גביזון כתב:
villa crespo כתב:
אדומיניו כתב:
villa crespo כתב:
אדומיניו כתב:
בוקר טוב !
ברוכים הבאים לתחילת הטביעה !
לפי לשון ההודעה אני מבין שעד שנגיע לנקיטת צעדים משמעותיים זה יהיה לאחר הדיון השני בבית המשפט עמוק בתוך אוגוסט .
מפאת הכבוד הרב שאני רוחש לאולטראס אני משתדל לא להתבטא בבוטות אבל הגיע הזמן גם להקציב זמן ! גם אם החלטתם לתפוס צד או עמדה .
כרגע , משנה שיהיה בעל בית אחד , חותם אחד על צ'קים , בחור אחד שאפשר להפנות אליו את האצבע - וזה לא משנה אם זה הנבלה או הטרפה .
חכה.
מחר גמר גביע, יש אנשים שמעדיפים לחכות עוד יום-יומיים ולא לעשות רעש ויש כאלה שגם לא יכולים, כי הם בהכנות לגמר הגביע (ועדת קישוט קוראים להם כאן).
ההודעה הזו היא רק יריית הפתיחה.
הבנתי שאתה לא מת על האולטראס אבל הם ארגון האוהדים היחיד שיש להפועל ומכאן שרק הם יכולים להרים משהו בעל משמעות . אני לא מבין מדוע עד עתה לא עושים זאת אבל כולי תקווה כי נרקמות תוכניות לטובת פעילויות כאלו ואחרות .
אני מקווה שכולם מבינים שלאחר הגמר יהיה קשה לגייס את אוהדי הפועל באשר הם .
אני מבין שההתבזות תמשיך אחרי הגמר ולכן אני מודיע כי כל עוד תתקיים איזושהי מחאה - אני מתייצב !!!
רק תתחילו כבר !!!
אולי נגייס כמה מאוהדי הפועל פ"ת ???
לא יודע איך הגעת למסקנה הזו, אבל אתה לא כ"כ בכיוון...
ההודעה שלי הייתה רצינית. יש בעיה לאנשים באירגון לעשות דברים לפני המשחק מחר, מכמה סיבות.
ןרשמתי שההודעה הזו היא רק ההתחלה ולא שיא המחאה חס וחלילה.
סתם שאלה, את מי בדיוק אתם הולכים לעודד מחר?
את השחקנים שכ"כ על הזין שלהם מה שקורה במועדון הרקוב שלו ובצדק, ואלה שנשארו אמרו בגלוי שהם מפחדים כל שניה שהם בהפועל?
את המאמן שבורח קיבינימאט?
את ההנהלה? לתת להם הרגשה שהכל בסדר ואנחנו תמיד מאחוריהם?
מה זאת אומרת לא רוצים לעשות מחאה כי זה גמר גביע?? זה האמא של הזמן לעשות מחאה! אז מתי נעשה? בעונת המלפפונים שטביב בחו"ל?? שאין השפעה על כיוון המחאה?
למה האולטראס של אומוניה ניקוסיה (לפי מה שהבנתי) החרימו את גמר הגביע שלהם ולא הלכו למשחק?
לא מבין אותכם בחיי, מתי עושים מחאה? איך עושים מחאה? עושים שהכי אפשר להראות, ואם אוהדים מחרימים גמר גביע זה מראה משהו, כל שאר המכתבים וה"מחאות" יעזרו כמו אפטלגין לשיתוק.
הייתי בא אפילו רק בשביל להגיד תודה, אבל למי? בשביל להגיד תודה לשי לא צריך לבוא ולעודד מערכת רקובה שאחר כך רוצים לצאת נגדה.
יהיה לי קשה לשכנע אותך , במיוחד כשאתה רושם " במועדון הרקוב שלו..." למה שלו ??? למה לא שלנו ???
אתה לא מרגיש חלק מהמועדון ? עכשיו פחות איכפת לך ? צורת הכתיבה מבטאת בדיוק את הרגשתך אבל למרות הכול אני אנסה להסביר :
זה המשחק האחרון העונה , סיימנו מקום שני בליגה ( לא ירדנו ) ,
ניצחנו דרבי ולא הפסדנו דרבי כל העונה ( 3 שנים ברציפות ) ,
שיחקנו בפאקינג ליגת האלופות ולא היינו רחוקים מלעלות שלב ,
השחקנים בישלו המון , הבקיעו המון ( הכי הרבה ) ואפילו מלך השערים שלנו ,
קיבלנו משחקים בלתי נשכחים לצד גולים מרהיבים ועכשיו אנחנו במעמד שאנחנו אוהבים ורגילים להיות בו - גמר גביע המדינה !!!
אז כן , כן אני רוצה להגיד תודה :
תודה לויני - אגדה בחייו , השוער הכי גדול שנחת בארץ , אולי הספורטאי הכי גדול .
תודה לניצן , לוואליד , לביוואן , למריו , לדדי , לעומרי לדני , לגל , לסלים , ליוסי ש. , לשי ר. , לשי א. , לגילי , לאביחי , לערן , לאלרואי , לויקטור , לבן , לטוטו , לאיתי , ליוסי א. ומעל כולם לאלי.
אני יכול להבין תסכול אבל אנחנו נבדלים בכך שאנחנו מבטאים אותו בפורומים שלנו , כביסה מלוכלכת בבית , אבל במגרש - אנחנו היינו ונשארנו הגב של השחקנים .
שום דבר כרגע לא בסדר אבל על זה אני מקווה שעובדים , עדיין אי אפשר להתעלם שאנחנו בגמר - אז בוא לא נבעט בדלי אלא נרים אותו - אולי עוד נגלה שהדלי הזה יהפוך לגביע !