Roman כתב:
רון קעקועים כתב:
ההודעה שלי מכביסטית? על הזין שלי.
אתם רק מוכיחים את מה שאמרתי, שלשנוא את בארסה זה אופנתי. כמה אנשים פה שנאו את את בארסה, או בכלל היה איכפת להם מהקבוצה הזו כששיחקו בהרכב שלה שחקנים כמו קריסטנבל, ג'רארד, אלפונסו, אנדרסון, זנדן, גברי ומוטה? כשבארסה של תחילת שנות ה-2000 הייתה הקבוצה הכי אפורה בליגה הספרדית, כמה אז חשבו שהיא "מכבי עולם"? אה? אז נפל דבר בכדורגל העולמי ובארסה הפכה להיות הקבוצה הטובה ביותר בעולם בה משחקים השחקנים הטובים בעולם ושמשחקת את הכדורגל הטוב ביותר בעולם, דבר שמן הסתם יוצר גל של אוהדי הצלחות, במיוחד במדינה כמו ישראל. בגלל שפה בישראל זה יצר גל של אוהדי הצלחות זה אומר שבארסה היא "מכבי עולם"? אנשים פה מפנטזים על הפועל שמורכבת משחקני בית, וכשבארסה כבר 3 שנים לוקחת כל תואר אפשרי, ועושה את זה כשבהרכב שלה משחקים 8 שחקני בית, אז היא "מכבי עולם".
והכי מצחיק, זה שכולכם פה, ללא יוצא מן הכלל, הייתם בעד יונייטד, שלפי ההגדרות והסטנדרטים שלכם, היא "מכבי אנגליה", לא? באמת שנדפק לכם השכל. תקשיבו לטיש. עד שיש לכם קבוצת כדורגל שמשחקת כדורגל כזה, וספק אם תראו דבר כזה השנים הקרובות, אתם מתעסקים בלשנוא אותה כי זה שונה, כי זה מאגניב, כי זה לא מיינסטרים.
את בארסה אני אוהד משנת 91'. זכיתי לראות תקופות גדולות וזכיתי גם לשנים אפורות ושחונות מתארים, אז עכשיו, שהקבוצה שאני אוהד נותנת לי זיכרונות מדהימים שאני אקח איתי לקבר, הדבר האחרון שאני אעשה זה להתנצל בפניכם על זה שאני אוהד אותם.
בארסה

לא רק שברסה לא מכבי אירופה, אלא ברסה אחד התופעות הטובות שקרו לכדורגל, הם מודל לחיקוי של המון קבוצות שמנסות לשנות את הסגנון שלהם, הם דוגמה לטיפוח צעירים ואמונה בהם, בניגוד למנצ'סטר שכמות שחקני הנוער שלהם בסגל אפשר לספור אותם על כף יד אחת, כמעט כל הקבוצות האירופאיות מסמלות סוג של מכבי אירופה, בעיקר הגדולות שמנסות לרכוש את ההצלחה אבל פה עלו על דגם חדש, הם בונים אותה, זה אולי לא יצליח לנצח אבל קבוצה כזאת תישאר לנצח אצל כולם, בטח בעידן הטלויזיה בטח בעידן שבו הכדורגל הוא משחק של מכונות פיזיות והנה באה חבורה של גמדים שעושה זין לכל קבוצה שמתיימרת להיות הכי גדולה בעולם.
סקולס, גיגס, אושה, אוונס, פלטשר, בראון, גיבסון. עוד צעירים שחוזרים מהשאלה ויהיו בסגל בעונה הבאה, וכשרון אחד גדול מאוד מהנוער שאמור בשאיפה להשתלב.
גם בהודעה הזו וגם קודמות שלך אתה יורה שטויות בקצב. מנסה לכתוב את האנטי לישראלים שמכתירים כל דבר כמכבי בלי לשים לב שאתה מאמץ את הצד השני, זה שמחפש את אותם אנשים בכח. אז הנה, השטות התורנית על יונייטד, מועדון שהדגל שלו הוא נוער, שהבאסבי בייבס וכל מה שבא אחריהם הם הסמל שלו עשרות שנים, קצת לפני בארסה שמהווה 'דוגמא' עבורך.
רון, קודם כל נתעלם מזה שאתה בעצם אוהד הצלחות של הקבוצה הגדולה הקודמת של בארסה
חבל שאתה מתעצבן סתם, הקהל הישראלי ברובו בוחר באחד משני צדדים פאתטיים, אם זה עדריות שנוהרת אחרי הצלחה, ואם זה הצד השני שמכנה אותה בכינויים פרובינציאליים כמו מכבי. זה מה יש כאן. זה לא אומר שאם חודרים פנימה, חלק מהטיעונים אינם נכונים. לטעמי שופטים בהחלט עזרו לבארסה בשלוש השנים האחרונות, מגוחך בעיניי שיש מי שכותב שהיא קבוצה זכה וטהורה, הקבוצה המקופחת והמסכנה של ספרד, כשבפועל היא הפכה לדורסנית ומקפחת לא פחות מאהובתה ריאל, יהירה ומתנשאת, קבוצה שגונבת שחקנים מכל העולם בגיל צעיר, מלאה בשחיתות, מתיימרת להיות צדיקה גדולה בזמן שחותמת על חוזה אימוץ עם קרן קטאר, והשחקנים שלה הביאו את הרמאות בזמן משחק לשיאים מחליאים. זו הסיבה שלי קשה להתחבר לבארסה של היום, כשאת הבארסה שהתחלת לאהוד נהניתי ואהבתי לראות ( לא חושב שרומאריו סטויצ'קוב ולאודרופ טובים פחות מהשלישיה של היום ) וגם בתקופה של רונאלדו היה נחמד לראות אותה פה ושם.
לטענות כאלה אתה יכול להתייחס או שלא, או פשוט להתעלם וליהנות מהיכולת והתארים. אבל לעדריות ולטענות המכבי אין טעם, לא יוצא שום דבר מזה חוץ מעצבים.