azran כתב:
אדום אש כתב:
עומרי קנדה כתב:
טוב שהרפש יוצא עכשיו שהכל יתנקה.
לא ביקשתי שתאהבו את טביב כאילו היה המלאך הכי גדול בעולם.
פשוט תנו הזדמנות שנייה מה כואב לכם.
אני לא יודע איך לאכול אותך, כי אתה כנראה עוד צעיר ואתה תבין, וקשה לדעת אם אתה טיפש,
אבל מה שבטוח, אתה כל כך חסר מודעות שאני מרחם עליך.
שבועיים אתה מפמפם לכל הפורום שצריך לצאת להפגין ואנחנו נשלם על זה,
ועכשיו אתה משכנע אנשים ההפך- שיתנו הזדמנות שניה, וכל זה בגלל שטביב נתן לאוהדים לגעת בגביע?
זה לא אמיתי.
האמת,שהוא דווקא מההתחלה היה נגד מוני ויותר בצד של טביב.
מעולם לא הכחשתי שאני בצד של טביב.
תשאלו את עזרן ותדמורד שידעו מה היא דעתי על מוני כבר מיום המסיבת עיתונאים של טביב.
כבר מינואר אני בצד של טביב,כשמוני הראל אשף התקשורת פימפם פה לכולנו שהוא רוצה את אלרואי וטביב בסופו של דבר אישר בלי הרבה ברירות.
נכון אני לא אוהד הפועל 20 שנה כי מן הסתם בנאדם שלא חי 20 שנה לא יכול להיות אוהד 20 שנה.
אני חושב שב13 שנים עם הפועל ו18 שנים של חיים למדתי דבר או שניים,אחד הדברים שלמדתי הוא שלכל אחד מגיע הזדמנות שנייה,כן כן גם לטביב מגיע.
כל אחד ממכם חושב שהוא יותר חכם ממני רק בגלל שאתם מנבעים נבועות זעם...
אני לעומתכם מעדיף להיות אופטימי.
טמבל אני לא וברגע שאני יראה שבאמת טעיתי אני ידע לחזור בי,אבל עד אז אני נותן לבנאדם צ'אנס להוכיח אחרת.
אני מציע לכם להצטרף לגישה האופטימית שלי ולחכות ולראות מה יביא יום...
ואל תשכחו אף פעם: ג'ורדן יש רק אחד,מסי יש רק אחד, וגם שאול יש רק אחד.
שום דבר בעולם הזה לא השתווה לאיש המטומטם והחסר מודעות עצמית שאחראי לחורבנה של הפועל תל-אביב כדורסל.
אגב הדבר הכי קרוב לשאול שנמצא בנינו היום הוא מוני הראל שמנסה בכל כוחותיו להביא את חורבנה של הפועל תל-אביב כדורגל בכך שהוא נאחז בקרנות המזבח ולא משחרר את הקבוצה שהוא בעצמו אחראי להתנהלות הכושלת שלה בשנים האחרונות.
לסיכום אני ישאל כמה שאלות:
מי קיבל את הקבוצה בחינם מסמי סגול?
מי הביא את גיא לוזון לקבוצה?
מי הביא את טביב כשותף לקבוצה?
מי רב עם השותף שהוא בעצמו בחר וחירב את ההזדמנות שלנו לבנות את המועדון החזק ביותר בכדורגל הישראלי?
מי האמין שהפועל תל-אביב שווה רק 6 מיליון שקלים?
מי מנסה לחבל בהכנות הקבוצה לקראת העונה הבאה?
תשובות יתקבלו בברכה,פרסים יחולקו בין הפותרים נכונה.