל ארוע חריג שזה לא המקום לתאר אותו.
אני שוקל להפסיק בגלל רמת חוסר התוחלת שבהתיחסויות הרגשי האישי במקום האהבה להפועל והרצון לתרום עד כדי לשנות.
כפי שכתבתי לאחרונה לטעמי, וזה כולל את הפורום, האוהדים חננה. זה מתחיל בקריאת שטח לקויה, שבין היתר כוללת חוסר הבחנה בין אוהדים אוטנטים, לעלית כ"ס ולנתמכים.
ושוקל גם בגלל סיבה אחרת שזה לא המקום לפרטה ועלולה בהחלט לקרות ואז אפסיק במיידי.
אין לי דבר נגד עלייה כ"ס ונגד טביב. אני מכבד מאוד כל אדם בכלל כנשמה ומעריך את כישוריו לפי פועלו נטו. רוב העשירים והמצליחים נולדו בסוציומטרי בינוני-נמוך שמהווה את רוב האוכלוסיה.
הכל נמצא בתוכם - האם הם רוצים לנצח את האליטה (בעיניהם) ולהשליט עלינו את עליה כפר סבא ו/או לקחת הקופה. המצב הזה נקרא רגשי נחיתות, הניצחון שטחי וזו מפלה מגוחכת.
או שרוצים את הניצחון האולטימטיבי - לנצח את החולשה החיצונית אליה נולדו, להפוך לחזקים ולהיות שותפים בכירים בישראל החדשה ובתל אביב החדשה.
במקרה כזה, הפועל תשודרג, הקופה תגדל והחיים שלהם יהיו יותר משמעותיים מאלה של קבלן מניאק מצוי שבעצם חי בזבל.אבל, המעורבות המקצועית והאחרת, כולל ההתנגדות לגוטמן והמינוי של יוסי, מכוונים לסיכון שאחת מ-2 הקבוצות האוטנטיות של תל אביב תאבד את צביונה (עד לאוליגרך ?), ואתם יודעים מי תישאר כנציגה האוטנטית היחידה של תל אביב.