תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 21:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בית"ר י-ם: "דורשים לסגור את אצטדיון דוחא"
הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 19:23 
סמל אישי של המשתמש
הזבל של המדינה ולא רק בגלל האוהדים. מועדון עם אפס ערך לספורט. אפס.

הקרן של אשקלון שבוע שעבר בדקה ה-90 זה הדבר הכי דומה שראיתי לקרנות של אותה בית"ר מול בית שאן ב-98, אבל הדבר הכי מדהים הוא שיתופו של קוזוקין, ככה רק ליתר ביטחון, למקרה שבטעות אשקלון לא תנצח ואז בית"ר תפסיד טכני. לא יאומן שזה עבר חלק הקטע הזה. מעבר להבאת התגובות (המתבקשות) של אנשי הפועל פ"ת וסכנין שנפגעו מהניצחון של אשקלון לא ראיתי התייחסות לזה בשום מקום.

קראתי שבבית"ר אמרו שאם אירועי אתמול היו קורים בטדי היה נעשה עליהם עליהום, אבל האמת היא שרק אלוהים יודע מה היה קורה אם סכנין (או הפועל) היתה מוכרת משחק שיכול להוריד את בית"ר ליגה ואז מגיעה לטדי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 19:24 
אין באמת צורך לדבר עליהם , כמות הסבל שהם קיבלו בשנתיים האחרונות ( בעיקר במחזורי הסיום ) , את זה אפילו טביב/הראל לא יכולים לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
הכל של בית"ר זה המיץ של הזבל.
אבל גם הקהל של של סכנין זה חבורת זבל לא קטנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 00:09 
סמל אישי של המשתמש
אדום אש כתב:
הכל של בית"ר זה המיץ של הזבל.
אבל גם הקהל של של סכנין זה חבורת זבל לא קטנה.

!

לפי דעתי אלה משני הקהלים הכי אלימים בליגה ביחד עם ב"ש ואשקלון
אבל אי אפשר להשוות בכלל את האוהדים של סכנין למיץ של הזבל מהבירה
ולגבי ההנעלה של ביטר, שיסתכלו קודם כל אוהדים של קבוצות יריבות שבאים לטדי איך מבריחים אותם עם כוחות משטרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 07:50 
שיסגרו גם את דוחא וגם את טדי, ואחרי כך את שתי הקבוצות הפוליטיות, הגזעניות עם הקהל האלים שלהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 09:15 
joshsoos כתב:
שיסגרו גם את דוחא וגם את טדי, ואחרי כך את שתי הקבוצות הפוליטיות, הגזעניות עם הקהל האלים שלהן.

תן הימור מה יותר סביר שיקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 10:45 
redruby כתב:
בס"ד

לא אהבתי את האשכול הזה.
תסו להיות קצת אוביקטיבים , אבל אתם מצדדים רק בצד אחד.
האם סכנין היא טלית שכולה תכלת ? ומה אם באמת תקפו את המאמן רוני לוי?
מבלי להיות שם אתם לוקחים צד אחד בלבד פור גרנטד !

אני שללתי את הטענות של בית"ר? מה פתאום?
להיפך, אני מאמין ומקווה שהטענות שלהם נכונות - ואני מקווה שכך זה ימשך בכל משחק שלהם שם, שירגישו כאילו הם בלינץ' ברמאללה, שיזרקו עליהם אבנים, חזיזים, מטבעות, שירקו עליהם, שירדפו אחריהם, שיעשו להם טראומה לכל החיים. כל משחק. שנה אחרי שנה.
אם לאמץ סיסמא אהובה על חיות הבר מאלקודס: "רק כך" הם ילמדו. רק כך.
וחוץ מזה, זה סתם עושה חם בלב לקרוא על זה.

סכנין :HEART2:

נ.ב כתב פה כבר מישהו - אני הייתי בדוחא והתייחסו אלי כמו מלך, אז כנראה שכשאתה נותן כבוד אתה מקבל כבוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 11:24 
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
redruby כתב:
בס"ד

לא אהבתי את האשכול הזה.

להיפך, אני מאמין ומקווה שהטענות שלהם נכונות - ואני מקווה שכך זה ימשך בכל משחק שלהם שם, שירגישו כאילו הם בלינץ' ברמאללה, שיזרקו עליהם אבנים, חזיזים, מטבעות, שירקו עליהם, שירדפו אחריהם, שיעשו להם טראומה לכל החיים. כל משחק. שנה אחרי שנה.

נ.ב כתב פה כבר מישהו - אני הייתי בדוחא והתייחסו אלי כמו מלך, אז כנראה שכשאתה נותן כבוד אתה מקבל כבוד

קצת צבוע מצידך להצדיק אלימות של אנשים מסוימים אבל להתנגד לשל אחרים, זה צבוע בלשון המעטה, תמשיך לשמוח שגם איזה אוהד ביתר תמים חוטף בראש אבל אז אל תבלבל את המוח על הקהל האלים של ביתר כי הסתה לאלימות זה לא פחות גרוע, וזה סתם יותר פחדני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 11:33 
Roman כתב:
redruby כתב:
בס"ד

לא אהבתי את האשכול הזה.

קצת צבוע מצידך להצדיק אלימות של אנשים מסוימים אבל להתנגד לשל אחרים, זה צבוע בלשון המעטה, תמשיך לשמוח שגם איזה אוהד ביתר תמים חוטף בראש אבל אז אל תבלבל את המוח על הקהל האלים של ביתר כי הסתה לאלימות זה לא פחות גרוע, וזה סתם יותר פחדני.

כן, כנראה שאני צבוע. אם אני שמח שחבורת הפושעים הזו שמתחזה לאוהדי כדורגל מקבלת פעם אחת, במקום אחד בארץ, את מה שמגיע לה - כנראה שאני צבוע.
צביעות :HEART2:

אגב, צבוע מצידך לחשוב שחטיפת אדם וכליאתו היא פשע, ובאותה נשימה להצדיק כליאתם של פושעים בבתי הכלא :SMOKE:

דרך אגב, אני לא נגד אלימות - אני נגד תוקפנות. ותוקפנות נגד תוקפן אינה תוקפנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 11:40 
תנסה להבין את המסר שמשתמע ממה שאתה אומר, כנראה שיש הרבה אנשים שמגיע להם היחס שהם מקבלים ואין סיבה להתלונן עליהם (גם אם לא מדובר במצב שבו כולה אשמים אלא אחוז מסוים של האנשים).
בכל מקרה אני מאוד שונא את ביתר, אבל גם סכנין הם רחוקים מלהיות קבוצה אהובה ורק בגלל העובדה שכנראה זה המקום אחד היחידים בארץ (חוץ מליגות נמוכות) שבו אוהד יכול לקבל מטר אבנים על זה שהוא בא לעודד את קבוצתו, שלא תבינו לא נכון האווירה שם כנראה לא רעה לנו כמו בטדי אבל גם האווירה לנתניה בטדי לא רעה בכלל. ובקיצור שניהם זבל ששניהם ימותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 11:49 
Roman כתב:
תנסה להבין את המסר שמשתמע ממה שאתה אומר, כנראה שיש הרבה אנשים שמגיע להם היחס שהם מקבלים ואין סיבה להתלונן עליהם (גם אם לא מדובר במצב שבו כולה אשמים אלא אחוז מסוים של האנשים).
בכל מקרה אני מאוד שונא את ביתר, אבל גם סכנין הם רחוקים מלהיות קבוצה אהובה ורק בגלל העובדה שכנראה זה המקום אחד היחידים בארץ (חוץ מליגות נמוכות) שבו אוהד יכול לקבל מטר אבנים על זה שהוא בא לעודד את קבוצתו, שלא תבינו לא נכון האווירה שם כנראה לא רעה לנו כמו בטדי אבל גם האווירה לנתניה בטדי לא רעה בכלל. ובקיצור שניהם זבל ששניהם ימותו.

אני מבין מצויין את המסר שמשתמע ממה שאני אומר, ואני מתכוון לכל מילה ומילה
אוהד בית"ר שמגיע לדוחא הוא לא איזה אזרח תמים שבא לפצח גרעינים ולראות כדורגל (לא שאני מבין איך אדם עם מינימום של מצפון ושפיות יכול ללכת למשחק של מועדון פאשיסטי ניאו-נאצי אבל מילא) אלא הוא אחד מהכנופיה שכולנו מכירים טוב טוב, אותה הכנופיה שטרחה להגיע למאהל באוסישקין כדי לדקור אוהד הפועל ידוע, חטפה את הזקנה ואילצה אותה לומר דברים למצלמה באיומי סכין, ביצעה אינספור פוגרומים באוהדים תמימים, אבות וילדים, מכל הקבוצות בארץ, וכן ביצעה לינץ' בשני מנקים ערבים במשחק נגד אשדוד בעונה שעברה.

כל המקרים שציינתי (למעט האחרון, וגם זה בקושי) עברו ללא תגובה מצד הגוף המכונה בטעות "משטרה" והגוף המכונה בטעות "התאחדות לכדורגל".

אין חוק ואין משפט לכנופיית הפשע ששמה בית"ר.

אם אין חוק ואין משפט - אז שסכנין יהיו החוק והמשפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 12:18 
דוחים וצבועים. שמעתי את הדובר שלהם אתמול בוכה ברדיו שהוא לא ראה אלימות כזאת בשום מקום.
תסתכל אצלך בבית יא חלאה.
ויורם ארבל הדפקט הזה מוסיף: "כן, אני זוכר את השבילי עפר האלה, גם אני ברחתי משם כמה פעמים".
איכס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
דוחים וצבועים. שמעתי את הדובר שלהם אתמול בוכה ברדיו שהוא לא ראה אלימות כזאת בשום מקום.
תסתכל אצלך בבית יא חלאה.
ויורם ארבל הדפקט הזה מוסיף: "כן, אני זוכר את השבילי עפר האלה, גם אני ברחתי משם כמה פעמים".
איכס.

הדובר שלהם, אסף שקד, הוא אחד האנשים הכי אלימים, רעים, מטפטפי רעל ומציתים אש שאני מכיר.
אני לא אתפלא אם יש לו קשר הדוק ללה פמיליה.
רק מעודד את הקהל שלהם לאלימות. יש לו משתמש בפורום אוהדים שלהם, ולפני כל משחק נגדנו הווא מעודד אותם להכות אותנו.
בן אדם דוחה מכל הבחינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
מושקוביץ כתב:
תסתכל אצלך בבית יא חלאה.
איכס.

הדובר שלהם, אסף שקד, הוא אחד האנשים הכי אלימים, רעים, מטפטפי רעל ומציתים אש שאני מכיר.
רק מעודד את הקהל שלהם לאלימות. יש לו משתמש בפורום אוהדים שלהם, ולפני כל משחק נגדנו הווא מעודד אותם להכות אותנו.
בן אדם דוחה מכל הבחינות.

יש לו קשר הדוק עם ראשי הלה פאמיליה..בוודאות

אבל זה לא רק אסף, כל הקבוצה כולל ההנהלה והאוהדים ואפילו רוני לוי נגרר לחרא הזה שצף שם "בבירה של המדינה"
כל היפי נפש שמאשימים את סכנין באלימות יתר או משהו כזה, אתם לא מבינים בכלל על מה אתם מדברים
אבל הגוף הכי מגעיל ודוחה שהיה באירוע הזה אלה השוטרים, יורים על אוהדי סכנין כדורי גומי ומזיינים אותם מכות ומהצד השני של הגועל מהבירה של המדינה לא עושים להם כלום, בושה וחרפה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 13:30 
סמל אישי של המשתמש
eden1916 כתב:
Shacham כתב:
מושקוביץ כתב:
תסתכל אצלך בבית יא חלאה.
איכס.

בן אדם דוחה מכל הבחינות.

יש לו קשר הדוק עם ראשי הלה פאמיליה..בוודאות

אבל זה לא רק אסף, כל הקבוצה כולל ההנהלה והאוהדים ואפילו רוני לוי נגרר לחרא הזה שצף שם "בבירה של המדינה"
כל היפי נפש שמאשימים את סכנין באלימות יתר או משהו כזה, אתם לא מבינים בכלל על מה אתם מדברים
אבל הגוף הכי מגעיל ודוחה שהיה באירוע הזה אלה השוטרים, יורים על אוהדי סכנין כדורי גומי ומזיינים אותם מכות ומהצד השני של הגועל מהבירה של המדינה לא עושים להם כלום, בושה וחרפה!

אסף שקד היה מנהל הפורום הקודם של בית"ר, אותו פורום שהמשתמש אישטוון נתן עיצות איך לערוך סרטון שאוהדי הפועל מוצגים כאנטישמים.
ממנהל הפורום הוא עבר להיות בעל תפקיד ראשי בהנהלת בית"ר בתור דובר.
אפשר לראות הודעות שלו שהוא מבקש מהמשתמשים שם להביא כל מיני סרטוני יוטיוב נגד אוהדי הפועל, בכדיי להציג בפני ההתאחדות.
הפורום הזה הוא הכי פעיל בקרב אוהדי בית"ר, יש שם עידוד לאלימות פיזית כנגד אוהדי כל הקבוצות, ובעיקר כנגד אוהדי הפועל תל אביב.
כפי שאמרתי מקודם, ההנהלה של בית"ר לא יודעת איך לאכול את הפלולה ואוהדים שאיבדו מזמן צלם אנוש ומתרכזים נטו באלימות. לכן אחרי שפיצצו לקורנפיין את הרכב, הנהלת בית"ר הבינה שאי אפשר להלחם עם הזרם, ויהיה לה הכי קל לזרום עם הזרם.
אסף שקד צריך להיות מזמן בבית משפט על הסתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
ואגב, אם מישהו עוד לא הבין למה הדרישה של בית"ר כל כך צבועה ומגוכחת, הבעיה של אוהדי בית"ר ע"פ הפורום שלהם היא 1 (כולל מנהל הפורום הנוכחי): למה אי אפשר לפוצץ את אוהדי סכנין כמו שהם היו מפוצצים פעם בטדי, זו התרעומת שלהם כלפי המשטרה. באותו משפט הם מתעצבנים על המשטרה שהם לא רוצים להגיע לדוחא, וישר אחר כך למה הם לא יכולים לבצע לינץ' כמו פעם, אלה דבריהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
השמן הזה גם קרא לקהל של בית"ר לנקום בנו על ההצתה בבית וגן.
די ברור מה הפירוש של נקמה אצלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
זה לא מדהים אתכם איך מצד אחד רואים מציאות מסויימת, ומהצד השני יש אליה התעלמות מוחלטת?
זה דבר שתמיד הפתיע אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 20:35 
וכל קבוצה נשארת חצי שעה אחרי המשחק
חוץ מזה, גם אם היו תולים את האוהדים שלהם בעיגול האמצע התגובה שלי הייתה זהה:בית"ר :LAGUH!::LAGUH!:[/quote]
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 01:18 
מצחיק, אבל ממה שזכור לי, לפני כל משחק שלנו נגד ביטר יש כוננות שיא (לפחות בתחום הספורט) של המשטרה. ולא, זה לא בגלל הקהל שלנו.
אני לא אומרת שהאירועים צודקים (למרות שהיה נחמד אם אוהדי ביטר היו מקבלים את מה שמגיע להם), אבל אם הייתי בהנהלת ביטר הייתי באמת סותמת את הפה שלי בכל מה שנוגע לאלימות אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 14:50 
סמל אישי של המשתמש
אגב,ככה מתכוננת משטרת ישראל למשחק כדורגל
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 16:19 
סמל אישי של המשתמש
Roman כתב:

אני מבין מצויין את המסר שמשתמע ממה שאני אומר, ואני מתכוון לכל מילה ומילה
אוהד בית"ר שמגיע לדוחא הוא לא איזה אזרח תמים שבא לפצח גרעינים ולראות כדורגל (לא שאני מבין איך אדם עם מינימום של מצפון ושפיות יכול ללכת למשחק של מועדון פאשיסטי ניאו-נאצי אבל מילא) אלא הוא אחד מהכנופיה שכולנו מכירים טוב טוב, אותה הכנופיה שטרחה להגיע למאהל באוסישקין כדי לדקור אוהד הפועל ידוע, חטפה את הזקנה ואילצה אותה לומר דברים למצלמה באיומי סכין, ביצעה אינספור פוגרומים באוהדים תמימים, אבות וילדים, מכל הקבוצות בארץ, וכן ביצעה לינץ' בשני מנקים ערבים במשחק נגד אשדוד בעונה שעברה.

כל המקרים שציינתי (למעט האחרון, וגם זה בקושי) עברו ללא תגובה מצד הגוף המכונה בטעות "משטרה" והגוף המכונה בטעות "התאחדות לכדורגל".

אין חוק ואין משפט לכנופיית הפשע ששמה בית"ר.

אם אין חוק ואין משפט - אז שסכנין יהיו החוק והמשפט.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: