תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 12:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 180 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דימה בונדרב
הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 01:00 
סמל אישי של המשתמש
redrony :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 01:01 
סמל אישי של המשתמש
מה שאני יכול לעשות אני עושה והלוואי וזה יספיק.
לפעולות שאתה מכוון אליהם אי אפשר להגיע בלי קונצנזוס בקהל. לצערי יש יותר מדי תמימים שלא רואים את השאול שמולם וחושבים ש"צריך לתת הזדמנות".

לא נותר לי אלה לאחל להם "שאול שמח". אני זוכר תקופות בהן הרבה אוהדים סירבו להכיר בנזק האמיתי של שאול, אחר כך הסבירו שהוא מזיק אבל הוא "מרגש" . רק הריסת אוסישקין יצרה את הקונצנזוס שמתוכו אפשר היה לבנות את הפועל מחדש.

כל זמן שאנשים מסרבים להכיר במציאות לא נותר לי אלה לאחל להם שיהנו מהשלבים שלפני ההתפכחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 01:16 
סמל אישי של המשתמש
היה לנו בעלים מניפולטיבי ותחמן שהצליח לקבל את הפועל בחינם!!! אבל לא הצליח לעשות עם זה כלום עד שבא טביב. אז טביב הוא לא כוס התה שלי אבל הוא עדיף על החלאה שהייתה לפניו (את תאומים ושות אהבתי כי היה בהם משהו תמים למרות השטויות של מושיק "אני לא יודע לנהל קבוצת כדורגל" תאומים). אני עדיין מחכה לשמוע מילה חיובית מדני, על מה שהוא קיבל מהפועל. אבל אין כמו לירוק לבאר ששתית ממנה, ככה זה כשאתה כוכב בסדר גודל שלו. ברוך שפטרנו משחקנים שכאלה. כמו מוני הראל, עוד "אוהדים" כאלה ואבדנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 01:17 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
אדום אש כתב:
עומרי קנדה כתב:
טוב שהרפש יוצא עכשיו שהכל יתנקה.
לא ביקשתי שתאהבו את טביב כאילו היה המלאך הכי גדול בעולם.
פשוט תנו הזדמנות שנייה מה כואב לכם.

אני לא יודע איך לאכול אותך, כי אתה כנראה עוד צעיר ואתה תבין, וקשה לדעת אם אתה טיפש,
אבל מה שבטוח, אתה כל כך חסר מודעות שאני מרחם עליך.
שבועיים אתה מפמפם לכל הפורום שצריך לצאת להפגין ואנחנו נשלם על זה,
ועכשיו אתה משכנע אנשים ההפך- שיתנו הזדמנות שניה, וכל זה בגלל שטביב נתן לאוהדים לגעת בגביע?
זה לא אמיתי.

האמת,שהוא דווקא מההתחלה היה נגד מוני ויותר בצד של טביב.

מעולם לא הכחשתי שאני בצד של טביב.
תשאלו את עזרן ותדמורד שידעו מה היא דעתי על מוני כבר מיום המסיבת עיתונאים של טביב.
כבר מינואר אני בצד של טביב,כשמוני הראל אשף התקשורת פימפם פה לכולנו שהוא רוצה את אלרואי וטביב בסופו של דבר אישר בלי הרבה ברירות.
נכון אני לא אוהד הפועל 20 שנה כי מן הסתם בנאדם שלא חי 20 שנה לא יכול להיות אוהד 20 שנה.
אני חושב שב13 שנים עם הפועל ו18 שנים של חיים למדתי דבר או שניים,אחד הדברים שלמדתי הוא שלכל אחד מגיע הזדמנות שנייה,כן כן גם לטביב מגיע.
כל אחד ממכם חושב שהוא יותר חכם ממני רק בגלל שאתם מנבעים נבועות זעם...
אני לעומתכם מעדיף להיות אופטימי.
טמבל אני לא וברגע שאני יראה שבאמת טעיתי אני ידע לחזור בי,אבל עד אז אני נותן לבנאדם צ'אנס להוכיח אחרת.
אני מציע לכם להצטרף לגישה האופטימית שלי ולחכות ולראות מה יביא יום...
ואל תשכחו אף פעם: ג'ורדן יש רק אחד,מסי יש רק אחד, וגם שאול יש רק אחד.
שום דבר בעולם הזה לא השתווה לאיש המטומטם והחסר מודעות עצמית שאחראי לחורבנה של הפועל תל-אביב כדורסל.
אגב הדבר הכי קרוב לשאול שנמצא בנינו היום הוא מוני הראל שמנסה בכל כוחותיו להביא את חורבנה של הפועל תל-אביב כדורגל בכך שהוא נאחז בקרנות המזבח ולא משחרר את הקבוצה שהוא בעצמו אחראי להתנהלות הכושלת שלה בשנים האחרונות.
לסיכום אני ישאל כמה שאלות:
מי קיבל את הקבוצה בחינם מסמי סגול?
מי הביא את גיא לוזון לקבוצה?
מי הביא את טביב כשותף לקבוצה?
מי רב עם השותף שהוא בעצמו בחר וחירב את ההזדמנות שלנו לבנות את המועדון החזק ביותר בכדורגל הישראלי?
מי האמין שהפועל תל-אביב שווה רק 6 מיליון שקלים?
מי מנסה לחבל בהכנות הקבוצה לקראת העונה הבאה?

תשובות יתקבלו בברכה,פרסים יחולקו בין הפותרים נכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 03:28 
אתה חתיכת בדיחה, בלי שמץ של קשר למציאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 03:39 
סמל אישי של המשתמש
קנדה אתה חמוד ותמים :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 04:14 
דני בונדר לא היה שווה הרכב בליגת העל אפילו כשהוא היה בקרית שמונה. רן קוז'וק עלה לפניו מגן ימני שם.
בונדר גם לא באמת שווה מקום בהרכב של קבוצת תחתית מרוסיה. לאחים קצב פשוט יש קיץ חזק במיוחד.

בקיצור, בונדר שחקן חלש. אף זינוק נינג'ה לא יכול להסתיר את העובדה שהוא לא פוגע בכלום גם ממרחק של מטר. ורק אל תגידו לי שלואיס פרננדז זימן אותו. פרננדז זימן לנבחרת גם שחקנים כמו טובול, שי מימון ועודד אלקיים. פרננדז אוהב לאסוף הזיות מהכדורגל הישראלי לנבחרת שלו.

אם בונדר היה משחק כדורגל כמו שהוא מדבר, מצבו היה טוב בהרבה. אם רפאלוב לא מפרפר אותו בקרית אליעזר, אולי יש לנו עוד אליפות היום. אבל הוא חולה על זה, על לדבר: רק לפני כמה חודשים הוא טינף את המועדון כשהעונה עדיין היתה חיה מאד. הוא הצהיר ב"וואלה" שהוא לא מקשיב להוראות הטקטיות של גוטמן וחושב רק על עצמו. זה "שחקן הבית האוהד משער 5 לב אדום" שלכם.

אני ממש לא גרופית של אלי טביב, שכבר הספיק להרוס קבוצה אחת בכדורגל הישראלי. זה לא הבעלים שראוי למועדון ענק בארץ כמו הפועל ת"א. אבל בלי שום קשר, אני לא מצליח להבין מה הסיפור של בונדר עם האוטו (יש לו בחוזה סעיף שמגיע לו רכב מהקבוצה? סבבה, למה הוא לא תובע הלנת שכר?).

שייזהר שלא יאכלו אותו הדובים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 04:59 
סמל אישי של המשתמש
שרון כתב:
דני בונדר לא היה שווה הרכב בליגת העל אפילו כשהוא היה בקרית שמונה. רן קוז'וק עלה לפניו מגן ימני שם.
בונדר גם לא באמת שווה מקום בהרכב של קבוצת תחתית מרוסיה. לאחים קצב פשוט יש קיץ חזק במיוחד.

בקיצור, בונדר שחקן חלש. אף זינוק נינג'ה לא יכול להסתיר את העובדה שהוא לא פוגע בכלום גם ממרחק של מטר. ורק אל תגידו לי שלואיס פרננדז זימן אותו. פרננדז זימן לנבחרת גם שחקנים כמו טובול, שי מימון ועודד אלקיים. פרננדז אוהב לאסוף הזיות מהכדורגל הישראלי לנבחרת שלו.

אם בונדר היה משחק כדורגל כמו שהוא מדבר, מצבו היה טוב בהרבה. אם רפאלוב לא מפרפר אותו בקרית אליעזר, אולי יש לנו עוד אליפות היום. אבל הוא חולה על זה, על לדבר: רק לפני כמה חודשים הוא טינף את המועדון כשהעונה עדיין היתה חיה מאד. הוא הצהיר ב"וואלה" שהוא לא מקשיב להוראות הטקטיות של גוטמן וחושב רק על עצמו. זה "שחקן הבית האוהד משער 5 לב אדום" שלכם.

אני ממש לא גרופית של אלי טביב, שכבר הספיק להרוס קבוצה אחת בכדורגל הישראלי. זה לא הבעלים שראוי למועדון ענק בארץ כמו הפועל ת"א. אבל בלי שום קשר, אני לא מצליח להבין מה הסיפור של בונדר עם האוטו (יש לו בחוזה סעיף שמגיע לו רכב מהקבוצה? סבבה, למה הוא לא תובע הלנת שכר?).

שייזהר שלא יאכלו אותו הדובים

לא לעניין להשמיץ ככה את בונדר. נכון, הוא הוציא קצת תסכול עכשיו ובאמצע העונה. מה אתה מצפה משחקן שמרוויח 10 אלף שקל לחודש, כשחברים שלו, שעולים איתו ומשחקים כמוהו, מקבלים אולי פי 40 ממנו? איך היית מגיב אם היית חוזר ממשחק ליגה, מגלה שההנהלה שלך לקחה לך את הרכב והשאירה אותך לעצור טרמפים?
הוא מגן מעולה לליגת העל. נכון, הוא פחות טוב מקנדה, ונכון, אני חושב שאפילו הראיון איתו יצא בתקופה שנחשפה משפחת הפשע עם ההימורים של קנדה, אבל צריך לתת לו קצת קרדיט. הוא נתן משחקים טובים באלופות, וגם במהלך העונה. כשההנהלה משלמת לך 10 אלף שקל לחודש ואז מסרבת לשחרר אותך(לדעתי בינואר) להצעה של 280 אלף שקל לחודש, אתה מתוסכל. בכלל, מאז ק"א, מתייחסים כאן לדני כאילו הוא עבר לשחק במכבי. לא יודע, הוא שחקן בית, הוא אוהד הפועל, מגיע לו קרדיט מאוהדי הפועל. בטח שלא ציפיתי לכל כך הרבה רוע מהמשתמשים כאן, עם כל הציניות על המעבר לרוסיה. קצת כבוד.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 05:04 
סמל אישי של המשתמש
מה ששרון אמר.
הפך למאוס מאותו ראיון שנוי במחלוקת.
הבעיה היותר גדולה היא הוא שגם הוא פתח בירידה חדה בכושר שלו מאז אותו ראיון ובאופן כללי מה שיהיה זכור לי ממנו בעונתו האחרונה לצערי זה אחד שמדבר הרבה, בוכה, הרבה אכלו לי שתו לי ואוכל פירפורים מבוזגלו ורפאלוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 06:05 
כנראה חלק גדול כאן מרכיב משקפי שמש כהים במיוחד שלא רואים את האמת.
דני בונדר תימצת את השכונה שהייתה בהפועל.
רוצים לראות את האמת ואח"כ לשפוט אותה -אז קודם כל תחליפו את המשקפיים.
עצוב לי שככה הקבוצה שלנו התנהלה ומתנהלת ,
קבוצה עם תקציב כזה גדול ,מחזיקת הדאבל ,
מתנהלת כמו שכונה ללא שמץ של טיפת כבוד אפילו לעצמה.
יהיה מי שיהיה -אני מקווה שנראה הפועל אחרת

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 06:43 
תחי המפלגה הבונדריסטית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 06:47 
ערן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 06:52 
טביב, טביב, טביב!!! רק טביב אשם?
הזמן ישפוט, כרגע נותר להגיד על מוני, ברוך שפטרנו! הזבל הראשון בקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 06:53 
סמל אישי של המשתמש
שיהיה לו בהצלחה. הוא מקשקש יותר מדי בתקשורת אבל הוא באמת אכל הרבה חרא. מכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 07:19 
קלדרון כתב:
redrony כתב:
קלדרון כתב:
הבעיה היא כמובן לא במי שמנהל את הקבוצה כמו שכונה. "הנהלה של ערסים זה טוב", מגדיל אחד מהגאונים.
הבעיה היא במי שאומר את האמת. שחקן בית שהוא אוהד שרוף של הקבוצה הוא הבעיה.

שאול שמח לכולכם.

ה"אמת" היא מושג סובייקטיבי במקרים האלו. במי שמנהל את המועדון צריכים להילחם אלה שרוצים את טובתו של המועדון וזה האינטרס הראשון במעלה מבחינתם. לא אלה שהרגישו שמקפחים אותם ורק חיכו ליום שהם עוזבים בשביל לפתוח את הפה. אם דני בונדר אוהד כזה שרוף והביקורת שלו כל כך קריטית, למה הוא חיכה עד עכשיו? אולי בגלל שהוא היה צריך את המועדון, את הקהל, את המאמן. עכשיו הוא חושב שהוא כבר לא צריך אותם.
אני שוב אדגיש, השחקנים האלה מדברים גם על הקהל. כולם. אניימה, בונדר, סהר, זהבי. כנראה שגם הקהל סרטן. השחקן ה-12 שמח לכולכם?

מה לעשות , עם ההצלחה הצטרפו אלינו מ*ביסטים באדום. אני רואה אותם סביבי ביציע, ברחוב, בפורום. הם עדין למזלנו לא גורם משפיע באמת בעשיה היום יומית אבל הם כן נשמעים לעיתים בבלופילד ובטח שבפורום.

אני מסכים ואני מודאג לא פחות ממך ממה ששומעים על ההתנהלות מצד אחד ומתופעת המכביסטים באדום (שבתור אחד שישב השנה בשער 8 נחשפתי אליה כנראה אפילו יותר מאחרים).
בכל מקרה, הפרופורציה של תופעת המכביסטים באדום לא מתקרבת לקצה של קהלים אחרים בארץ, והתיאור של השחקנים שדיברו על זה כל כך קיצוני ולא קשור למציאות, עד שאני מטיל ספק בכל מילה שהם אומרים, כולל מה שהם אומרים על ההנהלה (ובמקרה של בונדר, גם על המאמן - ראה הראיון מאמצע העונה בו הוא אמר שהוא לא שם זין על ההוראות של גוטמן).
מבחינתי כרגע, אני לא מאמין לשום דבר שאף אחד אומר, אלא למעשים בלבד. בדיוק מסיבה זו אני חושב שההודעה של האולטראס שבה הם קוראים למוני הראל שלא "לאחוז בקרנות המזבח" כשאף אחד מאיתנו לא באמת יודע מה המצב העובדתי והמשפטי ביניהם, היא שגויה (הדבר הנכון היה להפעיל על שניהם לחץ לקיום בוררות מהירה).

:hapoel:

"אני לא אשכח את הפעם הראשונה שעליתי לדשא בבלומפילד - זה היה במחזור השני נגד בית"ר ירושלים והיתה לי צמרמורות בכל הגוף. זה הקהל מספר 1 בארץ ואם היום היו אומרים לי לבחור קבוצה שאני יכול לשחק בה מבין 80 קבוצות, הייתי בוחר רק בהפועל ת"א"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 07:26 
שילך כבר לרוסיה בשעה טובה ושלא נשמע עליו יותר.
חסר מושג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 07:51 
joshsoos כתב:
ערן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 07:53 
תתעלמו מנושא היכולת המקצועית של בונדר אל מול חוסר הסיפוק שלו מהחוזה שקיבל - זה סובייקטיבי לחלוטין ואישית איני חושב שבונדר שחקן ושווה חוזה טוב יותר (אבל אשמח להתבדות).

כן תקחו בחשבון את מה שהוא אומר על ההתנהלות וברור לכולנו מי הביא למועדון את הסגנון החדש . הכוונה ללקיחת הרכב, המלווים והנספחים (אפילו ראינו אותם משחקים עם גוטמן במחנה האימונים באוסטריה ושאלנו עצמנו מה הם עושים שם).

אתם שאולים טוענים איך הוא ירק לבאר - מה תגיד אחרי שאתה מגלה שהקליטו אותך בימים האחרונים.

עכשיו אולי תבינו מדוע טענתי לטעות מצד ארגון אוהדים שהחליט לצדד לטובת איזשהו צד בסכסוך. בינתיים אני שמח שמוני לא נשבר (אם כי אני שומע קולות כאלה כנראה בעקבות נקיטת העמדה) וממשיך בכוונתו לברר את הנושא בבית המשפט.

קבוצה משהו כבר לא תהיה - מה שנשאר שגורמים משפטיים אובייקטיביים ייחשפו לקורה במועדון ויכריעו לפחות משפטית מי ראוי שיהיה בעלי המועדון. מבחינתי שיחזרו לתמחור ההדדי - כלומר שכל אחד ייתן הצעה ואז נראה כמה באמת טביב רוצה אותנו או רוצה להצטלם על הדשא - אין ספק שלכל אחד יש את החסכים שלו וטביב אבל חוסך רציני.

רק אל תבואו בטענה למדברים כי אחרי זה יבואו אחרים בטענה - למה לא דברתם. אגב את בן שהר שדיבר כבר רוצים לקנוס, עכשו אולי את דני, אניימה וגם את גוטמן אפשר לקנוס שציין בראיון בשבוע שעבר שעם טביב קשה יותר לעבוד (לא קל איתו בהבאת שחקנים) . לפחות התקציב גודל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 08:07 
קנ"ג א"ז יקר,
אני מכבד את דבריך, אבל רוצה לשאול אם אתה מייחס את אותה רצינות גם לדברים שבונדר ושחקנים אחרים אומרים פתאום על הקהל שלנו.

"אני לא אשכח את הפעם הראשונה שעליתי לדשא בבלומפילד - זה היה במחזור השני נגד בית"ר ירושלים והיתה לי צמרמורות בכל הגוף. זה הקהל מספר 1 בארץ ואם היום היו אומרים לי לבחור קבוצה שאני יכול לשחק בה מבין 80 קבוצות, הייתי בוחר רק בהפועל ת"א"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 08:15 
הארווי כתב:
קנ"ג א"ז יקר,
אני מכבד את דבריך, אבל רוצה לשאול אם אתה מייחס את אותה רצינות גם לדברים שבונדר ושחקנים אחרים אומרים פתאום על הקהל שלנו.

כן אני מייחס וכדאי שגם חלק מהאוהדים שמקללים שחקנים שלנו יפנימו ששומעים אותם. בונדר למשל "שמע" אותי צועק ומגחך עליו אבל לא מקלל. גם האוהדים ש"תקפו" את אניימה לא עשו נכון והיה מדובר בטעות של הקבוצה (כן שוב הקבוצה) שלא דבררה את נושא הפציעה של אניימה כראוי (עד עכשו אנחנו לא יודעים מה היה שם כאשר בפציעות אחרות - בטח של כדורסלנים במכמבי - מביאים לנו רופא שיסביר).

אגב אהבתי את הקיצור לכינוי - הוא נולד בשלושת הימים שבין הדרבי בשנה שעברה למשחק הגביע מול בני יהודה. הגיע הזמן להחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 08:18 
סמל אישי של המשתמש
מה רלוונטי בכלל היכולת שלו לזה שהוא חוזר לוולפסון בלילה ואין לו אוטו? גם אם המנקים בוולפסון היו מקבלים אוטו ואז פתאום היו לוקחים להם אותו בלי להגיד להם כלום אז זה היה בושה.

ולמה הוא מדבר רק עכשיו? אולי כי הוא לא רצה שייקחו לו שוב את האוטו או לא ישלמו לו כסף או יחבלו לו במעבר לחו"ל?

אפשר לאהוב את דני בונדר, אפשר פחות לאהוב אותו - אבל אנשים מחפשים את הדברים הלא רלוונטים בעניין הזה. ההנהלה של הפועל תל אביב זה בושה וביזיון, והאמת, זה היה גם לפני טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 08:19 
קלדרון כתב:
הבעיה היא כמובן לא במי שמנהל את הקבוצה כמו שכונה. "הנהלה של ערסים זה טוב", מגדיל אחד מהגאונים.
הבעיה היא במי שאומר את האמת. שחקן בית שהוא אוהד שרוף של הקבוצה הוא הבעיה.

שאול שמח לכולכם.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 08:20 
שלום תקוה כתב:
מה רלוונטי בכלל היכולת שלו לזה שהוא חוזר לוולפסון בלילה ואין לו אוטו? גם אם המנקים בוולפסון היו מקבלים אוטו ואז פתאום היו לוקחים להם אותו בלי להגיד להם כלום אז זה היה בושה.

ולמה הוא מדבר רק עכשיו? אולי כי הוא לא רצה שייקחו לו שוב את האוטו או לא ישלמו לו כסף או יחבלו לו במעבר לחו"ל?

אפשר לאהוב את דני בונדר, אפשר פחות לאהוב אותו - אבל אנשים מחפשים את הדברים הלא רלוונטים בעניין הזה. ההנהלה של הפועל תל אביב זה בושה וביזיון, והאמת, זה היה גם לפני טביב.

מצד אחד זה נכון,
מצד שני גם זהבי, גם שהר וגם בונדר טענו קשות כנגד הקהל של הפועל.
אז הקהל של הפועל הוא "בושה וביזיון"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 08:24 
מעניין. רק לבונדר לקחו את הרכב בכוונת זדון כי מתנכלים לו. אני לא מצדיק, זה מגעיל וזה נראה רע והכל, אבל נשמע לי מוזר שסתם פתאום לקחו לו את הרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 08:27 
סמל אישי של המשתמש
עידן הסוהר כתב:
חסר מושג

מאיפה באים המשתמשים האלה?
אתם עוד תתגעגעו לשחקנים כמו בונדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 08:27 
מצד אחד, אני מסכים עם הביקורת על בונדר, שבדומה לבן סהר, מתעלם מכך כי מבחינה מקצועית, חלק גדול מהביקורת שקיבל הייתה מוצדקת. אחרי מה שרפאלוב עשה לו בקרית אליעזר, קצת צניעות לא תזיק.

מצד שני, כששלושה שחקנים שהם בסך הכל ילדים טובים, שחקני בית ומקצוענים מתבטאים בצורה כזו ומסיימים עונה בהרגשה כזו, זה אומר דרשני. המרמור הזה לא בא משום מקום, המרמור הזה הוא תוצר של מערכת ניהול כושלת, שלא מכבדת את השחקנים, ולא מספקת סביבה יציבה ותומכת.

מאד מאד מטריד לשמוע את הדברים, והכעס כלפי דני או בן על היציאה לתקשורת, הוא משני. נראה שזו הבעיה הקטנה שלנו כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 08:32 
נועם שחם כתב:
מצד אחד, אני מסכים עם הביקורת על בונדר, שבדומה לבן סהר, מתעלם מכך כי מבחינה מקצועית, חלק גדול מהביקורת שקיבל הייתה מוצדקת. אחרי מה שרפאלוב עשה לו בקרית אליעזר, קצת צניעות לא תזיק.

מצד שני, כששלושה שחקנים שהם בסך הכל ילדים טובים, שחקני בית ומקצוענים מתבטאים בצורה כזו ומסיימים עונה בהרגשה כזו, זה אומר דרשני. המרמור הזה לא בא משום מקום, המרמור הזה הוא תוצר של מערכת ניהול כושלת, שלא מכבדת את השחקנים, ולא מספקת סביבה יציבה ותומכת.

מאד מאד מטריד לשמוע את הדברים, והכעס כלפי דני או בן על היציאה לתקשורת, הוא משני. נראה שזו הבעיה הקטנה שלנו כרגע.

נועם, מירב ההתמרמרות של שהר הייתה כנגד האוהדים וכנגד גוטמן, לא כנגד ההנהלה (כנ"ל זהבי).

לא ראיתי שאנשים כאן כתבו ביקורות כל כך קשות על האוהדים בנושא.

נוח לתקוף כאן את מה שרוצים ולקרוא חצאי דברים (לא מדבר אליך ספציפית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 08:32 
סמל אישי של המשתמש
המאבק בין הבעלים החל עוד לפני הפיצוץ הגדול, לפני הסולחות ואפילו לפני ליסבון. לדעתי בשלהי עונת הדאבל החלו לנבוט ניצני הסכסוך בין הראל לטביב.
הנפגעים העיקריים היו העובדים, קרי, השחקנים. בונדר קיבל אוטו מהראל, שי ולאלה קיבלו הלוואה - כל זאת אולי בלי ידיעתו של טביב שהרגיש שהוא לא חייב דבר אם דברים לא נסגרו מולו.

לדעתי דברים ישתנו. יש בעלים אחד. הנציג שלו אדום. אני מניח שכל ההתנהלות תהיה אחרת בעונה הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 08:45 
אדום נחמד כתב:
עידן הסוהר כתב:
חסר מושג

מאיפה באים המשתמשים האלה?
אתם עוד תתגעגעו לשחקנים כמו בונדר.

נתגעגע? מאיזו בחינה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 09:26 
די!!!!!!!!!
הוא פשוט לא שחקן! הוא חייב להפועל כל כך הרבה על זה שקידמה אותו משחקן ספסל בקריית שמונה לחוזה שמן ברוסיה.
איזו הצעה בדיוק הוא קיבל שמביישת אותו? כמה שווה השחקן הזה? אם ורמוט מקבל בהפועל 300 אלף דולר הוא צריך לקבל 3000 דולר בלחץ.

אני ממש לא מבין מאיפה החוצפה שלו. איך דני בונדר יכול לבוא בתלונות על כך שלא קיבל חוזה? עוד מעט גם אני אצא בכותרות ענק על זה שהפועל לא הציעו לי חוזה של מליוני דולרים. מה, אני הרי מנוי בשער 7, ואפילו אני ממש אוהב את הכדורסל - אני ממש אוהד (יותר מבונדר אולי!).

ואגב, אם אני מגלה שהאוטו שלי ניזוק (נלקח) לאחר יום העבודה - אני בטוח שחבר לעבודה יבוא לעזרי ויסיע אותי הביתה (הוא בת ימי, לא? בשעה שהם חזרו מאשדוד זה 10 דקות נסיעה). מה זה אומר על "חדר ההלבשה הטוב והאוירה בין השחקנים"? או שאולי גם בזה אשמים האוהדים?

שיהיה ממש בהצלחה להפועל שנה הבאה, אמן שנסתום כמה פיות של שונאינו - מבית ומחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 180 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: