תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 22:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 87 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הודעת הארגון - הליך הבמבי
הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
ultrashapoel כתב:
אולטראס הפועל מבקשים להודות למוני הראל על פועלו ותמיכתו במועדון הכדורגל לאורך השנים.
לאחר סיום הליך הבמבי אשר בו הוכרז על אלי טביב כבעליו של המועדון , פונים אנו למוני הראל ומבקשים בכל לשון של בקשה , אל תאחז בקרנות המזבח . סיים הליך זה בצורה מכבודת וראויה ואפשר לאלי טביב את המשך בניית הסגל והכנת הקבוצה לעונת המשחקים הבאה!

מכאן, אנו מאחלים הצלחה לאלי טביב כבעל המועדון.

:ROSE:

מוני - לך הביתה. ומהר.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
דייייי כבר נימאס !!!!
שמוני ילך הביתה !!!! מי צריך את כל הצרות האישיות שלו על הקבוצה התמימה שלנו ... די שישחרר כבר
הם מרגיש שטביב עשה לו בית ספר כשהוא שידר לו שהוא לא רוצה את הקבוצה ולכן מוני הציע סכום נמוך .
למי אכפת שהוא התחרט ...שישחרר . ולפי דעתי האולטראס צריכים להיות יותר נוקשים ותקיפים כלפי מוני כי טובת המועדון היא מעל הכל וככה אי אפשר להכין את הקבוצה לשנה הבאה ... טביב מתאים לנו כמו כפפה ליד :bang: :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 14:33 
azran כתב:
ציטוט:
אוהדים רבים של הקבוצה התקשרו להראל והפעילו עליו לחץ לעזוב את הקבוצה, כאשר גם בפורום האוהדים הרוחות סוערות. ארגון האוהדים של הקבוצה, אולטרס הפועל, הודיע היום: “אולטראס הפועל מבקשים להודות למוני הראל על פועלו ותמיכתו למועדון לאורך השנים".

one

אז יש שת"פ בין האולטראס ל-ONE ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
אדומיניו כתב:
azran כתב:
ציטוט:
אוהדים רבים של הקבוצה התקשרו להראל והפעילו עליו לחץ לעזוב את הקבוצה, כאשר גם בפורום האוהדים הרוחות סוערות. ארגון האוהדים של הקבוצה, אולטרס הפועל, הודיע היום: “אולטראס הפועל מבקשים להודות למוני הראל על פועלו ותמיכתו למועדון לאורך השנים".

one

אז יש שת"פ בין האולטראס ל-ONE ?

הם פשוט קוראים פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 14:39 
אדומיניו כתב:
villa crespo כתב:
אדומיניו כתב:
בוקר טוב !
ברוכים הבאים לתחילת הטביעה !
לפי לשון ההודעה אני מבין שעד שנגיע לנקיטת צעדים משמעותיים זה יהיה לאחר הדיון השני בבית המשפט עמוק בתוך אוגוסט .
מפאת הכבוד הרב שאני רוחש לאולטראס אני משתדל לא להתבטא בבוטות אבל הגיע הזמן גם להקציב זמן ! גם אם החלטתם לתפוס צד או עמדה .
כרגע , משנה שיהיה בעל בית אחד , חותם אחד על צ'קים , בחור אחד שאפשר להפנות אליו את האצבע - וזה לא משנה אם זה הנבלה או הטרפה .

חכה.
מחר גמר גביע, יש אנשים שמעדיפים לחכות עוד יום-יומיים ולא לעשות רעש ויש כאלה שגם לא יכולים, כי הם בהכנות לגמר הגביע (ועדת קישוט קוראים להם כאן).
ההודעה הזו היא רק יריית הפתיחה.

הבנתי שאתה לא מת על האולטראס אבל הם ארגון האוהדים היחיד שיש להפועל ומכאן שרק הם יכולים להרים משהו בעל משמעות . אני לא מבין מדוע עד עתה לא עושים זאת אבל כולי תקווה כי נרקמות תוכניות לטובת פעילויות כאלו ואחרות .
אני מקווה שכולם מבינים שלאחר הגמר יהיה קשה לגייס את אוהדי הפועל באשר הם .
אני מבין שההתבזות תמשיך אחרי הגמר ולכן אני מודיע כי כל עוד תתקיים איזושהי מחאה - אני מתייצב !!!
רק תתחילו כבר !!!
אולי נגייס כמה מאוהדי הפועל פ"ת ???

לא יודע איך הגעת למסקנה הזו, אבל אתה לא כ"כ בכיוון...
ההודעה שלי הייתה רצינית. יש בעיה לאנשים באירגון לעשות דברים לפני המשחק מחר, מכמה סיבות.
ןרשמתי שההודעה הזו היא רק ההתחלה ולא שיא המחאה חס וחלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 14:48 
מדוע אינכם דורשים שקיפות מלאה של הקבוצה?
או במילים פשוטות- איפה לעזאזל הכסף?

אם רציתם לדעת מהו פוליטיקלי קורט
זאת ההודעה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
אדומיניו כתב:
villa crespo כתב:
אדומיניו כתב:
בוקר טוב !
לפי לשון ההודעה אני מבין שעד שנגיע לנקיטת צעדים משמעותיים זה יהיה לאחר הדיון השני בבית המשפט עמוק בתוך אוגוסט .
מפאת הכבוד הרב שאני רוחש לאולטראס אני משתדל לא להתבטא בבוטות אבל הגיע הזמן גם להקציב זמן ! גם אם החלטתם לתפוס צד או עמדה .
כרגע , משנה שיהיה בעל בית אחד , חותם אחד על צ'קים , בחור אחד שאפשר להפנות אליו את האצבע - וזה לא משנה אם זה הנבלה או הטרפה .

חכה.
מחר גמר גביע, יש אנשים שמעדיפים לחכות עוד יום-יומיים ולא לעשות רעש ויש כאלה שגם לא יכולים, כי הם בהכנות לגמר הגביע (ועדת קישוט קוראים להם כאן).

הבנתי שאתה לא מת על האולטראס אבל הם ארגון האוהדים היחיד שיש להפועל ומכאן שרק הם יכולים להרים משהו בעל משמעות . אני לא מבין מדוע עד עתה לא עושים זאת אבל כולי תקווה כי נרקמות תוכניות לטובת פעילויות כאלו ואחרות .
אני מבין שההתבזות תמשיך אחרי הגמר ולכן אני מודיע כי כל עוד תתקיים איזושהי מחאה - אני מתייצב !!!
רק תתחילו כבר !!!

ההודעה שלי הייתה רצינית. יש בעיה לאנשים באירגון לעשות דברים לפני המשחק מחר, מכמה סיבות.

סתם שאלה, את מי בדיוק אתם הולכים לעודד מחר?
את השחקנים שכ"כ על הזין שלהם מה שקורה במועדון הרקוב שלו ובצדק, ואלה שנשארו אמרו בגלוי שהם מפחדים כל שניה שהם בהפועל?
את המאמן שבורח קיבינימאט?
את ההנהלה? לתת להם הרגשה שהכל בסדר ואנחנו תמיד מאחוריהם?
מה זאת אומרת לא רוצים לעשות מחאה כי זה גמר גביע?? זה האמא של הזמן לעשות מחאה! אז מתי נעשה? בעונת המלפפונים שטביב בחו"ל?? שאין השפעה על כיוון המחאה?
למה האולטראס של אומוניה ניקוסיה (לפי מה שהבנתי) החרימו את גמר הגביע שלהם ולא הלכו למשחק?
לא מבין אותכם בחיי, מתי עושים מחאה? איך עושים מחאה? עושים שהכי אפשר להראות, ואם אוהדים מחרימים גמר גביע זה מראה משהו, כל שאר המכתבים וה"מחאות" יעזרו כמו אפטלגין לשיתוק.
הייתי בא אפילו רק בשביל להגיד תודה, אבל למי? בשביל להגיד תודה לשי לא צריך לבוא ולעודד מערכת רקובה שאחר כך רוצים לצאת נגדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 14:53 
סמל אישי של המשתמש
הגענו לשפל
מביעים תמיכה בטביב במקום לצרוח לו תעוף גם אתה?
מישהו השתגע כנראה
אחרת אני לא ממש מבין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 15:04 
אני לא מבין ולא אבין למה אנשים באים לאולטראס בטענות שהם לא פועלים בשם אחרים, אני בא אליהם בטענות כשהם כן ( כמו לקבוע לכולנו איפה לשבת בגמרים ). לא מדובר בארגון שמייצג מישהו, או בארגון שמתיימר לפעול למען הקהל. הם מתעסקים במה שהם מתעסקים ועושים את זה בד"כ טוב, וכדאי שיישארו בהם, שלא לדבר שעד היום רוב ההצהרות שלהם נגעו לאינטרסים שלהם והם לא מסוגלים לקבל ביקורת עליהן. מי שרוצה לפעול, שיעשה את זה ולא יצפה מאחרים שיעשו בשבילו את העבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 15:18 
קומוניסים כתב:
מדוע אינכם דורשים שקיפות מלאה של הקבוצה?
או במילים פשוטות- איפה לעזאזל הכסף?

אם רציתם לדעת מהו פוליטיקלי קורט
זאת ההודעה הזאת.

כל דבר בעיתו.
כרגע כל ההכנות וכל ההתנהלות בהפועל מוקפאת בגלל התביעה של הראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 15:27 
joshsoos כתב:
אני לא מבין ולא אבין למה אנשים באים לאולטראס בטענות שהם לא פועלים בשם אחרים, אני בא אליהם בטענות כשהם כן ( כמו לקבוע לכולנו איפה לשבת בגמרים ). לא מדובר בארגון שמייצג מישהו, או בארגון שמתיימר לפעול למען הקהל. הם מתעסקים במה שהם מתעסקים ועושים את זה בד"כ טוב, וכדאי שיישארו בהם, שלא לדבר שעד היום רוב ההצהרות שלהם נגעו לאינטרסים שלהם והם לא מסוגלים לקבל ביקורת עליהן. מי שרוצה לפעול, שיעשה את זה ולא יצפה מאחרים שיעשו בשבילו את העבודה.

האם ידוע שטביב תמך בהם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 15:32 
ההודעה מצוינת.
מפה רק צריך להעצים את המהלך ולצאת לרחובות במידה ושום דבר לא מתקדם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 15:54 
joshsoos כתב:

מתי האולטראס קבעו לך איפה לשבת?
הם הצמידו לך אקדח לרקה ואמרו לך לאן לקנות כרטיס או שהם נפגשו עם מפקד הכוח מהמשטרה, ודרשו לקבל את השערים שקיבלנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
omeriko כתב:
סוף סוף התעוררתם.
תודה :ROSE:

shlomi1100 כתב:
ההודעה מצוינת.
מפה רק צריך להעצים את המהלך ולצאת לרחובות במידה ושום דבר לא מתקדם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 16:12 
גביזון כתב:
villa crespo כתב:
אדומיניו כתב:
villa crespo כתב:
אדומיניו כתב:
בוקר טוב !

חכה.

רק תתחילו כבר !!!

את השחקנים שכ"כ על הזין שלהם מה שקורה במועדון הרקוב שלו ובצדק, ואלה שנשארו אמרו בגלוי שהם מפחדים כל שניה שהם בהפועל?
מה זאת אומרת לא רוצים לעשות מחאה כי זה גמר גביע?? זה האמא של הזמן לעשות מחאה! אז מתי נעשה? בעונת המלפפונים שטביב בחו"ל?? שאין השפעה על כיוון המחאה?
למה האולטראס של אומוניה ניקוסיה (לפי מה שהבנתי) החרימו את גמר הגביע שלהם ולא הלכו למשחק?
לא מבין אותכם בחיי, מתי עושים מחאה? איך עושים מחאה? עושים שהכי אפשר להראות, ואם אוהדים מחרימים גמר גביע זה מראה משהו, כל שאר המכתבים וה"מחאות" יעזרו כמו אפטלגין לשיתוק.
הייתי בא אפילו רק בשביל להגיד תודה, אבל למי? בשביל להגיד תודה לשי לא צריך לבוא ולעודד מערכת רקובה שאחר כך רוצים לצאת נגדה.

יהיה לי קשה לשכנע אותך , במיוחד כשאתה רושם " במועדון הרקוב שלו..." למה שלו ??? למה לא שלנו ???
אתה לא מרגיש חלק מהמועדון ? עכשיו פחות איכפת לך ? צורת הכתיבה מבטאת בדיוק את הרגשתך אבל למרות הכול אני אנסה להסביר :
זה המשחק האחרון העונה , סיימנו מקום שני בליגה ( לא ירדנו ) ,
ניצחנו דרבי ולא הפסדנו דרבי כל העונה ( 3 שנים ברציפות ) ,
שיחקנו בפאקינג ליגת האלופות ולא היינו רחוקים מלעלות שלב ,
השחקנים בישלו המון , הבקיעו המון ( הכי הרבה ) ואפילו מלך השערים שלנו ,
קיבלנו משחקים בלתי נשכחים לצד גולים מרהיבים ועכשיו אנחנו במעמד שאנחנו אוהבים ורגילים להיות בו - גמר גביע המדינה !!!
אז כן , כן אני רוצה להגיד תודה :
תודה לויני - אגדה בחייו , השוער הכי גדול שנחת בארץ , אולי הספורטאי הכי גדול .
תודה לניצן , לוואליד , לביוואן , למריו , לדדי , לעומרי לדני , לגל , לסלים , ליוסי ש. , לשי ר. , לשי א. , לגילי , לאביחי , לערן , לאלרואי , לויקטור , לבן , לטוטו , לאיתי , ליוסי א. ומעל כולם לאלי.
אני יכול להבין תסכול אבל אנחנו נבדלים בכך שאנחנו מבטאים אותו בפורומים שלנו , כביסה מלוכלכת בבית , אבל במגרש - אנחנו היינו ונשארנו הגב של השחקנים .
שום דבר כרגע לא בסדר אבל על זה אני מקווה שעובדים , עדיין אי אפשר להתעלם שאנחנו בגמר - אז בוא לא נבעט בדלי אלא נרים אותו - אולי עוד נגלה שהדלי הזה יהפוך לגביע !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 16:16 
גביזון כתב:

גביזון, זה לא סוד שאחד העקרונות המובילים את האולטראס, זה לעודד כמעט בכל מצב (להוציא מקרים חריגים שלא קשורים ביכולת המקצועית ובתוצאות).
אני מסכים שהערפל סביב עתיד הקבוצה, חשוב מגמר הגביע, אבל תאמין לי שאם החרמת המשחק הייתה פותרת את הבעיות, אז ההחלטה הייתה קלה, אבל כשיש צפי ל- 20,000 אוהדי הפועל ובאיצטדיון ר"ג, אז חרם של 2,000 איש (ואני מחמיא לקהל במס' לא מציאותי בכלל של אנשים שאיכפת להם) וגם היעדר ציוד, תפאורה ועידוד, לא יורגש בכלל.
לגבי השחקנים, זו פרשנות שלך ושל רבים. באים לעודד את הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 16:49 
its-sick כתב:
קבוצת הכדורסל הוקמה ע"י האוהדים אך ורק בשל שאול אייזנברג.
כשמישהו הרבה יותר גרוע משאול זומם להשתלט על קבוצת הכדורגל ולסחוט ממנה את המיץ, הייתי מצפה שאותם האוהדים יראו את הסכנה מראש.

גם במקרה של שאול התעוררו אחרי שהוא הוריד אותנו ליגה ומכר את אוסישקין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 17:30 
האולטראס צודקים בזה שאי אפשר להילחם בשני הגידולים הממאירים בו זמנית. שניהם צריכים ללכת, אבל אם לא נתחיל להעיף את הראשון, לא נצליח להעיף את השני.

אני מקווה שההודעה הזו היא רק התחלה, ושהאולטראס יילכו עד הסוף עם להעיף את הראל כמה שיותר מהר, בתקווה שנצליח להתכונן לעונה הבאה כמו שצריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 17:44 
יישר כוח אולטראס הפועל :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 17:56 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 18:00 
ultrashapoel כתב:
אולטראס הפועל מבקשים להודות למוני הראל על פועלו ותמיכתו במועדון הכדורגל לאורך השנים.
לאחר סיום הליך הבמבי אשר בו הוכרז על אלי טביב כבעליו של המועדון , פונים אנו למוני הראל ומבקשים בכל לשון של בקשה , אל תאחז בקרנות המזבח . סיים הליך זה בצורה מכבודת וראויה ואפשר לאלי טביב את המשך בניית הסגל והכנת הקבוצה לעונת המשחקים הבאה!

אולי ההודעה הכי חצופה והכי טיפשית של האולטראס (אותו גוף שלא עשה המון לאורך השנים בהיבט הזה) אי פעם.
ציטוט:
לאחר סיום הליך הבמבי אשר בו הוכרז על אלי טביב כבעליו של המועדון.
הוכרז ע"י מי? אופירע? טביב? אני מבין שעורכי הדין המלומדים של האולטראס קראו את החוזה בין טביב לבין הראל, עיינו במסמכים השונים שהוחלפו בין הצדדים, ואחרי בחינה מעמיקה הגיעו למסקנה כי אלי טביב הוא הבעלים של המועדון ועל כך יצאו בהכרזה. איוולת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 18:05 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
ultrashapoel כתב:

אולי ההודעה הכי חצופה והכי טיפשית של האולטראס (אותו גוף שלא עשה המון לאורך השנים בהיבט הזה) אי פעם.
ציטוט:
לאחר סיום הליך הבמבי אשר בו הוכרז על אלי טביב כבעליו של המועדון.
הוכרז ע"י מי? אופירע? טביב? אני מבין שעורכי הדין המלומדים של האולטראס קראו את החוזה בין טביב לבין הראל, עיינו במסמכים השונים שהוחלפו בין הצדדים, ואחרי בחינה מעמיקה הגיעו למסקנה כי אלי טביב הוא הבעלים של המועדון ועל כך יצאו בהכרזה. איוולת.

הם החליטו לקחת צד
בלי לבדוק ובלי לברר
מעניין למה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 18:07 
עמי נאווי כתב:
villa crespo כתב:
its-sick כתב:
אוי לנו, גם האולטראס התחרפנו.
כשטביב יחסל את העסק יהיה ברור שהאשמה גם עליכם.

כן, האולטראס התחרפנו והאשמה עליהם.
גם אם טביב ימכור שחקנים שלנו בשוק מחנה יהודה עוד שנה, עדיין מוני הראל יהיה האשם הבלעדי.
כרגע יש שתי אפשרויות: או שמוני הראל הולך ונשארים עם טביב או שהולכים לביהמ"ש, תוקעים את כל ההכנות לעונה הנוכחית, ואז נשארים עם טביב בכל מקרה.
הדבר היחיד שהוכח בשנים האחרונות, הוא שמוני הראל לא ראוי להיות בהפועל. לצערנו, האלטרנטיבה מפחידה נורא, אבל זה מה שמוני הראל הביא לנו ועם זה נאלץ לחיות.

!!!
המצב בו יש 2 בעלים שנלחמים על הקבוצה הוא מצב משתק והוא הכי גרוע מכל האופציות הקיימות.
ברגע שיהיה אדם אחד אפשר יהיה לרכז כוחות נגדו, מבלי הפלגנות הזו של "זה יותר טוב" או "ההוא יותר טוב".
או בקיצור: הרבה יותר קל להעיף בעלים אחד מאשר שניים.

סבבה, אז למה האולטראס לא יצאו בהודעה כזאת:

ציטוט:
אולטראס הפועל מבקשים להודות לאלי טביב על פועלו ותמיכתו במועדון הכדורגל לאורך השנים (אני מחזיק את עצמי לא לצחוק) .
לאחר סיום הליך הבמבי אשר בו אלי טביב לא עמד בתנאי החוזה ולכן הוכרז מוני הראל כבעליו של המועדון , פונים אנו לאלי טביב ומבקשים בכל לשון של בקשה , אל תאחז בקרנות המזבח . סיים הליך זה בצורה מכבודת וראויה ואפשר למוני הראל את המשך בניית הסגל והכנת הקבוצה לעונת המשחקים הבאה!

מכאן, אנו מאחלים הצלחה למוני הראל כבעל המועדון.
האמת שיש לי כמה תיאוריות לשאלה הזאת אבל מסקרן אותי לדעת מה התיזה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 19:02 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 19:28 
גיא האדום כתב:
עמי נאווי כתב:
villa crespo כתב:
its-sick כתב:
אוי לנו, גם האולטראס התחרפנו.
כשטביב יחסל את העסק יהיה ברור שהאשמה גם עליכם.

כן, האולטראס התחרפנו והאשמה עליהם.
גם אם טביב ימכור שחקנים שלנו בשוק מחנה יהודה עוד שנה, עדיין מוני הראל יהיה האשם הבלעדי.
כרגע יש שתי אפשרויות: או שמוני הראל הולך ונשארים עם טביב או שהולכים לביהמ"ש, תוקעים את כל ההכנות לעונה הנוכחית, ואז נשארים עם טביב בכל מקרה.
הדבר היחיד שהוכח בשנים האחרונות, הוא שמוני הראל לא ראוי להיות בהפועל. לצערנו, האלטרנטיבה מפחידה נורא, אבל זה מה שמוני הראל הביא לנו ועם זה נאלץ לחיות.

!!!
המצב בו יש 2 בעלים שנלחמים על הקבוצה הוא מצב משתק והוא הכי גרוע מכל האופציות הקיימות.
ברגע שיהיה אדם אחד אפשר יהיה לרכז כוחות נגדו, מבלי הפלגנות הזו של "זה יותר טוב" או "ההוא יותר טוב".
או בקיצור: הרבה יותר קל להעיף בעלים אחד מאשר שניים.

סבבה, אז למה האולטראס לא יצאו בהודעה כזאת:

ציטוט:
אולטראס הפועל מבקשים להודות לאלי טביב על פועלו ותמיכתו במועדון הכדורגל לאורך השנים (אני מחזיק את עצמי לא לצחוק) .
לאחר סיום הליך הבמבי אשר בו אלי טביב לא עמד בתנאי החוזה ולכן הוכרז מוני הראל כבעליו של המועדון , פונים אנו לאלי טביב ומבקשים בכל לשון של בקשה , אל תאחז בקרנות המזבח . סיים הליך זה בצורה מכבודת וראויה ואפשר למוני הראל את המשך בניית הסגל והכנת הקבוצה לעונת המשחקים הבאה!

מכאן, אנו מאחלים הצלחה למוני הראל כבעל המועדון.
האמת שיש לי כמה תיאוריות לשאלה הזאת אבל מסקרן אותי לדעת מה התיזה שלך.

אותי דווקא מעניינת לדעת מה התאוריה שלך לעניין זה?
קודם האשימו את האולטראס שהם הולכים עם מוני הראל בגלל אינטרסים זרים, עכשיו מאשימים אותם שהם הולכים עם טביב בגלל אינטרסים לא ברורים. חשבתם אולי שהאינטרס שמוביל אותם היא טובת הפועל ת"א? בדיוק כמוכם.
ולא, באולטראס הפועל אין יותר מדי עו"ד וגם הם חסרי ניסיון, אבל לאור הפרסומים ועפ"י אנשים המקורבים למועדון, הם מבינים שאכן ישנו סעיף במבי בחוזה של השניים, אכן מוני הראל הציע 6,000,000 ש"ח (אתה ראית את ההצעה של מוני הראל? אולי הוא הציע 20,000,000?) ואלי טביב החליט לקנות את מוני הראל והביא לו צ'ק (גם אותו אף אחד כמעט לא ראה). אז אנחנו לא עו"ד ולא מעורבים, אבל האלטרנטיבה היחידה היא לחכות שאנשי מקצוע (עו"ד ושופטים) יעשו את העבודה ויכריעו. אותם שופטים יודעים שהקבוצה הזו משותקת עד להכרעה שלהם?
חוץ מזה, משה הראל בעצמו בירך את טביב ואמר שהוא הבעלים היחיד מעתה. ייתכן שיש בעיה עם הצ'ק, אבל מוני הראל בשום שלב לא שילם לטביב, אז המצב ההפוך שתיארת, בכל מקרה לא ייתכן.
ממש בושה של האולטראס שהם מתערבים.
מה ההצעה שלך? אני מת לדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 20:20 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
ולא, באולטראס הפועל אין יותר מדי עו"ד וגם הם חסרי ניסיון, אבל לאור הפרסומים ועפ"י אנשים המקורבים למועדון, הם מבינים שאכן ישנו סעיף במבי בחוזה של השניים, אכן מוני הראל הציע 6,000,000 ש"ח (אתה ראית את ההצעה של מוני הראל? אולי הוא הציע 20,000,000?) ואלי טביב החליט לקנות את מוני הראל והביא לו צ'ק (גם אותו אף אחד כמעט לא ראה). אז אנחנו לא עו"ד ולא מעורבים, אבל האלטרנטיבה היחידה היא לחכות שאנשי מקצוע (עו"ד ושופטים) יעשו את העבודה ויכריעו. אותם שופטים יודעים שהקבוצה הזו משותקת עד להכרעה שלהם?
חוץ מזה, משה הראל בעצמו בירך את טביב ואמר שהוא הבעלים היחיד מעתה. ייתכן שיש בעיה עם הצ'ק, אבל מוני הראל בשום שלב לא שילם לטביב, אז המצב ההפוך שתיארת, בכל מקרה לא ייתכן.
אתה נותן פרשנות אחת.
הפרשנות שלי היא שמוני עבד חודשיים לגייס סכום שהוא ידע שטביב לא יכול לגייס, אחרת לא היתה לו סיבה ללכת על הבמבי.
טביב ידע שאינו יכול לשלם, בטח שלא תוך 48 שעות, אז הוא נתן צ'ק בלי כיסוי עם התניות שגורמות לכך שאי אפשר לבדוק את הכיסוי שלו.
הוא חשב שהצק יידחה לאחר הבוררות ושאז הסכום שמוני יקבל יהיה יותר קטן והוא לא יצטרך בכלל לגייס את הסכום הנוכחי.
ככה אפשר לקבל את הקבוצה עכשיו ולשלם הרבה פחות בעוד שנתיים, אחרי שכבר משך מהקבוצה מספיק כסף.
הנה פרשנות אחרת משלך, שנראית לי סבירה ומתאימה הן לעובדות הידועות לנו והן לאנשים המעורבים. לפי פרשנות זו טביב נוכל שמנצל את הפועל וחייב ללכת קודם.
אם הראל אכן היה גם רוצה למכור בסכום הזה וגם יכול לקבל את הכסף אז ברור שלא היה מבטל את הכל, נכון?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 20:27 
הדעה המוצגת עי האולטארס אינה מייצגת את דעת האוהדים.
מי מביננו המכיר את ההיסטוריה של המועדון מזהה את הקוים הדומים להתנהלות טביב לזו של שאול ו/או תמר סיני ומבין לאן עלול להתדרדר המועדון תחת בעלותו. מי כאן שחושב שאפשר להעיף קודם את הראל ולאחר מכן את טביב טועה בגישה.
שוב אני חוזר מי שהיה מסוגל להעלם למשך חודשיים ולמנוע שכר משחקני נשמה של המועדון לא ראוי לשמש כבעלים של המועדון (מעבר לעברו המפורסם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 20:34 
איציק, יכול להיות. לא יודע.
יכול להיות שגם מוני הראל תכנן לעשות בדיוק אותו הדבר.
אפשר לזרוק אלף ואחת תיאריות.
בשורה התחתונה, אפשר לשבת על הגדר ולחכות שביהמ"ש יכריע. בינתיים, הפועל תינזק בצורה משמעותית ובכל מקרה נישאר עם אחד משניהם, או עם שניהם ביחד.
באופן אישי, לאור הפרסומים והראיונות עם שני הצדדים, אני סבור שמוני הראל הוא הגורם המפריע כרגע.
ותאמין לי שאני רציתי שמוני הראל ייקח את הקבוצה. לא כי הוא טוב יותר. ממש לא, הוא הרבה יותר גרוע לדעתי. מהסיבה הפשוטה שאותו היה הרבה יותר קל להעיף אח"כ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 20:39 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
villa crespo כתב:
אתה נותן פרשנות אחת.
הפרשנות שלי היא שמוני עבד חודשיים לגייס סכום שהוא ידע שטביב לא יכול לגייס, אחרת לא היתה לו סיבה ללכת על הבמבי.
טביב ידע שאינו יכול לשלם, בטח שלא תוך 48 שעות, אז הוא נתן צ'ק בלי כיסוי עם התניות שגורמות לכך שאי אפשר לבדוק את הכיסוי שלו.
הוא חשב שהצק יידחה לאחר הבוררות ושאז הסכום שמוני יקבל יהיה יותר קטן והוא לא יצטרך בכלל לגייס את הסכום הנוכחי.
ככה אפשר לקבל את הקבוצה עכשיו ולשלם הרבה פחות בעוד שנתיים, אחרי שכבר משך מהקבוצה מספיק כסף.
הנה פרשנות אחרת משלך, שנראית לי סבירה ומתאימה הן לעובדות הידועות לנו והן לאנשים המעורבים. לפי פרשנות זו טביב נוכל שמנצל את הפועל וחייב ללכת קודם.
אם הראל אכן היה גם רוצה למכור בסכום הזה וגם יכול לקבל את הכסף אז ברור שלא היה מבטל את הכל, נכון?

אם ההתניות שטביב הצמיד לצ'ק היו לא הגיוניות או בלתי ניתנות לפתרון, היית מצפה מאשף הספינים הבינלאומי והמשקרן הכי מלוכלך שדרך במועדון שלנו שיוציא את זה לתקשורת. אני לא שמעתי או קראתי שום דבר בנושא מלבד ההצהרות המטופשות של מוני ש"הצ'ק הגיע עם התניות ולא ניתן לפירעון". טביב רצה לוודא שהוא משלם עבור משהו שהוא בר-מכירה, אחרת הוא סתם נותן 6 מיליון שקלים לנוכל וקונה ממנו משהו מעוקל. טביב עשה מה שכל איש עסקים אחר היה עושה ורשם צ'ק לעו"ד שניתן לפרעון רק אם המניות לא מעוקלות. נקודה. מוני הרגיש מובס ומושפל על כל הבמבי והבין שהוא יכול היה להוציא פה הרבה יותר כסף ולכן הוא נכנס למאבק הזה, ומבחינתו שתזדיין הפועל.

הגיע הזמן שתוציא את הראש מהתחת, איציק, רוב הזמן ובנושאים אחרים יש לך דברים הרבה יותר חכמים לכתוב.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
קצת מידי, מאוחר מידי.

זה נשמע כל כך גרוע בעברית

Too little too late.

נשמע כמו "אל תגידו שלא התערבנו בזה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 87 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: