תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 08:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 292 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יום שבת,גמר ליגת האלופות : מנצ'סטר יונייטד נגד ברצלונה
הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 12:05 
mkorman1 כתב:
מכבי עולם
לא חשבתי שאי פעם אגיד את זה אבל המשחק אתמול הוכיח לי עד כמה מוריניו גאון
וכמה גדולה היתה אינטר בעונה שעברה

למוריניו היתה קבוצה עם יותר כוכבים וכשרון מיונייטד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 12:16 
עדיין נראה לי שהוא היחיד שמסוגל לנצח את בארסה (ואני אומר זאת למרות ה5-0 )
אגב למה נאני לא שיחק אמש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 12:17 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
עדיין נראה לי שהוא היחיד שמסוגל לנצח את בארסה (ואני אומר זאת למרות ה5-0 )
אגב למה נאני לא שיחק אמש?

פרגי לא מרבה לשחק איתו או יותר נכון ,לפתוח איתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 12:21 
אם הוא היה כשיר וזמין -מדובר במחדל דומה לזה של גוטמן בקללה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 12:39 
ההודעה שלי מכביסטית? על הזין שלי.
אתם רק מוכיחים את מה שאמרתי, שלשנוא את בארסה זה אופנתי. כמה אנשים פה שנאו את את בארסה, או בכלל היה איכפת להם מהקבוצה הזו כששיחקו בהרכב שלה שחקנים כמו קריסטנבל, ג'רארד, אלפונסו, אנדרסון, זנדן, גברי ומוטה? כשבארסה של תחילת שנות ה-2000 הייתה הקבוצה הכי אפורה בליגה הספרדית, כמה אז חשבו שהיא "מכבי עולם"? אה? אז נפל דבר בכדורגל העולמי ובארסה הפכה להיות הקבוצה הטובה ביותר בעולם בה משחקים השחקנים הטובים בעולם ושמשחקת את הכדורגל הטוב ביותר בעולם, דבר שמן הסתם יוצר גל של אוהדי הצלחות, במיוחד במדינה כמו ישראל. בגלל שפה בישראל זה יצר גל של אוהדי הצלחות זה אומר שבארסה היא "מכבי עולם"? אנשים פה מפנטזים על הפועל שמורכבת משחקני בית, וכשבארסה כבר 3 שנים לוקחת כל תואר אפשרי, ועושה את זה כשבהרכב שלה משחקים 8 שחקני בית, אז היא "מכבי עולם".

והכי מצחיק, זה שכולכם פה, ללא יוצא מן הכלל, הייתם בעד יונייטד, שלפי ההגדרות והסטנדרטים שלכם, היא "מכבי אנגליה", לא? באמת שנדפק לכם השכל. תקשיבו לטיש. עד שיש לכם קבוצת כדורגל שמשחקת כדורגל כזה, וספק אם תראו דבר כזה השנים הקרובות, אתם מתעסקים בלשנוא אותה כי זה שונה, כי זה מאגניב, כי זה לא מיינסטרים.

את בארסה אני אוהד משנת 91'. זכיתי לראות תקופות גדולות וזכיתי גם לשנים אפורות ושחונות מתארים, אז עכשיו, שהקבוצה שאני אוהד נותנת לי זיכרונות מדהימים שאני אקח איתי לקבר, הדבר האחרון שאני אעשה זה להתנצל בפניכם על זה שאני אוהד אותם.

בארסה :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 12:41 
אגב, מישהו זוכר שהיה פה פעם יוזר בשם "אנונימי" שנהג להלל את רוביניו ולטעון שהוא עדיף על מסי?

:LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
רון אתה מלך :ROSE:

אני אוהד בארסה. לא מהגל החד ולא קרוב לזה.25 שנה כמעט להערכתי
עוד מהימים שהיינו רואים תקצירי ליגה ספרדית בתוכנית הספורט בערבית של יום שני.היה מאבק משולש בין ברצלונה,ריאל ואתלטיקו כשגם בילבאו היתה בסביבה. כשזה נגמר בסוף העונה בכתובית "ריאל זוכה באליפות הליגה הספרדית" החלטתי שאני נגדה ובעד בארסה ואתלטיקו. עד היום שמורה לי פינה חמה גם לקבוצה השניה אבל הבנתי שבארסה היא היריבה הגדולה של אותה ריאל מתועבת
והיו שנים קשות,והיו שנים גדולות
אליפות מדהימה בזכות החמצת פנדל בדקה ה-90,מושבת הולנדים בינוניים וכמובן רונלד קומאן והבומבה הקטלנית. לעולם לא אשכח את ערב ל"ג בעומר,חוזר לי לפנות בוקר מהמדורה ורץ מלא חול לראות מה נגמר בגמר מול סמפדוריה. מעביר לסוף ורואה את הטיל של השחקן שהכי הערצתי

מודה,גם אני נגעל מהפסטיבל שמתחולל בישראל בשנים האחרונות. עד כדי כך שאתמול כמה דקות לפני כבר לא היה אכפת לי מי תיקח. אבל כשראיתי אותם עולים על המגרש,את הקבוצה הגדולה בהיסטוריה המלאה בשחקני בית זה התהפך מיד. וכשראיתי אותם מתחילים לשטוף את המגרש כאילו משחקים מול עוד אוסאסונה אי אפשר היה לעמוד בפני זה
אז נכון שברקוביץ' מגזים ונכון שבוסקטס קצת מלוכלך אבל לבוא ולספר שהם כוחות הרשע רק כי בנו פה דור נפלא? הגזמתם לחלוטין
גם הטרנד לשנוא לא חביב עלי במיוחד אבל מה זה חשוב? יש גביע וגו'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 12:50 
רון קעקועים כתב:
אתם רק מוכיחים את מה שאמרתי, שלשנוא את בארסה זה אופנתי. כמה אנשים פה שנאו את את בארסה, או בכלל היה איכפת להם מהקבוצה הזו כששיחקו בהרכב שלה שחקנים כמו קריסטנבל, ג'רארד, אלפונסו, אנדרסון, זנדן, גברי ומוטה? כשבארסה של תחילת שנות ה-2000 הייתה הקבוצה הכי אפורה בליגה הספרדית, כמה אז חשבו שהיא "מכבי עולם"? אה? אז נפל דבר בכדורגל העולמי ובארסה הפכה להיות הקבוצה הטובה ביותר בעולם בה משחקים השחקנים הטובים בעולם ושמשחקת את הכדורגל הטוב ביותר בעולם, דבר שמן הסתם יוצר גל של אוהדי הצלחות, במיוחד במדינה כמו ישראל. בגלל שפה בישראל זה יצר גל של אוהדי הצלחות זה אומר שבארסה היא "מכבי עולם"? אנשים פה מפנטזים על הפועל שמורכבת משחקני בית, וכשבארסה כבר 3 שנים לוקחת כל תואר אפשרי, ועושה את זה כשבהרכב שלה משחקים 8 שחקני בית, אז היא "מכבי עולם".

והכי מצחיק, זה שכולכם פה, ללא יוצא מן הכלל, הייתם בעד יונייטד, שלפי ההגדרות והסטנדרטים שלכם, היא "מכבי אנגליה", לא? באמת שנדפק לכם השכל. תקשיבו לטיש. עד שיש לכם קבוצת כדורגל שמשחקת כדורגל כזה, וספק אם תראו דבר כזה השנים הקרובות, אתם מתעסקים בלשנוא אותה כי זה שונה, כי זה מאגניב, כי זה לא מיינסטרים.

את בארסה אני אוהד משנת 91'. זכיתי לראות תקופות גדולות וזכיתי גם לשנים אפורות ושחונות מתארים, אז עכשיו, שהקבוצה שאני אוהד נותנת לי זיכרונות מדהימים שאני אקח איתי לקבר, הדבר האחרון שאני אעשה זה להתנצל בפניכם על זה שאני אוהד אותם.

:ROSE:

לא רק שברסה לא מכבי אירופה, אלא ברסה אחד התופעות הטובות שקרו לכדורגל, הם מודל לחיקוי של המון קבוצות שמנסות לשנות את הסגנון שלהם, הם דוגמה לטיפוח צעירים ואמונה בהם, בניגוד למנצ'סטר שכמות שחקני הנוער שלהם בסגל אפשר לספור אותם על כף יד אחת, כמעט כל הקבוצות האירופאיות מסמלות סוג של מכבי אירופה, בעיקר הגדולות שמנסות לרכוש את ההצלחה אבל פה עלו על דגם חדש, הם בונים אותה, זה אולי לא יצליח לנצח אבל קבוצה כזאת תישאר לנצח אצל כולם, בטח בעידן הטלויזיה בטח בעידן שבו הכדורגל הוא משחק של מכונות פיזיות והנה באה חבורה של גמדים שעושה זין לכל קבוצה שמתיימרת להיות הכי גדולה בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 12:55 
בארסה קבוצה ענקית ,על זה אין חולק, אבל תופעת העדר לגביה מזכירה שלא לאמר זהה לתופעת העדר שהתפתחה בארץ סביב מכבי רולקס יום חמישי
זה , מה לעשות ,מגעיל אותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
גם אותי ואני אוהד אותם
מה לעשות?
זה עם ישראל לצערי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
רון אתה מלך :ROSE:

אני אוהד בארסה. לא מהגל החד ולא קרוב לזה.25 שנה כמעט להערכתי
עוד מהימים שהיינו רואים תקצירי ליגה ספרדית בתוכנית הספורט בערבית של יום שני.היה מאבק משולש בין ברצלונה,ריאל ואתלטיקו כשגם בילבאו היתה בסביבה. כשזה נגמר בסוף העונה בכתובית "ריאל זוכה באליפות הליגה הספרדית" החלטתי שאני נגדה ובעד בארסה ואתלטיקו. עד היום שמורה לי פינה חמה גם לקבוצה השניה אבל הבנתי שבארסה היא היריבה הגדולה של אותה ריאל מתועבת
והיו שנים קשות,והיו שנים גדולות
אליפות מדהימה בזכות החמצת פנדל בדקה ה-90,מושבת הולנדים בינוניים וכמובן רונלד קומאן והבומבה הקטלנית. לעולם לא אשכח את ערב ל"ג בעומר,חוזר לי לפנות בוקר מהמדורה ורץ מלא חול לראות מה נגמר בגמר מול סמפדוריה. מעביר לסוף ורואה את הטיל של השחקן שהכי הערצתי

מודה,גם אני נגעל מהפסטיבל שמתחולל בישראל בשנים האחרונות. עד כדי כך שאתמול כמה דקות לפני כבר לא היה אכפת לי מי תיקח. אבל כשראיתי אותם עולים על המגרש,את הקבוצה הגדולה בהיסטוריה המלאה בשחקני בית זה התהפך מיד. וכשראיתי אותם מתחילים לשטוף את המגרש כאילו משחקים מול עוד אוסאסונה אי אפשר היה לעמוד בפני זה
אז נכון שברקוביץ' מגזים ונכון שבוסקטס קצת מלוכלך אבל לבוא ולספר שהם כוחות הרשע רק כי בנו פה דור נפלא? הגזמתם לחלוטין
גם הטרנד לשנוא לא חביב עלי במיוחד אבל מה זה חשוב? יש גביע וגו'

באנה יא צבוע :LOL2: אתה שנאת את ריאל בדיוק באותה צורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 13:03 
פוסט יפה של חבר:
ברצלונה את מגעילה אותי...
הרסת לי את הכדורגל, הרסת לי השבת ואת הראשון ולפעמים גם את שלישי ורביעי, הרסת לי את אהבת חיי את הענף שבשבילו אני פותח טלוויזיה.
נמאסת באמת את ואוסף הגמדים שלך
נמאסת את ו-70% האחזקת כדור שלך
נמאסת את וה- 40 ניסיונות הבקעה במשחק
נמאסת באמת שנמאסת...
לא יכול לראות אותך ואת הטיקה טקה שלך ,בא לי להקיא מהשליטה בכדור של 10 שחקני שדה.
לא יכול לראות בלם (בלם) טכני עוצר כדור בחזה ומשחרר פס על חמישה מטר (וגם נראה כמו דוגמן , במקום בלם מכוער בלי שיניים כמו שגדלנו עליו) , נמאס לראות שכל מחליף יותר טוב מהמוחלף..
את באמת מגעילה לי את הענף, את הענף הכי יפה בעולם, של כסחנים, של קונוסים, של בום ליציע , של בונקר, של 1:0 קטן..., של 2 שחקנים טכניים בקבוצה.
לא רוצה לראות אותך יותר ברצלונה , כעיר את אחלה , אבל כקבוצה את מגעילה לי את הכדורגל, אני חוזר לראות את הפליאוף באנגליה לעלייה לליגה השלישית, את שבירת הרגליים, את הקרנפים, את אלו שאין להם רגל שמאל , את אלו של השני מטר רוחב שרוב המשחק מקללים, את אלו שהמציאו את הכדורגל ולא את אלו שהמציאו את המשחק מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
גם אותי ואני אוהד אותם
מה לעשות?
זה עם ישראל לצערי

אז על מה הויכוח פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
אה?
אמרתי שזה לא בסדר לשנוא את בארסה?
אני מניח שאילו הייתי בן 7 היום הייתי הופך לאוהד ריאל
אחרי שאתה שם אתה כבר לא יכול להחליף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 13:05 
נועם שחם כתב:
אגב, מישהו זוכר שהיה פה פעם יוזר בשם "אנונימי" שנהג להלל את רוביניו ולטעון שהוא עדיף על מסי?

פעם אחת הוא עוד העיז להוסיף שדייגו (לא אלוהים. איזה אחד ברזילאי שנעלם בערבות הבונדסליגה...) יותר טוב משניהם. :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
אה?

יפה אמרת :ROSE:
ושוב אני גם ממש לא מבסוט על ריאל או משהו.
אבל נמאס לי שאני יודע שבשנה הבאה הגמר יהיה ברצלונה שלוש הפרש קליל. השנה לא התרגשתי לקראת הגמר, לא חיכיתי לו בציפייה, ולמעשה שלב הנוקאאוט של ליגת האלופות היה משעמם רצח.
לפני כמה שנים כל משחק צ'מפיונס הייתי מחכה לו שבוע.
זה טבעי שיווצר אנטי מסוימם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
אה?

אף אחד לא ביקש ממך להחליף שום דבר, אם כולכם מסכימים שתופעת העדר הזאת מגעילה אין על מה להתווכח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 13:09 
א.ב כתב:
נועם שחם כתב:

פעם אחת הוא עוד העיז להוסיף שדייגו (לא אלוהים. איזה אחד ברזילאי שנעלם בערבות הבונדסליגה...) יותר טוב משניהם. :LAGUH!:

כמו שאני מכיר אותו, הוא עוד מסוגל לצוץ פתאום ולהתווכח איתך שהוא צדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 13:11 
Shacham כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
אה?

אף אחד לא ביקש ממך להחליף שום דבר, אם כולכם מסכימים שתופעת העדר הזאת מגעילה אין על מה להתווכח.

אבל כמה שהתופעה מגעילה (בעיקר אצל בנות שבחיים לא ראו משחק אבל קוראות למסי מסוש) , לא הקבוצה אשמה וזה לא אומר שאוטומתית צריך לשנוא אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 13:13 
סמל אישי של המשתמש
גם תופעת העדר של לתעב אותה די מגעילה

בבארסה יש לא מעט תופעות ברוכות,זו לא קבוצה שקונה כל דבר וע"י כך משתלטת על הליגה.זו קבוצה שבאה לשחק כדורגל. המון שחקני בית

לקרוא לזה מכבי זו בדיחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
שיהיה ברור - לא ברצלונה המועדון הוא זה שמגעיל אותי. ההיפך - כולי הערכה אין קץ והשתאות למה שהם הצליחו לבנות שם.

ברור לי גם שברצלונה המועדון לא אחראי על הברסה-מאניה שמשתוללת בארץ, ובטח ובטח לא יכול להיות אחראי לתופעת העדר שמאפיינת את הישראליאנה המכוערת והדוחה.

ברצלונה כמועדון אחראי לעשרים ומשהו שחקנים. ולאופן שבו הם משחקים כדורגל. זה הכל.

מה שמגעיל אותי אישית - מה מגעיל, דוחה ברמות הכי גבוהות שיש - זה הישראלים שנוהים כעדר עגלים אחרי כל מה שאופנתי, כל מה שהוא מותג - ולא, לא מדובר פה על הכדורגל היפה והמסחרר, אל תטעו - מדובר פה על מותג. מותג נטו. כי אתמול רבבות צפו במשחק. רובם הגדול (ואני לא חושב שאני טועה) לא יודעים וגם לא יודעות מה זה כדורגל, לא צופים בזה וגם לא צפות בכדורגל, לא יודעים וגם לא יודעות מי יורדת ליגה או איזה מאמן לא ממשיך - אבל זה, "זה מסי!", וזה "החולצה ההיא שאבי הביא לליאם כשחזר מברצלונה לפני שנה".

לא מדובר פה בכדורגל. מדובר בטרנד, באופנה. במותג.

זארה, איקאה, מכבי כדורסל ובארסה מסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 13:18 
Roman כתב:
רון קעקועים כתב:

לא רק שברסה לא מכבי אירופה, אלא ברסה אחד התופעות הטובות שקרו לכדורגל, הם מודל לחיקוי של המון קבוצות שמנסות לשנות את הסגנון שלהם, הם דוגמה לטיפוח צעירים ואמונה בהם, בניגוד למנצ'סטר שכמות שחקני הנוער שלהם בסגל אפשר לספור אותם על כף יד אחת, כמעט כל הקבוצות האירופאיות מסמלות סוג של מכבי אירופה, בעיקר הגדולות שמנסות לרכוש את ההצלחה אבל פה עלו על דגם חדש, הם בונים אותה, זה אולי לא יצליח לנצח אבל קבוצה כזאת תישאר לנצח אצל כולם, בטח בעידן הטלויזיה בטח בעידן שבו הכדורגל הוא משחק של מכונות פיזיות והנה באה חבורה של גמדים שעושה זין לכל קבוצה שמתיימרת להיות הכי גדולה בעולם.

סקולס, גיגס, אושה, אוונס, פלטשר, בראון, גיבסון. עוד צעירים שחוזרים מהשאלה ויהיו בסגל בעונה הבאה, וכשרון אחד גדול מאוד מהנוער שאמור בשאיפה להשתלב.
גם בהודעה הזו וגם קודמות שלך אתה יורה שטויות בקצב. מנסה לכתוב את האנטי לישראלים שמכתירים כל דבר כמכבי בלי לשים לב שאתה מאמץ את הצד השני, זה שמחפש את אותם אנשים בכח. אז הנה, השטות התורנית על יונייטד, מועדון שהדגל שלו הוא נוער, שהבאסבי בייבס וכל מה שבא אחריהם הם הסמל שלו עשרות שנים, קצת לפני בארסה שמהווה 'דוגמא' עבורך.

רון, קודם כל נתעלם מזה שאתה בעצם אוהד הצלחות של הקבוצה הגדולה הקודמת של בארסה ;)
חבל שאתה מתעצבן סתם, הקהל הישראלי ברובו בוחר באחד משני צדדים פאתטיים, אם זה עדריות שנוהרת אחרי הצלחה, ואם זה הצד השני שמכנה אותה בכינויים פרובינציאליים כמו מכבי. זה מה יש כאן. זה לא אומר שאם חודרים פנימה, חלק מהטיעונים אינם נכונים. לטעמי שופטים בהחלט עזרו לבארסה בשלוש השנים האחרונות, מגוחך בעיניי שיש מי שכותב שהיא קבוצה זכה וטהורה, הקבוצה המקופחת והמסכנה של ספרד, כשבפועל היא הפכה לדורסנית ומקפחת לא פחות מאהובתה ריאל, יהירה ומתנשאת, קבוצה שגונבת שחקנים מכל העולם בגיל צעיר, מלאה בשחיתות, מתיימרת להיות צדיקה גדולה בזמן שחותמת על חוזה אימוץ עם קרן קטאר, והשחקנים שלה הביאו את הרמאות בזמן משחק לשיאים מחליאים. זו הסיבה שלי קשה להתחבר לבארסה של היום, כשאת הבארסה שהתחלת לאהוד נהניתי ואהבתי לראות ( לא חושב שרומאריו סטויצ'קוב ולאודרופ טובים פחות מהשלישיה של היום ) וגם בתקופה של רונאלדו היה נחמד לראות אותה פה ושם.
לטענות כאלה אתה יכול להתייחס או שלא, או פשוט להתעלם וליהנות מהיכולת והתארים. אבל לעדריות ולטענות המכבי אין טעם, לא יוצא שום דבר מזה חוץ מעצבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 13:22 
נועם שחם כתב:

חחח, הייתי מתווכח איתו בכל הודעה שנייה כאן. לא משנה מה מסי עשה,הוא טען שרוביניו גדול יותר.
אבל למה ללכת כ"כ רחוק? יש כאן אנשים שעדיין מזלזלים במסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 13:25 
joshsoos כתב:
Roman כתב:
רון קעקועים כתב:

סקולס, גיגס, אושה, אוונס, פלטשר, בראון, גיבסון. עוד צעירים שחוזרים מהשאלה ויהיו בסגל בעונה הבאה, וכשרון אחד גדול מאוד מהנוער שאמור בשאיפה להשתלב.
גם בהודעה הזו וגם קודמות שלך אתה יורה שטויות בקצב. מנסה לכתוב את האנטי לישראלים שמכתירים כל דבר כמכבי בלי לשים לב שאתה מאמץ את הצד השני, זה שמחפש את אותם אנשים בכח. אז הנה, השטות התורנית על יונייטד, מועדון שהדגל שלו הוא נוער, שהבאסבי בייבס וכל מה שבא אחריהם הם הסמל שלו עשרות שנים, קצת לפני בארסה שמהווה 'דוגמא' עבורך.

רון, קודם כל נתעלם מזה שאתה בעצם אוהד הצלחות של הקבוצה הגדולה הקודמת של בארסה ;)
חבל שאתה מתעצבן סתם, הקהל הישראלי ברובו בוחר באחד משני צדדים פאתטיים, אם זה עדריות שנוהרת אחרי הצלחה, ואם זה הצד השני שמכנה אותה בכינויים פרובינציאליים כמו מכבי. זה מה יש כאן. זה לא אומר שאם חודרים פנימה, חלק מהטיעונים אינם נכונים. לטעמי שופטים בהחלט עזרו לבארסה בשלוש השנים האחרונות, מגוחך בעיניי שיש מי שכותב שהיא קבוצה זכה וטהורה, הקבוצה המקופחת והמסכנה של ספרד, כשבפועל היא הפכה לדורסנית ומקפחת לא פחות מאהובתה ריאל, יהירה ומתנשאת, קבוצה שגונבת שחקנים מכל העולם בגיל צעיר, מלאה בשחיתות, מתיימרת להיות צדיקה גדולה בזמן שחותמת על חוזה אימוץ עם קרן קטאר, והשחקנים שלה הביאו את הרמאות בזמן משחק לשיאים מחליאים. זו הסיבה שלי קשה להתחבר לבארסה של היום, כשאת הבארסה שהתחלת לאהוד נהניתי ואהבתי לראות ( לא חושב שרומאריו סטויצ'קוב ולאודרופ טובים פחות מהשלישיה של היום ) וגם בתקופה של רונאלדו היה נחמד לראות אותה פה ושם.
לטענות כאלה אתה יכול להתייחס או שלא, או פשוט להתעלם וליהנות מהיכולת והתארים. אבל לעדריות ולטענות המכבי אין טעם, לא יוצא שום דבר מזה חוץ מעצבים.

מכל השחקנים שאמרת עכשיו 3 משמעותיים ואתה יודע להיות הוגנים רק 2 משמעותיים, אני ממש לא אוהד של ברסה אבל בטח לא יהיה נגדה בגלל שהיא המסלמת של מכבי בארץ שיש קבוצות שהרבה יותר קרובות לתואר הזה, גונבים שחקני נוער? אתה חושב שהילדים שאמרת עכשיו גדלו ברחובות מנצ'סטר או שנגנבו מאיזה קבוצה בגיל קטן?, נכון שכמו שאמרתי ברסה רחוקים מלהיות טלית שכולה תכלת בטח שחקנים כמו סרחיו בוסקסט שאותו אני שונא ברמה אחרת אבל מצד שני ברסה כן צריכים להוות דוגמא לדרך שבה מועדון צריך להתנהל, על התניית משחק כדורגל שהוא פשוט כל כך שזה כואב, על קידום שחקנים צעירים שגדלו באקדמיה שלהם (גם אם זה מגיל 14 או 15). טהורים הם לא אבל הם בטוח הדבר הכי קרוב לטוהר בעיקר בטופ של הכדורגל האירופאי.

נערך לאחרונה על ידי Roman בתאריך 29 מאי 2011, 13:32, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
פוסט יפה של חבר:
ברצלונה את מגעילה אותי...
הרסת לי את הכדורגל, הרסת לי השבת ואת הראשון ולפעמים גם את שלישי ורביעי, הרסת לי את אהבת חיי את הענף שבשבילו אני פותח טלוויזיה.
נמאסת באמת את ואוסף הגמדים שלך
נמאסת את ו-70% האחזקת כדור שלך
נמאסת את וה- 40 ניסיונות הבקעה במשחק
נמאסת באמת שנמאסת...
לא יכול לראות אותך ואת הטיקה טקה שלך ,בא לי להקיא מהשליטה בכדור של 10 שחקני שדה.
לא יכול לראות בלם (בלם) טכני עוצר כדור בחזה ומשחרר פס על חמישה מטר (וגם נראה כמו דוגמן , במקום בלם מכוער בלי שיניים כמו שגדלנו עליו) , נמאס לראות שכל מחליף יותר טוב מהמוחלף..
את באמת מגעילה לי את הענף, את הענף הכי יפה בעולם, של כסחנים, של קונוסים, של בום ליציע , של בונקר, של 1:0 קטן..., של 2 שחקנים טכניים בקבוצה.
לא רוצה לראות אותך יותר ברצלונה , כעיר את אחלה , אבל כקבוצה את מגעילה לי את הכדורגל, אני חוזר לראות את הפליאוף באנגליה לעלייה לליגה השלישית, את שבירת הרגליים, את הקרנפים, את אלו שאין להם רגל שמאל , את אלו של השני מטר רוחב שרוב המשחק מקללים, את אלו שהמציאו את הכדורגל ולא את אלו שהמציאו את המשחק מחדש.

ענק,אדיר,מדהים :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

05 מאי 2011
R-O-D כתב:
מפגש שנועד לקבוע מי מהקבוצות תצפה בברצלונה מניפה ישירות מהדשא של וומבלי :-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 13:35 
רון קעקועים כתב:

גם הפועל משחקת את הכדורגל היפה בארץ כבר 3 שנים. גם להפועל הצטרפו הרבה מאוד אוהדים בשנים האחרונות. לא ראיתי שמישהו פה קרא להפועל "מכבי"...
ושיזדיינו כל העדר פה בארץ, אני אוהב לראות את הכדורגל שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 14:10 
סמל אישי של המשתמש
ברצלונה זה האמא של המכבי .
אשכרה כל העולם (כמעט) אוהד אותם .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
אוהד את ברצלונה מאז שהייתי ילד.
לא מצליח להתחבר לקבוצה הנוכחית.
היא לא מכבי, וזה ביזוי המושג המקולל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2011, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
אם כבר ריאל זו מכבי
תקציבי ענק,קונים כל מה שזז ומתחילים לשחק בגארבג' טיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 292 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: