תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 08:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 292 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יום שבת,גמר ליגת האלופות : מנצ'סטר יונייטד נגד ברצלונה
הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 16:30 
אורנה אוסטפלד כתב:
אם כבר ריאל זו מכבי
תקציבי ענק,קונים כל מה שזז ומתחילים לשחק בגארבג' טיים

ברור לחלוטין ומי שעיניו בראשו ושכל בקודקודו יגיע למסקנה המתבקשת.

רון, אלפקה, אורנה והאוהדים הוותיקים האחרים:

יש לי רעיון לרוסל, אנא מכור את מסי לסיטי נקנה בכסף 20 רושמבקים, 50 ג'ואבנים ועוד כהנה רגלי חרסינה כמו אוברמאס(השחקן היקר ביותר בתולדות בארסה פר דקה למשחק), נחזיר את סרה פרר או ראשק או אף ואן חאל לסיבוב שלישי ונחזור להתענג על הבינוניות שהיתה מנת חלקנו בשנים ההם ושבארסה תמציא את עצמה מחדש וכך ננשל מעצמנו את כל אוהדי ההצלחות של השנים האחרונות והטרנד יחלוף יעבור לו. :LAGUH!:

יש רק בעיה אחת והיא דור נוסף של מצליחנים מהנוער עומד בפתח הקבוצה הבוגרת: דולפאו, רופיניה, אטוק, מונייסה ועוד וזאת מבלי להזכיר את תיאגו, סרג'י רוברטו, פונטאס שכבר מצויים בבוגרת ויהיו הספסל אם לא למעלה מכך בעונה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 19:31 
בונאנו
קריסטנבל - אבלרדו - אנדרסון - רייזיחר
קוקו
ג'רארד - רושמבאק
זנדן - אלפונסו - ג'יובאני

מכבי עולם :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 19:35 
רון קעקועים כתב:
בונאנו
קריסטנבל - אבלרדו - אנדרסון - רייזיחר
קוקו
ג'רארד - רושמבאק
זנדן - אלפונסו - ג'יובאני

מכבי עולם :HEART2:

קלייברט :HEART2:
כשברצלונה הייתה אנושית :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 20:06 
אני לא זוכר קבוצת כדורגל שהמושג "ביחד" כל כך מתאים ומתלבש בטבעיות כמו ברצלונה. אומנם יש שם אוסף נדיר של שחקנים (הבסיס של אלופות העולם פלוס מסי פלוס אלבז בין השאר) אבל הכיף שלהם לשחק כקבוצה זה משהו יוצא דופן.
השטף שלהם, החיבור החברתי, הארמוניה. הסה"כ שלהם הוא יותר גדול מהחיבור של השחקנים אחד אחד.

כולם יודעים שהם מחזיקים קרוב ל-70% מהזמן את הכדור. כולם יודעים מה המערך של המאמן. כולם יודעים מה שיטת המשחק. בכל זאת, ריאל מדריד ומנצ'סטר אונייטד נכנעות כאילו היו הכח רמת עמידר.

ברצלונה מגלמת בקבוצה הזו שמחת המשחק, יצירתיות, המאמץ הקבוצתי, החיוך כדרך חיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 21:41 
נועם שחם כתב:
בארסה מאניה או לא בארסה מאניה, בתור אוהד יונייטד, אני יכול רק להסיר בפניהם את הכובע. קבוצת כדורגל מושלמת.

בארסה אתמול ביטלה את היונייטד לגמרי, וכמו שכתבו מעלי, זה היה גמר חד צדדי לחלוטין.

היונייטד של השנה, למרות ההישגים שלה, היא קבוצה יותר מוגבלת והרבה פחות מוכשרת מקבוצות אחרות שהיו למועדון בעשור האחרון, אבל האמנתי שהיא תצליח לתת לבארסה פייט רציני יותר.

תכל'ס, רוב המשחק היה נראה פשוט "לא כוחות".

כל השנה כתבתי שזאת יונייטד הכי חלשה ב20 השנים האחרונות(מאז עונת 89-90)קבוצה שמתבוססת על הגנה חזקה.והתקפה שבנויה על שחקן 1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 02:33 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
פוסט יפה של חבר:
ברצלונה את מגעילה אותי...
הרסת לי את הכדורגל, הרסת לי השבת ואת הראשון ולפעמים גם את שלישי ורביעי, הרסת לי את אהבת חיי את הענף שבשבילו אני פותח טלוויזיה.
נמאסת באמת את ואוסף הגמדים שלך
נמאסת את ו-70% האחזקת כדור שלך
נמאסת את וה- 40 ניסיונות הבקעה במשחק
נמאסת באמת שנמאסת...
לא יכול לראות אותך ואת הטיקה טקה שלך ,בא לי להקיא מהשליטה בכדור של 10 שחקני שדה.
לא יכול לראות בלם (בלם) טכני עוצר כדור בחזה ומשחרר פס על חמישה מטר (וגם נראה כמו דוגמן , במקום בלם מכוער בלי שיניים כמו שגדלנו עליו) , נמאס לראות שכל מחליף יותר טוב מהמוחלף..
את באמת מגעילה לי את הענף, את הענף הכי יפה בעולם, של כסחנים, של קונוסים, של בום ליציע , של בונקר, של 1:0 קטן..., של 2 שחקנים טכניים בקבוצה.
לא רוצה לראות אותך יותר ברצלונה , כעיר את אחלה , אבל כקבוצה את מגעילה לי את הכדורגל, אני חוזר לראות את הפליאוף באנגליה לעלייה לליגה השלישית, את שבירת הרגליים, את הקרנפים, את אלו שאין להם רגל שמאל , את אלו של השני מטר רוחב שרוב המשחק מקללים, את אלו שהמציאו את הכדורגל ולא את אלו שהמציאו את המשחק מחדש.

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 02:36 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
ראצ'ו כתב:
פוסט יפה של חבר:
הרסת לי את הכדורגל, הרסת לי השבת ואת הראשון ולפעמים גם את שלישי ורביעי, הרסת לי את אהבת חיי את הענף שבשבילו אני פותח טלוויזיה.
נמאסת באמת שנמאסת...
לא יכול לראות אותך ואת הטיקה טקה שלך ,בא לי להקיא מהשליטה בכדור של 10 שחקני שדה.
לא יכול לראות בלם (בלם) טכני עוצר כדור בחזה ומשחרר פס על חמישה מטר (וגם נראה כמו דוגמן , במקום בלם מכוער בלי שיניים כמו שגדלנו עליו) , נמאס לראות שכל מחליף יותר טוב מהמוחלף..
את באמת מגעילה לי את הענף, את הענף הכי יפה בעולם, של כסחנים, של קונוסים, של בום ליציע , של בונקר, של 1:0 קטן..., של 2 שחקנים טכניים בקבוצה.
לא רוצה לראות אותך יותר ברצלונה , כעיר את אחלה , אבל כקבוצה את מגעילה לי את הכדורגל, אני חוזר לראות את הפליאוף באנגליה לעלייה לליגה השלישית, את שבירת הרגליים, את הקרנפים, את אלו שאין להם רגל שמאל , את אלו של השני מטר רוחב שרוב המשחק מקללים, את אלו שהמציאו את הכדורגל ולא את אלו שהמציאו את המשחק מחדש.

אחד הגדולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 02:46 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
אם כבר ריאל זו מכבי

ברור, כי לברצלונה יש תקציב של שקל וחצי.
ויאללה אתם עם כל גאוות הנוער שלכם. האדרת מחלקות הנוער שיש באירופה היום(חוץ מגרמניה) זה בלוף. מה כל כך מדהים בילדים שעוזבים את הבית מגיל 10 ומשתעבדים לאורח חיים רובוטי עם תחרותיות הרסנית, כשברוב המקרים כשהשחקן מגיע לגיל בגרות הוא נזרק לליגה השנייה בהולנד, או במקרה הטוב מקבל חוזה שיעבוד שישים אותו בליגת המילואים של הקבוצה? אלפי שחקנים גדלו בשנים האחרונות בברצלונה, יש רק 11 שחקנים בהרכב ועוד 5-6 שחקנים על הספסל. איפה כל השאר? (למען הסר ספק, ריאל היא בידיוק אותו דבר)
ומי שמעז, בטעות, לצאת ממחלקות הנוער ולעבור לקבוצה גדולה אחרת(כי כנראה בברצלונה אף אחד לא ספר אותו), ואפילו להצליח שם, יקבל מול כל העולם על הראש מהמאמן הדגול, פפ.

ויש מישהו שיכול לעצור את ברצלונה. מוריניו. נכון, הוא לא יעשה את זה עם 70% החזקה בכדור ו800/802 פסים נכונים, אבל הוא יעשה את זה נשמה ולחימה. אין שחקן אחד ששיחק תחתיו ויכול להגיד עליו משהו רע. כל השחקנים ששיחקו תחתיו מעידים עליו כסוג של אבא, מורה רוחני, אחד שגורם לך לתת 500% על המגרש. אולי בגלל זה כל משחק נגד ברצלונה הוא מסיים עם עשרה שחקנים. כשמישהו מפריע לפסים של ברצלונה עם קצת נשמה וכדורגל אולד סקול, הוא כסחן. גאון טקטי הופך לבונקריסט כשזה נוגע לברצלונה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 07:37 
ראצ'ו כתב:
פוסט יפה של חבר:
נמאסת באמת שנמאסת...

נו באמת, הטריק הפסיכולוגי הזה שחוק, זה כמו שאנשים עכשיו כותבים שאם לא נהיה בצמרת נהיה בתחתית, קוראים לכל דבר מכבי, או משווים מה שקורה בהפועל לליגות אחרות. זה טריק דמגוגי ומאוס שנועד לגמד, וההערות על בלמים יפים לעומת מכוערים ( פויול ומצ'ראנו מלכי היופי כידוע ) רק מעידות על הכותב.
זה לא שהניגוד לבארסה הוא ליגה שלישית באנגליה, יש מאות קבוצות בעולם שמשחקות כדורגל יפה, ואחרות לא משחקות בהכרח כדורגל רע. בארסה גם לא בועטת 40 פעם לשער, יותר לכיוון ה15-16 בממוצע, וזה עם ה90% אחזקה שלה, בהרכב התקפי די קבוע, ובליגה עם הגנות סופר חלשות. היריבה שלה בגמר למשל בעטה יותר ממנה העונה, כשהיא לא משחקת טוב בהרבה משחקים, עם אחוזי שליטה נמוכים יותר, הרכבים מתחלפים ובליגה חזקה וקשוחה.
אז שכל אחד יגדיר לעצמו מה שהוא רוצה. אין ספק שהנעת הכדור של בארסה יפה, אבל לרוב היא לא תכליתית וזה יכול לשעמם הרבה אנשים שאוהבים לראות הנעת כדור מהירה ותכליתית, תנועה על שטחים גדולים של שחקנים ועוד שיטות שמאפיינות קבוצות אחרות, ושאותם הם יאהבו יותר. אני למשל מעריך יותר את משחק הלחץ של בארסה מאשר את הנעת הכדור.
הדעה הזו היא עוד נסיון לדה לגיטימציה של דעות אחרות, שלא לדבר על כך שרוב אלה שלא סובלים את תופעת בארסה לא קושרים את הסיבות לסגנון המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 07:55 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
ראצ'ו כתב:
פוסט יפה של חבר:
נמאסת באמת שנמאסת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 10:37 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
אם כבר ריאל זו מכבי

. מה כל כך מדהים בילדים שעוזבים את הבית מגיל 10 ומשתעבדים לאורח חיים רובוטי עם תחרותיות הרסנית, כשברוב המקרים כשהשחקן מגיע לגיל בגרות הוא נזרק לליגה השנייה .

באמת שיש להעמיד לדין את חבורת מושיק תאומים שהמציאה את הבית האדום והרסה לדני בונדר,ביבראס נאתכו,בן שהר ושאר הילדים שהגיעו להפועל בגיל 12 ,בטח כאלה שלא הגיעו לבוגרים אלא "נזרקו לליגה השניה" את החיים

זה פשוט אדיר,אין

אגב,כמו מכבי גם ריאל בזכות הגארבג' טיים המטורף שלהן בסיום קיבלו המון ביטחון ולצערי מועמדות גדולות לזכות באליפות בעונה הבאה.בעיקר בגלל הרעב. ואני אומר את זה בלי ציניות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 10:48 
Officer Barbrady כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
אם כבר ריאל זו מכבי

ברור, כי לברצלונה יש תקציב של שקל וחצי.
ויאללה אתם עם כל גאוות הנוער שלכם. האדרת מחלקות הנוער שיש באירופה היום(חוץ מגרמניה) זה בלוף. מה כל כך מדהים בילדים שעוזבים את הבית מגיל 10 ומשתעבדים לאורח חיים רובוטי עם תחרותיות הרסנית, כשברוב המקרים כשהשחקן מגיע לגיל בגרות הוא נזרק לליגה השנייה בהולנד, או במקרה הטוב מקבל חוזה שיעבוד שישים אותו בליגת המילואים של הקבוצה? אלפי שחקנים גדלו בשנים האחרונות בברצלונה, יש רק 11 שחקנים בהרכב ועוד 5-6 שחקנים על הספסל. איפה כל השאר? (למען הסר ספק, ריאל היא בידיוק אותו דבר)
ומי שמעז, בטעות, לצאת ממחלקות הנוער ולעבור לקבוצה גדולה אחרת(כי כנראה בברצלונה אף אחד לא ספר אותו), ואפילו להצליח שם, יקבל מול כל העולם על הראש מהמאמן הדגול, פפ.

ויש מישהו שיכול לעצור את ברצלונה. מוריניו. נכון, הוא לא יעשה את זה עם 70% החזקה בכדור ו800/802 פסים נכונים, אבל הוא יעשה את זה נשמה ולחימה. אין שחקן אחד ששיחק תחתיו ויכול להגיד עליו משהו רע. כל השחקנים ששיחקו תחתיו מעידים עליו כסוג של אבא, מורה רוחני, אחד שגורם לך לתת 500% על המגרש. אולי בגלל זה כל משחק נגד ברצלונה הוא מסיים עם עשרה שחקנים. כשמישהו מפריע לפסים של ברצלונה עם קצת נשמה וכדורגל אולד סקול, הוא כסחן. גאון טקטי הופך לבונקריסט כשזה נוגע לברצלונה.

ביום שריאל תגיע למשחק מול ברצלונה ותשחק התקפי, תשלוט ותנצח, תדבר איתי.
בינתיים עם כל המיליונים שלכם, עם תקציב גדול משל ברצלונה, עם קהל גדול משל ברצלונה, אתם נראים לידם כמו הפועל עכו ביום טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:

בינתיים עם כל המיליונים שלכם, עם תקציב גדול משל ברצלונה, עם קהל גדול משל ברצלונה, אתם נראים לידם כמו הפועל עכו ביום טוב.

מה זה משנה באיזה שיטה הם ינצחו אותם? ה2-0 נגד חיפה בקריית אליעזר היה בונקר שלנו, והיה גם אחד המשחקים הכי כיפיים שהיו לי. והוא גרם לי גאווה יותר מכל ניצחון 5-0 על הפועל חיפה, יותר מ4-1 על מכבי חיפה ו3-0 על בנפיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 16:40 
Shacham כתב:
ציטוט:

מה זה משנה באיזה שיטה הם ינצחו אותם? ה2-0 נגד חיפה בקריית אליעזר היה בונקר שלנו, והיה גם אחד המשחקים הכי כיפיים שהיו לי. והוא גרם לי גאווה יותר מכל ניצחון 5-0 על הפועל חיפה, יותר מ4-1 על מכבי חיפה ו3-0 על בנפיקה.

לא משנה באיזה שיטה הם ינצחו, אבל בגדול זה אומר מי הקבוצה הטובה היותר ומי הקבוצה שמתבטלת ושוכבת על השער בשביל להשיג ניצחון. ריאל מדריד היא קבוצה גדולה מדי בשביל להתבנקר מול ברצלונה (שאמורה להיות קבוצה קטנה יותר ממנה).
אה, ואם ה-2-0 גרם לך יותר הנאה מ-ה-4-1... אתה מוזר :SHOCK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 17:04 
תקציב או לא תקציב

כמעט כל ברצלונה זה שחקני בית
שריאל תתקרב למספרים שלהם....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 17:15 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
Shacham כתב:
ציטוט:

לא משנה באיזה שיטה הם ינצחו, אבל בגדול זה אומר מי הקבוצה הטובה היותר ומי הקבוצה שמתבטלת ושוכבת על השער בשביל להשיג ניצחון. ריאל מדריד היא קבוצה גדולה מדי בשביל להתבנקר מול ברצלונה (שאמורה להיות קבוצה קטנה יותר ממנה).
אה, ואם ה-2-0 גרם לך יותר הנאה מ-ה-4-1... אתה מוזר :SHOCK:

אמרתי גאווה. אולי גם הנאה, לא רוצה להשוות דברים כאלה. זה בטח לא עושה אותי מוזר כי ההבדל בין המשחקים האלה לא כל כך רחוק מהבחינה הזאת. לדעתי כל אוהד הפועל צריך להרגיש יותר גאווה כשב10 שחקנים הקבוצה שלו יורקת דם(וזה המשחק היחיד השנה שאני יכול להגיד עליו את זה, ביחד עם הגמר גביע) יותר מכל משחק אחר.

ברור גם שברצלונה קבוצה כרגע יותר טובה מריאל ומכל אחת אחרת בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 18:48 
nati כתב:
כל השנה כתבתי שזאת יונייטד הכי חלשה ב20 השנים האחרונות(מאז עונת 89-90)קבוצה שמתבוססת על הגנה חזקה.והתקפה שבנויה על שחקן 1.

נכון, אבל גם כתבת שמתוך חמישה מפגשים של בית-חוץ, יונייטד מנצחת את ברצלונה בארבעה.
וואלה, זה לא היה נראה ככה בוומבלי. נראה לי שקצת נסחפת עם הזילזול בברצלונה.
לפי המשחק הזה, אולי הייתם מוציאים תיקו אחד מתוך עשרה מפגשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 19:45 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
ציטוט:

מה זה משנה באיזה שיטה הם ינצחו אותם? ה2-0 נגד חיפה בקריית אליעזר היה בונקר שלנו, והיה גם אחד המשחקים הכי כיפיים שהיו לי. והוא גרם לי גאווה יותר מכל ניצחון 5-0 על הפועל חיפה, יותר מ4-1 על מכבי חיפה ו 3-0 על בנפיקה .

גם היה סוג של בונקר (ובעקבות כך עודאחד מהמשחקים הכיפיים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 01:43 
villa crespo כתב:
nati כתב:

נכון, אבל גם כתבת שמתוך חמישה מפגשים של בית-חוץ, יונייטד מנצחת את ברצלונה בארבעה.
וואלה, זה לא היה נראה ככה בוומבלי. נראה לי שקצת נסחפת עם הזילזול בברצלונה.
לפי המשחק הזה, אולי הייתם מוציאים תיקו אחד מתוך עשרה מפגשים.

כמה שברצלונה עכשיו יותר טובה מיונייטד,עדיין אני מאמין שבמפגש של בית וחוץ יונייטד היו עוברים אותם.
השנה יונייטד ממש על הפנים בחוץ,למרות שאתה טוען שוומבלי הוא הרבה יותר ביתי ליונייטד.אני רוצה להזכיר לך שלפני כמה שבועות יונייטד הפסדה שם לסיטי.
אני מאמין שבחוץ סר אלכס היה משחק בצורה שונה לגמרי ובבית הם היו עוברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 07:11 
"סר אלכס היה משחק בצורה שונה" המשפט הזה נכון לגבי 99 אחוז מהקבוצות,לצערי ואני מדגיש לצערי מול ברצלונה זה לא היה עוזר. הם באמת הרבה יותר טובים.אני באמת חושב שגוודיולה לא לוקח אף שחקן מיונייטד ל11 שלו אפילו לא את רוני במקום וויה/פדרו,אולי רק את אברה במקום אבידל שעדיין לא חזר לכושרו המלא.
אפשר לאהוב אותם או לשנוא אותם,אי אפשר שלא לשמוח על הזכות שלנו כאוהדי כדורגל נטו לראות כזו רמה,בדיוק כמו שאני מאושר על זכות שהייתה לי לצפות בהפועל של השנתיים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 07:37 
סמל אישי של המשתמש

שווה צפייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 08:41 
Shacham כתב:

שווה צפייה.

אין, זאת פשוט התעללות טקטית ועוד באחת הקבוצות היותר ממושמעות וחזקות הגנתית שיש בעולם הזה.
אחר כך ברקוביץ' הקשקשן יגיד שהם היו עושים את זה בכל מקרה בלי גווארדיולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 292 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: