רועי כתב:
בני12 כתב:
אחד אדום כתב:
ofri כתב:
שאלה לי לאנשים השפוים פה אתם באמת חושבים שיתנו פה זכות שיבה לפסלטינים..?????......
או שישראל תחזור לקווי 67 בלי ביטחון....????
יפה שהבנת מי שפוי פה
ומה רע בזכות שיבה לתחומי המדינה הפלשתינית?
אין רע
העיקר זה שטח מפורז בין שתי המדינות וכמובן - הכרה במדינה יהודית
מעבר לזה אפשר מבחינתי לתת גם את מזרח ירושלים (אם יש אפשרות לשמור על הכותל + מסדרון אליו כשטח ישראלי - נהדר)
ואם אבו מאזן יכריז שהוא מכיר במדינת ישראל כמדינה בודהיסטית אתה תהפוך באותו רגע לבודהיסטי ?
למה אמור לעניין אותי איך מישהו זר מגדיר אותי ?
לא נלחמנו על זכות הגדרה עצמית שאנחנו עכשיו כל כך בקלות מוותרים עליה כדי שאבו מאזן יגדיר אותנו ?
נו באמת
כל אדם שפוי שתומך במדינה ישראל כ
מדינה יהודית רואה שאנחנו בפוטנציאל לסכנה קיומית לגבי אופי המדינה
אף אחד לא מבטיח לי שביום שבו ערבים יהיו רוב משמעותי מבחינה דמוגרפית, לא יעלה שליט ערבי אנטי דמוקרטי וידאג לזה שלא יהיו יותר יהודים במדינה - ואז כל עבודת הציונים הלכה פייפן
הכרה של הערבים במדינת ישראל כמדינת הלאום היהודי מאפשרת לך לווסת למשל את האופציות לקבלת האזרחות, ולהבטיח את אופי המדינה כיהודי גם אם ישתלטו פה לאום שהוא מיעוט במדינה
האבסורד הגדול הוא שהערבים רוצים בדיוק את אותו הדבר במדינה שלהם , אבל קשה להם להבין את הרצון שלנו בהכרה כזו. מבחינתם צריכה לקום מדינה ערבית ומדינת כל אזרחיה
לכן כ"כ חשובה ההכרה
עכשיו אני אומר לך נו באמת.
שום הכרה כזאת לא תאפשר לך להפלות על בסיס גזעני במתן אזרחות לאנשים שנולדו במדינה לאזרחי המדינה או לשלול אזרחות על בסיס דת מכאלה שכבר יש להם.
למזלנו בג"ץ יבטל כל חוק כזה עוד לפני שהעולם יספיק להכריז עליך כעל דרום אפריקה החדשה.
אתה רוצה להקטין את הגידול הדמוגרפי המוסלמי ?
תשקיע שם בתשתיות, חינוך והשכלה ואז הגידול הזה יירד באופן אוטומטי כמו בכל חברה משכילה.
כל ההודעה יכולה להיות נכונה אלמלא העובדות שבמדינות עולם שלישי כמו גרמניה מונהגים חוקים גזעניים כאלה ביחס למהגרים ול-לא גרמנים