eden1916 כתב:
Shacham כתב:
מושקוביץ כתב:
דוחים וצבועים. שמעתי את הדובר שלהם אתמול בוכה ברדיו שהוא לא ראה אלימות כזאת בשום מקום.
תסתכל אצלך בבית יא חלאה.
ויורם ארבל הדפקט הזה מוסיף: "כן, אני זוכר את השבילי עפר האלה, גם אני ברחתי משם כמה פעמים".
איכס.
הדובר שלהם, אסף שקד, הוא אחד האנשים הכי אלימים, רעים, מטפטפי רעל ומציתים אש שאני מכיר.
אני לא אתפלא אם יש לו קשר הדוק ללה פמיליה.
רק מעודד את הקהל שלהם לאלימות. יש לו משתמש בפורום אוהדים שלהם, ולפני כל משחק נגדנו הווא מעודד אותם להכות אותנו.
בן אדם דוחה מכל הבחינות.
יש לו קשר הדוק עם ראשי הלה פאמיליה..בוודאות
אבל זה לא רק אסף, כל הקבוצה כולל ההנהלה והאוהדים ואפילו רוני לוי נגרר לחרא הזה שצף שם "בבירה של המדינה"
כל היפי נפש שמאשימים את סכנין באלימות יתר או משהו כזה, אתם לא מבינים בכלל על מה אתם מדברים
אבל הגוף הכי מגעיל ודוחה שהיה באירוע הזה אלה השוטרים, יורים על אוהדי סכנין כדורי גומי ומזיינים אותם מכות ומהצד השני של הגועל מהבירה של המדינה לא עושים להם כלום, בושה וחרפה!
אסף שקד היה מנהל הפורום הקודם של בית"ר, אותו פורום שהמשתמש אישטוון נתן עיצות איך לערוך סרטון שאוהדי הפועל מוצגים כאנטישמים.
ממנהל הפורום הוא עבר להיות בעל תפקיד ראשי בהנהלת בית"ר בתור דובר.
אפשר לראות הודעות שלו שהוא מבקש מהמשתמשים שם להביא כל מיני סרטוני יוטיוב נגד אוהדי הפועל, בכדיי להציג בפני ההתאחדות.
הפורום הזה הוא הכי פעיל בקרב אוהדי בית"ר, יש שם עידוד לאלימות פיזית כנגד אוהדי כל הקבוצות, ובעיקר כנגד אוהדי הפועל תל אביב.
כפי שאמרתי מקודם, ההנהלה של בית"ר לא יודעת איך לאכול את הפלולה ואוהדים שאיבדו מזמן צלם אנוש ומתרכזים נטו באלימות. לכן אחרי שפיצצו לקורנפיין את הרכב, הנהלת בית"ר הבינה שאי אפשר להלחם עם הזרם, ויהיה לה הכי קל לזרום עם הזרם.
אסף שקד צריך להיות מזמן בבית משפט על הסתה.