ולגבי הנושא - בפורום שלנו הביאו כמה ציטוטים מהראיון (
http://4everblue.co.il/forum/viewtopic.php?f=2&t=64836):
ציטוט:
תומר סיני: "הסיבה שנעים לא בפ"ת היא הדיבור המגעיל שלו, הוא לא ידע את מקומו, בפ"ת יש סדר.
אני רוצה את יובל נעים מולי כמאמן כפ"ס. אם הוא מאמן גדול בוא נראה אם הוא יקבל קבוצה בליגת העל.
טעות שהבאתי את נעים לפ"ת, טעיתי שלא מיניתי את לנדאו ישר אחרי הפיטורים של נעים. בהפועל פ"ת יש בני אדם, נעים לא כזה. דני לוי בנאדם הזוי, כל מה שהוא אומר קורה הפוך, אני לא מתייחס למה שהוא אומר.
אני וגל חצור נעזוב והפועל פ"ת תתפרק. אלי מחפוד עוד יחזור להפועל פ"ת.
אם פ"ת תרד אני אשם".
סיני פנה לפרימו ואמר לו אתה סמרטוט, אתה בושה, אתה רוצה להיות שלמה שרף ואייל ברקוביץ' אבל אף פעם לא תהיה כמוהם, אתה עיתונאי שצריך להוקיע, אתה מלקק לכולם בחור של התחת ומתעסק רק בצהוב.
פרימו בתגובה: "הכדורגל הישראלי חייב להוקיע אנשים כמוך, בגלל אנשים כמוך אנחנו נראים איך שאנחנו נראים. הרסת את הקבוצה, אתה אדם מביש וצריך לצאת מהכדורגל".
ובינתיים דני לוי מכריז על הקהל של הפועל פ"ת כקהל הכי גרוע במדינה (
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4071897,00.html):
ציטוט:
למרות הניצחון המוחץ, ראשי פתח תקווה ספגו קללות ושריקות בוז בסיום המשחק. לטענת יו"ר הקבוצה, דני לוי, אוהדים ממלאבס אף קיללו את אמו שהלכה לעולמה. "הקהל של הפועל פ"ת הוא הכי גרוע במדינה", היה לוי נסער בסיום.
"הם זבלים אחד אחד, המיץ של הזבל", המשיך לוי בראיון לרדיו 102 FM. "זה לא קומץ. בסוף העונה או שמישהו יבוא להחליף אותי או שאני שולח את הקבוצה לפירוק. מי שהשאיר את הפועל פ"ת בליגה זה תומר סיני, הג'ינג'י הקטן. לא יובל נעים ולא אף אחד אחר".
ולדעתי כל זה טוב מאד, הלוואי שתומר סיני ודני לוי יתנו כמה שיותר הופעות פומביות כאלו.
אחת הבעיות הכי גדולות שלנו בעשור האחרון הוא שלמרות ההתנהלות ההרסנית, תמיד הצליחו להציג את ראשי המועדון כבעלי כוונות טובות ולהאשים את הקהל בכל צרה אפשרית - האשמות שעדיין לא באמת התאוששנו מהן (מספיק לזרוק לאוויר את מילת הקסם "מאיר שמיר" ולראות איך ההתקוטטות מתחילה).
עכשיו, כשיש לנו בפרונט אנשים כמו דני לוי ותומר סיני, אף אדם שפוי לא ייקח את הצד שלהם והרבה יותר קל לעשות להם דה-לגיטימציה מוצדקת, כמו שעשו, למשל, לשאול אייזנברג או ויקטור יונה. אני לא יודע איך הדברים יפתחו או איך באמת אפשר למנף את זה, אבל ברמת העקרון עדיף לנו כרגע שהעבריינים האלו יצאו משליטה באופן פומבי לעתים כמה שיותר קרובות.
ועדיין, עורך התןוכנית או המגישים לא עצרו אותו וביקשו ממנו יפה לעוף משם לאלף עזאזל אחרי זה.